Miłośniczki Zary - część III - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 23:29   #4771
brattby
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Mogła być też po prostu błędnie cena naklejona. Mnie się przytrafiło coś takiego już dwa razy. Dwa lata temu kupiłam na wyprzedaży sukienkę z nowej kolekcji, przecenioną ze 199 na 99. Tylko ta jedna sztuka była przeceniona. Oczywiście przy kasie wyskakiwała "stara" cena i nie chcieli mi jej sprzedać, ale zgodnie z prawem musieli i po rozmowie z managerem się udało. Teraz w pierwszym dniu wyprzedaży miałam podobną historię z torebką. Taka zwykła na co dzień, miała metkę special price 119 zł i obok naklejkę z przeceną na 39.99. Zdziwiłam się, że tak mało i wzięłam ją. W kasie oczywiście wyskakiwało 119, poprosiłam o zawołanie managera i już tym razem nie musiałam niczego tłumaczyć, pani obejrzała, powiedziała, żeby wbić ręcznie obniżoną cenę i tyle. Obie te sytuacje miały miejsce w Zarze w Galerii Mokotów.

Właśnie znalazłam tą torebkę. Na stronie jest jako new collection. To ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...s/51188/287560

Edytowane przez brattby
Czas edycji: 2011-01-07 o 23:30
brattby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 23:41   #4772
Nelly99
Rozeznanie

Pojechałam dzis do Zary w Plazie i na szczęście tam sukienka nie jest przeceniona .. ufff... tak samo "na szczęście" nie przecenili moich niedawno kupionych spodni ale dodali XS wiec bede musiała jechać wymienić... też widziałam dziś błęktiną koszulę z nowej kolekcji przecenioną ale tylko jedna miala przecene wiec mysle, ze to są jakies ich błędy, ale skoro da sie tak kupić to warto skorzystać , niech się uczą na swoich błędach, a co
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 23:54   #4773
BlackCat1990
Rozeznanie

rzeczywiscie tak jest z tą "cena na metce" ost mielismy na zajeciach z cywilnego o tym niestety mi nie przytrafiła się taka historia, chociaz teraz bede wieksza uwage zwracala na metki.
tak btw:
wiecie co z tymi "pomyłami w metkowaniu" można się niezle wycfanic
juz widze polowe osob w sklepie, ktore przyklejaja cene z jakies czapki z dzieciecego na torby z womman

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Może szare, kamelowe albo czerwone dodatki? ja wprawdzie jestem brunetką, ale bladą i lubie łączyć czerwony i czarny. Może pokombinuj tak?

Co do koazków, sama mam takie jedne, są prawie pod kolano i tez mi tak odstają, ale mi sie wlasnie to w nich podoba nosze do spodnic i krotkich spodni, więc dla mnie w ogóle to nie probem jeśli Tobie to nie przeszkadza i nie odstaje jakos strasznie tylko tak "normalnie" to ja nie widze problemu

dzięki
Stary 2011-01-08, 00:01   #4774
brattby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackCat1990 Pokaż wiadomość
rzeczywiscie tak jest z tą "cena na metce" ost mielismy na zajeciach z cywilnego o tym niestety mi nie przytrafiła się taka historia, chociaz teraz bede wieksza uwage zwracala na metki.
hehe, ja właśnie wtedy pierwszym razem byłam świeżo po egzaminie ze zobowiązań od razu się w praktyce przydała znajomość tematu teraz już przynajmniej nie robią problemów z zakupem takiej rzeczy, ale jeszcze kilka lat temu jakoś nie mogli tego przegryźć.
brattby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 00:02   #4775
Iwonalodz
Zakorzenienie

Ja kiedyś miałam w Re taka sytuacją, że cena wybijała inna, inna była na mojej czapce, wiadomo, że powinnam zapłacic tyle ile miałam na mojej czapce (zreszta na kilku taka cena była, na innych już ta wyższa) i pani przy kasie wprost powiedziała, że któras koleżanka sie pomyliła i że ona wie, że ja powinnam kupić po niższej cenie, ale ona będzie musiała, jako sprzedająca mi, zaplacic te różnicę. Nie powiem, poczułam się dziwnie, że duże koroporacje tak sprawy stawiają. Czapka nie była sama w sobie droga, ale co z tego, że ucieszyłam się, że kupie sobie czapke taniej skoro przy kasie pani tekst nie "rozwalił" To jest stawianie kogos (klienta) pod ściana i tyle.

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 00:06   #4776
_lenna
Przyczajenie

moje lupy jak pisalam wczesniej kompletuje ciuchowa baze, wiec kroluja bezpieczne kolorki jesienne zadnych wyskokow, ale uwazam zakupy za udane

1. cienka gladka bluzka z kapturkiem 49 z 89
2. sweterek diamonds braz 69 z 99
3. kurtka skorka 149 z 199
4. legginsy 69 z 99
5. marynarka aksamitna 199 z 299
6. cienki golfik 39 z 69
7. spodnie 99 z 149
8. sukienka welniana 99 z 169
9. sweterek w serek 49 z 69
10. sztruksy z paskiem 99 z 149
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kapturek.jpg (19,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karo.jpg (11,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (29,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg legginsy.jpg (17,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marynarka.jpg (20,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg golf.jpg (16,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie.jpg (16,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (14,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterek.jpg (9,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sztruksy.jpg (15,0 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez _lenna
Czas edycji: 2011-01-08 o 14:09
_lenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 00:38   #4777
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
widziałam ją dzisiaj w katowickiej zarze, ale nie mam pojęcia jakie rozmiary i jaka cena

na pewno czarna eMka byla dzisiaj w katowicach, niestety ja się tam narazie nie wybieram, więc nie pomoge (chyba, że plaszczyk dotrwa do III tury )

naprawdę jest przeceniona, ale tak jak pisala dooo, nie byłam z nią przy kasie, więc nie mam pojęcia czy to przypadkiem nie jest jakis błąd. w I turze równiez wisiala na przecenach - wówczas była za 169 lub 149
mowisz o katowicach? jestes pewna?
bo podczas I tury na pewno kosztowala 199 zl i nie byla na przecenie w zadnym kolorze. bylam w scc chyba tydzien temu i ogladalam te sukienki, cena na pewno byla regularna. chyba, ze myla wam sie te sukienki z kokarda z tymi bez kokardy?
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 04:20   #4778
paryzanka202
Zakorzenienie

Ja za rada Gabi poczekalam z kupnem kurtki i dostalam ja dzis, ostatnia w moim rozm za 199 zl z 349 oraz bluzke za 99 z 199. jutro jade ponownie. dzikie tlumy mnie przerazaja. Mam wrazenie,ze daja wszystko za zlotowke:P
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 06:22   #4779
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Dziękuję za rady. Ja nie mogłam się jednak oprzeć i kupiłam tą sukienkę, oczywiście czarną. Ja mam blond włosy i raczej jasną karnację, więc pomyślałam, że ta w kolorze camel nie będzie dla mnie odpowiednia, a czerwonych u mnie nie było. Padło więc na czarną, tylko właśnie nie wiem jakie rajstopy do niej nosić. Też myślałam o grubych czarnych, tylko zastanawiam się czy to nie za czarno? Gabi, jak myślisz?
Cienkich czarnych rajstop nie lubię, chyba że z takimi butami jak ma Gabi , tylko że według mnie to taka bardziej wyjściowa wersja.

Naprawdę, ta sukienka jest przeceniona? Ja dziś u mnie je widziałam i kosztowały 199, na stronie też jest taka cena
ja myślę, że to zależy jak się w tym czujesz, ja nie jestem bladą blondynką, mam ciemniejsze włosy (więc niby dodatkowo jeszcze wyglądam ciemniej) do sukienki noszę szeroki pasek z cwiekami - rozświetla sukienkę, albo rezygnuję z paska i zakładam coś dużego rzucającego się w oczy na szyję, do tego torebka w innym niż czarny kolorze, ostatnio nawet czerwone usta sobie robię i jest ok moim zdaniem (ale zależy co kto lubi)

natomiast rajtki cienkie w kropki/kokardki/serduszka rozwiązują cały problem (ale nie zawsze da się je nosic)

poza tym zawsze możesz dac np czerwoną apaszkę, sweter no a jak już się zrobi ciepło i rajty pójdą precz to w sumie każdy kolor butów będzie wyglądał dobrze

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ja za rada Gabi poczekalam z kupnem kurtki i dostalam ja dzis, ostatnia w moim rozm za 199 zl z 349 oraz bluzke za 99 z 199. jutro jade ponownie. dzikie tlumy mnie przerazaja. Mam wrazenie,ze daja wszystko za zlotowke:P
no to super
Stary 2011-01-08, 08:09   #4780
marblle
Raczkowanie

można zwracać przecenione rzeczy w Zarze ?
marblle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 08:14   #4781
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marblle Pokaż wiadomość
można zwracać przecenione rzeczy w Zarze ?
można w ciągu 30 dni
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 11:32   #4782
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
mowisz o katowicach? jestes pewna?
bo podczas I tury na pewno kosztowala 199 zl i nie byla na przecenie w zadnym kolorze. bylam w scc chyba tydzien temu i ogladalam te sukienki, cena na pewno byla regularna. chyba, ze myla wam sie te sukienki z kokarda z tymi bez kokardy?
Byłam dzisiaj przelotem zerknąć w Bałtyckiej i te sukienki z rozkloszowanym dołem wiszą jako nowa kolekcja w normalnej cenie 199zł

Powiem Wam też, że były jedne beżowe kopytka zamszowe i to przecenione teraz na 129zł z bodajże 329, podchodzę, patrzę - 38, patrzę drugi but - 37 No to pytam się z czy może nie ma na magazynie czy gdzieś drugiego buta 38, na co Panie odparły "nie ma, ktoś widocznie kupił dwa w różnym rozmiarze i nie zauważył"
A najlepsze, że one zamiast zabrać te buty, to odłożyły na stół z nadzieją, że ktoś je w końcu kupi
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:35   #4783
malunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj przelotem zerknąć w Bałtyckiej i te sukienki z rozkloszowanym dołem wiszą jako nowa kolekcja w normalnej cenie 199zł

Powiem Wam też, że były jedne beżowe kopytka zamszowe i to przecenione teraz na 129zł z bodajże 329, podchodzę, patrzę - 38, patrzę drugi but - 37 No to pytam się z czy może nie ma na magazynie czy gdzieś drugiego buta 38, na co Panie odparły "nie ma, ktoś widocznie kupił dwa w różnym rozmiarze i nie zauważył"
A najlepsze, że one zamiast zabrać te buty, to odłożyły na stół z nadzieją, że ktoś je w końcu kupi
o rany... ciekawe czy jeśli ktoś rzeczywiście przez pomyłkę kupi będzie mógł zwrócić...
Stary 2011-01-08, 12:01   #4784
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malunia Pokaż wiadomość
o rany... ciekawe czy jeśli ktoś rzeczywiście przez pomyłkę kupi będzie mógł zwrócić...
zwrócić czy wymienić będzie mógł jak najbardziej, ale czy to nastąpi -wątpie Pracowałam w Zarze i przypadki zakupu szczególnie szpilek w dwóch różnych rozmiarach zdarzały się bardzo często. Kiedy przy kasie została odkryta 'pomyłka' Panie nagle rezygnowały z zakupu...
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:07   #4785
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
zwrócić czy wymienić będzie mógł jak najbardziej, ale czy to nastąpi -wątpie Pracowałam w Zarze i przypadki zakupu szczególnie szpilek w dwóch różnych rozmiarach zdarzały się bardzo często. Kiedy przy kasie została odkryta 'pomyłka' Panie nagle rezygnowały z zakupu...
o masz tzn że specjalnie kupuja jeden mniejszy drugi większy heheh w sumie ja też mam różnicę 0,5 numeru między prawą a lewa stopą
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:11   #4786
marta954
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość

na pewno czarna eMka byla dzisiaj w katowicach, niestety ja się tam narazie nie wybieram, więc nie pomoge (chyba, że plaszczyk dotrwa do III tury )
Dziękuję za chęci i mam nadzieję, że jednak dotrwa
marta954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:44   #4787
monia1748
Raczkowanie

A wiecie może jak sytuacja w SCC? ;> Opłaca się jechać? Jest już 2 tura?
monia1748 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:51   #4788
*Pinacolada*
Rozeznanie

Do dziewczyn, które posiadaja te buty : http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BBUCKLES Jaki macie rozmiar? Swoj tradycyjny? Ja zawsze nosze 38 i z tych tez takie wzielam, ale tak w domu patrze na nie to ciagle jakies wielkie mi sie wydaja. Na stopie niby dobre ale troche luzu jest
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:36   #4789
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
o masz tzn że specjalnie kupuja jeden mniejszy drugi większy heheh w sumie ja też mam różnicę 0,5 numeru między prawą a lewa stopą
no to ja kiedyś o mały włos nie kupiłabym dwóch różnych rozmiarów
stała sobie jedna jedyna para związana ze sobą sznurówką (te kopytkowe piptoły) patrzę 39 to biorę do przymierzalni i mierzę, i oba dobrze leżały więc śmigam do kasy, jako że kolejka spora była to sobie je oglądam i oglądam i nagle myślałam że zawału dostanę patrzę a na drugim bucie stoi jak byk 40 więc podejrzewam że gdyby kolejka była mniejsza to przyszłabym do domu z jednym butem 39 a z drugim 40
więc dla mnie jest to możliwe że ktoś kupił dwa różne rozmiary nawet o tym nie wiedząc.....
Stary 2011-01-08, 13:55   #4790
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
no to ja kiedyś o mały włos nie kupiłabym dwóch różnych rozmiarów
stała sobie jedna jedyna para związana ze sobą sznurówką (te kopytkowe piptoły) patrzę 39 to biorę do przymierzalni i mierzę, i oba dobrze leżały więc śmigam do kasy, jako że kolejka spora była to sobie je oglądam i oglądam i nagle myślałam że zawału dostanę patrzę a na drugim bucie stoi jak byk 40 więc podejrzewam że gdyby kolejka była mniejsza to przyszłabym do domu z jednym butem 39 a z drugim 40
więc dla mnie jest to możliwe że ktoś kupił dwa różne rozmiary nawet o tym nie wiedząc.....
dokładnie
szczególnie, że często jeden but w rozmiarze większym wcale nie różni się wielkością od tego w mniejszym
Stary 2011-01-08, 13:59   #4791
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dokładnie
szczególnie, że często jeden but w rozmiarze większym wcale nie różni się wielkością od tego w mniejszym
zwłaszcza jeśli to były open toe naprawdę do głowy by mi nie przyszło (wtedy, bo teraz już ZAWSZE dokłądnie sprawdzam "dane") że mogą to byc dwa różne rozmiary
Stary 2011-01-08, 14:16   #4792
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _lenna Pokaż wiadomość
moje lupy jak pisalam wczesniej kompletuje ciuchowa baze, wiec kroluja bezpieczne kolorki jesienne zadnych wyskokow, ale uwazam zakupy za udane

1. cienka gladka bluzka z kapturkiem 49 z 89
2. sweterek diamonds braz 69 z 99
3. kurtka skorka 149 z 199
4. legginsy 69 z 99
5. marynarka aksamitna 199 z 299
6. cienki golfik 39 z 69
7. spodnie 99 z 149
8. sukienka welniana 99 z 169
9. sweterek w serek 49 z 69
10. sztruksy z paskiem 99 z 149
Wszystko piękne, gratuluję łowów

A ja ruszam w poniedziałek do Pasażu Grunwaldzkiego i czy są tu dziewczyny z Wrocławia i zdają relację jak tam w Zarze sytuacja wygląda?? W szczególności czy jest dużo legginsów, dzinsów rurek, torebek dużych co by pomieściły A4, płaszczy i czy są portfele?
A oprócz Pasażu to gdzie jeszcze opłaca się wybrać gdzie jeszcze nie jest tak przebrane?
A w poniedziałek to są dostawy podobno tak?
Stary 2011-01-08, 14:27   #4793
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dokładnie
Właśnie te kopytka sporo się różniły, więc nawet Panie się dziwiły
Mnie najbardziej śmieszy podejście, że wystawiają taką parę o różnych numerach z nadzieją na sprzedaż Chociaż dla kogoś o nodze jeden rozmiar mniejszej jak znalazł
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:11   #4794
Mysiaczek
Rozeznanie

Dziewczyny mam prośbę, może mi któraś podać numer ref. tej sukienki z plisowanym dołem? I jeszcze mam pytanie czy były te sukienki w kolorze czerwonym xs w SCC? Zależy mi na tej sukience, z wyprzedaży niewiele rzeczy mnie interesuje, więc nie wiem czy opłaca mi się specjalnie jechać do Katowic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 199.jpg (33,1 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Mysiaczek
Czas edycji: 2011-01-08 o 15:13
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:31   #4795
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę, może mi któraś podać numer ref. tej sukienki z plisowanym dołem? I jeszcze mam pytanie czy były te sukienki w kolorze czerwonym xs w SCC? Zależy mi na tej sukience, z wyprzedaży niewiele rzeczy mnie interesuje, więc nie wiem czy opłaca mi się specjalnie jechać do Katowic
Mogę podać camelowej. 6264//041/707. 707 to kolor camelowy, nie wiem, jaką końcówkę ma czerwona, ale wystarczy, że podasz pierwszych 7 cyfr i zaznaczysz o jaki kolor Ci chodzi. Mój TŻ w ten sposób znalazł camelową.
Stary 2011-01-08, 15:35   #4796
agusia642
Zakorzenienie

czerwienie to 600 z tego co pamiętam
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:56   #4797
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Mogę podać camelowej. 6264//041/707. 707 to kolor camelowy, nie wiem, jaką końcówkę ma czerwona, ale wystarczy, że podasz pierwszych 7 cyfr i zaznaczysz o jaki kolor Ci chodzi. Mój TŻ w ten sposób znalazł camelową.
bardzo dziękuję
Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
czerwienie to 600 z tego co pamiętam

Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:04   #4798
zaruniaa
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was ogromna prośbę. Czy któraś z posiadaczek tej słynnej sukienki z załącznika mająca rozmiar XS mogłaby mi podać jej wymiary?? U mnie w mieście już jej nie ma oczywiście i chciałabym, żeby odebrała mi ja koleżanka jednak nie wiem, czy się zmieszczę a eska była za duża. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna, gdyby któraś mogła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6264041800_1_1_3.jpg (13,6 KB, 41 załadowań)
zaruniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:15   #4799
kasiulek850505
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
Mam tą sukienkę zakupioną w Silesii rozmiar xs kolor czerwony. Jak była 27.12. to sukienki wisiały ale tylko od m. Teraz nie wiem jaka sytuacja i jaka cena. Zadzwoń zapytaj. Czasami Panie sprawdzają.
kasiulek850505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:27   #4800
FFashionistkAA
Zakorzenienie

A ja dziś wybrałam się do Plazy, bo ani w Browarze, ani w Malcie nie było rozmiaru z butów, które mi wpadły w oko. Kupiłam czarne i camelowe platormy za 129 zł (za tą cenę żal było nie wziąć, a czy do III tury się uchowają to wątpię). Kupiłam też kilka sweterków z przeceny, jeden świetny wkładany przez głowę taki jakby przykrótki, bluzkę z nowej kolekcji, spódniczkę camelową i 3 sukienki z przeceny.
Generalnie wisi sporo ciuchów i bez problemu są dostępne rozmiary XS, S praktycznie z każdej rzeczy, które akurat macałam... w poprzednim sezonie podczas wyprzedaży graniczyło to z cudem. Kupiłam zatem wszystko to, co mi się podobało. Tłumy owszem, były, przy kasie ok 5-6 osób, więc nie tak źle, jak na sobotę. Osobiście jestem zadowolona z dzisiejszych zakupów, bo rzadko kiedy są tak udane.
Ahaa i wybór torebek w Plazie jest spory, jakby któraś czegoś szukała, to warto podjechać, bo po kilka szt. danego modelu było.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości