Miłośniczki Zary - część III - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 16:30   #4801
zaruniaa
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez kasiulek850505 Pokaż wiadomość
Mam tą sukienkę zakupioną w Silesii rozmiar xs kolor czerwony. Jak była 27.12. to sukienki wisiały ale tylko od m. Teraz nie wiem jaka sytuacja i jaka cena. Zadzwoń zapytaj. Czasami Panie sprawdzają.
Własnie przedwczoraj sprawdzałam osobiście na sklepie i prosiłam o sprawdzenie również na magazynie ale niestety koloru bezowego brak
zaruniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 17:05   #4802
bichonfrize
Raczkowanie

GG do bichonfrize

Hej Dziewczyny!Przeszukałam wczoraj Arkadie i dzis Wola Park i nie moge znaleść tych bucikow w rozmiarze 37 tyle ze czarnych http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BWITH%2BHEEL Wiec jesli rzuciły sie wam w oczy gdzies w warszawie to bede wdzieczna za inf.
bichonfrize jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 18:26   #4803
angelab2
Przyczajenie

Wiecie może, gdzie jeszcze w Wwie znajdę czarne, proste baleriny z kokardką w rozmiarze 40 przecenione na 59? (są jeszcze szare i karmelowe)
Bede wdzieczna.
angelab2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 19:23   #4804
karolinaaa88
Przyczajenie

Drogie wizażanki, czy któraś z Was mogłaby kupić dla mnie sukienkę z Zary rozm. 38, kosztuje 99.90. W Poznaniu niestety żadna się nie uchowała :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5039165802_1_1_3.jpg (18,7 KB, 47 załadowań)
karolinaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 20:33   #4805
Gonia
Zakorzenienie

dla zainteresowanych.... dzisiaj było pełno tych sukienek w gdyńskim Klifie... czerwone i czarne

ja w niej śmiesznie wyglądam niestety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6264041800_1_1_3.jpg (1,5 KB, 770 załadowań)

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 20:37   #4806
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
mowisz o katowicach? jestes pewna?
bo podczas I tury na pewno kosztowala 199 zl i nie byla na przecenie w zadnym kolorze. bylam w scc chyba tydzien temu i ogladalam te sukienki, cena na pewno byla regularna. chyba, ze myla wam sie te sukienki z kokarda z tymi bez kokardy?
Przed chwila wróciłam z gliwic i tam tez wisi ta sukienka za 129, na bank była to ta bez kokardy. W I turze sprawdzalam ja dla wizazanki i w scc czarne były przecenione, a camel i czerwone wisiały jako new collection. Wczoraj było dokładnie tak samo, camel i czerwona normalna cena, aczarna wisiała na sale'ach za 129.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:20   #4807
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
Przed chwila wróciłam z gliwic i tam tez wisi ta sukienka za 129, na bank była to ta bez kokardy. W I turze sprawdzalam ja dla wizazanki i w scc czarne były przecenione, a camel i czerwone wisiały jako new collection. Wczoraj było dokładnie tak samo, camel i czerwona normalna cena, aczarna wisiała na sale'ach za 129.
budgetko .... a zwróciłaś może uwagę na buty ....???
Stary 2011-01-08, 21:58   #4808
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
budgetko .... a zwróciłaś może uwagę na buty ....???
zwróciłam , przejrzalam w miarę dokladnie, ale niestety nie widzialam ich . w ogole wydaje mi sie, ze w forum jest troche uboższy asortyment, na pewno jest mniej torebek
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 22:05   #4809
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak jak wczoraj pisałam, zadzwoniłam dziś do SCC i Pani mi powiedziała, że czarna kosztuje 199

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 22:11   #4810
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
zwróciłam , przejrzalam w miarę dokladnie, ale niestety nie widzialam ich . w ogole wydaje mi sie, ze w forum jest troche uboższy asortyment, na pewno jest mniej torebek
już chyba moich upatrzonych nie dostanę .... pozostaje mi allegro, bo tam oczywiście są ... .... ale cena

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Ja tak jak wczoraj pisałam, zadzwoniłam dziś do SCC i Pani mi powiedziała, że czarna kosztuje 199
no to trochę dziwnę .... jednym słowem b..... bałagan niezły mają ...

chociaż dziś rano byłam w Reserved i dziewczyna wykłócała się z kasjerką..... chciała kupić buty ... które w innym Reserved były o 100 tańsze - bo przecenione a w tym nie ....
Stary 2011-01-09, 07:42   #4811
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
dla zainteresowanych.... dzisiaj było pełno tych sukienek w gdyńskim Klifie... czerwone i czarne

ja w niej śmiesznie wyglądam niestety

I zapewne w normalnej cenie?...
Mnie się ona całkiem podoba, ale przekonać sie do rozmiaru nie mogę, za długie nogi mam
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 08:47   #4812
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Mnie się ona całkiem podoba, ale przekonać sie do rozmiaru nie mogę, za długie nogi mam
nawet nie pamiętam jaka była cena .....

ja też mam za długie nogi.... i (174 cm) wzrostu jakoś te zakładki (plisy) wg mnie za bardzo odstają

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:41   #4813
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Cytat:

ja też mam za długie nogi.... i (174 cm) wzrostu jakoś te zakładki (plisy) wg mnie za bardzo odstają
hm, dziwnie
u mnie wczoraj wszystkie trzy kolory wisiały jako nowa kolekcja i były po 199 zł
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:46   #4814
kasiulek850505
Raczkowanie

Była, wczoraj w Gliwicach i tam ta sukienka tyle, że czarna wisiała na wyprzedaży za 129 zł. Z tym, że te czarne sukienki pojawiły się mniej więcej w październiku stąd obniżka. Czerwonych i camel nie mają. A i widziałam na dziecięcym wspominaną parkę roz. 13-14 lat.
kasiulek850505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:45   #4815
anies5
Zakorzenienie

Potwierdzam , już na samym początku wyprzedaży widziałam w Silesii czarne plisowane sukienki, wówczas były przecenione na 149 zł. Wisiała pełna rozmiarówka, po kilka sztuk z rozmiaru.
Stary 2011-01-09, 11:52   #4816
MagGonagal
Raczkowanie

nie bede zakladac nowego wątku, dziewczyny czy orientujecie się ile dni jest na zwrócenie odzieży z ZARY, oczywiscie z metką i paragonem, ze zwrotem pieniedzy?
Stary 2011-01-09, 12:04   #4817
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagGonagal Pokaż wiadomość
nie bede zakladac nowego wątku, dziewczyny czy orientujecie się ile dni jest na zwrócenie odzieży z ZARY, oczywiscie z metką i paragonem, ze zwrotem pieniedzy?
30 dni
Stary 2011-01-09, 13:22   #4818
winyl
Zakorzenienie

A ja mam kótkie nóżki i niska jestem, ale niestety też źle na mnie ta kiecka leży . Strasznie odstaje ten dół, mam wrażenie, że cały czas mi tyłek widać :/. I mimo że do szczupłych nie należę, nawet najmniejszy rozmar jest zbyt szeroki w talii. Także na egzaminy muszę szukać czegoś innego .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 13:34   #4819
archer7lv
Przyczajenie

Dziewczyny, kiedy zaczyna sie następna tura wyprzedaży w zarze, i do ilu będą sięgały przeceny? 70%?
Dzięki
archer7lv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 14:00   #4820
czarnapanna
Raczkowanie

czy któraś z was widziała te kurte i buty, obie rzeczy powinny być przecenione na 129 zł ?? i czy ktoś ma te kurtke lub buty i mógłby się wypowiedzieć na ich temat?? nie wiem czy będzie mi w niej ciepło a dzisiaj jest świąteczna orkiestra i zapewne tłumy w CH więc nie wiem czy w ogóle zostanie jeszcze mój rozmiar(S)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara kurtka.jpg (18,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara buty.jpg (11,1 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez czarnapanna
Czas edycji: 2011-01-09 o 14:03 Powód: dodanie zdjęć
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:12   #4821
kasiulek850505
Raczkowanie

Dziewczęta poszukuję tych bucików http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-W2010-s/50903/176501/WEDGE%2BANKLE%2BBOOT%2BWI TH%2BLACES kolor obojętnie jaki ale rozmiar 36. Czy któraś z was je widziała?
I tak się zastanawiam, czy jest taka możliwość, żeby cena rzeczy które widnieją na stronie jako nowa kolekcja były obniżone? Jeżeli tak to kiedy. Nie możliwe, żeby na letnią wyprzedaż bo to kolekcja jesień zima. Strasznie mi się podobają buciki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWEDGE%2BBOOT ale cena 399,00 zł jest przerażająca. A czy któraś z was widziała je już w sklepach.
Stary 2011-01-09, 15:11   #4822
praline
Zakorzenienie

Cytat:

Masz może fotki w tej czerwonej tulipanowej kiecce? na zakupowym wątku zauważyłam, że pisałaś o niej.Podobnie układa się jak ta na zdjęciu? Uważasz, że rozmiarówka jest typowa?Byłabym bardzo wdzięczna za odp.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara red dress 2.jpg (35,9 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2011-01-09 o 15:12
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:12   #4823
*Pinacolada*
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczęta poszukuję tych bucików http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-W2010-s/50903/176501/WEDGE%2BANKLE%2BBOOT%2BWI TH%2BLACES kolor obojętnie jaki ale rozmiar 36. Czy któraś z was je widziała?
I tak się zastanawiam, czy jest taka możliwość, żeby cena rzeczy które widnieją na stronie jako nowa kolekcja były obniżone? Jeżeli tak to kiedy. Nie możliwe, żeby na letnią wyprzedaż bo to kolekcja jesień zima. Strasznie mi się podobają buciki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWEDGE%2BBOOT ale cena 399,00 zł jest przerażająca. A czy któraś z was widziała je już w sklepach.
Ja kupilam te buciki na Allegro (mowie o tych za 399) w cenie 210 zl, jak dojda to zdam relacje, bo w sklepie u siebie nie widzialam

BTW czy któraś z Was ma pomysl do czego nosic te botki z linka? Mam pare wizji ale chetnie poczytam o Waszych http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWEDGE%2BBOOT

Edytowane przez *Pinacolada*
Czas edycji: 2011-01-09 o 15:32
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:42   #4824
marsi11
Zakorzenienie

hello
upolowałam dziś golfik z takimi łańcuszkami złotymi na ramionach- wyglądał kiczowato na wieszaku ale jak go przymierzyłam to zupełnie co innego

na dziale dziecięcym dobrałam sobie jeszcze - hm dla dzieci to pewnie kiecka- dla mnie zaś tunika beżowo-brązowa na guziczki z brązowym paskiem za 79 zł cudo- małż nie uwierzył,że to dla dzieci

polowałam też na wysokie platformy brązowe lakierowane- znalazłam swój rozmiar w pięknej cenie ale okazały się cholernie niewygodne, buuu szkoda- tak chodziłam za nimi

za to tak strasznie podobają mi się czerwone szpilki te takie w szpic- mają przepiękny kolor
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:49   #4825
kasiulek850505
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Ja kupilam te buciki na Allegro (mowie o tych za 399) w cenie 210 zl, jak dojda to zdam relacje, bo w sklepie u siebie nie widzialam

BTW czy któraś z Was ma pomysl do czego nosic te botki z linka? Mam pare wizji ale chetnie poczytam o Waszych http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWEDGE%2BBOOT
A czy były może rozmiary 36? Jak tak to proszę o namiary
Stary 2011-01-09, 15:56   #4826
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
A ja dziś wybrałam się do Plazy, bo ani w Browarze, ani w Malcie nie było rozmiaru z butów, które mi wpadły w oko. Kupiłam czarne i camelowe platormy za 129 zł (za tą cenę żal było nie wziąć, a czy do III tury się uchowają to wątpię). Kupiłam też kilka sweterków z przeceny, jeden świetny wkładany przez głowę taki jakby przykrótki, bluzkę z nowej kolekcji, spódniczkę camelową i 3 sukienki z przeceny.
Generalnie wisi sporo ciuchów i bez problemu są dostępne rozmiary XS, S praktycznie z każdej rzeczy, które akurat macałam... w poprzednim sezonie podczas wyprzedaży graniczyło to z cudem. Kupiłam zatem wszystko to, co mi się podobało. Tłumy owszem, były, przy kasie ok 5-6 osób, więc nie tak źle, jak na sobotę. Osobiście jestem zadowolona z dzisiejszych zakupów, bo rzadko kiedy są tak udane.
Ahaa i wybór torebek w Plazie jest spory, jakby któraś czegoś szukała, to warto podjechać, bo po kilka szt. danego modelu było.

Kochana a wkleilabys zdjecia tych rzeczy? ja bylam dzis w browarze i malcie, same duze rozmiary. Dostac bluzke xs s to cud, same xlki. Torebki tez przebrane, strasznie zaluje,ze nie wybralam sie do plazy chyba jutro skocze

jakie buty kupilas, te? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWITH%2BLACES

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-01-09 o 15:59
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 16:00   #4827
*Pinacolada*
Rozeznanie

Cytat:
A czy były może rozmiary 36? Jak tak to proszę o namiary
Nie bylo niestety, pojedyncza aukcja
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 16:17   #4828
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Czy ja dobrze zrozumiałam, że w niektórych sklepach czarna wersja słynnej sukienki z plisowanym dołem jest przeceniona?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 17:07   #4829
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Potwierdzam , już na samym początku wyprzedaży widziałam w Silesii czarne plisowane sukienki, wówczas były przecenione na 149 zł. Wisiała pełna rozmiarówka, po kilka sztuk z rozmiaru.
to nie wiem czemu w Warszawie czarne są nadal po 199 niech obniżą
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 17:18   #4830
sarssa
Zadomowienie

Czy ktoraś z Was wie jak wyglada sytuacja w gliwickim Forum? Chcę się jutro wybrac, interesują mnie sukienki/buty/torebki
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości