Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 11:45   #2581
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
wooooooooooow... boskie rzęsy..

wstawiaj zdjęcie... i myśle że to dobry pomysł z tym wzajemnym dopingowaniem się bo ja się wczoraj serio załamalam ....

wiem że szybko nie można , ja chciałabym zrzucic 8-10 kg do wakacji więc może jest to możliwe... mam taką nadzijeę....
Kitka, wchodz do albumu- ona mogla to i my mozemy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:45   #2582
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
pewnie! piękny widok sto razy ładniejszy niz w Pradze. Mam mnostwo zdjec wlasnie z pokazow, bylam specjalnie jak juz ciemno było
ja chodzę na pokazy specjalne tylko i są ekstra. szkoda, że wtedy zawsze tyle ludzi jest, że ciężko się przebić ogólnie ta okolica jest super - zoo, hala ludowa(nie mogę się przyzwyczaić do nazwy stulecia i a propos nazwy to każda jest zła, bo ludowa-komunizm, stulecia-Hitler ) , pergola, fontanna, ogród japoński, park i stadion
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:07   #2583
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Postaram się Was nadrobić. Nie było mnie bo w czwartek już nie miałam kiedy potem,a wczoraj dostałam grypy żołądkowej i wysokiej temperatury ale już jest dobrze

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:24   #2584
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja chodzę na pokazy specjalne tylko i są ekstra. szkoda, że wtedy zawsze tyle ludzi jest, że ciężko się przebić ogólnie ta okolica jest super - zoo, hala ludowa(nie mogę się przyzwyczaić do nazwy stulecia i a propos nazwy to każda jest zła, bo ludowa-komunizm, stulecia-Hitler ) , pergola, fontanna, ogród japoński, park i stadion
byłam na pokazie specjalnym z okazji Dnia Dziecka
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:25   #2585
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;*
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
zazdroszczę
ale na 1 miejscu jest u mnie Kraków
u mnie podobnie
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Oj tam co tu się chwalić to taki mini mini blog, bez żadnego profesjonalizmu ale proszęhttp://velvethair.pinger.pl/ pewnie teraz i tak nie da się wejść bo pinger co chwila jakieś zwieszki ma
Dodaje do obserwowanych ) Fajny jest

Dzisiaj:

babydream oliwka na włosy
Oriflame olejek na włosy
Maseczka oczyszczająca
peeling
maseczka nawilżająca buzia
punktowo biała glinka
balsam antycell. z eveline
Reszta ciała Dove z zieloną herbatą
Bieganie
rozciaganie
2 litry wody
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:29   #2586
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
dziekuje czuje sie juz troche lepiej

Tz wczoraj zachowal sie cudownie,ale zeby nie bylo tak slodko to dzis rano zastalam w kuchni pobojowisko,sterta brudnych naczyn i ogolnie syf jak nigdy Ach wiedzialam,ze nie moze byc zbyt pieknie...
Nie zapomnę jak mama Tż zachorowała i Tż musiał myć w kuchni gary, naczynia ect. dla niego to był prawdziwy szok,że tyyyle tego jest i tyle trzeba myć o sprzątaniu już nie wspomnę

Cytat:
Napisane przez Ewelina_89 Pokaż wiadomość
Witajcie Drogie Wizażanki !!!! ))))
Czy mogę się do Was kochane przyłączyc?
Mając 21 dopiero teraz zaczęłam się malowac.
Rozpoczynając ciekawy temat mam do Was pytanie :
Czym dla Was jest makijaż? Czy jest dla Was to też jakaś forma sztuki? Czy próbowałyscie się malowac ' artystycznie' ? dłuuuugie kocie oczy, doklejane rzęsy ? ))
Cześć Ja zaczęłam się malować jak miałam 22 lata Po prostu lubię siebie w makijażu oraz lubię to i tyle Poza tym mogę sobie zatuszować niedoskonałości, wydobyć np. piękno wieeelkich oczu Ale artystycznego nie miałam

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jestem i oto moj dzisiejszy makijaz:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24213796

uwazam, ze on rozswietla spojrzenie i nie jest mocny i moze nuiektorym taki zwyklak sie przyda
Makijaż cudo Ja rzadko maluje tak mocno oczy, że i kreska i cień i usta, za małe mam zdolności do tego

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
No właśnie moja mama śmieje się, że zostaliśmy przyjaciółmi, ale na początku, jak się rozstaliśmy, była masakra, a teraz wpada coraz częściej, nie wiem, co on kombinuje Może znowu chce do mnie wrócić? W każdym razie dziś zadzwonił, czy może wpaść, no przecież mu nie odmówię, jeszcze kilka dni temu się kłóciliśmy o to, że on jest niezdecydowany i albo niech mnie oleje, albo niech się zdecyduje na związek, bo ja już nie rozumiem jego zachowania... Niestety nie potrafię być w stosunku do niego konsekwentna, nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia, czy darzę go takim uczuciem W każdym razie przyszedł, graliśmy w gry i rozmawialiśmy, zjadł z nami obiad, było miło, poszliśmy na spacer... Chciałabym ,żeby on był taki zawsze - jak ze mną jest też, a nie tylko wtedy, kiedy nie jesteśmy razem i on jest taki miły,słodki,cudowny.... Ja to z nim tyle przeszłam, że gdybyście były na moim miejscu, podejrzewam - żadna z was nie wpuściłaby go już do domu No ale miłość jest ślepa mówią....
To jednak go kochasz

Stary 2011-01-08, 12:34   #2587
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
sliczna jestes i masz rewelacyjny kolor włosów...

ale Ty zmienna jesteś

snow- ja również dołączam do czytających bloga

dziewczyny chce schudnąc... dziś się załamalam... nie dośc że po odstawieniu tabsów nie mam biustu to utyłam,.... jak szybko schudnąć???
miło mi

Cytat:
Ja rownież będę czytelniczką, super

Cóż więcej mogę powiedzieć...Ach ,mam zdjęcie rzęs dla zainteresowanych volume milion lashes na szybko je pomalowałam, no ale widać, że nie skleja tak jak colossal i efekt jest ładny naprawdę.
dzięki a rzęsy mhhhmm boskie nie lubię silikonowych szczoteczek ale może kiedyś też spróbuję

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
dziendobry
moja coreczka spi do 10 wyobrazce sobie hehehhe ale spioch sie z niej zrobil!!!!
hanka sliczna jestes, bardzo ladnie

buahhot ladnie bylo Ci zgrzywka ale blond wloski najlepsze dla Ciebie
marthaaa ale rzesy.......wow

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

snow fajny blog bede zagladac

lece sprzatac dziewczynki puki corcia spi mam w planach oczywiscie spamowanie chce ladnie wygladacdzisiaj moj Tż w domku ....
Cieszę się

Cytat:
witam

niestety szybko chudnąć nie można, bo efekt jojo gwarantowany. optymalnie chudnie się kilogram na tydzień, czyli jakby nie patrzeć i tak dużo.
5-6 posiłków dziennie, co 2-3godziny, małych (oczywiście nie takich, żeby się głodzić), zróżnicowanych. śniadanie jest najważniejsze, musi być syte, żeby nakręcić metabolizm. jak najwięcej białka, a najmniej węgli. nie zapominaj o tłuszczach, których nie można całkowicie wykluczyć, bo można stracić @. kolacja białkowa ok. 3-ech godzin przed snem.
do tego ćwiczenia. to taki zdrowy sposób na schudnięcie.

dziewczyny, w wolnym czasie poczytam wasze blogi dużo metamorfoz też widzę

Snow
, myślę, że lepiej Ci w blondzie niż w ciemnych z grzywką, bo gdzieś w tej bujnej fryzurze zatraciła się Twoja uroda. teraz wyglądasz dużo lepiej

Buahhot
wow, podziwiam za tyle zmian ja nie mam odwagi tak eksperymentować z wyglądem a i widziałam w telewizji ciekawą rzecz w Sopocie - można pojeździć na nartach z widokiem na morze ekstra to musi być jeździłaś może?
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Tak aktualna, tylko z lenistwa nie dodałam jeszcze zdjęć

Donka, też nie lubię gór a uwielbiam morze Na szczęście nad morze mam 1,5 h jazdy Chciałabym tam mieszkać

Tak w ogóle to dzień dobry
Lecę się spamować
W takim razie wysyłam PW z zapytaniem

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
zazdroszczę
ale na 1 miejscu jest u mnie Kraków
u mnie też

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Przepraszam ale z ludzkiej ciekawości też weszłam i jestem pod wielkim wrażeniem Wiesz może co robiła? Ogólnie to bardzo ładna jest

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej;*
u mnie podobnie

Dodaje do obserwowanych ) Fajny jest

Dzisiaj:

babydream oliwka na włosy
Oriflame olejek na włosy
Maseczka oczyszczająca
peeling
maseczka nawilżająca buzia
punktowo biała glinka
balsam antycell. z eveline
Reszta ciała Dove z zieloną herbatą
Bieganie
rozciaganie
2 litry wody
Dzięki miło mi

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:45   #2588
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
woooow... niezle- jak to zrobila???? wiesz moze???

moj kolega ostatnio schudl 20 kilo w3 miesiące ale jadl podobno jeden posiłek dziennie i bardzo duzo biegał.... wiec bez sensu trochę, pewnie mu zaraz wroca te kilogramy....

co zamierzasz ćwiczyc???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:50   #2589
Donka94
BAN stały

Cytat:

moj kolega ostatnio schudl 20 kilo w3 miesiące ale jadl podobno jeden posiłek dziennie i bardzo duzo biegał.... wiec bez sensu trochę, pewnie mu zaraz wroca te kilogramy....

co zamierzasz ćwiczyc???
Pytanie nie do mnie, ale sie wtrace.
Odchudzam się od tygodnia i -1kg jest. Jem 5posilków dziennie, mniej więcej co 2,5-3h. śniadanko to owsianka , sycąca i zdrowa.zero białego pieczywa, slodyczy, fast foodów, śmietany ect.
Stary 2011-01-08, 12:50   #2590
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kitka lazienke mamy bardzo duza!!! moj Tż taka duza chcial ale nie zaluje bo mozna sie gonic na golasa heheheh

marthaa no wlasnie ja tak wygladam i teraz sie wkurzam jak ktos tak mowi bo nawet piwa nie moge kupic bo dowodu wołają paskudy w sklepach!!! teraz mi to przeszkadza ale kiedys bede sie cieszyc bo bede mlodo wygladac jak bede w starszym wieku hihihihi
Mam ten sam problem więc Cię rozumiem

buahhot śliczne buty

Też mam mysi kolor, który mi się nie podoba więc teraz używam szamponów koloryzujących do 24-28 myć
A po jakim czasie można wysłać zaproszenie do klubu?

Aha!!Czy jak maseczkę do włosów mam do 02.2011 to mam ją zużyć do 31 stycznia czy do końca lutego?

Stary 2011-01-08, 12:54   #2591
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie, ale sie wtrace.
Odchudzam się od tygodnia i -1kg jest. Jem 5posilków dziennie, mniej więcej co 2,5-3h. śniadanko to owsianka , sycąca i zdrowa.zero białego pieczywa, slodyczy, fast foodów, śmietany ect.
z dobrymi radami w sprawie zrzucania kilogramów- wtrącaj się zawsze

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem więc Cię rozumiem

buahhot śliczne buty

Też mam mysi kolor, który mi się nie podoba więc teraz używam szamponów koloryzujących do 24-28 myć
A po jakim czasie można wysłać zaproszenie do klubu?

Aha!!Czy jak maseczkę do włosów mam do 02.2011 to mam ją zużyć do 31 stycznia czy do końca lutego?
a ja mam odwrotnie- zazwyczaj mi mówią że na starsza wyglądam.... na zdjęciach tego moze nie widać ale zazwyczaj ludzie ktorzy mnie poznają dają mi ok 3 lata wiecej...a kiedyś koles w klubie powiedział mi że wyglądam na 27 lat.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-08, 13:05   #2592
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ufff, jeszcze trochę i się pójdę kąpać bo już nie wytrzymam a włosy to porażka

Stary 2011-01-08, 13:14   #2593
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
(...)
Przepraszam ale z ludzkiej ciekawości też weszłam i jestem pod wielkim wrażeniem Wiesz może co robiła? Ogólnie to bardzo ładna jest (...)
Cytat:

co zamierzasz ćwiczyc???
niestety nie wiem jak to zrobila... ale z tego co widac to duzo schudla, trwalo to maksymalnie rok, bo tyle ma teraz jej synek
przed ciaza tez byla szczupla ale teraz jest sexyy
Snow ale Ty przeciez nie potrzebujesz sie odchudzac, jestes szczupla

a co bede cwiczyc.. zaczynam od brzuszkow i cwiczen z ciezarkami na boczki- bo z tym mam najwiekszy problem i cos na nogi by mi sie przyadlo, ale kompletnie nie wiem co probowalam juz biegac, ale wole cwiczenia w domu
a Ty Kitka co chcesz cwiczyc?
Najciezej jest sie zaprzec, pozniej jakos leci

Stary 2011-01-08, 13:15   #2594
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja to jestem pokopana hehe źle się wczoraj czułam po biegunce, jeszcze temperaturę miałam ale do kosmetyczki się poszłam po pracy zapisać na wizytę chyba to nie jest zbyt normalne hehe

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Nie wiem co będę robić, czy siły na podstawy będę mieć.
Miłego dnia Dziewczyny

Stary 2011-01-08, 13:34   #2595
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie wiem jak to zrobila... ale z tego co widac to duzo schudla, trwalo to maksymalnie rok, bo tyle ma teraz jej synek

a co bede cwiczyc.. zaczynam od brzuszkow i cwiczen z ciezarkami na boczki- bo z tym mam najwiekszy problem i cos na nogi by mi sie przyadlo, ale kompletnie nie wiem co probowalam juz biegac, ale wole cwiczenia w domu
ja wiem wiem, ale tak pytamz czystej ciekawości Bardzo sexy wygląda to fakt

Dbam o siebie

Stary 2011-01-08, 13:54   #2596
CABIN CREW

Cytat:

u mnie też brzuch i boczki to najwiekszy problem... myslałam żeby zacząc na początek od twistera i hula hop- tzn godzina dziennie na zmiane jednaego dnia twister, drugiego hula hop... ewentualnie dodam do tego 8 ABS... a po sesji jak bedzie wiecej czzasu to moze dołoże jakiś aerobik0 kiedys ćwiczyłam ten z deanne berry i byl bardzo fajny i efekty byly i na uczelni mam silkę za darmo to moze pochodzić....

ZALATANA......
Stary 2011-01-08, 14:26   #2597
loluska
Zakorzenienie

Hej Jak wam dzień mija? U mnie baaaaardzo sennie bo wczoraj przez pomyłkę wzięłam mamy tabletkę na nerwy i taka chodzę przyrąbana ale poza tym czuje się lepiej

Cytat:
dziewczyny, dodalam do albumu zdjęcia z grzywką
mi osobiście bardziej bez grzyweczki się podobasz a koleżanka faktycznie metamorfozę przeszła ja w klasie LO tez miałam kol która przychodząc z gim nie wyglądała zbyt fajnie, włosy do pasa,bardzo duuuża nadwaga no i ogólnie mała dbałość o siebie, wychodząc z liceum była nie do poznania, schudła tak że figura do pozazdroszczenia, ścięła włosy, delikatny makijaż i ubrania podkreślające figurę, no piękna. Niestety odbiło to się na jej charakterze bo tak dodało pewności że pogadać się nie dało.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
moi rodzicie brali slub 24lutego
a z TZtem jestem od 24kwietnia i ogolnie to 24 tak sie ciagnie za mna dosc czesto jakies wieksze wydarzenia sa 24

a ja z moim Tz od 24 sierpnia magiczna cyfra

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No tak jakoś dziwnie Wierzyć się nie chce po prostu, nic nie widać, nic nie czuć, a jednak Ostatnio kuzynka mnie nastraszyła, że połowy kosmetyków nie będę mogła używać, bo składniki szkodliwe dla ciężarnych. Na razie unikam tylko retinolu.

Jak się poskładałaś, to po co kupować kolejny? Z jakąś różyczką się wybierz, jak ci głupio, że z pustymi rękami.

A to można się tak łatwo pomylić? Ja jadę w przyszłym tygodniu po olejek i jeszce parę innych rzeczy (minus mieszkania na wsi, że do każdego znanego sklepu jest daleko )
Na temat kosmetyków może Montii by ci coś podpowiedziała

Oj dzisiaj będzie ogromne SPAmowanko, czuję się lepiej i chcę tez dobrze wyglądać bo zaniedbałam się przez tą chorobę...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:27   #2598
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja wiem wiem, ale tak pytamz czystej ciekawości Bardzo sexy wygląda to fakt
aha

Cytat:
u mnie też brzuch i boczki to najwiekszy problem... myslałam żeby zacząc na początek od twistera i hula hop- tzn godzina dziennie na zmiane jednaego dnia twister, drugiego hula hop... ewentualnie dodam do tego 8 ABS... a po sesji jak bedzie wiecej czzasu to moze dołoże jakiś aerobik0 kiedys ćwiczyłam ten z deanne berry i byl bardzo fajny i efekty byly i na uczelni mam silkę za darmo to moze pochodzić....
super masz plan chyba cos z niego wykorzystam- twister

Pofarbowalam dzis wlosy stockholmem, Snow czy to mozliwe ze farba mi ciemnieje? Tzn nie teraz, tylko jak juz tak wlosy maja 3 tygodnie-miesiac to jakby są ciemniejsze nie sa tak jasne jak zaraz po farbowaniu.
Poza tym chcialam zapytac czy na te farby Excell 10 są w ogole promocje? Dzis bylam w naturze i widzialam ją za 32.99 wiem, że to normalna cena, ale dzis wydawalo mi sie drogo, tym bardziej ze w domu lezal stockholm i jedna londa nastepnym razem napewno zafarbuje excelka, ale nie wiem czy tym 10,13 czy baby blonde (dzis tylko ten drugi byl u mnie ) ale chyba postawie na sprawdzoną 10,13

Stary 2011-01-08, 14:29   #2599
magne
Zadomowienie

Rozmawiacie o chudnięciu więc może się wypowiem. Stosuję dietę niskowęglowodanową tydzień(bardzo krótko) i do tego biorę codziennie koenzym Q10(nie chce chudnąć i tak mam niedowagę, z innych względów mam tą dietę, robię z siebie taki mały eksperyment). Schudłam 2 kg w tydzien,nie cwiczę,zadnego wysilku,na wfie tez rzadko ćwiczę, więc jak ktoras z was chce bez wielkiego wysiłku spróbować takiej diety to może. Z jedzeniem się w ogóle nie ograniczam : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:46   #2600
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chcę Jak na razie robię ten 8min ABS ,a od lutego siłownia W ogóle postaram się nie jeść słodyczy i nie jeść po 18, bo u mnie to normalne, że jem kolację o 22... No i jeść śniadania - zazwyczaj ich nie jadam. Niby nie jem dużo, a gruba jestem A koleżanka Twoja Buahhot wygląda świetnie

Hanka, jak Ty ładnie wyglądasz

Ja dziś zabieram się za naukę, nic nie robiłam całymi tygodniami, a w tym tygodniu mam 4 sprawdziany, dwie kartkówki, połowinki i w ogóle masakra jakaś A że trzeba się pod koniec semestru starać o dobre oceny, to się wezmę

Aha, posmarowałam się wczoraj samoopalaczem, myślałam, że będzie kiepsko,ja zazwyczaj na początku robię sobie zacieki, a wyszło mi nawet nieźle

Miłego dnia, może wpadnę wieczorkiem

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:52   #2601
loluska
Zakorzenienie

kurcze, a ja się zastanawiam co zrobić z włosami na studniówkę Tż, która jest już w przyszła sobotę... Spinać? Czy rozpuścić? Nigdy nie miałam żadnych koków, nie wiem jak bym w nich wyglądała...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:53   #2602
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
jesli bedziesz chciala wrzuce do prywatnego albumu jutro na chwile jej zdjecie

jej czyli czyje?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:56   #2603
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chcę Jak na razie robię ten 8min ABS ,a od lutego siłownia W ogóle postaram się nie jeść słodyczy i nie jeść po 18, bo u mnie to normalne, że jem kolację o 22... No i jeść śniadania - zazwyczaj ich nie jadam. Niby nie jem dużo, a gruba jestem A koleżanka Twoja Buahhot wygląda świetnie

Hanka, jak Ty ładnie wyglądasz

Ja dziś zabieram się za naukę, nic nie robiłam całymi tygodniami, a w tym tygodniu mam 4 sprawdziany, dwie kartkówki, połowinki i w ogóle masakra jakaś A że trzeba się pod koniec semestru starać o dobre oceny, to się wezmę

Aha, posmarowałam się wczoraj samoopalaczem, myślałam, że będzie kiepsko,ja zazwyczaj na początku robię sobie zacieki, a wyszło mi nawet nieźle

Miłego dnia, może wpadnę wieczorkiem
niejedzenie po 18-ej to dawno obalony mit spowalnia się przez to metabolizm.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:56   #2604
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
aha

super masz plan chyba cos z niego wykorzystam- twister

Pofarbowalam dzis wlosy stockholmem, Snow czy to mozliwe ze farba mi ciemnieje? Tzn nie teraz, tylko jak juz tak wlosy maja 3 tygodnie-miesiac to jakby są ciemniejsze nie sa tak jasne jak zaraz po farbowaniu.
Poza tym chcialam zapytac czy na te farby Excell 10 są w ogole promocje? Dzis bylam w naturze i widzialam ją za 32.99 wiem, że to normalna cena, ale dzis wydawalo mi sie drogo, tym bardziej ze w domu lezal stockholm i jedna londa nastepnym razem napewno zafarbuje excelka, ale nie wiem czy tym 10,13 czy baby blonde (dzis tylko ten drugi byl u mnie ) ale chyba postawie na sprawdzoną 10,13
No tka ciemnieje, bo się wymywa to możliwe Ja też zawsze przed farbowaniem mam już nie taki sam kolor. A excell'ki są w promocji w naturze, mi udało się już dwa razy podczas promocji zakupić, ostatnio tuż przed świętami Wtedy kosztuje 25,99zł jakoś tak No drogie są te farby loreala jak na sklepowe
A jak dziś włoski Ci wyszły po stockholmie? Pokaż

Ramoncia mnie przyjęła do klubu teraz już się mnie nie pozbędziecie

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-08 o 14:58
Stary 2011-01-08, 15:00   #2605
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

mam tak mało czasu i słaby dostęp do kapa że juz mnie wnerwia to że nie mogę być na bieząco z wami..

dziś wieczorkiem bede olejować włoski rycyną , i nałoże balsam brązujący i podstawa..

w kąciuku ust zrobiła mi się taka krostka, strasznie mnie boli i myślę że to zajad, traktuję to kremem dla dzieci ale nie wiem czy to pomoże może wiecie co by pomogło zeby to zeszło, bo wygląda to nie fajnie..
Stary 2011-01-08, 15:04   #2606
Donka94
BAN stały

tragedia ! Spaliła mi sie suszarka Może polecicie mi jakąs? koniecznie z dyfuzorem

A i stosowała moze któras z Was Contratubex? bo mam takie małe blizny na nogach, w paskudnym sino-rozowym kolorze od ugryzien komarow, sa płaskie i brzydkie. I chce je do lata rozjasnic, czytałam w necie o wielu masciach i kremach i zastanawiam się miedzy No-scarem a Contratubexem.Mam je juz dosyć dlugo ale caly czas wygladają na świeże (przez ten kolor ) A może polecicie mi zupełnie cos innego (byle nie Cepan) ?
Stary 2011-01-08, 15:05   #2607
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
niejedzenie po 18-ej to dawno obalony mit spowalnia się przez to metabolizm.
To mogę się opychać o 22 bez konsekwencji?

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:05   #2608
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kurcze, a ja się zastanawiam co zrobić z włosami na studniówkę Tż, która jest już w przyszła sobotę... Spinać? Czy rozpuścić? Nigdy nie miałam żadnych koków, nie wiem jak bym w nich wyglądała...
Najlepiej tak żebyś czuła się swobodnie i wygodnie. Wydaje mi się, że ładniej będzie w rozpuszczonych. Jakoś rzadko do mnie przemawiają te dziwne upięcia, które sobie dziewczyny fundują.
Stary 2011-01-08, 15:05   #2609
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej

mam tak mało czasu i słaby dostęp do kapa że juz mnie wnerwia to że nie mogę być na bieząco z wami..

dziś wieczorkiem bede olejować włoski rycyną , i nałoże balsam brązujący i podstawa..

w kąciuku ust zrobiła mi się taka krostka, strasznie mnie boli i myślę że to zajad, traktuję to kremem dla dzieci ale nie wiem czy to pomoże może wiecie co by pomogło zeby to zeszło, bo wygląda to nie fajnie..
Carmex na zajady bardzo pomaga
Stary 2011-01-08, 15:05   #2610
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej

Hej ponoć carmex pomaga ja nie powiem bo w życiu nie miałam zajada

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości