Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 20:23   #2791
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Madzialenka Rosette ja też tak miałam kiedyś że dobrze nie usiadłam i wstaje, ale odkąd jest Pat na swiecie... i wojtas jest w domu to cenie sobie taką chwilę sam na sam... i odpoczywam np czytajać w domyślę chowam się hahahahah

ktosia86 anika Magda
dziękuję za info o rodzeństwie, jasne czasem jest tak że brat z bratem czy siostra z siostrą się nie lubią a brat i siostra wskoczą za sobą w ogień, pozostaje mi liczyć że się będą dogadywać, może to kwestia wychowania

ktosia pewnie mi czasu będzie brakować jak mój aniołek zacznie się przemieszczać póki co ciesze się z niemoblinego syna

kliwia ściągnęłyśmy cię z ktosią myślami współczuję pupy.. ale cieszę się że znalazłaś dla nasz czas

Rosette o ty pokazuj opowiadaj albo coś jaki jaki
Stary 2011-01-07, 20:24   #2792
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jest luźniejszy to prawda ale i tak dosc silny jak to rodzenstwo

eh az mi sie zateskniło.....

Ktosiu widziałam własnie!!!
a jak bardzo okroili kolorystykę, w 2010 był duzo wiekszy wybór kolorów na szczescie nasz wybrany został przeniesiony na rok 2011
ja nawet byłam dzis zapytac o cene czy bardzo podniesli a ona mi nie ze wogole cena nie zmieniła się po zmianie vatu i ze ten nasz przeniesli bo to najlepiejs chodzący kolor w całej kolekcji

co do extra kasy to my na wozek mamy osobno odłozona kase i tak z kieszonkowego urodzin i prezentów dokładamy i sie juz nazbierało

a tak na codzien wkładamy kase z moejj wyplaty do koszyczka i maz dokłada potem dwa razy w miesiacu robimy tam przeglad i zostawaim tylko na zycie a eszta do koperty i na oszczednosci
Z tego co pamiętam to moja koleżanka ma taki kolor wózka, jak Wy wybraliście Mnie w tej nowej kolekcj podoba się wiele kolorów, na żywo widziałam dziś szary w te fioletowe kwiatki - śliczny

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
agus ja mialam majtki jendorazowe i nie korzystalam. bylo mi w nich goraco. nacjhetniej to bym lezala rozkraczona i tylko przykryta przescieradlem.
A podklady poporodowe - te wielkie podpachy - polecam Absorgyn, lepsze niz bella szersze, sztywniejsze i grubsze. Same sie trzymaja miedzy nogami jak sie idzie do WC

Nasza niunia dzis kapana w krochmalu. 1 raz kapalismy ja z termometrem i nam sie woda goraca wydawala, to juz wiemy czemu ryczala przy dotychczasowych kapielach
A dzis piekny blogi spokoj
Puszcza sobie mala baczki z kleksikami i jej sie tylek odparzyl miedzy posladkami PORAZKA

DO tego wszytskiego zapomnialam PIN do karty platniczej, i sobie zablokowalam juz dzis karte, dzownilam do biura obslugi by odblokowac, i jak jeszcze 3 razy mi sie nie uda zmontowac pinu to musze isc do banku zlozyc wniosek o nowy pin jak nie urok to sraczka
Padłam
Podpachy... zobaczcie jak nazwa może zmylić cel użytkowania

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu a duża jest między wam różnica wieku??

Rosi o ty.... i nawet nie napiszesz co to?? aaa obraz jejeku ja dzis jakoś czytam pokracznie w takim razie czekamy
Brat jest niecałe 3 lata starszy.
Stary 2011-01-07, 20:25   #2793
martucha84
Zakorzenienie

ktosia patrz jaka ty spostrzegawcza jesteś

kliwia zapomniałabym współczuję syt. z pinem
Stary 2011-01-07, 20:26   #2794
kliwia
Zakorzenienie

aha, no i motyw roku. moje dziecko 3 dni temu ochrziclo takim kleksowym pierdzioszkiem nowiutki reczniczek z disneya, ktory dostala od naszych znajomych
a dzis swiezo wyprany i wyprasowany zostal przez nia obsikany
Chyba nieszczerze dany

martucha tz ma mala na kolanach i nie chce zasnac a ja sprawdzam wizaz.
a plecy to mnie dzis baaardzo bola ciekawe czy maz bedzie pamietal ze ma mi pomasowac
A wczoraj rano taka chemia miedzy nami w sypialni byla ze jaaaaaa - gdyby nie szwy to... hihihi
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:30   #2795
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:30   #2796
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
moi mężczyźni mnie zostawili.. Pat od 19 śpi wojtas na basenie... dobrze że mam was

dokładnie, ja też wole odpowiedniki...
ja nie znalazłam (w tych co ja kupuje) żeby coś było gorsze więc kupuje takie "no name"
TO masz spokój

Ja nie lubię biedronkowych soków ala kubuś... takie rozwodnione. Ale do innych rzeczy nie mam zastrzeżeń

Cytat:
polecam lidl - nie maja markowych rzeczy ale mają bardzo tanie bardzo dobre -pomidory w puszcze w ogóle groszki i inne takie puszkowe rzeczy - makarony za 1-2zł !!!! rewelacja mleka bardzo tanie, słodyczeeee pyszota

aczkolwiek nie wiem - nie jestem pewna jak tam siostra z bratem macie doświadczenia? bo wydaje mi się że to luźniejszy kontakt niż brat z bratem czy siostra z siostrą
Z lidla uwielbiam lody na patyku z polewa czekoladową z orzechami mniaaam i jak są w promocji to po 0,99 polecam! normalnie takie lody to ok. 3 zeta

A co do brata to jest 2 lata młodszy i powiem, że wcześniej mieliśmy duuużo lepszy kontakt... który potem przepadł na jakiś czas, ale już go odbudowujemy
nie wyobrażam sobie dzieciństwa bez brata takie jajca były, że szok

Cytat:
Ja głownie też ale za to mój mąż, to standardowo nie wyjdzie aż całej krzyżóweczki nie rozwiąże
A ja mieszkam z trzema facetami każdy kocha krzyżówki, więc wyobraźcie sobie jak trudno dostać się do wc całe szczęście mamy 2 łazienki

Cytat:
Nasza niunia dzis kapana w krochmalu. 1 raz kapalismy ja z termometrem i nam sie woda goraca wydawala, to juz wiemy czemu ryczala przy dotychczasowych kapielach
A dzis piekny blogi spokoj
Puszcza sobie mala baczki z kleksikami i jej sie tylek odparzyl miedzy posladkami PORAZKA
A to Wam mała niespodziankę zasadziła
A po dzidka kąpie się w krochmalu?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-07 o 20:33
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:32   #2797
martucha84
Zakorzenienie

kliwia a tam nie szczerze zuzia musiała zaznaczyć że to jej
widze że sobie radzisz z córcią i na kolankach trzymasz
jakby nic na podparzenie nie pomagało to polecam TORMENTIOL pat raz się odparzył nowymi pieluchami i dosłownie w oczach po tej maści schodziło odparzenie jest naprawdę ok
a chemia.. hmmm miodzio, już nie długo koniec połogu... poszalejecie tylko nie zapomnijcie się zabezpieczyć no chyba że chcecie kumpla/kumpele dla ZU, bo nigdy nie znasz dnia ani godziny
Stary 2011-01-07, 20:34   #2798
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Madzialenka Rosette ja też tak miałam kiedyś że dobrze nie usiadłam i wstaje, ale odkąd jest Pat na swiecie... i wojtas jest w domu to cenie sobie taką chwilę sam na sam... i odpoczywam np czytajać w domyślę chowam się hahahahah

ktosia86 anika Magda
dziękuję za info o rodzeństwie, jasne czasem jest tak że brat z bratem czy siostra z siostrą się nie lubią a brat i siostra wskoczą za sobą w ogień, pozostaje mi liczyć że się będą dogadywać, może to kwestia wychowania

ktosia pewnie mi czasu będzie brakować jak mój aniołek zacznie się przemieszczać póki co ciesze się z niemoblinego syna

kliwia ściągnęłyśmy cię z ktosią myślami współczuję pupy.. ale cieszę się że znalazłaś dla nasz czas

Rosette o ty pokazuj opowiadaj albo coś jaki jaki
Tak jest, trzeba liczyć, ze się dogadają. Wychowanie jest ważne, ale z drugiej strony nieraz choćby i stanąć na rzęsach, to rodzic nie wyczaruje więzi pomiędzy rodzeństwem.

Cytat:
ktosia patrz jaka ty spostrzegawcza jesteś

kliwia zapomniałabym współczuję syt. z pinem
Spostrzegawczość to moje drugie imię

Cytat:
aha, no i motyw roku. moje dziecko 3 dni temu ochrziclo takim kleksowym pierdzioszkiem nowiutki reczniczek z disneya, ktory dostala od naszych znajomych
Chyba nieszczerze dany

martucha tz ma mala na kolanach i nie chce zasnac a ja sprawdzam wizaz.
a plecy to mnie dzis baaardzo bola ciekawe czy maz bedzie pamietal ze ma mi pomasowac
A wczoraj rano taka chemia miedzy nami w sypialni byla ze jaaaaaa - gdyby nie szwy to... hihihi

Co tam szwy
Stary 2011-01-07, 20:37   #2799
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
oplułam monitor!!!!!!!!!!!!! serio!!!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
TO masz spokój

Ja nie lubię biedronkowych soków ala kubuś... takie rozwodnione. Ale do innych rzeczy nie mam zastrzeżeń

A to Wam mała niespodziankę zasadziła
A po dzidka kąpie się w krochmalu?
soków biedronkowych nie piłam, ale lidlowe uwielbiam
a krochmal jest dobry na skórę jak coś się dzieje no i na odparzenia

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Tak jest, trzeba liczyć, ze się dogadają. Wychowanie jest ważne, ale z drugiej strony nieraz choćby i stanąć na rzęsach, to rodzic nie wyczaruje więzi pomiędzy rodzeństwem.

Spostrzegawczość to moje drugie imię
koleżanko spostrzegawczość
no tak rodzeństwo musi też samo chcieć
ale co ja tu o dzieciach opowiadam na razie mi pat starczy
Stary 2011-01-07, 20:37   #2800
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 20:39   #2801
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nieszczerze dany
Hahahahaha
Kliwus Twoje teksty biją na łeb na szyję! aż mężowi to powiedziałam i mówi że to samo pomyślał, że nieszczerze

Cytat:
soków biedronkowych nie piłam, ale lidlowe uwielbiam
a krochmal jest dobry na skórę jak coś się dzieje no i na odparzenia
aha
w ogóle dopisałam w poprzednim poście jeszcze na Twoje pyt. odnośnie brata ale zdarzyłaś już cytować błyskawica

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Treść usunięta
o matko
Stary 2011-01-07, 20:43   #2802
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 20:52   #2803
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
o tak niektóre ciuchy które wiszą to tragedia, a ostatnio się wkurzyłam na maxa, bo kupiłam sobie bluzkę na WYPRZEDAŻY w pewnym sklepie w którym nigdy nie kupuje ale mi się spodobała (nazwa to dom po angielsku coby nie robić im oficjalnie antyreklamy i pisało że kosztowała 70 zł i przeceniona na 30 to se wzięłam w domu odkleiłam cenę a tam pod spodem an papierze normalnie nadrukowana cena dla polski to 55! o 15 zł podnieśli dla samej wyprzedaży!....
ojjj ale ci zazdroszczę tych rozmów z siostrą, już nie długo...
a ja mam 172 wzrostu 40noga więc taka se urosłam

jaaaaaa juz montują ale super chyba bym nie usiedziała na miejscu..
na pewno będzie ładna

......
też się kiedyś tak nacięłam na wyprzedaży,a słyszałam ,że to częsta praktyka-zawyżanie cen

A to wysoka jesteś ja mam całe 158 cm wzrostu

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
To prawda, brzuszek mam faktycznie mały (choć ja sama do szczupłych nie należę) i to nawet nie jest tak, że rozszedł mi się po biodrach, czy coś, bo tu akurat bardzo schudłam A może po prostu wszyscy się tak przyzwyczaili do widoku mojego wałeczka, że ten teraz nie robi na nich wrażenia
hehe

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
my robiłyśmy tak samoooo kawa herbata ddtvn i gadanie
więc rozumiem że ci tego brakuje... ehs takie nasze dorosłe życie..
ale jak razem mieszkałyśmy to dzień bez kłótni to dzień stracony
My też tak miałyśmy z siostrami a kłótnie o matko z moją młodszą to się prawie krzesłami rzucałyśmy ,a teraz najukochańsze siostrzyczki -oczywiście jak się nie widzimy za często

Cytat:
polecam lidl - nie maja markowych rzeczy ale mają bardzo tanie bardzo dobre -pomidory w puszcze w ogóle groszki i inne takie puszkowe rzeczy - makarony za 1-2zł !!!! rewelacja mleka bardzo tanie, słodyczeeee pyszota

przytulam cię bardzooo mocno

zarumieniłam się
co do książek to ja je połykam bardzo mi się szybko czyta wiec to nawet na kibelku robie
a zorganizowanie.. hmmm chyba bym zwariowała jakby się z Patem zamknęłam i tylko tyle.. i tylko o nim gadała.. ja rozumiem że ktoś może lubieć i wogóle ale ja zawsze prowadziłam aktywny tryb życia i niepotrafiłabym tylko to.. ale z 2 strony mój syn wyjątkowo mi się udał aż dziw po takich rodzicach że ładnie śpi - 2 godziny aktywności - wtedy jestem cała jego i 2-3 h snu i tak w kółko, no chyba że jaśnie pan nie ma ochoty bo się drze i uspokaja się tylko leżąć w łóżeczku i kontemplując swój ochraniacz na szczebelki w pieski...
ale fakt moje dziecko jest jeśli chodzi o spanie super rewelacyjne bo wiem że niektóre dzieci nie śpią...
pierwsze 6 tyg były hardcorowe musieliśmy sie zgrać, ale teraz bajka

aaaaa tak ci powiem szczerze że chce cholenie córkę, ale jak pomyśle że dzieci tej samej płci mają ze sobą lepszy kontakt (brat z bratem siostra z siostrą) i to takie na maxa dobre niż brat z siostrą tu chyba są "luźniejsze" to coraz częściej myślę o synu....

aczkolwiek nie wiem - nie jestem pewna jak tam siostra z bratem macie doświadczenia? bo wydaje mi się że to luźniejszy kontakt niż brat z bratem czy siostra z siostrą

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------
My też kupujemy w lidlu ,bo nie dość że ceny przystępne to tutaj w lidlu są produkty najbardziej zbliżone do polskich.
Gratuluje tak cudownego syna
A propos rodzeństwa mieszanego to nie ma reguły ,bo znam takie ,które mimo różnicy płci są bardzo żzyte np mój eks i jego starsza siostra

Cytat:
Treść usunięta
hehe ja też tak mam

Cytat:
Treść usunięta
pozazdrościć

Cytat:
...

DO tego wszytskiego zapomnialam PIN do karty platniczej, i sobie zablokowalam juz dzis karte, dzownilam do biura obslugi by odblokowac, i jak jeszcze 3 razy mi sie nie uda zmontowac pinu to musze isc do banku zlozyc wniosek o nowy pin jak nie urok to sraczka
oj współczuje ,może sobie przypomnisz

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:54   #2804
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 21:02   #2805
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hahahahahahahaha zjadała, ale on faktycznie czekoladowy
a obraz... hahaha mam nadzieję że pokażesz, bo rozbudziłaś moją wyobraźnie
;D

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

aha
w ogóle dopisałam w poprzednim poście jeszcze na Twoje pyt. odnośnie brata ale zdarzyłaś już cytować błyskawica[COLOR="Silver"]
a to dziękuję idę czytać

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
też się kiedyś tak nacięłam na wyprzedaży,a słyszałam ,że to częsta praktyka-zawyżanie cen

A to wysoka jesteś ja mam całe 158 cm wzrostu

My też tak miałyśmy z siostrami a kłótnie o matko z moją młodszą to się prawie krzesłami rzucałyśmy ,a teraz najukochańsze siostrzyczki -oczywiście jak się nie widzimy za często

My też kupujemy w lidlu ,bo nie dość że ceny przystępne to tutaj w lidlu są produkty najbardziej zbliżone do polskich.
Gratuluje tak cudownego syna
A propos rodzeństwa mieszanego to nie ma reguły ,bo znam takie ,które mimo różnicy płci są bardzo żzyte np mój eks i jego starsza siostra

pozazdrościć
bo wyprzedaże zaczynają od podniesienia ceny
no wysoka tak hmm urosłam
hahah krzesłami - hahahaha nieźle ale my też tak mamy jak jesteśmy ze sobą za długo to źle ale na krótko.. a ty masz 2 siostry? jak kontakt z nimi> taki sam czy jednak z jedną lepszy?
no pozazdrościć, pewno jutro mnie za te pochwały spotka kara i Pat się darł będzie jak zawsze gdy go pochwale

w ogóle to chyba nie możliwe żeby jak się ma więcej rodzeństwa wszystkich kochać nie inaczej, z wszystkimi mieć taki sam kontakt no nie? bynajmniej tak mi się wydaje, z jednymi lepiej z innymi gorzej..

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Treść usunięta

haaaaaahhahhaahhahhahahah a
brzuch mnie boli ze śmiechu hahahahhaah
Stary 2011-01-07, 21:06   #2806
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
i tak sposobem prawie spadłam z krzesła
Stary 2011-01-07, 21:07   #2807
kliwia
Zakorzenienie

Ana oj nie mi te biedronkowe ala kubusie nie smakuja, sa za bardzo slodzone

rosette ja nie wiem czy mezu bylby zadowolony jakby go jakies zylkowe szwy obcieraly nie powiem gdzie

Musialam malej dac cyca, i teraz spi
Ale bola mnie cyce niemilosiernie, chyba mam nawal czy cos, bo grudek zadnych nie wyczuwam

martucha no ja smaruje jej na zmiane sudokremem i bepantenem , i nie widze poprawy
a dzis kupilismy do testowania pieluchy z biedornki. sztywne sa i te falbanki srodkowe jakies luznawe Obawiam sie tych pieluch Zobaczymy. Moze teraz na to odparzenie jak bede jej jeszcze czesciej zmieniac pileuche to beda w sam raz
Stary 2011-01-07, 21:08   #2808
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 21:10   #2809
Ana***
Zakorzenienie

Kliwia ale ja pisałam, że ja ich nie lubię bo są takie rzaaadkie...
a odnośnie odparzenia dupki, to może na jakiś parę dni zmienić pampery na zwykłą tetrowa pieluchę?
Stary 2011-01-07, 21:11   #2810
kliwia
Zakorzenienie

ana w tetre, raczej nieeeee juz jej dzisiaj dluzej wietrzylam tylek na podkladzie, ale ona szybko sie nudzi i zaczyna marudzic :/
A co do sokow przeczytalam ze je lubisz hahaha
Stary 2011-01-07, 21:17   #2811
india83
Zakorzenienie

ach ale miałam dzis ciezki dzien...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super sie prezentuje
a nie chcieliscie wiekszej kuchni?

super
ka
zabciua dla nas ta jest wystarczajaca tym bardziej, ze ja jak i maz bywamy goscinnie w kuchni moglam zrobic wieksza kuchnie - mialam projekt indywidualny ale ta ma 8m2 i wystarczajaco spelnia nasze potrzeby hihi więc dla nas rozmiar kest idealny

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej
India kuchnia super się prezentuje, bardzo mi się podoba. co do teścia to niech sie nie przyzwyczaja do palenia w domu u was, bo zawsze by tak robił
.
dziekuje

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
india super ta kuchnia teraz z większej odległości pasuje mi ta lodówka
dzieki , nam juz nawet opasuje z bliska
Cytat:
Gucia udanej zabawy.

A właśnie jeśli chodzi o fryzjera chodzi za mną ścięcie. Ale nie wiem jakie mi pasuje. Zaraz wam pokaże co mam na mysli

Mi się nr 1 podoba a męzusiowi mojemu nr 2 (wczoraj pierwszy Top model widzieliśmy jakaś powtórka )

Hm... jak teraz patrzę na te fryzurki to są do siebie podobne
fryzurka fajna i myslke, ze byloby ci w niej do twarzy...\

mu dzis po zakupach... udanych, ale nie mam czasu napisac , ide sie kąpnąc i spac i jutro rano wyjazd do Poznania

Dobranoc...
Stary 2011-01-07, 21:17   #2812
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha no ja smaruje jej na zmiane sudokremem i bepantenem , i nie widze poprawy
a dzis kupilismy do testowania pieluchy z biedornki. sztywne sa i te falbanki srodkowe jakies luznawe Obawiam sie tych pieluch Zobaczymy. Moze teraz na to odparzenie jak bede jej jeszcze czesciej zmieniac pileuche to beda w sam raz
u nas się odparzyło po rosmanowych dada - są sztywne i dupa... i naprawde tormentiolem nam w jedną noc poprawił znacznie a potem w 1 dzień się wyleczyło, polecam - w aptece można kupić...

Cytat:
Treść usunięta
hahahaahhaahhahahahhaha bosko mnie ubawiłaś,
ja tacie jak miałam ze 3-4 lata wchodziłam do łazienki jak się kąpał i on krzyczał że mam wyjść to mu mówiłam no co ty myślisz że ja pisiorka nie widziałam, tomek mi pokazał w przedszkolu
tata myślał że na zawał zejdzie
Stary 2011-01-07, 21:17   #2813
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ana w tetre, raczej nieeeee juz jej dzisiaj dluzej wietrzylam tylek na podkladzie, ale ona szybko sie nudzi i zaczyna marudzic :/
A co do sokow przeczytalam ze je lubisz hahaha
Hahaha nie lubię, oj nie nie ma to jak prawdziwy kubuś albo pysio
A co do pieluch to nie wiem, bo nie mam doświadczenia ale moja mam tak zawsze mówi jak słyszy o odparzonej dupencji
Stary 2011-01-07, 21:18   #2814
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mu dzis po zakupach... udanych, ale nie mam czasu napisac , ide sie kąpnąc i spac i jutro rano wyjazd do Poznania

Dobranoc...
zazdroszczę poznania...
dobranoc, odpocznij..
Stary 2011-01-07, 21:18   #2815
kliwia
Zakorzenienie

martucha dada sa wlasnie z biednorki :d z rosmana sa babydream
Stary 2011-01-07, 21:20   #2816
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 21:23   #2817
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha dada sa wlasnie z biednorki :d z rosmana sa babydream
hahahhha to nas dady odparzyły, z biedronki tak są strasznie sztywne i moim zdaniem do dupy.. ale nie na dupsko

a z rosmana mieliśmy tylko próbkę - można po 2 sztuki kupić, ale coś też nam nie podeszły
ale najgorsze to były haggisy, bardzo przeciekały...
i jesteśmy na pampkach firmy pampers

tyle że podobno pampers u dziewczynki i u chłopca na pupie sprawdza się inaczej bo inaczej je moczą.. więc nic ci nie polece bo mam chłopa

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Treść usunięta
śmiej się śmiej, ten Tomek się wyprowadził na inne osiedle ale w lo chodziliśmy razem do jednej klasy. jakoś się zgadaliśmy że mieszkał tam u mnie na osiedlu poszły w ruch fotki i się okazało że to on, do dziś się przyjaźnimy
hahahhahah
Stary 2011-01-07, 21:28   #2818
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-07, 21:30   #2819
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Też lubię takie rozmowy o dupie marynie to są najlepsze!
Stary 2011-01-07, 21:30   #2820
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hahahaha teraz nie ale maż się śmieje ze już nas razem nigdzie nie puści - a zdarzało sie jakieś piwko itd.. :

to samo chciałam napisać o atmosferze

ok
idę spać bo nie zbadane są wyroki Pata i nie wiem czy się wyśpie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości