|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Za sto dni matura, czyli.. STUDNIÓWKA !
nie moja, ale jednak
![]() zostałam zaproszona przez pewnego chłopaka właśnie na studniówkę. póki nie dałam mu konkretnej odpowiedzi czy pójdę miałam ochotę iść. teraz mój zapał trochę osłabł, no ale cóż, zgodziłam się więc pójdę. Zresztą, nie darowałabym sobie gdyby on miał iść z jakąś inną. ![]() no i jest pewien problem. oprócz niego nikogo tam nie znam. tak, tak, poznam, ale należę do osób raczej nieśmiałych i wolniej nawiązujących kontakty z innymi ludźmi. kolejny problem, to taki, że do mistrzów tańca też nie należę. powiem inaczej - taniec to z pewnością nie jest moja dobra strona. jeśli tańczę z kimś, w parze jest ok, gorzej indywidualnie, a przecież nie będziemy tylko tańczyć w parach. fryzura i kreacja to chyba najmniejszy problem, chociaż nie wiem co jest teraz modne i co się nosi. nie chcę iść jak szara myszka, ale też nie chcę się że tak powiem 'odwalić', bo to nie moja studniówka, jestem tylko osobą towarzyszącą. co do sukienki to chciałabym jaką taką raczej przed kolana. fryzura? włosy mam proste, do ramion i raczej rzadkie. co mi doradzicie? chciałabym też wiedzieć jak wygląda taka studniówka, wszystko, ze szczegółami, bo ogólniki jako takie znam. może jakie przeżycia z waszych studniówek, może ktoś był w podobnej sytuacji jak ja ? czekam na odpowiedzi. pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Za sto dni matura, czyli.. STUDNIÓWKA !
Dziewczyno nie przeżywaj tak, ile Ty tych wątków w ogóle założyłaś?? bo już 3 widze, jeden chyba spokojnie wystarczy co?! 100dniówka to nic strasznego i nie ma sie czym przejmować, może jedynie wyglądem ale nie tym że nikogo sie nie zna... takie moje zdanie, przeżyłam 2 takowe 100dniówki aktualnie będe miała swoją:P bardziej przejmuje się jednak maturą niż 100dniówką bo jedna noc i po bólu:P a matura to jednak już coś większego, także nad tym sie zastanów, skoro juz przeżywasz to co będzie przed Twoją 100dniówką, nie wspominając o maturze która daje większy stres:P
![]() Zaczekaj na mnie- J. Lynn Edytowane przez anecia256 Czas edycji: 2011-01-07 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Autorko! Co do tańca to się tak nie martw. Na studniówce właśnie najczęściej (bo jasne, że wszędzie jest inaczej) tańczy się w parach. Sukienki przed kolano raczej teraz się ubiera i spokojnie możesz sie odwalić. Ja szłam jako osoba toważysząca i się odwaliłam, wyglądałam ładnie to i pewniej się czułam. Znałam kilka osób, ale słabo. Skoro nikogo nie będziesz znała to rozumiem, że trochę się stresujesz, ale podejrzewam, że chłopak, z którym tam idziesz ma to na uwadze, a jeśli nie to powiedz mu o swoich obawach i napewno będzie przy Tobie, żebyś nie czuła się niswojo. Poza tym i tak będzie - w końcu idziecie tam razem ![]() Zobaczysz, nie będzie tak źle, baw się świetnie. A studniówka najczęściej rozpoczyna się polonezem, później jakiś program artystyczny, toast, jakiś posiłek no i dużo tańca i zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.