|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe to wyciełaś mamie obrus Mam nadzieję ,że tato nie podczytuje wiażu chyba bym padła na tamtym forum mam inny nick ![]() Cytat:
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-08 o 21:21 |
||||
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
atomufko moj blad
|
|
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
atomufka ciekawa jestem waszej kuchni, no i całego mieszkania bo styl chyba będziecie mieli podobny
![]() a z tżem szkoda gadać, ostatnio zrobił sie dla mnie po prostu wredny, opyskliwy, a nic szczególnego miedzy nami nie zaszło.
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas leci sobie czas spokojnie...na razie nie mysle o pracy bo priorytetem jest Tomaszko. Kase mamy wiec na razie nie ma sie co martwic na szczescie. A juz do mnie moje firma gdzie tez prtacowalam dzwonila kiedy moge wrocic i szkolenia z szybkiego czytanie prowadzic wiec trzeba bedzie niedlugo cos pomyslec. Problemem dla mnie bedzie na razie tylko rozwiazanie sprawy kamienia, bo jak cos to skonczy sie na laktatorze. Na razie nie kupowalam bo nie byl mi potrzebny.
|
|
|
|
|
#2915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wszyscy musza wiedziec co i jak Cytat:
A ja wlasnie wrocilam z naszego domku zalozylam karnisze i zaslonki wszystko pieknie sie prezentuje
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza....
aż strach się odezwać ja wczoraj poszłam spać po 1, oglądałam film na tvn-ie, wstałam o 7 z zapchanym kinolem, jak chciałam wydmuchać to krew mi poszła ciurkiem. Przed ciążą nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi krew leciała. W ogóle coś mi się robi z wizażem...widze w subskrypcjach że jest coś nowego napisanego a jak wchodzę to widzę stare posty i nic nowego, i to takie stare posty na które ja już odpowiadałam
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Wczoraj byli u nas znajomi (ta koleżanka w ciąży z mężem). Wiecie pierwszy raz widziałam i czułam jak dziecko kopie. Mój mąż tak samo Przykładaliśmy z mężem ręce do jej brzuszka i jesteśmy pod wrażeniem jakie to super uczucie. Dziś od rana o tym rozmawiamy, bo tak jak napisałam, to był nasz pierwszy raz ![]() Anika śliczne foteczki Katunia właśnie muszę się rozejrzeć za jakimiś kursami, ale jak ostatnio patrzyłam na stronę z doskonalenia nauczycieli w moim mieście to pustki Tylko jakieś kursy z oligo za 1600 Iwka jejku ale miałam przeżycia z tym samolotem. Do opłat stałych doliczam czynsz, wodę, prąd, gaz, internet, kablówka, telefon, obiady wykupione w szkole i do tego ten kredyt jeszcze dochodzi. Neska ja kupiłam szafę w Ikei za 299 zł i jestem z niej mega zadowolona, dobrze wykonana i baaardzo pojemna. Podwójne drzwi do wieszania i pojedyncze z półkami http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80183944 Atomufka ja nasz narożnik zamawiałam przez allegro w ciemno ale polecam jakby coś.
|
|
|
|
#2918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam was na 2 razy żeby mi nic nie ucieło
![]() :po pierwsze spełniam swoje noworoczne postanowienia ![]() no i USUNĘŁAM KONTO NA NK ![]() je je je je ![]() ale jestem z siebie dumna ![]() ![]() zostały jeszcze dwa postanowienia ![]() atomufka nie ukrywając fb to świetna darmowa reklama, więc z czasem pewnie będę zakładać ale póki co cieszę się wolnością od portali społecznościowych ![]() z mojego forumowego uzależnienia wizazowego nie zrezygnuje ![]() anika222 super ciuszki ![]() baja a chcesz? ![]() to daj mi na pw dane to ci wyśle ![]() pocztą ale chociaż spróbuje mailem ![]() Rybulka twój mąż jest rewelacyjny jak kolacyja? ooooo to widzę wczoraj było pogaduchowo, a powiedz mi ty masz taki sam kontakt z wszystkimi siostrami czy jednak najlepszy z najstarszą a dwie młodsze mają ze sobą? z jaką laską? tylko z moją ZU ![]() jasne że się w rachunku sióstr poprawiłam jakbym mogła Ciebie przeoczyć ![]() a fotka z siostrą jest boska... Kaśka dziś poleciała... jak jej się udało ale póki co nie pisała ze ich wróciło.. wczoraj już kazała jej wyjść bo bym sie poryczała... a ja schudłam? ważę całe 54kg więc troszku ![]() Agatek widzę kolejna się nad mężem znęca ![]() ![]() ssała nos? hahahahaha bosko ![]() MisQa to może nic nie mów albo powiedz prawdę... trzymam kciuki.. LUSTERECZKOOOO trzymam kciuki!!!!! ktosia86 znam też takich.. nie ważne że się oglądać nie da ale ważne że mają! Katunia ciesze się że Tomcio śpi, można odpocząć ![]() a produkty wyprodukowane dla są serio superhahaha wcinałaś obrus ![]() a co do rzucania, to moja siostra oberwała ode mnie w głowę strugaczką taką ruską na korbkę żeliwną taką naprawdę ciężką aż cud że nic się nie stało a ja piosenki też lubię, klanzowe dla mnie miażdzą ![]() strippi super torty! mona_ja ehssss mam nadzieję że się pogodziliście... idę nadrabiać dalej ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() uffff nadrobiłam ![]() ![]() i za jakiś czas uciekamy na basen ![]() ale jestem nakręcona
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-09 o 09:56 |
||||
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ooo to Ty usunęłaś konto na nk, dziś wchodzę i właśnie patrzę ze 2 moich znajomych z nk usunęło konta i się zastanawiałam kto to
A jakie masz jeszcze postanowienia?? Mój mąż się tak nakręcił po tych kopniakach w brzuszku, że już dziś rano przy śniadaniu wybierał nam chrzestnych do dzieci |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś no właśnie powietrze u nas dość wilgotne...suszymy pranie, szyby mamy zaparowane...wiesz my mamy piece kaflowe nie centralne i jakoś łatwiej nam zachować wilgotne powietrze
No ja mam nadzieję że to nic poważnego. Zrobię we wtorek morfo i mocz bo i tak muszę na 24 zrobić, to zrobię wcześniej i zobaczę jak tam wyniki wyszły, może mi hemoglobina spadła nie wiem.
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wczoraj dowiedziałam jaki to u nas wielki postęp w szpitalu nastał
Jak robisz badania np. krwi, to teraz się wyniki odbiera m.in on-line podając swoje dane, pesel i kod, który Panie dają po zrobieniu badań wow hehe i wyniki np. krwi są juz po kilku godzinach. Koleżanka robiła o 10 i o 15 już miałam wyniki w necie.
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jeszcze zapesze i mi nie wyjdą ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ok, to nie ciągnę za język. ja to w sumie nie mam chyba żadnych postanowień.
|
|
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy chce doktknąć ![]() Madzia wyślij mi na priva namiary na tego sprzedawcę ok?a ile daliście za narożnik?Moja mama ma mi sprawdzić ,oni zawsze zamawiają w meblach polskich,ale tam trzeba czekać do 6 tygodni troszkę długo,ale jeśli nam się coś spodoba to pomyślimy.Kurcze ta szafa jest super,patrzyłam na nią wczoraj i ta cena ale nam za chiny nie spasuje koloremCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bzyczka mi też coś wizaż nawala. |
|||
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka ok, zaraz poszukam i wkleję Ci namiary. Co do szafy, to ona u nas też by kolorem nie pasowała, ale stoi w moim gabinecie
i tam jakoś się dostosowała Ale jestem z nij bardzo zadowolona, bo pojemna jest bardzo. A co do męża fakt - znowu się nakręcił A ja non stop czuję to kopnięcie w rękę i dalej jestem pod wrażeniem w ogóle jaka akcja. Siedzimy sobie, siedzimy a tu nagle koleżanka woła: kopie Więc my bach wszyscy do niej. Ona odsłoniła bluzkę a my bach ręcę na jej brzuch. Najpierw ja, potem jej mąż, potem mój mąż nagle ich Yoreczek podbiega i bach zaczyna szczekać na mojego męża , że trzyma rękę na brzuchu koleżanki. Aż mąż musiał zabrać i wtedy piesek położył łepek na jej brzuszku i też słuchał jak dziecko kopie
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie to Michał (policjant) poradził mężowi żeby tego nie zgłaszać tylko dogadać się z tym gościem co w niego uderzył sobą bo raz to duperela a dwa będzie musiał czekać ze 2 godziny bo było 3 stłuczką w tym miejscu Madziula a ty wiesz ze takie macanie bywa zaraźliwe ![]() chyba by sie maz ucieszył
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet pies się przyłączyłBędę wdzięczna za namairy.A ta szafa świetna ,ale obawiam się ,że do gabinetu jej nie wcisnę , a na górze mamy dwa pokoje ze skosami edit: ale Tż mówi,że może wejdzie,bo docelowo chcemy zrobić szafy na zamówienie.A co do koloru to najwyżej się przemaluje mam doświadczenie w tej sprawie
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-09 o 11:03 |
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka już mam
To jest nasza kanapa + pufa (choć można tez bez pufy kupić, ale ja polecam z pufą ) . Tylko my zmieniliśmy materiał przy zamówieniu i nam za tę samą cenę zrobili z alcantary - rewelacja, wszystko się zmywa z tego i nie ma plam, więc polecam. My mamy kolor neon red. Zaraz ci wkleję, jak ona na żywo wygląda. Aha i jeśli chdozi o przesyłkę to jeśli jest ponad 200 km ( u nas było ponad 400 km) to 200zł kosztuje. Ale panowie wnoszą ją na górę sami już hehe http://allegro.pl/naroznik-dany-pufa...387106779.html |
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak hehe
|
|
|
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do dotykania brzucha to irytuje bardzo, tzn jak ktoś bliski dotyka to dla mnie było ok, nie było oporów nawet sama pozwalałam, ale jak jest ktoś nie bliski to mnie to wkurzało, szczególnie dlatego że te osoby po prostu kładły rękę na brzuchu nawet nie pytając czy mogą dotknąć, czasem na bezczela się odsuwałam, np jak spotkałam kogoś z kim mam przelotny kontakt a ten gratuluje i bach ręka! zabić to mało ![]() ale czasem były dni że nawet dotyk bliskich irytował ![]() więc zależy kto dotyka no i jaki humor ![]() idziemy na basen trzymać kciuki
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Nam koleżanka sama zaproponowała aby dotknąć. ja zawsze myślałam, że to coś a'la łózko wodne, no wiecie takie delikatne falowanie a tu kurcze normalny kop
Ale mnie mocniej kopnęła niż męża hehe Generalnie to wszystkich kopała a jak mój mąż położył rękę to taka cisza i spokój był i tak kilka minut musiał trzymac rękę aby się znowu odezwała. A potem jak go piesek przegonił to mała znowu zaczeła kopać wszyscy się zaczęli śmiać , że mąż ma jakiś dar |
|
|
|
#2932 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia została babcią w wieku 43 lat a jej córka tzn. moja mama też się już domaga a właśnie ma 45 lat ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i właśnie tyle o tym słyszę, że czuję się jak jakaś stara baba Cytat:
Przypomniała mi się taka rozmowa z kolegą. Pytał mi się co bym zrobiła jakbym miała zostać na jeden dzień chłopakiem Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie tego woogie boogie to chętnie skorzystam jeżeli tylko masz W ogóle moje drogie jeżeli macie jakieś ciekawe pozycje książkowe i fajne materiały to nie krepujcie się pisać, albo cenne uwagi i wskazówki ![]() ![]() ![]() A co do brata... to ja większość swojego życia chyba spędzam w towarzystwie męskim Mam brata, żadnej kuzynki w moim wieku... albo dużo starsze, albo duże młodsze, a a studiach jestem zaocznych więc koleżanki to tez tyle o ile a do tego moja największa przyjaźń nie przetrwała próby... jak się przeprowadziłam i to w momencie kiedy jej najbardziej potrzebowałam mając 15/16 lat... no i w zasadzie niedługo potem znowu koleżeństwo z facetami wygrało, bo oni nie mieli skrupułów żeby do mnie dotrzeć, odwiedzić, spotkać się.... ![]() Ale szczerze powiem, że brakuje mi takiej prawdziwej kobiecej przyjaźni... bo niby koleżanek masa a co do czego to większość tylko korzyści chce czerpać... czasami myślę, że nie ma już bezinteresownych ludzi... Cytat:
![]() ![]() namiętnie zaglądałam na Twój profil coby zobaczyć czy nie ma czegoś ... bo w ogóle lubię oglądać Wasze zdjęcia a teraz jak? nieee... nie lubię Cię ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-09 o 11:35 |
|||
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie na szczęście ludzie się jeszcze nie rzucają
ale bardziej irytuje mnie "uświadamianie" mnie jaki to poród jest straszny i w ogóle...decydowanie za mnie. Np ostatnio była taka sytuacja, spotykamy znajomych i facet mówi że jak urodzę to się napijemy a jego żona że nie bo ona będzie piersią karmiła albo hasła o jak będziesz rodzić to będziesz się tak drzeć że cie pół miasta będzie słyszało
|
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
madziu bo to jest najpierw delikatne falowanie takie malutkie kopniaczki, puknięcia wrecz
a teraz jak mi Natka zasadzi kopa to ja cała az podskakuje a najczesciej teraz mi wsadza cos (rele lub noge) w miednice i az mnie wykreca a i czasem idzie zaobserwowac jak przesuwa noge lub reke z jednej strony brzucha w drugą stronie bo sie skóra ciagnie z jednej strony na drugą to jeszcze jest przyjemne gorzej jak zasadzi kopa w miednice to juz bardzo boli
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie to stwierdziłam, że fajnie by było mieć takiego małego brzdąca a mój mąż jak to usłyszał, to aż mnie uściskał z radości. Od razu powiedział, że dziś zabieramy się za pisanie CV i szybko szuka czegoś dodatkowego aby nas było stać na to dziecko hehe Co prawda ja i tak czekam aż będzie coś wiadomo w sprawie pracy mojej więc przez pół roku i tak nie mam zamiaru jeszcze tabsów odstawić. No nic... zobaczymy jak się to potoczy, na razie mały kop mnie oszołomił kompletnie. Zobaczymy czy to się utrzyma czy to tak chwilowo ![]() Dzwoniłam dziś nawet do mamy i jej opowiadam a on mi powiedziała to samo co ty, że jak ja czy brat ją czasem kompnęliśmy, to aż się z bólu zginała Koleżanka jest w 23 tyg a mała tak ją kopie, że koc jej skacze
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż dziś w necie powtórkę goli oglądał. Bo wczoraj nie było okazji obejrzeć.
Dziś miałam miła pobudkę. Tzn śpie i czuję, ze coś mnie smyra po twarzy, ale coś milutkiego. Otwieram oczy a tu mój miś (dostałam od rodziców z tej akcji "Kup misia " na pomoc w budowie jakiegos szpitala czy oddziału dla dzieci. Mój mąż zaczął mnie smyrać tym misiem, przytulać go do mnie, głaskać mnie, wchodził mi pod piżamę a na koniec mieliśmy disco
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

ale na miejscu TŻ jakbym Cię później dorwała to by się dzialo...

chyba bym padła

wszystko pieknie sie prezentuje
nie wiem.

edit: ale Tż mówi,że może wejdzie,bo docelowo chcemy zrobić szafy na zamówienie.A co do koloru to najwyżej się przemaluje