|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
czy któraś z Was decyduje się na pobranie krwi pępowinowej do banku komórek macierzystych?
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
też mam włączony net prawie cały dzień, ale uwierzcie mi czasem czytam z doskoku, bo nie nikt nie ma siły na to, żeby siedzieć przed kompem 24h
ponieważ "pilnuję listy" wysłałam do moderatora wiadomość o naszych podejrzeniach |
|
|
|
#2043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli to wszystko prawda... Oj wiele nerwów mnie dziś kosztuje czytanie forum. Czuję że kolejna bezsenna noc mnie czeka. Mam straszny mętlik w głowie. |
|
|
|
|
#2044 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jak zaczęłam mężowi czytać te ostatnie posty, to też kazał mi nie wchodzić już na forum .Cytat:
), pośmiać się trochę, podopingować rodzące kobietki...przecież na tym forum jesteśmy już tyle czasu, to nieuniknione, że się w pewien sposób zżyłyśmy ze sobą...Ja na forum siedzę codziennie kilka godzin do godz16, wtedy mąż wraca i rzadko już udaje mi się wejść. Dzieci nie mam, siedzę w domu i się nudzę, więc wizaż jest dla mnie rozrywką, mogę się tu wygadać do woli etc., ale wiem, że do końca nie mogę się tak przejmować, bo to przecież ma wpyw na mnie i moje dziecko...to takie przykre, że martwisz się kimś, kto okazuje się fikcyjną osobą...np. wczoraj mąż aż zły był, bo wieczorem wchodziłam i sprawdzałam, co z Jelly...jak widać niepotrzebnie... Edytowane przez cytrynka3002 Czas edycji: 2011-01-09 o 21:53 |
|||
|
|
|
#2045 |
|
Konto usunięte
|
sorki Dziewczyny za bajzel z moimi postami ,ale coś mi się komp zawiesza albo znowu wizaż .Raz wyśle a cholera nie pokaże
![]() ![]() ![]() Pisze kolejny raz a tych odpowiedzi już kilka jest sorkiiiiii
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co... ja z początku cholernie się przejęłam. Aż normalnie było mi niedobrze ze stresu, zaczęłam się jeszcze bardziej bać porodu, czyli Jelly vel inna zołza osiągnęła swój cel. Ale teraz siedziałam, oglądałam telewizję i powolutku zaczęłam się zastanawiać... Mój mąż ostatnią rzeczą, jaką by zrobił w takiej sytuacji, to właśnie wejście na forum i zdawanie relacji. Ba, on w ogóle by tego nie zrobił, relację zdam sama
Przykro mi to mówić, ale to jest totalne s*****ństwo... No cóż, możemy mieć jedynie pretensje do siebie, że dałyśmy się TAK zmanipulować. Ale też nikt nikogo z założenia nie podejrzewa o złe intencje... Boże, jacy ludzie są totalnie głupi, okrutni i bezmyślni... Tak, Jelly, możesz sobie pogratulować. Jesteś bardzo złym człowiekiem.
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
No wkoncu! Mi juz od jakiegos czasu cos nie pasowalao ale wczoraj z tym porodem i zdjeciem to juz bylam pewna. Ale skoro ja tak zadko tutaj cos pisze to nie chcialam byc Ta co cos napisze, szczegolnie ze takie odpisy dostawala.
|
|
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
oj, ja mogłabym siedzieć 24 godziny na dobę, bo jestem uzależniona od komputera chyba, no i w sumie nie pracuję, nie mogę wychodzić sama z domu bo się boję, że mogę sie poślizgnąć, zasłabnąć itp. nieraz mi za bardzo spada cukier to wtedy się czuję słabo. Nie mam telewizora więc zostaje tylko komp. Czytam dużo, rzadziej troszkę piszę ale to dlatego, że ja nie bardzo lubię się uzewnętrzniać.
Mam tylko nadzieję, że Jesus i Lilijka nie będą mieć głupich telefonów czy sms po tej całej sytuacji. |
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki na poprawe humorkow
![]() http://www.smog.pl/wideo/41601/15_na...iotow_w_necie/ ja sie usmialam jak nie wiem, az balam sie ze mi sie dziecko obudzi
|
#2050 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
btw nigdy ale to nigdy nie wezmę sobie drugiego męża projektanta ![]()
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem co jest grane ale niepokoi mnie to coraz bardziej, mam co troche bole jak na okres...ide pod prysznic i polezec jakos normalnie, mam nadzieje ze sie uspokoi wszystko
|
#2052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiecie co a ja dziś powiedziałam mojemu TŻ że mamy taka "nową" na forum najstarszą z nas i że ona jest dla mnie jakaś nawiedzona bo w każdym poście i w odpowiedzi do każdego piszę o swoich skurczach o tym, że je ma i że to nie są TE skurcze a dziś ajk czytałam wypowiedzi "Pana Jacka" to od pierwszej informacji od niego pomyślałam sobie że pewno następny troll na forum i ze dziś się dowiemy że niestety zmarła... Tez nie chciałam pisać Wam o swoich podejrzeniach bo może pomyślałybyście sobie że jestem jakaś czepliwa albo nawiedzona ale przyznam nie przyszło mi do głowy napisać na priva do którejś z was żeby porównać spostrzeżenia jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o klub zamknięty |
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dziewczyny ja mykam spać - dziś dzień wrażeń za nami...mimo to życzę Wam spokojnej nocy Jutro mam nadzieję, że będą wieści od make_up_istki - 3mam za nią i Gabi kciukaski!! |
|
|
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
oj mnie życie nauczyło, że trzeba jednak mieć ograniczone zaufanie do wszystkich.
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
vilya raczej nie, ja na pewno, bo zdziwiło mnie wczoraj to, że JeSius napsiała do Jelly jak "jechała na porodówkę", czy nie chce wysłać nam sms-a
I nie dostała odpowiedzi.......... to było dla mnie dziwnepomóżcie mi znaleźć posta od Magdaki o Filipku!!!!!!!!!!!! ile ważył i ile mierzył?? ![]() Supernovaja już się robi będzie Maks
|
|
|
|
#2056 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Drogi interes Ja co prawda niewiele piszę podczytuję ,ale podczytuję Was na bieząco a przy najmniej staram się Mam już 2 córy i naprawdę nie mam czasu ![]() A szkoda bo Ja lubię sobie tu z Wami posiedzieć |
|
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
wg mnie ta krew pępowinowa to jedna wielka ściema i naciąganie rodziców, którzy oczywiście chcą dla dziecka jak najlepiej... Przecież to kosztuje kupę kasy, najpierw pobieranie a potem przechowywanie przez całe życie dziecka...
Wiecie co, normalnie mam taki niesmak po Jelly, że głowa mała. Brakowało normalnie tyci, żebym uwierzyła... Bosz, zaraz będę matką, a ja taka łatwowierna jestem jeszcze...
|
#2058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lilijko proszę
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Chciałam pokazać może jakieś fotki z brzuszkiem i synkiem ale dobrze że tego nie zrobiłam ![]() Mnie jeszcze zdziwiło że "Dorota i jej Mąż " mają taki sam styl pisania na forum.Czyli każde zdanie od nowej linijki .........
Dominik 20.01.2006 Karolinka 11.02.2011 ![]() ![]() Galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215208&page=23 Edytowane przez Justyna M Czas edycji: 2011-01-09 o 22:19 |
|
|
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
no to ok.
|
|
|
|
#2061 |
|
Konto usunięte
|
pomóżcie mi znaleźć posta od Magdaki o Filipku!!!!!!!!!!!! ile ważył i ile mierzył??
![]() lilijko- 66str. ważył 3870.a długi 54 a mi pomóżcie znalezc zdjęcie Marty bo pisalyscie że jakieś stare i dziwne ,Ja je co prawda widziałam ale chyba nie zauważyłam |
|
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
http://www.alepyszne.pl/przepisy/ciasta-i-desery-10 fajna stronka dla lubiących piec słodkości.
|
|
|
|
#2063 |
|
BAN stały
|
Ja wprawdzie nie jestem w ciąży,bo mam 18 lat,ale od jakiegoś czasu podczytuje wątek.
Od początku postać Jelly wydawała mi się dziwna,i zastanawiam sie,czy to nie moja koleżanka nią nie jest. Często jak do mnie przychodziła to się logowała,i wiem,ze coś tam pisała,ale za każdym razem,gdy ja tez chciałam zobaczyć,to ukrywała stronę. Zakładałam jej konto u siebie,bo bardzo chciała-ale nie miałam pojęcia,że do takich celów. Podejrzewam,że skoro ją panie(ja jestem do Was małolata,dlatego tak piszę)przejrzałyście,to ona się więcej na Wizażu nie zaloguje. Jesteście zdenerwowane,i ja tak samo-bo dałam się w to wciągnąć,zakładając jej konto. |
|
|
|
#2064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj każda z nas pewno jej/jemu na początku uwierzyła, daj spokój i nie zawracaj sobie tym głowy ![]() co do krwi pępowinowej... mam koleżankę która pracuje w jednym z banków no i generalnie są ochy i achy na temat tej krwi i jej przydatności - w PRZYSZŁOŚCI - bo jak narazie została wykorzystana chyba tylko kilka razy maksymalnie, druga sprawa - krew pępowinowa nie pomoże Twojemu dziecku bo w przypadku białaczki np. nie będzie możliwy autoprzeszczep z takowych komórek, jedyna szansa w hodowli organów ale to je jak narazie zakazane i nie wiadomo jak dalej pójdzie, natomiast komórki macierzyste z powodzeniem uzyskuje się z krwi własnej pacjenta - dorosłego także - podając mu stosowne leki mające na celu namnożenie się takowych komórek i poprostu pobiera się mu krew obwodową przez kilka dni a potem z tej krwi uzyskuje się komórki macierzyste - to akurat wiem bo moja mama miala propozycję autoprzeszczepu ze względu na chorobę na jaką zapadła czyli chłoniaka |
|
|
|
|
#2065 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wszystko pięknie się składa w całość...Cytat:
JeSuis - może po prysznicu przejdzie...mnie, jak boli kręgosłup to prysznic ulgę przynosi...może Ciebie brzuszek boleć przestanie... Dobra, teraz już naprawdę uciekam - słodkich snów dziewczyny |
||
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
anula, gabishing dzięki
nie ma co się przejmować tą sprawą.......... lepiej zapomnieć, chociaż na długo zostanie niesmak..... anula to było około str 60.... zaraz sprawdzę to zdjęcie |
|
|
|
#2067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zacytuję żeby nie zniknęło!!!! Następny klon. |
|
|
|
|
#2068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=2ed2b7bd55856fc562a8a0f c0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b 8b5c69;24273292]pomóżcie mi znaleźć posta od Magdaki o Filipku!!!!!!!!!!!! ile ważył i ile mierzył?? ![]() lilijko- 66str. ważył 3870.a długi 54 a mi pomóżcie znalezc zdjęcie Marty bo pisalyscie że jakieś stare i dziwne ,Ja je co prawda widziałam ale chyba nie zauważyłam[/QUOTE] 61 str chyba |
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się zdaje, że mało osób ma nasz numer, bo do mnie to dosłownie garstka się zgłosiła.... poza tym popatrz lista cieżarówek jest długa, a ile tak naprawdę się udziela??
|
|
|
|
#2070 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pisała Pani wcześniej,że sprawa została zgłoszona do modów. Tylko czy ja nie będę miec kłopotów? Bo zakładane było konto na moim kompie,i ona bardzo często się logowała. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

.
), pośmiać się trochę, podopingować rodzące kobietki...przecież na tym forum jesteśmy już tyle czasu, to nieuniknione, że się w pewien sposób zżyłyśmy ze sobą...
sorkiiiiii
Haters Gonna Hate 

...