|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Martusssia , innocent_devil - Wyrzuciłam wszystko z szafek... Zajrzałam w każdy kąt ... Nawet nie sprzątałam - żeby Cię nie spłoszyć hałasem odkurzacza... Ale Ciebie nie było ... Gdzie jesteś, Szczęście ?
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - wena jest, bynajmniej ja tak uważam, chęci hmm czasem ich każdemu brak, a co do dołu to powiem tak, w życiu ni ma lekko, ale zawsze mi mówili, że jak jest źle, to prędzej czy póżniej wyjdzie takie słońce, że hej
![]() Okradłam: suve(ze wszystkiego i proszę o jeszcze ), SparklyAngel, rumuneczkaxd, Toogether93( ale piękne),smileandsweet14, ciiriWarto było się spotkać, aby dowiedzieć się, że istnieją takie oczy jak Twoje Sto miliardów sześćset tysięcy zerkań w Twoją stronę na dzień dobry A włosy pachną mi wczorajszym dniem Uwielbiam te Twoje słodkie sms-y, są dla mnie nagrodą za ciężko spędzony dzień Ten facet potrafi znikać z mojego życia, a potem się w nim pojawiać, kiedy mu to pasuje
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - dziękuję
aaa wiesz, że Cię kocham ?Kiedy z łez zaczęłam ocierać twarz
Na mojej drodze pojawiłeś się Ty ... Kolejny raz pieprząc mi życie Dostałeś główną rolę w moim życiu. Grałeś, grałeś i odszedłeś... Bez głównego bohatera nie mogę kontynuować ... I po tym wszystkim pytasz mnie ,,co słychać ", tak po prostu
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - Proszę bardzo
Marsi89 - Proszę słoneczko i na zdrówko Zniknął. Już go nie widuję, tylko nie raz ich widzę gdy idą za ręke przez park. Autentycznie przestałam myśleć. Myślenie w moim wykonaniu prowadzi do nikąd. Bo on jest moją główną myślą. Lubię być smutna. Wtedy wiem , że to już nie z jego powodu. Co się stało , że dziś idę przez życie bez optymizmu i z obojętnością ? |
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14
Oddałam Ci moje serce.
Teraz Ty jesteś z tamtą . Oddaj je - ja umieram, a ty co ? Trzymasz je na zapas ?!
|
|
|
#4056 |
|
Przyczajenie
|
jesteście boskie . <3 "
Wybacz kotku . Ja mam po prostu talent Do spieprzania rzeczy Na których mi zależy . Jesteś czymś niezbędnym dla mnie , jak powietrze . Jesteś sensem , który utrzymuje mnie przy życiu . Czasami mam wrażenie że patrząc na ciebie sama robię sobie krzywdę . I wtedy po raz pierwszy miałam ochotę uciec stamtąd schować się pod mostem i wypić 2 półlitrówki "za wszystko co złe" . "
|
|
#4057 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że nie można całkowicie zapomnieć wyrządzonych nam krzywd. Człowiek świadomie nie powraca do przykrych chwil, by okłamywać samego siebie, że nie pamięta. Kiedyś jednak, gdy przychodzi moment, w którym musi pocieszyć bliźniego, mówi: "nie płacz, zapomnisz, tak jak ja zapomniałem o..." - w ten sposób udowadnia, że nadal pamięta. Że to nadal boli.
nie myślę o raju, miłości nie ma dziś, nie oczekuję czarów, po prostu daj mi żyć. Jestem szczęśliwa z tobą ,tak bardzo że gdyby moje szczęście dawało światło, to oświetliłabym całą planetę. |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
ten dzień jest po to by przypomnieć sobie, że miłości nie ma
|
|
#4059 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cudny , biore . ;*** ''
znowu zaczęłam analizować Twoje spojrzenia pomimo , że nie powinnam . lubię to , że gdy wracam do domu a mama pyta:' gdzie byłaś ? ' , tato uśmiecha się i odpowiada jej za mnie: ' nie pytaj gdzie, spytaj z kim . mam teraz naprawdę sporo do przekazania. ale nie ujawnię żadnej ze swoich myśli, bo mogłabym powiedzieć zbyt wiele. '' |
||
|
|
|
#4060 |
|
Raczkowanie
|
Życie składa się z chwil. Lubię myśleć, że najlepsze chwile pozostają w mojej pamięci na zawszę. Podskakuję zawstydzona, że znowu przyłapałeś mnie gdy wpatrywałam się w Twoje oczy. Kiedy zobaczysz mnie w czapce uszatce i na ulicy będę tańczyła taniec hopaka to znak że już Cię nie kocham. Jesteś lekiem na całe zło. Zdaje się, że ktoś wcześniej złamał Ci serce. Czasem potrzebny jest nam "życiowy klej" żebyśmy się nie rozsypali. Jesteś moim punktem przy którym mogę płakać, śmiać się i spełniać marzenia. -Zodiakowy bliźniak gada od cholery. -Jestem tu! -Wiem kochanie, i kocham Cię z całego serca, ale nieraz gadasz głupoty, ogólnie to ciągle gadasz głupoty xDD Przy Tobie czuję się jak mała dziewczynka otulana kocem przez rodziców gdy wraca zmarznięta z podwórka. ----------------------------------------------
|
|
|
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
najgorsze jest to, że nie jesteśmy zbyt dobrzy, a najsmutniejsze jest to, że nie jesteśmy zbyt dobrzy nawet w byciu niezbyt dobrymi.. ***
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
jeśli ktoś, coś - dziękuję.
~*~
' nie masz talentu? pokaż cycki. ' ![]() ona skakała ciągle obok ciebie, malowała się, ubierała jak jakaś kobieta lekkich obyczajów - a Ty i tak ją miałeś gdzieś. nigdy nie zapomnę jej miny gdy widziała jak podchodzisz do mnie i mówisz, że tylko na mnie Tobie zależy. na rozdziale 'miłość' został postawiony ogromny znak zapytania. ' 'sznujcie życie' to słowo ulicznej poezji ' <3 przy Tobie tracę kontrolę nad sobą. ;3 i ten dziwny stan, gdy jesteś blisko..
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
los może cie rzucić w najbardziej nieoczekiwane miejsca , ale może tam własnie miałeś się znaleźć No co ja na to poradze że jestem wredna, oj tam oj tam to z czystej sympatii różowy ..fuuuj brad pit...fuuuj miniówki...fuuuj dzwony....fuuuj ty...mmm.....eee...fuuuj Byłam dla Ciebie chwilową ozdobą jak choinka na święta za rok powtórka czerwona szminka czarna kredka wysokie szpilki dopasowana sukienka, a ty nadal widzisz tylko ją Jak to jest ze mówisz mi że nie umiesz kochać a na drugi dzień w opisie kochasz jakąś Natalie marikab uusia rumuneczkaxd z innejbajki _cornflower so_steadfast z nnej bajki m o n latin mad_woman x_truskawka_ x ciiri marsi89,grise,SparklyAnge l,no love_no love you,Toogether93 -kradne ![]()
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
![]() *
głowa mi od myśli pęka, gdzie Twoje ramiona, gdzie Twoja ręka? spojrzał na mnie rok temu, tylko na sekundę, patrzy do teraz. pojmujesz tą magię? siedzą, siebie widzą, obserwują nawzajem, patrzą, udając, że nic a nic dla siebie już nie znaczą.
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
On patrzy przez mój cień, dostrzegając we mnie coś więcej. Udam, że przyzwyczaję się do tego i będę szła w otchłani ciszy bez ciebie Kto wie... dlaczego stoisz tak I wpatrujesz się we mnie swoimi oczami Będzie dobrze, jeśli tej nocy zapomnimy się Wszystko zawsze zdaje się lepsze, gdy zniknie Nie umiem oddychać bez ciebie i nie oddycham Nie umiem żyć bez miłości i nie będę żyć Pozostaję samotna jedynie ze wspomnieniami Będę żyć, przyzwyczaję się do tego strasznego bólu Jakim jest myśl, że nie ma cię tu Nie jestem Marilyn Monroe.. nie jestem Aniołem Jestem po prostu dziewczyną. Dziewczyną, która próbuje go kochać jak nikt inny. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-08 o 21:34 |
|
|
|
#4066 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu
Gdzie ten, który powie mi ,,tylko ja i ty"?
|
|
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
ma uzależnienie od fajek.
stwierdził, że od dziewczyny też spojrzawszy na nią znacząco. a na jej twarzy pierwszy uśmiech. cały czas ktoś kopie mnie w dupę, a ja podnosząc się udaję, że wszystko jest dobrze. ale chciałabym, żebyś chociaż Ty wiedział, że wcale tak nie jest. widział to w jej oczach. widział strach, przemęczenie, płacz. widział jej obojętność do życia.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-08 o 22:52 |
|
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
i nie mów, że kochasz, jak myślisz o niej.
Choć oprowadzę Cię po swoim ciele.
|
|
#4069 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - proszę bardzo
Zapowietrzona śmiechem idę przez to idealnie nieidealne życie ![]() I kto by powiedział, że role się odwrócą i Ty będziesz zabiegać o mnie a nie ja o Ciebie. Może czasem powinneś
odwiedzić szkolnego psychologa bo odczuwam , że na prywatnego Cię nie stać ? Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-01-08 o 23:14 |
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
spływa już któraś łza,
you're so fucking special. Edytowane przez backinblack Czas edycji: 2011-01-08 o 23:29 |
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
i_nie_zmienia_się_nic, niczego_po_trochu
" przejdę przez wiele bezsennych nocy, w których zastępujesz mi piękny sen spamiętam wszystko, czego wyobrazić sobie nie mogę zdenerwuję się tylko na worki pod oczami wiem, że radę sobie dam - nie potrzebny mi nikt nie muszę tłumaczyć się, że znów nie robię nic wiem, że mogę sobie żyć, jakby nie istniał świat... usiłując odnaleźć się wśród plątaniny udawanych procederów, marnując życie na szufladkowanie impresji, budząc w sobie skłonności do krwawych bitew powstrzymywanych przez megalomanię, kryjąc nostalgiczny powiew pożegnalnej zawieruchy być uporczywym nonsensem miałam Cię to nic, że tylko na chwilę i kiedy zostaję sama, błądząc w ramionach miłości i stapiając się w uścisku nienawiści, czy nadal jestem wszystkim, czego pragniesz? Twoje amarantowe usta nigdy nie powinny zaznać smaku naszej zakazanej miłości czy będziesz miał odwagę mnie zabić? proszę, pozwól mi odejść jesteś cieniem mojej rozkoszy, rytmem mojego szeptu jesteś najpiękniejszym nieszczęściem, jakie spotkałam "
|
|
#4072 |
|
Przyczajenie
|
i_nie_zmienia_sie_nic -Czekam na twoje posty ! ;* <zakochany> okradłam
![]() Rumuneczkaxd - uwielbiam ;* okradłam ! smileandsweet14 -<zakochany> okradłam ! ; * // ![]() Pamiętasz jak Chodziłam z głową w dół ? Pamiętasz jak siedziałam Samotnie na Schodach płacząc Z powodu twojego braku ? Pamiętasz jak bardzo Cię Kochałam ? Pamiętasz ? To Dobrze , bo teraz patrz ,jak biorę się w garść ! - strata czasu ? i smieje się z tych Wszystkich Filmów które ukazują tak "szczęśliwą" miłość , która tak w prawdzie nie istnieje , śmieje się z tych wszystkich co wierzą w miłość od pierwszego Wejrzenia , Śmieje się też z tych Co w miłość wierzą . Muszę jakoś się trzymać , bo nie możesz wiedziec ,że tęsknie . wiedzialbyś co Czuje . weszłam na 10 piętro z dziesiątego weszłam na Dach , gdy tylko mnie tam ujrzałeś postanowiłeś napisać do mnie sms - co ty tam robisz -cierpie z miłości -zejdź ,możemy to naprawić -ale nie z milości do ciebie ... nie nawidze tej bariery która jest między nami , nie moge nic zrobić , dosłownie nic , dotknąć ,przytulić ,pocałować nic , barierą jest ona. |
|
|
|
#4073 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
''
Wielu facetów mi się podoba . Czy byłam naiwna myśląc, że to przetrwa?Kilkunasty mnie kręci . Na widok niewielu zapiera dech w piersiach . W paru podoba mi się niezwykła osobowość , a w kilku innych zabójcze spojrzenie . Jednak kochać mogę tylko jednego , i nie wiadomo czemu ale padło na Ciebie. Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. I nagle stawała się tragiczną postacią, która rozpaczliwie potrzebowała odrobiny czułości, albo przynajmniej mocnego drinka. '' |
||
|
|
|
#4074 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, ze tak bardzo mi zalezy.
kocham Cie, tyle mam do powiedzenia nie ma mnie tu, tam tez nie ma mnie, zniknelam. tesknisz ? a gdy zamykasz oczy, kogo widzisz przed soba?
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
wierzę w to,że to będzie ten na którego czekałam tak długo.
przed którego pojawieniem wylałam tyle łez.. ale teraz,kiedy on już jest. mam nadzieję,że po kilku miesiącach bycia razem. powiem: warto było czekać na Ciebie tyle czasu. warto było wylać tyle łez. nie był mój.
ja nie byłam jego. ale zachowujemy się tak jakbyśmy byli swoi. należeli do siebie. jedno. do. drugiego. |
|
|
|
#4076 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. ;*
Jeśli poprosisz, zostanę.
Kiedyś sobie wybaczę. Bywa i tak, że człowiek traci czasem czas na strach. Ile razy uśmiechałeś się, choć serce przepełnione było bólem? Tak dobrze było słyszeć Twój głos. Nie chcę zapomnieć, jak wyglądasz. I będę tęsknić jak nikt inny, z głowy wyrywać włosy, przegryzać wargi do krwi. Ale nie wrócę. Uśmiechnę się, choć żadne z Was nie jest tego warte. Czasem trzeba pogodzić się z przeznaczeniem i iść wytyczoną przez Boga ścieżką.
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj minęło pół roku, dziś już nas nie ma.
' W jej sercu kryła się tajemnica ,żaden chłopak nie mógł jej rozgryźć , ale ona widziała co to było... zwykła pustka. Kiedyś poprosiłam Boga o miłość, ale zapomniałam dodać, że chciałabym miłość odwzajemnioną... Uwielbiam Cię, bo jestem tą, która Cię odkryła. ' |
|
|
|
#4078 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14 naiwna0 agatka944 (wszystkiego naj kochana
Pragnę spełnienia tylko jednego ze snów.. Tego, w którym cię poznałam. Nie mogę powiedzieć, że nie mam szczęścia.. Upuściłam lusterko, które się jednak nie stłukło.. Więc czemu nie mogę mieć takiego szczęścia i cię poznać?
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
nie umiem zebrać wszystkich swoich myśli.. najpierw mówiłeś, że Ci zależy, a na następny dzień słyszę, żebym usunęła Twój numer gadu, telefonu, na naszej-klasie mnie zablokowałeś, pewnie dlatego, żebym nie widziała jak się kur.wisz sku.rwielu. / : (
nawet tata zauważył mój zły humor, przynosząc mi wino do pokoju.. luxusowa i sok owocowy, tak mijają mi dni bez Ciebie.. i te ciągłe wpatrywanie się w Twoje pełne miłości opisy na gadu, zlituj się, proszę.. / moje z moblo pod nickiem glassdream
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
`Czasem coś kusi nas wciąż i musisz to wziąć,
choć miałeś rzucić to w kąt ale lubisz lubisz to coś coś.` `Bo najlepiej z rodziną wychodzi się na zdjęciach, imprezki, kolesie i przyjęcia, nie płacze po nich w chusteczki Velvet ale lubi się zakochać od pierwszego dmuchnięcia.` `lubię zapominać chwile.` `chcę coś, o czym zapomnimy.` `I czujesz, że to nic nie warte..` `mógłbyś popełnić zbrodnię, gdybyś z innym ją zastał.`
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

), SparklyAngel, rumuneczkaxd, Toogether93( ale piękne),smileandsweet14, ciiri
aaa wiesz, że Cię kocham ?