|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
dzien dobry moje babeczki
![]() no ladnie, i znowu jak ja mam chwile i kompa pod reka to zadnej z was nie ma! ![]() co u was slychac? Jak sie czuje dzisiaj moja Goś? ![]() ja wlasnie zabieram się za sprzatanie mieszkanka, po poludniu przyjezdza Mirek, wiec odgruzowac troche trzeba ![]() choooodzcie tu do mnie a nie spicie i spicie..
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
cześć
![]() ja już zjechałam do lbn.właśnie czekam bo tata miał się urwać wcześniej z pracy i mamy jechac do tesco ![]() sama nie wiem co mam robić, nie lubię takich rozwalonych dni... zastanawiam się czy malowac włosy miałam postanowienie że gdzieś do lutego nie maluje, ale juz mnie zaczyna korcić
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
nie farbuj :d poczekaj na mnie
ja juz mam takie odrosty ze az mi wstyd ;>
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja malowalam przed swietami i teraz w lutym z samego poczatku musze pomalowac
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
ej, a nie lepiej umyc?
![]() przepraszam, musialam.. zawsze jak chce pofarbowac wlosy to mi tak mowia
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Córcia własnie rpzez to mycie to malwoac musze częściej...
Więc może lepiej nie myć
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam farbę złoty brąz
ale mam jakieś dziwne przeczucie że może dziwnie wyjść
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie dobrze...
Do wesela sie spierze
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
mojego na pewno
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny melduje sie jestem juz w Londynie
Ale sie zmienilo, oj duzo by mowic ,ale wszystko pozytywnie ide sie rozpakowac i do siostrzyczki pojade,albo pojde bo juz jazdy mam dosyc ![]() Mala szczesliwa przed chwila z nia rozmawialam na skype Dobra mykam pozniej sie odezwe Milego wieczoru Laski
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę farbę
![]() Ale mam parszywą zgagę U Was też tak ślisko??? Dziś do pracy to szłam dwa razy dłużej niż normalnie, powolutku tiptopkami a i tak bym orła wywinęła. |
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
moja współlokatorka dzis wyszła normalnie do pracy o 7 ale nie dotarła, bo wywinęła orła na chodniku więc wróciła do domu i wzięła urlop na zadanie.. jak ja szłam w środku dnia to było lepiej i mam nadzieję że do poniedziałku do 6.45 zrobi się normalnie
![]() przeczytałam na KWC że dziewczynie po nałożeniu teog mojego koloru wyszły włosy rudo-kasztanowe i się prestraszyłam że i mi takie rokoko wyjedzie zobaczymy jutro
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-01-07 o 19:59 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja chyba beznadziejna jestem ....Taka siebie uwazam....Kolega powiedizal ze ja zwykla szm*ta jestem,ze ja kazdemu daje sie wykorzytsac
przeciez tak nie jest,ale nie wiem co mi odbilo i sie odezwalam do niego pierwsza od miesiaca ....Mialam postanowienie noworoczne ze nie bede pierwsza sie odzywala do facetow i nie bede na nich klnela i ze nie bede palila papierosow wcale( przy Oliwce ani razu ie zapalilam) a tu dzisiaj mnie tak wkur*wil ze musialam zapalic i juz odechcialo mi sie zyc...
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj tez tak uważałam bo ślisko i jednak się nie udało przed samymi schodami do domu się przewróciłam ![]() Cytat:
a Ty się nie zmieniaj i nie słuchaj głupot popieprzonych facetów ![]() jak tu cichutko ja powinnam się brac za nauke ale tak mi sie nie chce 2 dni nic nie robie już a we wtorek 2 koła jeszcze wczoraj zamiast sie uczyć "sąsiad" wyciągnął mnie na film i tak spędziałam 4 godziny oglądając z nim "chuck'a" i się wciągnęłam, w serial oczywiście hehe ale wiecie ja przez nk czy fb poznaje dopiero moich sąsaidow tzn "sąsiadów" mieszkają ulice obok itp znają mnie z widzenia a ja ich nie albo widziałam raz na 5 lat kiedys na nk zagadał do mnie sąsiad fajny jak byłam mała przychodził do mnie i innych dzieciaków się bawić i mi się starsznie podobał teraz na fb zagadał 2 sąsiad kojarzył mnie ze szkoły i z koscioła ja go tak srednio gadalismy gadaliśmy i wkoncu wczoraj do niego poszłam się zapoznawać haha symaptyczny a jakie ma fajne małe szczeniaczki jeszcze wczoraj byłam na usg kontrolnym tarczycy bo mam małą torbiel na tarczycy myślałam, że się wchłonie a się powiększyła i do tego zrobiła się druga fatalnie wizyte mam u endrokrynologa dopiero za 2 tygodnie zobaczymy co powie, kurcze wolałabym leków nie brać bo to wiadomo hormony no zobaczymy [COLOR="Silver"]
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-01-08 o 13:50 |
||
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
ślisko
![]() Kropelka ta tarczyca to nie problem, moja mama i babcia na lekach pol zycia jada, mama ma usunieta czesc. mnie tez leki czekaja zapewne ale narazie tarczyce mam w normie. |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w sumie tak ale wołałabym się nie faszerowac lekami poza tym moja ciocia brała leki na tarczyce i tak przytyła i ja tez się tgo boje
|
|
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokażę Wam, jak dostanę foty z wczorajszej imprezy ![]() Cytat:
Co to za "kolega" taki życzliwy? Pati, jeśli wiesz, że trafiasz na takich facetów, którzy tak robią, to nie bądź narwaną desperatką i nie odzywaj się do nich pierwsza! Bo widzisz, nie dość, że jedno postanowienie poszło w cholerę, to i drugie. Zostaw te fajki, bo to nic zdrowego ani fajnego, rób to dla siebie przede wszystkim a nie tylko dlatego, że to postanowienie. |
||
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Marta z tym tyciem to indywidualna sprawa, moja mama schudła...
Dlatego mieje sie,ze to dla mnie nadzieja na piekna linię
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
no tak to nie reguła, ale jak widze ile przytyła moja ciocia to mnie przeraża, a tak się odchudza cały czas i schudnąć nie może, a wcześniej była taka raczej normalna
jakich używacie kosmtykow do demakijażu/oczyszczania twarzy byle nie wysuszały? Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-01-08 o 18:23 |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uzywam mleczka jakiegoś z biedronki... I mi pasuje. A ostatnio gdzies miałam balsam z Garniera malutki dodany ten z klonem i jego używam jak mi w łapki fajnie i chyba zainwestuje w duża butle bo produkt dla mnie rewelacyjny
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uzywam mleczka z biedronki tego różowego
i jestem bardzo zadowowlona![]() własnie siedze z farba na włosach i za 5 min ide zmywać brrrrrrr aż się boję ![]() no no czekam na te zdjęcia!! Pati nie słuchaj wogóle takich osób! wiecie co studiuje juz troche lat i nigdy nie narzekałam na ludzi z roku, zawsze jak o cos prosiłam- notatki czy informacje to było bez problemu.a wczoraj chciałam się dowiedzieć co trzeba na poniedziałek na ćw. pan mgr wysyłał maila z tym co trzeba a ja ich jakoś nie dostaje, bo ciagle gubi mój adres mailowy to chaiałm zapytac tych którzy zawsze dostają. i tak dwie kolezanki wogóle nie odp mi na smsa, trzecia stwierdziła ze nie rozumie o co w nim chodzi i pewnie znów nic się nie nauczy(bujda totalna ), Damian stwarzał wrazenie że wogóle nie dostał teog maila, na fb odpisał mi tylko M. który uznał że to pytanie bło skierowane tylko do niego i mogłam znaleźć milszy sposób zeby do niego zagadać i tez mi nie udzilił info (a maila dostał)
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż Agat, są tacy ludzie...
U mnie bywa uzywany fajny argument: Nie bo nie
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
nooooo
![]() tylko że ja zawsze pytam tych samych osób i zawsze mi mówiły a tu taka niespodzianka ![]() zmyłam farbę i..pod światło widzę....rudy blask
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka zmyje się...
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
weź nie mów
![]() ciekawe czy są sposoby żeby szybciej się zmyło oprócz oczywiście częstrzego mycia
|
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka, jeśli chodzi o rudy, to jestem za!
Mimo, że chyba nie takiego efektu oczekiwałaś. ![]() Kropelciu, ja używam: Nivea Visage do demakijażu oczu, żelu do mycia twarzy Under Twenty do cery suchej i toniku nagietkowego z Ziaji. Na to tłusty krem na noc, mam bardzo suchą skórę i nawilżam ją na potęgę. Czasami używam mleczka nagietkowego z Ziaji zamiast żelu do mycia twarzy. I powiem Wam, że kiedy się nie malowałam i używałam tego mleczka, a nie żelu, to miałam idealną cerę. ![]() Dziewczynki, poszłam dziś z chłopakiem i znajomymi na sushi a potem na imprezę i słuchajcie, tak mi się słabo zrobiło i taka zła chodziłam. Aż mi trochę głupio, ale jedyne, czego chciałam, to iść do domu. Poszłam, a oni jeszcze zostali w klubie i mi jest teraz niedobrze. Nic nie piłam, ale paliłam fajki, których normalnie nie jaram i aż mi jest niedobrze od nich, bleee.
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
Czesc laseczki moje
Ja nie wiem co mi sie stalo pierwszy raz na dyskoteke poszlam i bez obciazenia psychicznego ze zaraz musze wracac do domu bo mala bedzie sie pytala gdzie mama do 5 rano bylismy ze znajomymi na baletach i nie dawno wstalam , mam luz nie musze nic gotowac (to jest dobra metoda bo schudne jak malej nie ma ) dzwonilam wczoraj i dzisiaj to Oliwka nie chce nic slyszec o Londynie jak narazie. Nie dziewczyny ja sprzedalam dziecko Ja Malej sie nie dziwie bo tu w Londynie to jak ja w pracy to w wiekszosci moja siostra z nia siedziala ,a i byly wyjatki ze tatus ja bral ale to sporadycznie.A tam w Lublinie to nie jak moja mama ,to babcia jak nie babcia to ciocia jest ich do grona Moje dziecko samo spie w pokoju bo powiedziala ze jest duza i nie boj sie sama spac ,ale dla wiekszego bezpieczenstwa zeby w nocy nie plakala to spi z moja chrzesnica Ja moze juz tak nie bede sie spieszyla do domu i nie bede myslala czy jej sie nic nie stalo itp .Bo jak byla pod nadzorem tatusia to ja bylam niespokojna zawsze nawet jak byli w domu bo jemu tez palma odbijala oj szkoda slow ....\Ide sie jakos ogarnac
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Co tu taka cisza
jak ja mam wolne to zadnej nie ma , a jak jestem zajeta albo do roboty ide to rozpisuja sie i pozniej nie ma jak nadarzyc nad wami pochwale sie dzisiaj zrobilam sobie akrylowe paznokcje chodzily za mna chyba z pol roku ,a jak kolezanka miala mi je zrobic to albo ona albo ja nie mialalsmy czasu ,ale dzisiaj mialysmy i mam
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia- rudy nigdy w zyciu!!
taki rudawy odcień mam tylko przy przedziałku, bo pewnie tak odrosty chwyciło![]() a włosy mam ciemniejsza- tak orzekłą dziś kolezanka. czyli jakiej farby bym nie nałozyła- średni, ciemny czy złoty brąz to i tak wyjdzie to samo ![]() Patrycja- to ile jeszcze Oliwki nie będzie?? zobaczysz mała nie będzie chciała wrócić do Ciebie skoro ma tyle atrakcji w Lublinie ![]() o rany a ja dziś miała zwariowany ranek...dochodziłam do przystanku o 6.40 i akurat odjechał mój autobus więc leciałam jedewn przystanek dalej bo następny miałabym za 15 min..dochodziłam do następnego przystanku i minał mnie mój drugi nr z poprzedniego przystanku, bo tamten to był wcześniejszy opóźniony z następnego przystanku jechałam numerem który nie jedzie na mój docelowy przystanek tylko skręca w bok więc musiałam iść jeszcze na piechotę na ćw była wejsciówka i napisałam wszystko dokładnie tak jak w kodeksie, ale na moje szczęście zostałam wylosowana i dostałam minusa bo się obszczymurowi magistrowi nie spodobało to co napisałamchyba idę spać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

miałam postanowienie że gdzieś do lutego nie maluje, ale juz mnie zaczyna korcić

Ale sie zmienilo, oj duzo by mowic ,ale wszystko pozytywnie ide sie rozpakowac i do siostrzyczki pojade,albo pojde bo juz jazdy mam dosyc 

przeciez tak nie jest,ale nie wiem co mi odbilo i sie odezwalam do niego pierwsza od miesiaca ....

do 5 rano bylismy ze znajomymi na baletach i nie dawno wstalam , mam luz nie musze nic gotowac (to jest dobra metoda bo schudne jak malej nie ma ) dzwonilam wczoraj i dzisiaj to Oliwka nie chce nic slyszec o Londynie jak narazie. Nie dziewczyny ja sprzedalam dziecko
jak ja mam wolne to zadnej nie ma , a jak jestem zajeta albo do roboty ide to rozpisuja sie i pozniej nie ma jak nadarzyc nad wami
pochwale sie dzisiaj zrobilam sobie akrylowe paznokcje chodzily za mna chyba z pol roku ,a jak kolezanka miala mi je zrobic to albo ona albo ja nie mialalsmy czasu ,ale dzisiaj mialysmy i mam