Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-09, 01:32   #1591
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
(...)

nie¼le
Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ

dziêkuje

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Ze ja nigdy nie moge nic wygrac, chociaz nie kiedys wygralam w jakims konkursie smsowym paczke snikersow z orzechami ziemnymi, byly obrzydliwe i wszystkie 10 szt. zjadla tata
ja to mam taki "zawód" domowy wygrywanie w konkursach, tu rz±dzi prawo 'wielkich liczb" - trzeba braæ udzia³ w wielu konkursach i wtedy siê w koñcu wygrywa
du¿ooo fajnych rzeczy wygra³am ju¿ ale auta co¶ nie mogê ¿adnego

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
wpad³am do Was z herbatk±, bo ju¿ mó¿d¿ek mi nie chce pracowaæzrobiê króciótk± przerwê,¿eby odpocz±³

kolo z socjologii
jak zaliczê to na 5, to bêdê zwolniona z egzaminu
nie jest to trudne, wiêc mo¿e siê uda
socjologie wspominam mi³o ze studiów
ale to pewnie z powodu wyk³adowcy a nie przedmiotu bo zajêcia to by³a czysta poezja, z tak± chêci± na nie chodzi³am

Cytat:
Napisane przez dottoressa Poka¿ wiadomo¶æ

zaliczy³am dzi¶ pierwsz± jawn± w³a¶cicielowi pojazdu jazdê
tak jak zapowiada³ - pojechali¶my w rejon miasta, gdzie ruch jest ju¿ niewielki i nieskomplikowany, tam przesiedli¶my siê, zaliczyli¶my wizytê u rodziny, tata zachwycony moj± postaw± na drodze pozwoli³ mi z powrotem prowadziæ do domu
nie oby³o siê bez stresu z jego strony - za czêsto patrzysz w lusterko; co tak blisko prawej jedziesz?; nie po ka³u¿ach!
ale teraz prznajmniej wie, ¿e mo¿e mi ufaæ jutro czeka mnie przeja¿d¿ka z nim po najciekawszych skrzy¿owaniach i drogach w moim mie¶cie

dziêki za rady co do tego jak go ub³agaæ ukorzy³am siê wczoraj przed nim po tej mojej samodzielnej je¼dzie, oczywi¶cie nic do tej pory nie wie powiedzia³am, ¿e ma racjê z tym wszystkim, ¿e rozumiem jego obawy pokora pop³aca

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
dottoressa - sk±d ja to znam?Mój te¿ je¼dzi³ na sygnale. Na szczêscie sam wie, ze nie je¼dzi zgodnie z... najnowszymi trendami i nie truje.

Jutro tata jedzie z A na gie³dê, sprzedaæ samochód A. I wymy¶li³ sobie, ze po co bêd± jechaæ 2 samochodami, skoro ja mogê po nich przyjechaæ jak im siê uda sprzedaæ. Rozbawi³ tym mnie i siebie, bo z moj± znajomosci± miasta to mo¿e do pon znajdê ich na tej gie³dzie
a od czego s± mapy ? :P

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Kto kombinuje, ten ¿yje

Jestem
Dziewczynki- by³o bardzo fajnie, mi³o i sympatycznie
Na pocz±tku przywita³ siê z Kamil±, potem ze mn±, przytulili¶my siê, bu¼ki- bu¼ki, ¿yczenia Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, powiedzia³, ¿e cieszy siê, ¿e znowu mnie widzi i wsiedli¶my do samochodu.
Zapyta³ Kamili co chcia³aby poæwiczyæ i w ogóle, no i pojechali¶my.
Pyta³ jak tam Sylwester, czy siê wytañczy³am- powiedzia³am, ¿e spokojnie. I oczywi¶cie zapyta³am jak tam Jego Sylwester, czy by³ na jakim¶ balu, czy co¶. Ale nie, powiedzia³, ¿e te¿ spokojnie, ¿e nie chce Mu siê ju¿ chodziæ na jaki¶ bale. I doda³, ¿e jedynie gdyby¶my poszli razem, to wtedy by siê wybawi³ i wytañczy³
Oczywi¶cie pyta³ te¿ o Corsê I jak tylko autko bêdê mia³a na miejscu, to siê umawiamy i je¼dzimy
Byli¶my na ³uku, Kamila bardzo ³adnie sobie radzi³a, wszystko jej wychodzi³o. Równiez i ja zasiad³am na chwilkê za kierownicê i zrobi³am 2 razy ³uk i jak¿eby inaczej- 2 razy mi wysz³o
Kamila powinna zap³aciæ 60z³., ale ¿e to siostra ulubionej kursantki pana Marka, to wzi±³ 50z³.

Nie wiem co mam jeszcze napisaæ
Gdyby co¶ jeszcze mi siê przypomnia³o, to siê odezwê, na razie idê spêdzaæ czas z siostr±
siostra to ma z tob± dobrze
gratuluje udane spotkania

Cytat:
Napisane przez Aurealia Poka¿ wiadomo¶æ
Hey dziewczyny, jestem u nowa. Wesz³am do Waszego w±tku, gdy¿ u mnie z prawem jazdy jest nie za ciekawie. jak na razie mia³am 3 próby - oczywi¶cie nieudane no i zaczynam juz w±tpic w swoje si³y. A na dodatek nast±pi³a zmiana samochodów egzaminacyjnych w O¶rodku i teraz egzamin bêdê zdawaæ na Toyocie, a nie jak do tej pory na Grande Punto;/ No i to jest chyba najgorsze, bo ja toyoty w ogóle nie znam...
nic siê nie martw, dasz sobie radê
a toyota to naprawdê mi³e autko, przyjemne i proste w obs³udze - jest bardzoo skrêtna wiêc ³atwiutko siê ni± wykonuje manewry
zobaczysz wszystko bedziê dobrze tylko musisz mieæ pozytywne nastawienie

===
jakby kto¶ chcia³ to ja mogê oddaæ mojego tatê na jazdy :P
bo on uwa¿a, ¿e jak mnie nie rzuci na g³êbok± wodê to siê nie nauczê je¼dziæ
i tez komentowa³, ¿e "za blisko prawej" "zwolnij.. albo co za ró¿nica - i tak wjedziesz w ka¿d± dziurê" xD
ostatnio co.. stojê na ¶wiat³ach, zestresowa³am siê ¿e mi zga¶nie (pierwsza by³am, za mn± rz±dek i nie chcia³a ryzykowaæ) no to patrzê co siê dzieje, zbli¿a siê moje zielone wiec trzymam hamulce i sobie popu¶ci³am sprzêg³o a tata "czy ty puszcza sprzêg³o jak masz wci¶niêty hamulce" a ja "nie, nie wydaje ci siê" ;P

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2011-01-09 o 01:35
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:36   #1592
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Witam
Dzisiaj nie nadrabiam, g³owa mnie boli od wczoraj, wiêc nie mam si³y.

Cytat:
Napisane przez Aurealia Poka¿ wiadomo¶æ
Hey dziewczyny, jestem u nowa. Wesz³am do Waszego w±tku, gdy¿ u mnie z prawem jazdy jest nie za ciekawie. jak na razie mia³am 3 próby - oczywi¶cie nieudane no i zaczynam juz w±tpic w swoje si³y. A na dodatek nast±pi³a zmiana samochodów egzaminacyjnych w O¶rodku i teraz egzamin bêdê zdawaæ na Toyocie, a nie jak do tej pory na Grande Punto;/ No i to jest chyba najgorsze, bo ja toyoty w ogóle nie znam...
My jeste¶my od tego, ¿eby te czarne my¶li przepêdziæ, wiêc witaj u nas i siê rozgo¶æ Nie bój siê toyotek, s± du¿o ³atwiejsze do opanowania od punciaków. Mo¿e masz okazje przejechaæ siê toyot± w innym o¶rodku? Nie lubiê D±browy Górniczej. Du¿o moich znajomych wziê³o papiery z tego o¶rodka i przepisa³o siê do innego miasta. Mo¿e co¶ w tym jest?
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:56   #1593
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

witam ja siê za nied³ugo zbieram na zakupy-muszê kupiæ buty ale najpierw czekam na ¶niadanko, bo dzisiaj tata serwuje
Stary 2011-01-09, 10:24   #1594
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
witam ja siê za nied³ugo zbieram na zakupy-muszê kupiæ buty ale najpierw czekam na ¶niadanko, bo dzisiaj tata serwuje
Z tymi butami to ja horror prze¿ywam Ciê¿ko co¶ znale¼æ na w±sk± stopê, dla której rozmiar 39 jest za du¿y, a 38 za ma³y. Na dodatek teraz w sklepach s± same szpilki na platformach. Co prawda s± bardzo ³adne, ale po pierwsze nie chce sobie wstydu narobiæ moim brakiem umiejêtno¶ci poruszania siê na tak wysokim obcasie, a po drugie mój partner wzrostem nie grzeszy, nie chcê byæ wy¿sza od niego
Przepraszam, ¿e nie na temat.
Stary 2011-01-09, 10:26   #1595
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Bêdê mia³a za tydzieñ w niedzielê, to ju¿ pewne
³eee to szybciutko
Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
socjologie wspominam mi³o ze studiów
ale to pewnie z powodu wyk³adowcy a nie przedmiotu bo zajêcia to by³a czysta poezja, z tak± chêci± na nie chodzi³am

jakby kto¶ chcia³ to ja mogê oddaæ mojego tatê na jazdy :P
bo on uwa¿a, ¿e jak mnie nie rzuci na g³êbok± wodê to siê nie nauczê je¼dziæ
ja w zesz³ym semestrze dosta³am 4 z egzaminu z socjologii

brawa dla tatusia za podej¶cie do sprawy
jedyne s³uszne!
Cytat:
witam ja siê za nied³ugo zbieram na zakupy-muszê kupiæ buty
trzymam kciuki za owocne zakupy

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:47   #1596
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja te¿ sie obawiam, ¿e nic nie znajdê...awaryjnie mam w domu jakie¶ szpileczki, ale chcê co¶ nowego

Martolek: dziêki
Stary 2011-01-09, 11:03   #1597
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Cytat:
ja te¿ sie obawiam, ¿e nic nie znajdê...awaryjnie mam w domu jakie¶ szpileczki, ale chcê co¶ nowego

Martolek: dziêki
Ja nie cierpie szpile, butow na obcasie. jak pomysle ze mam zalozyc na wesele, co az mna trzesie. Musze sobie kupic na zmiane jakies najlepiej baletki, tym bardziej ze jedziemy autem i jakos trzeba te pedaly naciskac
Stary 2011-01-09, 12:35   #1598
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nie cierpie szpile, butow na obcasie. jak pomysle ze mam zalozyc na wesele, co az mna trzesie. Musze sobie kupic na zmiane jakies najlepiej baletki, tym bardziej ze jedziemy autem i jakos trzeba te pedaly naciskac
baletki raz za³o¿y³am na wesele, posz³am tañczyæ kankana i mi spad³y... oczywi¶cie kamerzysta nie omieszka³ sobie tego nagraæ

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:47   #1599
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Dzieñ dobry w piêkn± s³oneczn± niedzielê
Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
a od czego s± mapy ? :P
od tego, zeby je innym polecaæ. W dalek± trasê mapa zawsze ze mn±, nawet jak jadê tam 18 raz (mam tak± swoj± ulubion±, która podrózujue w autku brata - musi mi oddaæ). Jakbym mia³a po nich jechaæ to bym spr gdzie to jest - wolê sama ni¿ z ich t³umaczeniem. Ale nie sprzedali, wrócili tym czym pojechali.

Buty...to bêdzie równie trudne jak sukienka - 90% butów zdziera mi skórê z nóg (nawet materia³owe zwyczajne trampki). Och, mo¿e ja nie pójdê na to wesele

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 13:18   #1600
Eroll
Wtajemniczenie

Jomic, pójdziesz, pójdzie i bêdziesz nam siê chwali³a swoj± kreacj±

Drugi problem to fryzura. Ciekawe co siê utrzyma na tych moich w³osach ¿yj±cych w³asnym ¿yciem.
Stary 2011-01-09, 13:24   #1601
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Uff, dziewczyny jestem po swojej urodzinowej imprezie... nóg nie czujê , wytañczy³am siê za wszystkie czasy

Oj tak, buty, fryzura... brr. O ile mam awaryjne buciki w domu (chocia¿ wszyscy mi mówi±, ¿e jak do ma³ej czarnej ubiorê czarne buty to bêdê wygl±daæ jakbym wybra³a siê na pogrzeb ) o tyle fryzura to prawdziwy koszmar. Nie mam w ogóle pomys³u na swoj± g³owê, a wszelkie loki bardzo nie lubi± siê z moimi w³osami i zamiast piêknych fal po godzinie mam pro¶ciuteñkie k³aki

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:02   #1602
wyszukiwarka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

Hej wszystkim
Czy mogê siê do³±czyæ? Jestem w ma³ym akcie desperacji po czwartym negatywnym egzaminie na prawo jazdy...
No ju¿ by³am tak blisko.. zosta³ mi tylko przejazd przez rondo i wraca³abym juz do WORD-u .Ale kolejne podej¶cie w pi±tek.Zmotywowa³ mnie Pan egzaminator,który powiedzia³,¿e bardzo dobrze mi idzie i ¿ebym nie rezygnowa³a.Zobaczymy co to bêdzie...
Stary 2011-01-09, 14:10   #1603
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wyszukiwarka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej wszystkim
Czy mogê siê do³±czyæ? Jestem w ma³ym akcie desperacji po czwartym negatywnym egzaminie na prawo jazdy...
No ju¿ by³am tak blisko.. zosta³ mi tylko przejazd przez rondo i wraca³abym juz do WORD-u .Ale kolejne podej¶cie w pi±tek.Zmotywowa³ mnie Pan egzaminator,który powiedzia³,¿e bardzo dobrze mi idzie i ¿ebym nie rezygnowa³a.Zobaczymy co to bêdzie...
Jasne, ¿e mo¿esz! Rozgo¶æ siê
Najwa¿niejsze to nie poddawaæ siê, a skoro sam egzaminator przyzna³, ¿e dobrze sobie radzisz za kó³kiem to za nastêpnym podej¶ciem musi siê udaæ, nie ma innej opcji.
Co konkretnie przes±dzi³o o tym negatywie? Opowiedz co¶ wiêcej.

Stary 2011-01-09, 14:24   #1604
jomic
Zakorzenienie

Czesc wyszukiwarka, wreszcie dotar³a¶. Poczytaj sobie str 46 - nie jeste¶ tu ca³kiem nowa

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Eroll, pewnie masz racjê, na pewno masz racjê. Pójdê na to wesele. Jakby co mam jedn± sprawdzon± sukienkê, w któej ¶wietnie siê czujê i sprawdzone buciki. Tak na wszelki wypadek. Moje w³osy zachowuj± siê podobnie do Liwiusz. Niby siê daj± skrêciæ ale jeszcze szybciej siê rozkrêcaj±. Dlatego zapuaszczam i albo je zetnê w ostatniej chwili, albo bêdzie jaki¶ super warkocz. I oczywi¶cie kwiatek. A butki kupiê w cielistym kolorze - wyd³u¿aj± optycznie nogi Och, co¶ dzisiaj nie eLkowe te posty.
Ale ¿eby siê wyt³umaczyæ to ja powiem tyle, ze zabrali mi fotelik dla dziecka i nie mo¿emy pojechaæ z bratow±, bo dzieciê musi go mieæ.

Stary 2011-01-09, 14:37   #1605
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Ach, wesele.... Jak ja bym chciala na nie pojsc!! Tylko, ze w mojej rodzinie chyba ja bede pierwsza, choc szybko sie na to nie zanosi...

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 14:46   #1606
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Jasne, ¿e mo¿esz! Rozgo¶æ siê
Najwa¿niejsze to nie poddawaæ siê, a skoro sam egzaminator przyzna³, ¿e dobrze sobie radzisz za kó³kiem to za nastêpnym podej¶ciem musi siê udaæ, nie ma innej opcji.
Co konkretnie przes±dzi³o o tym negatywie? Opowiedz co¶ wiêcej.
Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc wyszukiwarka, wreszcie dotar³a¶. Poczytaj sobie str 46 - nie jeste¶ tu ca³kiem nowa

-
O kurczê Jomic zaskoczy³a¶ mnie mile z dziewczynami
Dziêkujê za trzymanie kciuków
A powodem nie-zdania by³o (tu cytujê z mojej kartki):
"S 30Ust.4 pkt5 Nie ust±pienie pierwszeñstwa przejazdu"
Nie wiem,co mi siê wtedy sta³o,dlaczego ja siê nie zatrzyma³am?
Widzia³am znak ust±p pierwszeñstwa przejazdu a mimo to skrêci³am w lewo Pokrêci³o mi siê wszystko,bo 2 razy jecha³am t± sam± tras± i ci±gle widzia³am znak:"Droga z pierwszeñstwem przejazdu" i to pierwszeñstwo mi tak utkwi³o w g³owie,¿e pó¼niej skrêci³am mimo,i¿ tam by³ ust±p pierwszeñstwa.. Jestem z³a na siebie
Stary 2011-01-09, 14:55   #1607
jomic
Zakorzenienie

Czasami trzymanie kciuków na odleg³osæ nam nie wychodzi, ale teraz bêdzie tylko lepiej. A pan egz motywuje i wspiera bardzo skutecznie

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Wyszukiwarka, a tam kto¶ jecha³ t± drog± i wymusi³a¶?, czy on uzna³, ze za pewnie wjecha³as?

Nafiyqa - mogê siê z Tob± zamieniæ, jak chcesz.
I na dodatek nie mam z kim i¶æ

Stary 2011-01-09, 15:07   #1608
wyszukiwarka
Zadomowienie

To by³o tak,¿e ja mia³am polecenie od egzaminatora,¿eby skrêciæ w lewo, i tam w³a¶nie by³y chyba 3 samochody i wjecha³am im "pod nos". Egzaminator mi zahamowa³ a ja zamiast w³±czyæ wsteczny,¿eby choæ trochê naprawiæ mój b³±d to chcia³am jak najszybciej zjechaæ ze skrzy¿owania i gazowa³am do przodu Egzaminator mi powiedzia³,¿e to by³ taki powa¿niejszy b³±d,bo zagrozi³am bezpieczeñstwu tamtym kierowcom i uniemo¿liwilam im dalsz± jazdê...
Stary 2011-01-09, 15:13   #1609
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

oj wyszukiwarka niestety egzaminator mia³ racjê... Przy nastêpnym egzaminie dok³adnie patrz na znaki, a nie z pamiêci jaka trasa tam jest itp

A co do egzaminu ³±czonego a osobno teoria/praktyka - drugi raz wybra³abym znowu ³±czony. Przecie¿ teori± stresowaæ siê nie trzeba, chyba, ze tymi przyciskami (które w koñcu okaza³y siê do¶æ przyjazne ) , a na egzamin praktyczny, nawet je¶li ma siê wyznaczon± godzinê to i czêsto trzeba czekaæ w tej poczekalni... sama czeka³am godzinkê ^^
Stary 2011-01-09, 15:16   #1610
jomic
Zakorzenienie

A na mnie czeka³ egzaminator

Wyszukiwarka, dobrze bêdzie

Stary 2011-01-09, 15:17   #1611
baby montana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 260

cze¶æ dziewczyny

do³±czam siê do w±tku, w pi±tek mój wielki dzieñ E na Odlewniczej - teoria i praktyka razem. strasznie siê bojê jeszcze o 8 rano, wstanê chyba o 5 ¿eby tam dojechaæ, sesja na uczelni mi siê ju¿ zaczê³a wiêc nie koncentrujê siê tylko na egzaminie. najbardziej bojê siê tego, ¿e jak nie zdam (a pewnie tak siê stanie) to zrobiê z siebie idiotkê i siê rozp³aczê, bo jestem ma³o odporna na pora¿ki hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje ¿ycie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:37   #1612
liwiusz
Rozeznanie

Wyszukiwarka czasem tak to ju¿ jest, tak jako¶ nagle przyæmi cz³owieka, a pó¼niej dziwimy siê, jak co¶ takiego mog³y¶my zrobiæ...
Sama jeszcze podczas jazd mia³am podobn± sytuacjê, doskonale widzia³am wielki, krzycz±cy do mnie znak "ust±p pierwszeñstwa" i co? Skrêcaj±c w lewo oczywi¶cie wjecha³am sobie beztrosko na sam ¶rodek. Dosta³am wtedy lekki ochrzan, bo przecie¿ "Karola, nie mo¿esz sobie jak ksiê¿niczka wje¿d¿aæ na skrzy¿owanie"
Ale za to pó¼niej ju¿ zawsze pilnowa³am siê w tym miejscu
Tak¿e g³owa do góry, ka¿da pora¿ka czego¶ uczy.

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
A co do egzaminu ³±czonego a osobno teoria/praktyka - drugi raz wybra³abym znowu ³±czony.
Te¿ wybra³am ³±czony, bo chyba wolê stresowaæ siê ten jeden raz, ni¿ rozk³adaæ to na raty. Ale to ju¿ zale¿y tylko i wy³±cznie od indywidualnego podej¶cia do sprawy, ka¿dy woli inaczej

baby montana, nie ma co wstydziæ siê ³ez - w koñcu jakby na to nie patrzeæ to wielkie emocje (i jako¶ nie bardzo wierzê tym, którzy mówi±, ¿e do egzaminu podeszli ca³kowicie na luzie - tak siê mówi, jak ju¿ siê jest po, a przed i tak wszyscy siê stresuj±). Wiesz, co? Ja prawdopodobnie niezale¿nie od wyniku bêdê ryczeæ jak bóbr, bo jak nie zdam trzeba bêdzie wyrzuciæ kolejne pieni±¿ki, a jak jednak siê uda to ju¿ definitywnie rozstanê siê ze swoj± eLuni± i i tak bêdzie mi smutno

Powoli do mnie dociera, ¿e mój wielki dzieñ zbli¿a siê nieub³agalnie... jeszcze 3 dni

Stary 2011-01-09, 15:50   #1613
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

jomic, z wielka checia!! A musisz koniecznie z kims isc?
Wystroisz sie, wytanczysz i bedzie super

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:57   #1614
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

u mnie na ka¿dym rondzie jest ust±p i raz wymusi³am na eLce
ale by³ te¿ jeszcze jeden b³±d...mam takie rondo z wymalowanymi pasami( pas wewnêtrzny jest na pierwszeñstwie) mia³am skrêciæ w lewo,zajê³am pas wewnêtrzny dojecha³a do wysepki pu¶ci³am,¿e zje¿d¿am z ronda a nie zjecha³am...pojecha³am dalej i nagle takie ol¶nienie,¿e zawróci³am zamiast skrêciæ
oczywi¶cie instr nacisn±³ mi hamulec jak zobaczy³ ,¿e nie zje¿d¿am ale i tak pojecha³am na zawrócenie i siê zaczê³o akcja instr.,¿e wprowadzi³am ludzi w b³±d itd. wtedy to je¼dzi³am sobie jak mi siê podoba³o

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 16:20   #1615
baby montana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 260

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ wybra³am ³±czony, bo chyba wolê stresowaæ siê ten jeden raz, ni¿ rozk³adaæ to na raty. Ale to ju¿ zale¿y tylko i wy³±cznie od indywidualnego podej¶cia do sprawy, ka¿dy woli inaczej

baby montana, nie ma co wstydziæ siê ³ez - w koñcu jakby na to nie patrzeæ to wielkie emocje (i jako¶ nie bardzo wierzê tym, którzy mówi±, ¿e do egzaminu podeszli ca³kowicie na luzie - tak siê mówi, jak ju¿ siê jest po, a przed i tak wszyscy siê stresuj±). Wiesz, co? Ja prawdopodobnie niezale¿nie od wyniku bêdê ryczeæ jak bóbr, bo jak nie zdam trzeba bêdzie wyrzuciæ kolejne pieni±¿ki, a jak jednak siê uda to ju¿ definitywnie rozstanê siê ze swoj± eLuni± i i tak bêdzie mi smutno

Powoli do mnie dociera, ¿e mój wielki dzieñ zbli¿a siê nieub³agalnie... jeszcze 3 dni
ja chcia³am oddzielnie teoriê i praktykê, ale terminy by³y szybsze na ³±czony

no w³a¶nie ja co¶ czujê, ¿e równie¿ bêdê ryczeæ niezale¿nie od wyniku, bo jak siê cieszê (vide zarêczyny) to te¿ ryczê

(bêdê trzymaæ kciuki! mój za5 )

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje ¿ycie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-09, 17:26   #1616
Eroll
Wtajemniczenie

wyszukiwarka, trzymali¶my kciuki i 14 te¿ bêdziemy. To znaczy napisz o której, bo ja w tym samym dniu co Ty wyruszam na egzamin

Co do egzaminów, równie¿ wybra³abym znowu ³±czony (mam nadziejê, ¿e jednak nie bêdê musia³a). Zdana teoria pozytywnie nastraja do dalszej walki

baby montana, miejmy nadziejê, ¿e te ³zy pop³yn± jednak ze szczê¶cia Jeste¶ czwart± kursantk± z terminem na pi±tek
Stary 2011-01-09, 17:52   #1617
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

kupi³am buty!

i witam nowe dziewczyny
Stary 2011-01-09, 17:58   #1618
liwiusz
Rozeznanie

sylwiszon757, pochwal siê swoim nowym nabytkiem

Stary 2011-01-09, 18:00   #1619
jomic
Zakorzenienie

baby montana witaj. Nie zdziwiê siê jak napiszesz, ¿e siê ¶mia³a¶ po wszystkim (niezale¿nie od wyniku). ¯yczê ¶miechu ze szczê¶cia.
nafiyqa - nie muszê. Ale wola³abym z. Chocia¿by po to, zeby nie wygl±daæ jak sierotka przy tym stole. Poza m³odymi nie znam nikogo.
sylwiszon - pokazuj!

Padnê tu tego 14. JAk nic. Bêdziecie mnie zbieraæ z pod³ogi. W sobote te¿ bêdziecie mnie zbieraæ, bo wybra¿acie sdobie imprezê? Takiej tu jeszcze nie by³o.

Z wniosków dzisiejszych - zaskoczy³a mnie ka³u¿a, bo zachlapala mi szybki i nie lubiê jak mnie kto¶ noc± wyprzedza (a wiecie,ze po ciemku gaz siê ³atwiej wciska wiêc to by³o ³amanie przepisów).

Stary 2011-01-09, 18:02   #1620
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

zaraz, zaraz...pierw idê po herbatkê z pomarañcz±, przebiorê siê w dresik i bêdê cykaæ fotki

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.