|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
. jestem po SESJI...4-godzinnej
|
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
"wel..." co masz?
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Ból świata
|
|
|
|
|
#2104 | |||
|
Rozeznanie
|
Bry.
Cytat:
- Masz na tramwaj. - Ale dziadku, ja mam przecież kartę na pół roku. - Ale nigdy nic nie wiadomo. Tylko babci nie mów. A babcia też mi daje swoje ![]() Cytat:
Tylko ta łacina i prace roczne... A wiesz, że o biurze nie pomyślałam? W piątek się przejdę, bo pani bardzo miła jest i chyba mnie nie zje ![]() Powodzenia życzę w Szprehaniu, mnie niemiecki jakoś odrzuca... [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24172816](...) aj tam, aj tam . rozumiem jak byście dali jakieś imię Vesna lub coś w tym stylu . jest dobrzee.dzeiń dobryy ;*** a ja Wam powiem że się troszkę spięłam. ogarniam notatki, pouczę się do przyszłego koła. i jeszcze muszę nieszczęsną bazę danych z Accesa zrobić . be.[/QUOTE]Ostatnio czytałam artykuł w stylu "Imiona dzieci" o dziwnych, staromodnych itd. I najdziwniejsze było... Dąb. Nazwali dziecko DĄB, czaicie to?! Cytat:
![]() Wstałam lewą nogą. Nie wyspałam się, bolała mnie głowa, przespałam popołudniu 4 godziny, a A. ma dzisiaj urodziny i nie wiem czy w ogóle składać życzenia. Aha, i widmo piątku nie-wolnego mnie dobija
|
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że już nie mam swoich dziadków... ale Tż ma świetną babcię i często ją odwiedzamy
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam kiedyś o tym.. biedne dziecko ![]() hejop ![]() dziś już mi trochę lepiej, ale tylko troszkę ![]() nawet zakupy nie poprawiły mi humoru, czyli jest na prawdę kiepsko... kupiłam sobie wreszcie dżinsy, które są dobre na długość i szerokość, święto! tylko szkoda mi jednych w HM, super leżały na mnie, ale za krótkie i kupiłam sobie pierścionek z serduszkiem, który zmienia kolor, podobno w zależności od naszego nastroju, ale tak na prawdę nie wiem jak to działa
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
też mam taki pierscionek. znaczy on zmienia kolor po calosci. Tylko kurcze, nie wiem czemu, on zawsze jest czarny ;D
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Rozeznanie
|
Miałam taki pierścionek w kształcie papugi, a siostra żaby (jak byłyśmy małe rodzice przywieźli z Hiszpanii i był szał
).Zmienia kolor w zależności od temperatury ciała od czarnego przez brązowy, zielony, a w końcu niebieski, granatowy i fioletowy. Jak macie czarne to jesteście zmarzluchy, załóżcie rękawiczki ![]() Nie wiem jak to działa, ale jak mi z ogona papugi odleciał kawałek szkiełka (takie wypukłe trochę były te oczka) to potem ten kawałek był ciągle czarny, więc myślę, że to szkło jest magiczne
|
|
#2109 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, bo chyba przegapiłam.. ogólnie to Białystok źle mi się kojarzy Riddim już wie dlaczego kiedy będziesz miała jakieś fotki ? ![]() opowiadaj jak było ? jaki motyw ? Cytat:
. szkoda,że nie mam już ani jednego dziadka, zawsze mi tego brakowało, no ale taka wola Boża... na szczęście mam kochaną babcię ![]() uuu Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() magiczne? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24181971] ahaa [/QUOTE]Ty mnie pytaj, a ja Ci powiem jakiś sklep na C się zaczyna nazwa.o mam! http://www.claires.eu/ ten
|
|
|
#2111 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
złóż Cytat:
'moje' rejony ![]() ile kosztował? a to to chyba Ali sklep
|
|||
|
|
|
|
#2112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Toto internetowy sklep czy taki normalny?
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje? toż ja myślałam, że Ty na jakimś Prokocimiu czy gdzieś tam mieszkasz
to nie Ty? ![]() normalny
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24181971]a jak masz na imię ?
, bo chyba przegapiłam.. ogólnie to Białystok źle mi się kojarzy Riddim już wie dlaczego kiedy będziesz miała jakieś fotki ? ![]() opowiadaj jak było ? jaki motyw ? [/QUOTE] mi się Białystok bardzo dobrze kojarzy <3 z pewnym przystojniakiem... ![]() fotki będę miała prawdopodobnie dziś w okolicach 23 ![]() jak było... ? hm... i dziwnie i świetnie dopóki tylko (!) rozmawiałam z Adamem było ze mną ok, ale gdy wyjął aparat to jakby we mnie wstąpił jakiś streso-cykoro-dzikus przestał mówić, siedział i patrzył myślałam, że on zaraz wyjdzie z siebie i stanie obok ale... nie dał się generalnie zdjęcia miałam u mnie w domu, odstresowałam się dopiero po godzinie (! ) jak robił zdjęcia a'la reklama Sony Vaio później miałam zdjęcia w szpilkach (i tu już zaczął mnie trochę "ustawiać" to zrób, tak stań, odchyl głowę itp.) po czym stwierdził, że 'tak się ruszasz, że zoooooooobacz jaka rozmazana jesteś!!! wskakuj w piżamkę ', myślałam że żartuje a on SERIO ![]() ![]() ostatnia godzina była dla mnie najmilsza, doskonale się nam pracowało i stwierdził, że podpisuje ze mną dożywotnią umowę na sesje i co najlepsze na do widzenia zrobił mi trochę aktów strasznie męczyłam go żeby pokazywał mi zdjęcia, opierał się bo to nieprofesjonalne ale uległ i widziałam 2 z 1943 za to pokazał 2 takie, którymi jestem zachwycona i nie mogę doczekać się, aż je ujrzę ale jestem taka pełnaaa emocji...
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejop.
Nie mam nic ciekawego do powiedzenia, a może coś w klubie napiszę. Sporo się u mnie ostatnimi czasy działo. Cytat:
---- no, to by było na tyle. jestem taka padnięta, że ledwo oczy otwieram, ale musiałam sprawdzić fejsa i wizaż. ![]() ed. wstawiłam Wam zdjęcie w klubie.
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo zrobiłabym koleżance prezent ![]() Cytat:
. w ogóle prześlij mi na gadu jakiś link do jego prac , co? bo z chęcią bym sobie zobaczyła, lubię oglądać czyjeś prace, tym bardziej jeśli są dobre
|
||
|
|
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24189292]
łoooo ;D . no na początku to wiadomo jak jest, stres i w ogóle. ale dobrze że później już było ok. też się nie mogę doczekać efektów . w ogóle prześlij mi na gadu jakiś link do jego prac , co? bo z chęcią bym sobie zobaczyła, lubię oglądać czyjeś prace, tym bardziej jeśli są dobre [/QUOTE]się robi
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, wow, ale super.
![]() dożywotni kontrakt. ![]() ---- nie uczę się już dziś, jutro mam cały dzień na anatomię. kocham anatomię i uwielbiam mojego dr od anatomii. jest genialny, coraz fajniejszy, jaka szkoda, że już za tydzień trzeba się z nim pożegnać, od drugiego semestru zmiana asystenta ![]() wiecie co jest najfajniejsze? ![]() ten dr uchodzi za najbardziej surowego i każdy boi się do niego odezwać, a moja grupa tak go rozruszała, że podczas ćwiczeń jest tyle śmiechu, że aż chce się na nie iść, mimo że na każdych zajęciach jest odpytka. no uwielbiam te studia. <3
|
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dr też człowiek i da go się rozruszać tak jak chiddy przed obiektywem
|
|
|
#2120 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to 5 minut samochodem do galerii ![]() Cytat:
![]() my też musimy zobaczyć te zdjęcia Cytat:
![]() tak jest najlepiej Dzisiaj się uczę.. |
|||
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24189292]nie chcesz mi przesłać, znowu ?
bo zrobiłabym koleżance prezent ![]() [/QUOTE] został już jeden uszkodzony [kawałek szkiełka na dole nie zmieniała koloru] w rozmiarze XL.. nie wiem czy dorzucą jeszcze, bo to wyprzedażhmm 5 minut samochodem może i tak, ja tylko korzystam z komunikacji miejskiej, więc 5 min to na pewno by nie było ![]() ja też
|
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Joanna Marta, ale generalnie Lola.
Dlaczego Bialystok się źle kojarzy? a co do pierscionka jeszcze, to nawet nie o to chodzi, ja mam z reguly cieple rece, ale co jest smieszne, on w ogole na mnie nie dziala ale ktokolwiek inny zalozy, to zmienia kolor ;|! Patrze macie głębokie postanowienia od samego rana :< ja sie tez mialam uczyc, ale kurcze, swieta u ciotki wypadaja, tak to jest, jak polowa rodziny katolikow, a polowa prawoslawnych. Niby fajnie, bo mozna sie nawpierniczac w opór, ale JA MAM ZA 4 DNI ZALICZENIE CWICZEN ![]() a co do pierscionka: to albo mam zadatki na samobojce-recydywiste, ale jeszcze o tym nie wiem, albo nie zyje Edytowane przez ciezarna_zakonnica Czas edycji: 2011-01-06 o 11:56 |
|
|
|
|
#2123 |
|
Konto usunięte
|
Jestem Boska! od rana się uczyłam!
![]() Później przyszła koleżanka na internet i moja edukacja się skończyła :d Jutro mam kartkówkę z łaciny a następne 2 tygodnie to będzie jazda bez trzymanki |
|
|
|
|
#2124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc można powiedzieć że blisko ![]() http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/415...ni_na_policje/ |
|
|
|
|
|
#2125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w LO miałam wychowawczynię-chemiczkę i byliśmy jedyną klasą, która wchodziła do jej sali z uśmiechem, bo nawet jak się na nas darła to na "Dzień dobry" było: "O! Mat-fizki moje kochane!" xD A w 3. klasie nie było chemii, więc w ogóle luz, fantastyczna kobieta ![]() Dominika - Czadowy... filmik? Policjant musiał mieć cierpliwość... A "styrta" to chyba snopek ![]() Czytałam dziś materiały z bibliografii, którą wybrałam do pracy rocznej i... okazało się, że nie ma w nich PRAWIE NIC przydatnego i muszę szukać od nowa...
|
|
|
#2126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co to za praca roczna?
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Podaj linka na PW, bo nie wiem czy Cię mam, ale chyba nie, bo niewiele Żbików mam na FB
![]() Praca roczna = artykuł literaturoznawczy, musimy "zabawic się w badacza literatury", mój temat podawałam już wcześniej. Oświecenie mnie powoli wykańcza... Idę czytac o wadach wymowy na fontetykę :P
|
|
#2128 | |||
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze: Dorota, gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
Ale bardzo fajna sprawa, tylko pokaż duuużo zdjęć, jestem bardzo ciekawa, a nie tylko jedno na fb![]() Cytat:
Czemu Lola? Przypuszczam, że wszystkie powinnyśmy się uczyć, a zamiast tego no... w sumie nie wiem, ja się opierniczam
|
|||
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Pustki ![]() Uczciłam pierwszy dzień weekendu epickim opier*******m, oglądaniem "Scrubsów" przy jednoczesnym wyplataniu bransoletek z resztek muliny (bo mnie współlokatorka zachęciła do dłubania swoim kordonkiem :P ). Aha, i byłam w Biedronce po zakupy na przyszły tydzień, czytaj: krokiety, płyn do prania wełny, płatki śniadaniowe, śledź w śmietanie i czekolada ryżowo-czekoladowa. Czadowy zestaw ![]() Monika - a będzie więcej zdjęc? Bo to w piżamce śliczne
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo tak.. chociaż ja wyjątkowo w czwartek robiłam rysunki na grafikę i wczoraj wieczorem też, ale na jeden już kompletnie nie mam pomysłu, milion razy rysowałam i dalej źle za to dziś i jutro łóczę się, w pon. mam koło z chemii i fizyki no i te rysunki... potem w czw. znowu z chemii, a 20ego z matmy i też by trzeba było zacząć robić zadania ... no i sesja ![]() no, to sobie pomarudziłam... ![]() Cytat:
szkoda, że mam Biedrę tak daleko.. trzeba kiedyś zorganizować wycieczkę i się wybrać... faaaak, jak nic mi się nie chce.. ale pocieszające jest to, że mimo iż mi się nic nie chce, potrafię wziąć książki, notatki i siąść do tego i się uczyć... niewiarygodne, ale prawdziwe ![]() zaraz szamnę śniadanko, potem posprzątam i wezmę się na naukę.. a dziś na nasz tradycyjny sobotni obiad nuggetsy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

dlaczego myślisz, że tobie się nie uda tylko komuś innemu? a nie, że tobie się uda, z ktoś niestety odpadnie?
super, że mała zdrowa, pewnie już Ci daje w kość
. be.[/QUOTE]

, bo chyba przegapiłam.. 

strasznie męczyłam go żeby pokazywał mi zdjęcia, opierał się bo to nieprofesjonalne
samochodem może i tak, ja tylko korzystam z komunikacji miejskiej, więc 5 min to na pewno by nie było