Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 10:24   #3841
domcia81
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
a bo taki misz masz mam na tej bransoletce, jak patrzyłam wczoraj jak sorina komponuje, uklada i jak to wbrew pozorom fajnie wygląda to się zaczęłam nad swoją bransoletką zastanawiać

już mam koncepcję tylko muszę wymienić 2 koraliki i 2 dokupić

hihi...
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:38   #3842
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
a bo taki misz masz mam na tej bransoletce, jak patrzyłam wczoraj jak sorina komponuje, uklada i jak to wbrew pozorom fajnie wygląda to się zaczęłam nad swoją bransoletką zastanawiać

już mam koncepcję tylko muszę wymienić 2 koraliki i 2 dokupić

Tutaj takie zmiany koncepcji mogą być kosztowne

Też sie nad zmianą zastanawiałam, ale co bym zrobiła z tymi elementami. Jakbym je sprzedawała to nie odzyskałabym w 100% tej kwoty. Ale przemyślałam i zostawiam sobie wszystko (no może oprocz tego klipsa, ale dopiero w tygodniu to sprawdzę ).

Aniu jak bedziesz dziś sprawdzać co jeszcze zostało w Pandorze to prosimy o zobaczenie, czy są motylki w ofercie. Jeżeli tak, bierzemy je. (to ta wersja optymistyczna, bo mam czarne myśli...)

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:42   #3843
sajf
Zakorzenienie

KTSW - super kokosik z juicy - ciekawe czy oryginalny?

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:50   #3844
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Tinka na pewno sprawdzę

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:57   #3845
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Dziewczyny, przepraszam, że się ostatnio mało odzywam, ale czas mnie goni Oglądam Wasze zdjęcia i zbieram szczękę z podłogi Cuda wklejacie!
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:22   #3846
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Nie było mnie jeden dzień, a tutaj tyle nowości

Przede wszystkim gratuluje wszystkich udanych zakupów Niech się Wam dobrze nowe koraliki noszą!

A propos tego, co pisałyście o kupowaniu tańszych elementów na wzór Pandory i samej Pandorze..

Dla mnie szczerze mówiąc nie ma znaczenia, czy jest to murano, srebrny koralik, przekładka, stoper czy łańcuszek zabezpieczający Oryginał to oryginał, a podróbka to podróbka. Koniec. Na początku sama chciałam sobie kupić bransoletkę i kilka koralików na wzór, ale jak dokładnie obejrzałam oryginały, to zrezygnowałam Jakość i wykonanie są nieporównywalne. I w nim większą lub mniejszą różnicą widać praktycznie zawsze Osobiście wolę mieć koralików i pomału dokupować następne niż mieszać oryginał z podróbką.

Co do samej Pandory, to chyba każda z nas zdawała sobie sprawę, jak to u nich wygląda z rabatami, promocjami i cenami I dokonując pierwszego zakupu, niejako zgodziłyśmy się na to Fakt faktem, że przy Trollach wypadają dosyć blado, no ale taką mają politykę firmy
Akurat ściereczkę do czyszczenia dostałał bez problemu przy zakupie jednego koralika, ale już żeby zasłużyć na jakiś większy gratis, to nie wiem, za ile trzeba by zrobić zakupy

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:27   #3847
sajf
Zakorzenienie

Dziewczyny do wersji herbaciano - kawowej widziałam w aparcie wczoraj dzbanek kawowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31i81--JrqL._SS400_.jpg (12,3 KB, 20 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:35   #3848
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie było mnie jeden dzień, a tutaj tyle nowości

Przede wszystkim gratuluje wszystkich udanych zakupów Niech się Wam dobrze nowe koraliki noszą!

A propos tego, co pisałyście o kupowaniu tańszych elementów na wzór Pandory i samej Pandorze..

Dla mnie szczerze mówiąc nie ma znaczenia, czy jest to murano, srebrny koralik, przekładka, stoper czy łańcuszek zabezpieczający Oryginał to oryginał, a podróbka to podróbka. Koniec. Na początku sama chciałam sobie kupić bransoletkę i kilka koralików na wzór, ale jak dokładnie obejrzałam oryginały, to zrezygnowałam Jakość i wykonanie są nieporównywalne. I w nim większą lub mniejszą różnicą widać praktycznie zawsze Osobiście wolę mieć koralików i pomału dokupować następne niż mieszać oryginał z podróbką.

Co do samej Pandory, to chyba każda z nas zdawała sobie sprawę, jak to u nich wygląda z rabatami, promocjami i cenami I dokonując pierwszego zakupu, niejako zgodziłyśmy się na to Fakt faktem, że przy Trollach wypadają dosyć blado, no ale taką mają politykę firmy
Akurat ściereczkę do czyszczenia dostałał bez problemu przy zakupie jednego koralika, ale już żeby zasłużyć na jakiś większy gratis, to nie wiem, za ile trzeba by zrobić zakupy

masz dokladnie takie samo podejscie jak ja

kupowalam charmsy i niektore dziewczyny zbieraly z jakichs tanszych stron czy cos, ja zawsze tylko apart/kruk/yes[lub veona]

a z pandora jest jeszcze bardziej, bo tu juz jest wszystko jednej marki i jest to marka znana [i drozsza ]
ja, jesli dobrze pojdzie, bede miala jutro branso nie moge sie doczekac i bede poooowoooooli powoli zbierac koraliki [albo przerzuce sie na czerpanie energii ze slonca zamiast z jedzenia ]
powiedzcie mi tylko - ile sie rozciaga branso?
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:40   #3849
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dziewczyna powiedzcie mi czy w Trollbeads nie dająpudełeczka do zakupu bo z tego wszystkiego zapomniałm o tym i dopiero w domu mi się przypomniało
no tak, zaaferowana zakupami pewno wyszłaś z bransoletką na ręce i wszystkie zapomniałayście o pudełeczku
Sorina, dają pudełeczko - śliczne tekturowe biało-czrne. Myślę że nie powinno być problemu żeby Ci je dali jak powiesz, że nie dostałaś Osobiście już rzadko biorę pudełaeczka bo od razu zakładam korlik na bransoletkę, ewentualnie biorę woreczek satynowy
Ostatnio jednak przy zakupie Kwiatu Cukinii do naszyjnika poprosiłam o wieksze pudełeczko (perełkę wolę trzymać osobno żeby sie nie porysowała ) i dostałam bez problemu. Sam naszyjnik dostałam w satynowym woreczku.

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Faktycznie w Pandorze nie dostałam żadnego gratisu, a w Beatrixie od razu pandorową ściereczkę do czyszczenia koralików.
Mam wrażenie ze w Krakowie dają ściereczki przy zakupie bransoletek. Przy koralikach - nawet tych droższych - nigdy nie dostałam.

Cytat:
czy myślicie że na wrocławskim stoisku wymienią mi trolle które kupiłam gdzie indziej ? bez paragonu tylko z ich metka ??

mam koncepcje na bransoletkę ale musiałabym 2 koraliki wymienić
Aniu, nie wnikam gdzie kupiłaś ale myślę że teraz gdy jest już wiecej sprzedawców Trolli w Polsce bez paragonu może sie nie obejść
Na Twoim miejscu jednak nie wymieniałabym koralików bo za chwilę koncepcja znowu może Ci sie zmienić

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:44   #3850
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez tinka* Pokaż wiadomość
magi to prawdziwa kobieta - przyjechała po coś innego ale że jej się nie spodobało to wróciła do domu z 11 elementami. Na pocieszenie :d
:d

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:53   #3851
paulina95
Wtajemniczenie

Dobra dziewczyny, wrzucam obiecane fotki

sorina, przepiękne Trolle Różowa pustynia i Bladoniebieski kwiat cudowne Ja jak wczoraj weszłam do Galerii Schiffers to też na początku stwierdziłam, że jakieś takie zwykłe te koraliki, ale jak podeszłam bliżej, przyjrzałam się im i zaczęłam dotykać, to zaczęłam czuć, że też się w końcu wciągnę
A no i urodzinowe Pandorowe prezenty cudowne Sama wczoraj oglądałam tego misia i jest on na mojej liście must have

magi76, niezłe zakupy, czekam na fotki

sajf, lizaki śliczne

Spaza, wstaw real fotki tego koralika z Pandory

VLS, Twoja skórka jest sztywna czy taka miękka? Bo moja jest taka mięciutka i się zastanawiam, czy tak ma być czy coś jest nie tak A tak poza tym, to to zapięcie rzeczywiście strasznie ciężko się otwiera i zapina, na razie to boje się je zapiąć na ręku, bo mam stracha, że później nie otworze Mam nadzieję, że później będzie się trochę lżej otwierało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040028.jpg (31,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040032.jpg (46,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040035.jpg (58,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040043.jpg (41,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040046.jpg (31,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040054.jpg (81,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040073.jpg (71,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040078.jpg (74,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040082.jpg (61,2 KB, 25 załadowań)

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 11:54   #3852
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Faktycznie w Pandorze nie dostałam żadnego gratisu, a w Beatrixie od razu pandorową ściereczkę do czyszczenia koralików.
Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
ja też chciałam się zastanawiać ale stwierdziłam, że najwyżej nie odbiorę a jak następnego dnia zmniejszyli promocję to wiedziałam, że jednak dobrze zrobiłam, dzięki temu mam teraz bransoletkę, 2 klipsy i koralik z kamieniem księżycowym ale później chciałam domówić jeszcze z promocją 10% i tyle czasu się zastanawiałam, że promocję zlikwidowali człowiek całe życie uczy się na błędach

widziałam kiedys próbę srebra 333

ja nie dostałam żadnego gratisu, nawet głupiej ściereczki

znalazłam zdjecie na facebook na profilu Pandory - troche to dziwne ze u nas nie ma zadnych gratisów:/ moze jakas zbiorowa petycja do PANDORY by sie przydala w tej sprawie!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 168211_1807466991015_1370142688_32069703_2104213_n.jpg (53,2 KB, 100 załadowań)

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:59   #3853
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
A to było na pewno srebro?
Bo coś takiego raczej nie występuje. Złoto to ma próbę 333, ale nie srebro..
Nie wiem sama już..
Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
znalazłam zdjecie na facebook na profilu Pandory - troche to dziwne ze u nas nie ma zadnych gratisów:/ moze jakas zbiorowa petycja do PANDORY by sie przydala w tej sprawie!!
człowiek pół wypłaty tam zostawia i nawet głupiej ściereczki nie dostanie a tu proszę jakie piękne gratisy, wcale nie obraziłabym się za tego muffinka!

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:59   #3854
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Ale fajne rzeczy

Oto moja wishlista charmsowa na 2011.Chyba niedługo kupię pandę.Ktoś ją ma?Fajna jest ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg charms.jpg (58,2 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-01-09, 12:00   #3855
snowprincess
Rozeznanie

łoo matko
tyle postów napisałyście przez 24h, że nie jestem w stanie ich przejrzeć. Od dziś robię sobie odwyk od forum, za dużo czasu na to poświęcam. W tym tygodniu mam kolosa a od przyszłego zaczynam sesję i na dzień dobry w poniedziałek mam egzamin a we wtorek dwa! Nie wyrabiam się
Oczywiście nie opuszczam Was, bo tak się po prostu nie da. Tylko będę Was odwiedzać rzadziej - tylko wieczorem i prawdopodobnie nie będę w stanie czytać czy też przeglądać wszystkich postów.

Zanim się "zdezaktywuje" na okres sesji chciałabym poprosić Was o radę.
Wstawiam nowe fotki mojej bransoletki. Koralik w kwiatuszki dostałam niedawno w prezencie. A koralik turkusowy kupiłam wczoraj - bo nie wytrzymałam. Proszę o radę która kombinacja koralików podoba Wam się najbardziej i proszę o sugestie - co ewentualnie dodać, co zmienić

Teraz sobie pomyślałam, że gdybym nie miała koralika z 5cioma ametystami to mogłabym dwa fioletowe murano przedzielić jednym srebrnym koralikiem, np. kwiatuszkami (lub serduszkiem, którego jeszcze nie mam). I murano byłoby bliżej siebie niż na fotce nr 1. [Wczoraj oglądałam serduszko z białą cyrkonią - zajeeeeeefajne!! Must have!]

Mam bransoletkę 18 cm i więcej koralików już tam nie zmieszczę. Nie każda kombinacja moich koralików mieści się pomiędzy stoperami. Będę musiała za kilka miesięcy kupić 19 cm.

Czekam na komentarze proszę o duuuużo komentarzy - liczę na Was

PS. Wstawiam fotki jeszcze filiżanki, którą kupiłam kilka dni temu, ale po przymierzeniu jej na bransoletkę stwierdziłam, że będzie mi się obracać do góry nogami więc ja zwracam. Mogę, bo kupiłam na yes.pl.

PS 2 -> byłam wczoraj w salonie Pandory i mam newsy dotyczące podwyżki cen i tajemniczej nowej kolekcji wiosennej.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2464.jpg (51,4 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2495.jpg (44,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2497.jpg (45,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2499.jpg (49,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2500.jpg (42,9 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2501.jpg (47,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2502.jpg (52,1 KB, 37 załadowań)
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:06   #3856
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
łoo matko
tyle postów napisałyście przez 24h, że nie jestem w stanie ich przejrzeć. Od dziś robię sobie odwyk od forum, za dużo czasu na to poświęcam. W tym tygodniu mam kolosa a od przyszłego zaczynam sesję i na dzień dobry w poniedziałek mam egzamin a we wtorek dwa! Nie wyrabiam się
Oczywiście nie opuszczam Was, bo tak się po prostu nie da. Tylko będę Was odwiedzać rzadziej - tylko wieczorem i prawdopodobnie nie będę w stanie czytać czy też przeglądać wszystkich postów.

Zanim się "zdezaktywuje" na okres sesji chciałabym poprosić Was o radę.
Wstawiam nowe fotki mojej bransoletki. Koralik w kwiatuszki dostałam niedawno w prezencie. A koralik turkusowy kupiłam wczoraj - bo nie wytrzymałam. Proszę o radę która kombinacja koralików podoba Wam się najbardziej i proszę o sugestie - co ewentualnie dodać, co zmienić

Teraz sobie pomyślałam, że gdybym nie miała koralika z 5cioma ametystami to mogłabym dwa fioletowe murano przedzielić jednym srebrnym koralikiem, np. kwiatuszkami (lub serduszkiem, którego jeszcze nie mam). I murano byłoby bliżej siebie niż na fotce nr 1. [Wczoraj oglądałam serduszko z białą cyrkonią - zajeeeeeefajne!! Must have!]

Mam bransoletkę 18 cm i więcej koralików już tam nie zmieszczę. Nie każda kombinacja moich koralików mieści się pomiędzy stoperami. Będę musiała za kilka miesięcy kupić 19 cm.

Czekam na komentarze proszę o duuuużo komentarzy - liczę na Was

PS. Wstawiam fotki jeszcze filiżanki, którą kupiłam kilka dni temu, ale po przymierzeniu jej na bransoletkę stwierdziłam, że będzie mi się obracać do góry nogami więc ja zwracam. Mogę, bo kupiłam na yes.pl.

PS 2 -> byłam wczoraj w salonie Pandory i mam newsy dotyczące podwyżki cen i tajemniczej nowej kolekcji wiosennej.....
pierwsza i druga kombinacja najbardziej mi się podoba
pisz jakie masz newsy z pandory!

Stary 2011-01-09, 12:07   #3857
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Akurat ten muffinek nie był gratisem, dość słono kosztował ( z tego co wyczytałam na fcb).
A takie petycje, sama nie wiem czy maja sens... nie zmienisz polityki firmy.

Co do podrób z allegro, dziewczyny nie ma sensu ciągnąc tego tematu. Mam oryginalna Pandore i dokupiłam dwa elementy na jej wzór, a czy bede nosic to inna sprawa. Jakby taki muffinek kosztował 290zł to bym się nad nim nie zastanawiała, ale nie jakiś marny separator gdzie srebra ma tyle co pożal się Boże..
Każda ma inne zdanie na ten temat i tyle..

Nie ma sensu pisać, że ktoś kupuje charmsy od jubilera a ktoś tylko z Apartu itd.. bo wiele dziewczyn kilka lat temu nie widziało że sieciówki to sprzedaja. Ja np. nie byłam w temacie i nie zaglądałam do tych sklepów.
I jeżeli widze ze ktoś ma podrobioną bransoletkę na wzór Pandory czy podrobione charmsy - a niech ma, niech się cieszy dziewczyna swoją biżuterią. Mi tam nic do tego.

Edit:

coś zle przeczytałam - muffinka dostawało się w gratisie gdy wydało się 150$. Ale ta promocja byla tylko w USA.

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-01-09 o 12:29
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:14   #3858
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Akurat ten muffinek nie był gratisem, dość słono kosztował ( z tego co wyczytałam na fcb).
A takie petycje, sama nie wiem czy maja sens... nie zmienisz polityki firmy.

Co do podrób z allegro, dziewczyny nie ma sensu ciągnąc tego tematu. Mam oryginalna Pandore i dokupiłam dwa elementy na jej wzór, a czy bede nosic to inna sprawa. Jakby taki muffinek kosztował 290zł to bym się nad nim nie zastanawiała, ale nie jakiś marny separator gdzie srebra ma tyle co pożal się Boże..
Każda ma inne zdanie na ten temat i tyle..

Nie ma sensu pisać, że ktoś kupuje charmsy od jubilera a ktoś tylko z Apartu itd.. bo wiele dziewczyn kilka lat temu nie widziało że sieciówki to sprzedaja. Ja np. nie byłam w temacie i nie zaglądałam do tych sklepów.
I jeżeli widze ze ktoś ma podrobioną bransoletkę na wzór Pandory czy podrobione charmsy - a niech ma, niech się cieszy dziewczyna swoją biżuterią. Mi tam nic do tego.
w temacie gratisow to troche nie rozumiem polityka firmy jest taka ze na calym swiecie sa gartisy a w PL nie? Dosyc to dziwne ale coz:/

A co do charmsow i koralikow ala pandora. apart, yes itd. to uwazam ze kazda z nas ma taka niesamowita przyjemnosc z kolekcjonowania ze to wszytsko wynagradza inna sprawa na co kogo stac dlatego wszystkie Wasze kolekcje sa wspaniałe!!

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:14   #3859
paulina95
Wtajemniczenie

snowprincess, śliczną masz już tą bransoletkę
Zobacz, zrobiłam na stronie Pandory taką kombinację, może Ci się spodoba, tylko nie mogłam znaleźć tego koralika z cyrkoniami, więc go nie wstawiłam, chociaż i tak by się już nie zmieścił, ale myślę, że też mógłby fajnie wyglądać zamiast tego oksydowanego w kwiatki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bransoletka.jpg (24,7 KB, 55 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 12:23   #3860
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
snowprincess, śliczną masz już tą bransoletkę
Zobacz, zrobiłam na stronie Pandory taką kombinację, może Ci się spodoba, tylko nie mogłam znaleźć tego koralika z cyrkoniami, więc go nie wstawiłam, chociaż i tak by się już nie zmieścił, ale myślę, że też mógłby fajnie wyglądać zamiast tego oksydowanego w kwiatki
Wow dzięki
Niestety taka kombinacja nie mieści się na mojej 18 cm musiałabym mieć 19 a to dopiero w maju najwcześniej...
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:27   #3861
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny, wrzucam obiecane fotki
Paulinko, sliczne bransoletki A chamrsowa urocza Piekna ta wrozka Elfik:P

A takiego pantofelka z Yesa, kupilam wczoraj przyjaciolce na urodziny sliczny jest

Ja za to wczoraj dostałam od mojego tż Ringsa drugiego Takie dwa kwiatki po bokach Ladnie sie komponuje z moim oczkiem

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:34   #3862
cashmeres
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość

tak, pandora ma wypustki które mają za zadanie zatrzymywac koraliki ale w praktyce to i tak jak ruszasz ręką, koraliki sie kręcą i przelaują przez te gwinty wiec trzeba kupic stoper. Z allegro to juz twoje ryzyko, ja chyba tez licytowałam u tego allegrwicza i pod koniec aukcji bezczelnie ją usuną bez podania przyczyny (cena byla za niska bo godzine pozniej wystawil z opcją kup teraz). Moja rada poodglądaj sobie zdjecia koralików i zobacz co Ci bardziej odpowiada Poza tym zastanów się: kupując w trollbeads bransoletkę z zapieciem masz 2 koraliki gratis
o, nie wiedziałam o tym, bardzo Ci dziękuję!
Stary 2011-01-09, 12:38   #3863
paulina95
Wtajemniczenie

snowprincess, a jakbyś wyrzuciła z tej kombinacji tego dużego srebrnego w kwiatki i zostawiła tylko ten w serduszka i ten z ametystami pomiędzy murano? Też się nie zmieści? A ile masz cm w nadgarstku? Jak będziesz kupować 19cm bransoletkę, to tą zechcesz sprzedać?

1141655, dzięki W sumie to najpierw miałam mieć inną wróżkę (taka jak w załączniku) ale bratu musiało się coś pomylić i kupił taką, ale też mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Wróżka.jpg (26,9 KB, 10 załadowań)

Stary 2011-01-09, 12:42   #3864
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Nie działa mi cytowanie

ania_trojaczki
, bez paragonu Ci nie wymienią, przynajmniej w Warszawie trzeba mieć metkę i paragon Ale zawsze może któraś z dziewczyn by od Ciebie odkupiła te koraliki, których już nie chcesz, a Ty mogłabyś wtedy kupić inne Sama jestem ciekawa, czego chcesz się pozbyć?

ilios,
cieszę się, że nie tylko ja mam takie zdanie Dla mnie dużą frajdą jest też sam fakt kompletowania bransoletki, zbierania zawieszki po zawieszce Przez to, że kosztują tyle, a nie mniej, większość osób nie zapełnia jej od razu całej, tylko z czasem dokupuje kolejne koraliki, co ma (przynajmniej dla mnie) dużo większy urok, niż jednorazowe zakupy Dlatego nie widzę sensu zastępowania oryginałów tańszymi imitacjami tylko dlatego, żeby mieć jak najszybciej jak największą ilość koralików BTW ównież w tym tygodniu mam zamiar już na poważnie zacząć swoją przygodę z Pandorą

Veaa, spróbować zawsze można Ja byłam tylko światkiem, jak pani przy mnie odbierała bransoletkę z koralikami za około 25 tys i do tych zakupów rzeczywiście dostała gratis kalendarz (czy tam notes ) i długopis No ale bez przesady, wydaje mi się, że do takich zakupów powinni już dawać coś więcej, a do odpowiednio mniejszych sum właśnie np. długopis czy notes

cynnamon
, też bym tym muffinkiem nie pogardziła Zawsze z zazdrością patrzę na zdjęcia, na którym jest

snowprincess
, koniecznie napisz wszystko, co wiesz!

Tinka*, wydaje mi się, że ten temat i tak co jakiś czas będzie wracał Akurat jakby kupować tylko te elementy, które są rzeczywiście warte swojej ceny, to trzeba by zacząć od tego, że na pewno nie warto kupić oryginału bransoletki Ja wolę mieć na początku mniej koralików czy zrezygnować z niektórych droższych, ale mieć tą świadomość, że kupuję oryginalne A kiedyś w przyszłości, jak będę miała jakieś luźniejsze pieniążki czy z jakiejś specjalnej okazji, kupić sobie ten droższy, wymarzony koralik i pomału, pomału uzbieram tą wymarzoną bransoletkę Szczerze mówiąc to jest dla mnie właśnie sens posiadania i kolekcjonowania biżuterii modułowej Ale jak sama napisałaś - każdy ma prawo do własnego zdania.

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:46   #3865
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Wow dzięki
Niestety taka kombinacja nie mieści się na mojej 18 cm musiałabym mieć 19 a to dopiero w maju najwcześniej...
Kochana- Ty lepiej nam tutaj szybciutko pisz o tych newsach z pandorki.... bo mnie to zaciekawiło niesamowicie!
baaardzo ładna bran.... taka spokojna
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:54   #3866
cynnamon
Zadomowienie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24262323]Kochana- Ty lepiej nam tutaj szybciutko pisz o tych newsach z pandorki.... bo mnie to zaciekawiło niesamowicie!
baaardzo ładna bran.... taka spokojna[/QUOTE]
Snowprincess ja zaraz wszystkie paznokcie z nerwów poobgryzam! Nie dawkuj nam tak emocji tylko napisz co tam w Pandorze wykombinowali

Stary 2011-01-09, 12:54   #3867
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

kurcze czy można wstawić bransoletke z http://www.trollbeadsus.com/ - nie widzę możliwości skopiowania na dysk, ani kopiowania obrazka :/

Przekaż swój 1%
Stary 2011-01-09, 12:59   #3868
paulina95
Wtajemniczenie

ania_trojaczki, może zrób Print Screena?

Stary 2011-01-09, 13:04   #3869
Anno1989
Zadomowienie

nie było mnie raptem przez weekend, (uczyłam się i pisałam licencjat) a tu tyle nowych zakupów dziewczyny, szalejecie (ale oczywiście wszystko bardzo mi się podoba )

Magi, myśl sobie spokojnie, mnie się nie spieszy, nawet lepiej później niż wcześniej nad mozaiką też już się modlę od jakiegoś czasu i nie mogę się zdecydować...
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 13:05   #3870
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

moze sie uda
co o tym myslicie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg branso 1.jpg (14,4 KB, 61 załadowań)

Przekaż swój 1%
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości