Rozstanie z facetem - część 14 :( - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 14:49   #481
aniuska_90
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Wróciłam 2 godz. mnie czesała
I pomyslec ze od mojej studniowki mineły juz 2 lata a pamietam ją jak by była wczoraj Pamietam te przygotowania i mała nerwówka ;p
Wyjatkowa noc ! Pozazdrosic tylko heh
Masz czerwone majteczki i podwiazke ?
Zycze Ci swietnej zabawy i nie zapomnianej nocyLILY
Stary 2011-01-08, 14:50   #482
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
a ja lily juz w Ciebie nie wierze bo umawialismy sie ze nic z gadu nie wyjdzie na forum a ty ciagle prowokujesz do jakis chorych dyskusji !! tak mozna na Tobie polegac... a co do calej sytuacji to darujcie sobie ironie jezdzicie po mnie przez to ze laska "odpier*****a" a to nie moja wina do cholery !! mialem z nia ok byly jakies zarysy...potem pojawily sie problemy ktorych nie udalo sie rozwiazac cos peklo...pojawila sie nowa kobieta i co tu kurcze jest wymieszane no nie czaje...to jest wszystko proste jak budowa cepa
przeciez pary z ust nie puściłam, poprostu pokazałam swoje oburzenie, nie powiedziałam ani jednej rzeczy, o której napisałeś mi na gg. Jesteś jakiś niepoważny... Ale teraz to mi już wsio, bo po tym co teraz czytam, to polemizowałabym nt Twojej "trollowości", pff... Przecież kobietom zaufać nie można

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
no elve znow to samo ile razy mam pisac...? zebym jeszcze krecil z ta ex to ok nie ma sprawy zgoda z Toba ale tak nie jest... owszem kazdy ma jakies plany ale jak nie wychodza to nie znaczy ze jestem jakis ostatni zly i zaklamany...nowa pojawila sie niespodziewanie nie szukalem nawet a nie bede sie bronil przed nowymi znajomosciami bo wczesniej mi nie wyszlo z kims...ja nie placze nie czuje sie smutny ani nic nie uzalam sie nad soba i bardzo sie z tego ciesze....oczywiscie ex sie odzywala ale na jej teksty mowilem tylko AHA i nic wiecej nie przejmuje sie juz tym..jest nowa i na niej sie skupie...i na tym zakonczmy TEN temat.
JESTEŚ! A ja i Elve możemy potwierdzić, skoro obie zgadzamy sie z niespójnością Twoich "historii"
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:54   #483
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
JESTEŚ!
No, jak pogrubione i wykrzyknik, to wniosek z tego, że na tym gadu padła jakaś informacja totalnie sprzeczna z tym, co tutaj na ogólnym leci...

Nie będę Cię Lily podpytywać, żeby nie było jaka to podła jesteś.
Zresztą mnie to tak na dobrą sprawę średnio interesuje, ja już swoje zdanie o koledze mam i generalnie warto temat zakończyć...
Stary 2011-01-08, 14:55   #484
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
kopamatakawa - hmm... raczej mi się wydaje, że nie chcesz z nim być, tylko boisz się nie być z nikim
Właśnie tego się nie boję. Po każdym związku mam przerwę dłuższą lub krótszą, więc to nie to, że boję się nie być z nikim. Nie wiem dlaczego on tak bardzo siedzi mi w głowie. Może dlatego, że nie było teraz słów nie chcę cię znać, nie chcę nic od ciebie. Teraz wielki imprezowicz się z niego zrobił, to chyba znaczy, że też chce zapomnieć. Kiedyś chyba Ty napisałaś mi fajny tekst na jego temat, zapisałam go sobie i codziennie czytam, a brzmi on tak: "Jakby chciał z Tobą być, to uwierz mi, że pokazałby to jakimś gestem i to nie była by wymijająca odpowiedź i ptasie mleczko i kanapki. Jakby na prawdę mu zależało to stałby pod Twoim domem z kwiatami w zębach, a potem by udowodnił, że warto było dać mu drugą szansę. Jak na razie to on tylko udowadnia, że szkoda Twojego czasu na jakikolwiek kontakt z nim."

kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:59   #485
qathe
Wtajemniczenie

Heh...

Dzien dobry

U mnie znowu pojawily sie te cholerne sny :/ Opowiadal jaka ta jego jest dobra,kochana,mila,widzia lam ja we snie,i ten jego wrok pelen zalu,przepraszajacy wzrok,ktory mowi,ze juz mnie nie kocha i za to przeprasza...

Dziwne sa te hustawki nastrojow.Czasami jakas *******a mi jego przypomni,ale coraz zadziej.Zaczynam zapominac chyba.Fajnie Juz trzy miesiace od rozstania.Mysle,ze jeszcze kolejne trzy i bede miala spokoj calkowicie

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:04   #486
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska_90 Pokaż wiadomość
I pomyslec ze od mojej studniowki mineły juz 2 lata a pamietam ją jak by była wczoraj Pamietam te przygotowania i mała nerwówka ;p
Wyjatkowa noc ! Pozazdrosic tylko heh
Masz czerwone majteczki i podwiazke ?
Zycze Ci swietnej zabawy i nie zapomnianej nocyLILY
MAM!

Właśnie mierzyłam wszystko, sukienka do prasowania poszła.
Stary 2011-01-08, 15:06   #487
elvegirl
po drugiej stronie szafy

hyh, napisałam do Młodego, że ja spotkania dzisiaj nie widzę, bo potworne lodowisko jest, a ten do mnie "będę po Ciebie o 17"
Stary 2011-01-08, 15:07   #488
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
hyh, napisałam do Młodego, że ja spotkania dzisiaj nie widzę, bo potworne lodowisko jest, a ten do mnie "będę po Ciebie o 17"
No proszę jaki milusi
Stary 2011-01-08, 15:08   #489
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
I co stworzyła?
Galeria

Cytat:
No, jak pogrubione i wykrzyknik, to wniosek z tego, że na tym gadu padła jakaś informacja totalnie sprzeczna z tym, co tutaj na ogólnym leci...

Nie będę Cię Lily podpytywać, żeby nie było jaka to podła jesteś.
Zresztą mnie to tak na dobrą sprawę średnio interesuje, ja już swoje zdanie o koledze mam i generalnie warto temat zakończyć...
Tak, padły. I to całkiem sporo... I teraz swoje zdanie też już mam

Kurcze no, ale mi sie dostanie, że z gg wypuszczam tutaj KONKRETNE info
Stary 2011-01-08, 15:12   #490
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Galeria
Fantazyjnie Zapuszczam włosy

Cytat:
Kurcze no, ale mi sie dostanie, że z gg wypuszczam tutaj KONKRETNE info
No jasne, po cholerze konkretne

Kolega nie bierze pod uwagę, że my czytać umiemy i wyciągać wnioski

Luz, po temacie
Stary 2011-01-08, 15:18   #491
martuska2o
Rozeznanie

Groszek ja też chcę! zobaczyć
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:18   #492
kopamatakawa
Rozeznanie

A wiecie moi znajomi mi już zabronili ze sobą rozmawiać o nim. Mówią, że jak tylko o nim wspomnę, to będą wychodzić ode mnie, że mają dość tego człowieka. Parę osób chciało go przewieźć samochodem nawet heh. No więc tylko wam mogę jęczeć...
Stary 2011-01-08, 15:26   #493
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Rok temu miałam studniówkę.. poznałam tam swojego exaa..
Było koszmarnie, gdyby nie końskie zaloty z nim to byłaby totalnie nieudana.

Ah! Słyszałam, że masz ładne, długie włosy! Pokaż lily !
Dobrej zabawy życzę!

PS.. pytam już dziesiąty raz, ale dalej nie wiem z kim idziesz
sama czy ex?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:26   #494
MalgosiaM
Raczkowanie

Witajcie Wszystkie Moje Drogie, czytam, czytam tylko nie bardzo kiedy jest się odezwac... moja studniówka to już zamierzchłe czasy życzę przewspaniałej zabawy... u mnie lepiej... dużo lepiej... wypisałam sobie wszystkie minusy bycia z eks... nie muszę już czekac czy i kiedy znajdzie czas, nie muszę zgadzac się na zmiany planów na pięc minut przed terminem, czekac na spoznialskiego, czuc się idiotycznie, gdy mówił o jakimś wykonawcy, o którym nie miałam bladego pojecia, zastanawiac się dlaczego nie jest w stanie się kochac, tolerowac marnego seksu, słuchac chrapania w nocy... i wiecie... jestem sama i daje sobie swietnie rade... kupiłam mieszkanie, bedziemy sie przeprowadzac z corka na wiosne... wyglądam lepiej, jem więcej śpię spokojnie... świety spokój teraz nie ma dla mnie ceny... nie czuję się gotowa na randki, mężczyzn itp... jeszcze nie ale może nadejdzie ten czas... nic na siłę... ale nawet perspektywa bycia samej już nie przeraża mnie... już wiem NIGDY WIĘCEJ BYLE JAKOŚci nigdy więcej zgadzania się na nią... że może jakoś będzie że jak ja się postaram... nigdy więcej... pozdrawiam Was i nie damy się, o nie
MalgosiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:41   #495
N47aLQS
Raczkowanie

Hmm nie wiem się komu wygadać i poradzić. Moja przyjaciółka już ma mnie przez to dosyć hehe. Otóż ponad 4 lata temu poznałam chłopaka, nazwijmy go X, byliśmy ze sobą 2 lata. Potem ja zmieniałam facetów "jak rękawiczki". A on nadal mówił wszem i wobec, że jestem miłością jego życia. Wracaliśmy do siebie i odchodziliśmy( przeważnie z mojej winy ). Ostatnio rozstaliśmy się też z mojej winy, ponieważ uważałam, że jest dla mnie za... dobry. Tak wiem, to głupie... Ja jestem zbyt szalona i potrzebuję faceta, który zabroni mi iść na dyskotekę i czasami na mnie ryknie, a on taki nie był. Poznałam ostatnio chłopaka, który był jeszcze gorszy. Ja na niego plułam, a on mówił, że deszcz pada. Kupował mi kwiaty, złotą biżuterię, ale mi nie o to chodzi. Nie potrzebuję tego i tym mojego serca nie zdobył. Doszłam do wniosku, że jednak z panem X nasze drogi nigdy do końca się nie rozejdą i trzeba coś z tym w końcu zrobić. Spotkałam go w barze, niby przypadkiem(zadzwonił do naszej wspólnej koleżanki żebyśmy przyjechały). Siedział obok mnie i udawał, że mnie tam nie ma. Jego brat powiedział tylko tyle mi na ucho "On tylko udaje takiego twardziela przed Tobą, sama dobrze wiesz, że Cię kocha". Aa i zapomniałam dodać, że na złość mi zaczął się kumplować z "dziewczynami", których nienawidzę. U mnie w mieście mają przezwisko "galerianki", same wiecie dlaczego... Co ja mam robić? Walczyć o niego, pierwszy raz pokazać mu, że go kocham czy dać sobie spokój?

You'll Never Find Nobody Better Than Me !
Of Course !

N47aLQS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 15:45   #496
justyskaa789
Raczkowanie

Ja też dzisiaj miałam mieć studniówkę, no ale cóż... Przynajmniej sie wyśpię.

Nie jest lepiej. Wróć
justyskaa789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:11   #497
qathe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez N47aLQS Pokaż wiadomość
Hmm nie wiem się komu wygadać i poradzić. Moja przyjaciółka już ma mnie przez to dosyć hehe. Otóż ponad 4 lata temu poznałam chłopaka, nazwijmy go X, byliśmy ze sobą 2 lata. Potem ja zmieniałam facetów "jak rękawiczki". A on nadal mówił wszem i wobec, że jestem miłością jego życia. Wracaliśmy do siebie i odchodziliśmy( przeważnie z mojej winy ). Ostatnio rozstaliśmy się też z mojej winy, ponieważ uważałam, że jest dla mnie za... dobry. Tak wiem, to głupie... Ja jestem zbyt szalona i potrzebuję faceta, który zabroni mi iść na dyskotekę i czasami na mnie ryknie, a on taki nie był. Poznałam ostatnio chłopaka, który był jeszcze gorszy. Ja na niego plułam, a on mówił, że deszcz pada. Kupował mi kwiaty, złotą biżuterię, ale mi nie o to chodzi. Nie potrzebuję tego i tym mojego serca nie zdobył. Doszłam do wniosku, że jednak z panem X nasze drogi nigdy do końca się nie rozejdą i trzeba coś z tym w końcu zrobić. Spotkałam go w barze, niby przypadkiem(zadzwonił do naszej wspólnej koleżanki żebyśmy przyjechały). Siedział obok mnie i udawał, że mnie tam nie ma. Jego brat powiedział tylko tyle mi na ucho "On tylko udaje takiego twardziela przed Tobą, sama dobrze wiesz, że Cię kocha". Aa i zapomniałam dodać, że na złość mi zaczął się kumplować z "dziewczynami", których nienawidzę. U mnie w mieście mają przezwisko "galerianki", same wiecie dlaczego... Co ja mam robić? Walczyć o niego, pierwszy raz pokazać mu, że go kocham czy dać sobie spokój?
Dac mu spokoj,aby ulozyl sobie zycie z dziewczyna,ktora go pokocha.

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:22   #498
N47aLQS
Raczkowanie

Był z dziewczyną rok czasu, która go naprawdę kochała, ale on ją zostawił, bo stwierdził, że nie może o mnie zapomnieć.

You'll Never Find Nobody Better Than Me !
Of Course !

N47aLQS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:56   #499
xyz089
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Heh...

Dzien dobry

U mnie znowu pojawily sie te cholerne sny :/ Opowiadal jaka ta jego jest dobra,kochana,mila,widzia lam ja we snie,i ten jego wrok pelen zalu,przepraszajacy wzrok,ktory mowi,ze juz mnie nie kocha i za to przeprasza...

Dziwne sa te hustawki nastrojow.Czasami jakas *******a mi jego przypomni,ale coraz zadziej.Zaczynam zapominac chyba.Fajnie Juz trzy miesiace od rozstania.Mysle,ze jeszcze kolejne trzy i bede miala spokoj calkowicie
A kto u Was skonczył związek?
Sny mam dosłownie identyczne jak Ty ... On , nowa i ja. Czasem siedzimyw 3 w jego domu, czasem sobie gdzies wszyscy wyjdziemy.. hehe teraz sie z tego smieje , ale ogolnie to za dobrze nie jest...

A najbardziej to się boje , wiecie czego? Tego, ze zobacze ich razem, przytulonych , jak sobie ida na spacerek...
Modle sie, zeby ten widok nie został mi przedstawiony dopoki nie ,, zmądrzeje''
Stary 2011-01-08, 17:15   #500
justyskaa789
Raczkowanie

Przeraża mnie ta noc, miała być piękna, wyjątkowa, a będzie jak każda ostatnia. Beznadziejna. Nie mam do niego żalu o studniówkę, rozumiem go. Nie mogłam go przecież zmusić do pójścia tam ze mną.
Miałam zrobić dzisiaj małą imprezę by nie myśleć o tym, no ale nie wypaliło...
Zasypiam dopiero o 8 rano, męczy mnie to już.
Bardzo boli mnie ta bezradność, nie potrafię zatrzymać przy sobie kogoś kogo kocham.
Stary 2011-01-08, 17:20   #501
Fubizka
Zakorzenienie

No i wyszło szydło z worka Pogadaliśmy, on wprost powiedział mi, że są dwa powody, dla których wolałby, żebym z nim nie jechała. Pierwszy i mniej ważny, to brak miejsca w aucie, drugi i kluczowy, to:
-on chce, żeby to był męski wyjazd, bo to są 3 dni rockowych koncertów, które on chce spędzić pod sceną (chyba większość wie co się dzieje pod sceną na takich koncertach) i ja na pewno nie chciałabym w deszczu i błocie wkręcać się w jakieś pogo, a on nie chciałby mi powiedzieć "rób sobie co chcesz przez 5h, bo ja idę na koncert", martwić się co się ze mną dzieje itd. Że poprzednio jak był, ro rozstał się ze swoim kolegą na całą noc, bo każdy poszedł na inną scenę i nie było problemu a ze mną nie mógłby tak.

I wciąż mi jest przykro, że nie chce mnie ze sobą zabrać, ale poczułam MEEEEGA ulgę, że mi szczerze wytłumaczył o co chodzi. W sumie go rozumiem (chociaż rozumiem też siebie ). Powiedziałam, że nie widzę nic złego w tym wyjeździe, ale nie ufam mu jeszcze na tyle, żeby cieszyć się, że on jedzie. Powiedział, że do wyjazdu jeszcze kilka miesięcy i do tego czasu będzie lepiej

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-01-08 o 17:21
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 18:39   #502
ilo16na
Zakorzenienie

Hejj mam dola jak stodoła..() pomoze mi ktos
Bo tylko ryczec mi sie chce..
Zanim sie z nim spotkam padne nerwowo..
Chcialam sie umowic z kolezanka jutro ale sie przejala sesja i nie ma czasu..
Nie mam co robic jutro i znow bede myslala(Sprzatalam dzis..)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 19:00   #503
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hejj mam dola jak stodoła..() pomoze mi ktos
Bo tylko ryczec mi sie chce..
Zanim sie z nim spotkam padne nerwowo..
Chcialam sie umowic z kolezanka jutro ale sie przejala sesja i nie ma czasu..
Nie mam co robic jutro i znow bede myslala(Sprzatalam dzis..)
Myślałaś może o tym, żeby pójść na fitness? Aerobik? To BARDZO poprawia nastrój, stan zdrowia, podnosi poziom endorfin i pozwala się zdystansować. Przynajmniej w moim przypadku. Spróbuj, nie zaszkodzi Ci
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 19:04   #504
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Myślałaś może o tym, żeby pójść na fitness? Aerobik? To BARDZO poprawia nastrój, stan zdrowia, podnosi poziom endorfin i pozwala się zdystansować. Przynajmniej w moim przypadku. Spróbuj, nie zaszkodzi Ci
Kiedys chodzilam ale byly uklady i mialam z nimi problem i rzucilam to.
Ale moze porzadek w notatkach zrobie bo jest balagan nieziemski..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 19:26   #505
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj miałam mieć studniówkę, no ale cóż... Przynajmniej sie wyśpię.

Nie jest lepiej. Wróć
Też miałam dzisiaj mieć studniówkę i właśnie sobie pospałam. Troszkę przykro że miałam być teraz w innym miejscu, ale daje rade.
A nowy coś tam się odezwał, piszemy sobie o duperelach smski, nie wiem czy będzie dłuższa rozmowa. Rozmawiałam o nim troche z koleżanką, która zna go jakieś 2 lata i ona sama czasem nie może go rozgryźć. Wie tyle że odkąd go zna nikim sie nie jarał, a na pewno nie aż tak. I że to niby fajny chłopak i w ogóle tylko od jakiegoś czasu trochę cwaniakuje, więc lepiej uważać. Więc uważam na to żeby nie dać się skrzywdzić, bo może bawi się mna i równocześnie musze uważać żeby jego nie skrzywdzić, bo może na prawdę mu zależy. I już czuje że pcham w złą stronę.

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Kiedys chodzilam ale byly uklady i mialam z nimi problem i rzucilam to.
Ale moze porzadek w notatkach zrobie bo jest balagan nieziemski..
jaaaaa ja też chodziłam. Na taki wiejski fitness, ale fajnie było. W grupce babki w wieku 14-60 lat śmianie było straszne, ale poćwiczyłam sobie trochę i zawsze lepiej sie czułam. W sumie nic mi nie przeszkadza samej w domu sie poruszać, ale to nie to samo. Jak macie okazje to idźcie, choćby spróbować.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 19:39   #506
martuska2o
Rozeznanie

A ja właśnie spotkałam siostrę byłego...
Mówiła mi m.in., że jakiś czas temu jaśnie pan siedział i jej smęcił, że chyba powinien się leczyć i to poważnie, bo czy można kochać dwie dziewczyny. Hah. dobre sobie. Palant głupi. Że niby w niej szukał moich cech. Powiedziała mu, że żadnej z nas nie kocha głupi a poza tym dalej wije szczęśliwe gniazdko z panią ehhh.

Stary 2011-01-08, 19:52   #507
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
A ja właśnie spotkałam siostrę byłego...
Mówiła mi m.in., że jakiś czas temu jaśnie pan siedział i jej smęcił, że chyba powinien się leczyć i to poważnie, bo czy można kochać dwie dziewczyny. Hah. dobre sobie. Palant głupi. Że niby w niej szukał moich cech. Powiedziała mu, że żadnej z nas nie kocha głupi a poza tym dalej wije szczęśliwe gniazdko z panią ehhh.

chyba nie takie szczęśliwe skoro zastanawia się którą z was kocha.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 19:59   #508
martuska2o
Rozeznanie

Może i się zastanawia, ale wybrał..
A ze mną mieszkanie przekładał, bo pieniądze, bo wszystko!!!
I to najgorzej boli, oni razem eeeeh
Nienawidzę ich..
Stary 2011-01-08, 20:45   #509
justyskaa789
Raczkowanie

siaaaa a myślałam, że ja jako jedyna zrezygnowałam ze studniówki z takiego powodu, bo każdy mówił, że źle robie że nie idę.
A co do nowego, daj sobie i jemu troche czasu

Ciekawe czy rozmawiał z nią po tym jak przeczytała wiadomość...
Smsowaliśmy wczoraj całą noc... Tak ogólnie, napisał, że mu zimno, odpisałam, że ja bym go ogrzała, na co on, że ja bym go napewno rozpaliła, ja: szkoda, że nie potrafię rozpalić Twego serca, on:gdybyś nie potrafiła byłbym wobec Ciebie obojętny...
Później pisaliśmy tak normalnie...
A na koniec sms, że na chwilę obecną nie wyobraża sobie nas razem...
Przepraszał za studniówkę.
Eh, w ogóle nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi

Edytowane przez justyskaa789
Czas edycji: 2011-01-08 o 21:17
Stary 2011-01-08, 21:13   #510
juniorka89
Wtajemniczenie

matko nadrobiłam was w końcu ;]

Chwaląc się na dzień dobry pierwsza 4+ w indeksie ;]
Jutro egzamin z etno i 2 tyg.zakuwania na nastepne 2 egzaminy...

Stw.że jestem nie normalna;/ przez cały dzień tylko 3 bułki z serem zółtym;/
Mama mnie zabije jak wróci i zobaczy,ze obiad nie ruszony a mnie się nawet jeść nie chce tak mi sie w psychice powaliło ostatnio...
Boże....chce juz mieć wszystko za sobą

Normalnyfacet ja nie musiałam z Tobą pisac na prv,żeby widzieć totalne niespójności...
Masakra...i dziwisz się,ze sie czepiamy jak sam chyba nie wiesz co jest prawdą a co nie bo wersja ostateczna się zmienia z dnia na dzień...

Malla to nie było zabawne;]
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości