![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Mogła być też po prostu błędnie cena naklejona. Mnie się przytrafiło coś takiego już dwa razy. Dwa lata temu kupiłam na wyprzedaży sukienkę z nowej kolekcji, przecenioną ze 199 na 99. Tylko ta jedna sztuka była przeceniona. Oczywiście przy kasie wyskakiwała "stara" cena i nie chcieli mi jej sprzedać, ale zgodnie z prawem musieli i po rozmowie z managerem się udało. Teraz w pierwszym dniu wyprzedaży miałam podobną historię z torebką. Taka zwykła na co dzień, miała metkę special price 119 zł i obok naklejkę z przeceną na 39.99. Zdziwiłam się, że tak mało i wzięłam ją. W kasie oczywiście wyskakiwało 119, poprosiłam o zawołanie managera i już tym razem nie musiałam niczego tłumaczyć, pani obejrzała, powiedziała, żeby wbić ręcznie obniżoną cenę i tyle. Obie te sytuacje miały miejsce w Zarze w Galerii Mokotów.
Właśnie znalazłam tą torebkę. Na stronie jest jako new collection. To ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...s/51188/287560 Edytowane przez brattby Czas edycji: 2011-01-07 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Rozeznanie
|
Pojechałam dzis do Zary w Plazie i na szczęście tam sukienka nie jest przeceniona .. ufff...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Rozeznanie
|
rzeczywiscie tak jest z tą "cena na metce" ost mielismy na zajeciach z cywilnego o tym
![]() tak btw: wiecie co z tymi "pomyłami w metkowaniu" można się niezle wycfanic ![]() juz widze polowe osob w sklepie, ktore przyklejaja cene z jakies czapki z dzieciecego na torby z womman ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
dzięki ![]()
![]() |
#4774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś miałam w Re taka sytuacją, że cena wybijała inna, inna była na mojej czapce, wiadomo, że powinnam zapłacic tyle ile miałam na mojej czapce (zreszta na kilku taka cena była, na innych już ta wyższa) i pani przy kasie wprost powiedziała, że któras koleżanka sie pomyliła i że ona wie, że ja powinnam kupić po niższej cenie, ale ona będzie musiała, jako sprzedająca mi, zaplacic te różnicę. Nie powiem, poczułam się dziwnie, że duże koroporacje tak sprawy stawiają. Czapka nie była sama w sobie droga, ale co z tego, że ucieszyłam się, że kupie sobie czapke taniej skoro przy kasie pani tekst nie "rozwalił"
![]()
#4776 |
Przyczajenie
|
moje lupy
![]() ![]() ![]() 1. cienka gladka bluzka z kapturkiem 49 z 89 2. sweterek diamonds braz 69 z 99 3. kurtka skorka 149 z 199 4. legginsy 69 z 99 5. marynarka aksamitna 199 z 299 6. cienki golfik 39 z 69 7. spodnie 99 z 149 8. sukienka welniana 99 z 169 9. sweterek w serek 49 z 69 10. sztruksy z paskiem 99 z 149 Edytowane przez _lenna Czas edycji: 2011-01-08 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo podczas I tury na pewno kosztowala 199 zl i nie byla na przecenie w zadnym kolorze. bylam w scc chyba tydzien temu i ogladalam te sukienki, cena na pewno byla regularna. chyba, ze myla wam sie te sukienki z kokarda z tymi bez kokardy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Ja za rada Gabi poczekalam z kupnem kurtki i dostalam ja dzis, ostatnia w moim rozm za 199 zl z 349
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() natomiast rajtki cienkie w kropki/kokardki/serduszka rozwiązują cały problem (ale nie zawsze da się je nosic) poza tym zawsze możesz dac np czerwoną apaszkę, sweter no a jak już się zrobi ciepło i rajty pójdą precz to w sumie każdy kolor butów będzie wyglądał dobrze ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4780 |
Raczkowanie
|
można zwracać przecenione rzeczy w Zarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam też, że były jedne beżowe kopytka zamszowe i to przecenione teraz na 129zł z bodajże 329, podchodzę, patrzę - 38, patrzę drugi but - 37 ![]() ![]() A najlepsze, że one zamiast zabrać te buty, to odłożyły na stół z nadzieją, że ktoś je w końcu kupi ![]()
![]() |
#4783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Raczkowanie
|
A wiecie może jak sytuacja w SCC? ;> Opłaca się jechać? Jest już 2 tura?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Rozeznanie
|
Do dziewczyn, które posiadaja te buty : http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BBUCKLES Jaki macie rozmiar? Swoj tradycyjny? Ja zawsze nosze 38 i z tych tez takie wzielam, ale tak w domu patrze na nie to ciagle jakies wielkie mi sie wydaja.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stała sobie jedna jedyna para związana ze sobą sznurówką (te kopytkowe piptoły) patrzę 39 to biorę do przymierzalni i mierzę, i oba dobrze leżały więc śmigam do kasy, jako że kolejka spora była to sobie je oglądam i oglądam i nagle myślałam że zawału dostanę ![]() ![]() ![]() więc dla mnie jest to możliwe że ktoś kupił dwa różne rozmiary nawet o tym nie wiedząc.....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie, że często jeden but w rozmiarze większym wcale nie różni się wielkością od tego w mniejszym ![]()
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja ruszam w poniedziałek do Pasażu Grunwaldzkiego i czy są tu dziewczyny z Wrocławia i zdają relację jak tam w Zarze sytuacja wygląda?? W szczególności czy jest dużo legginsów, dzinsów rurek, torebek dużych co by pomieściły A4, płaszczy i czy są portfele? A oprócz Pasażu to gdzie jeszcze opłaca się wybrać gdzie jeszcze nie jest tak przebrane? A w poniedziałek to są dostawy podobno tak? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie najbardziej śmieszy podejście, że wystawiają taką parę o różnych numerach z nadzieją na sprzedaż ![]() ![]()
![]() |
#4794 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam prośbę, może mi któraś podać numer ref. tej sukienki z plisowanym dołem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mysiaczek Czas edycji: 2011-01-08 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
czerwienie to 600 z tego co pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was ogromna prośbę. Czy któraś z posiadaczek tej słynnej sukienki z załącznika mająca rozmiar XS mogłaby mi podać jej wymiary?? U mnie w mieście już jej nie ma oczywiście i chciałabym, żeby odebrała mi ja koleżanka jednak nie wiem, czy się zmieszczę a eska była za duża. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna, gdyby któraś mogła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś wybrałam się do Plazy, bo ani w Browarze, ani w Malcie nie było rozmiaru z butów, które mi wpadły w oko. Kupiłam czarne i camelowe platormy za 129 zł (za tą cenę żal było nie wziąć, a czy do III tury się uchowają to wątpię). Kupiłam też kilka sweterków z przeceny, jeden świetny wkładany przez głowę taki jakby przykrótki, bluzkę z nowej kolekcji, spódniczkę camelową i 3 sukienki z przeceny.
Generalnie wisi sporo ciuchów i bez problemu są dostępne rozmiary XS, S praktycznie z każdej rzeczy, które akurat macałam... w poprzednim sezonie podczas wyprzedaży graniczyło to z cudem. Kupiłam zatem wszystko to, co mi się podobało. Tłumy owszem, były, przy kasie ok 5-6 osób, więc nie tak źle, jak na sobotę. Osobiście jestem zadowolona z dzisiejszych zakupów, bo rzadko kiedy są tak udane. ![]() Ahaa i wybór torebek w Plazie jest spory, jakby któraś czegoś szukała, to warto podjechać, bo po kilka szt. danego modelu było.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.