W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 21:44   #2041
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

czy któraś z Was decyduje się na pobranie krwi pępowinowej do banku komórek macierzystych?
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:45   #2042
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

też mam włączony net prawie cały dzień, ale uwierzcie mi czasem czytam z doskoku, bo nie nikt nie ma siły na to, żeby siedzieć przed kompem 24h

ponieważ "pilnuję listy" wysłałam do moderatora wiadomość o naszych podejrzeniach
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:46   #2043
zyrafa5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
noooooooooooo laski nareszcie

Ja juz od tygodni tylko czytałam posty naszej "biednej" jelly37 i czekałam na odpowiedni moment aby podzielić się z kimś ta informacją

Przecież to jest nienormalne aby kobieta urodziła wczoraj, a dzisiaj spędziła cały dzień na wizażu !!
Poza tym spójrzcie na zdjęcie "Martusi" przecież to zdjęcie wygląda na bardzo stare , może to ona sama jak była mała.
I ostatnia sprawa, który z naszych TŻ miałby siłę pisać na wizażu kiedy my byśmy miały 40% na przeżycie !!

To kolejna oszustka, jakas psychiczna baba. TO JUŻ KONIEC !!!!!!!
Chciała zwaracać na siebie uwagę i udawało jej się to !!
Nie zdziwię się jak zaraz napisze Nam że czuje się wspaniale albo że umarła............. żal mi takich ludzi naprawdę
Nie, ja w to po prostu nie mogę uwierzyć.

A jeśli to wszystko prawda...
Oj wiele nerwów mnie dziś kosztuje czytanie forum. Czuję że kolejna bezsenna noc mnie czeka. Mam straszny mętlik w głowie.
zyrafa5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:50   #2044
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
Ale przyznaje zmartwilam sie, i zdenerwowalam strasznie ta sytuacja.
Podejrzenia jak mowie wczesniej mialam, a dzis mi glupio bylo, i sama na siebie bylam zla, ze ja taka podejrzliwa, a tam kobieta takie nieszczescie przezywa ...
Ja tak samo -byłam zła na siebie, że mam takie podejrzenia...

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
po tym jak przeczytałam że Jelly ma 40% na przeżycie TŻ kazał mi wyłączyć kompa i tak zrobiłam... chwile pomyślałam i zagadałam do niego że chyba mamy powtórke z rozrywki z podszywającą się ciężarną bo ja do niej nie miałam zaufania od początku... wchodze na wizaz a Wy tu takie samo zdanie macie a ja to chciałam najpierw się po cichu skonsultować z lilijką, ligotką i dewi bo je znam i wiem że są 100% ciężarówkami bo w tej sytuacji to naprawde trzeba być ostrożnym... szkoda takich ludzi...
Ja też najpierw napisałam do mysiopez, bo znamy się też "w realu", jest stąd mi tu najbliższa...

Ja jak zaczęłam mężowi czytać te ostatnie posty, to też kazał mi nie wchodzić już na forum.

Cytat:
Napisane przez ligotka Pokaż wiadomość
kurde....... ale jestem zla! Tego nie robi sie kobieta w ciazy! brak mi slow....

Edit: nie moge powiedziec ze wczesniej cos czulam, moze jestem naiwna, ale po prostu nie zetknelam sie jeszcze z czyms takim... o Jelly opowiadalam czesto mezowi i jak przeczytalam mu ostatni post to mnie kompletnie wysmial... wkurzona jestem bo wchodze tutaj zeby dostac troche wsparcia, rozwiac rozterki, przeczytac dobre rady, zapytac o opinie, i wspolczuje jak komus naprawde dzieje sie krzywda, ale zeby kurde wymyslac historie..... nie wiem chyba dzis nie zasne ze zlosci...
Dokładnie - Ligotko...ja też wchodzę tutaj po wsparcie, trochę się z Wami poużalać nad naszym losem (), pośmiać się trochę, podopingować rodzące kobietki...przecież na tym forum jesteśmy już tyle czasu, to nieuniknione, że się w pewien sposób zżyłyśmy ze sobą...

Ja na forum siedzę codziennie kilka godzin do godz16, wtedy mąż wraca i rzadko już udaje mi się wejść. Dzieci nie mam, siedzę w domu i się nudzę, więc wizaż jest dla mnie rozrywką, mogę się tu wygadać do woli etc., ale wiem, że do końca nie mogę się tak przejmować, bo to przecież ma wpyw na mnie i moje dziecko...to takie przykre, że martwisz się kimś, kto okazuje się fikcyjną osobą...np. wczoraj mąż aż zły był, bo wieczorem wchodziłam i sprawdzałam, co z Jelly...jak widać niepotrzebnie...

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2011-01-09 o 21:53
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:51   #2045
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Konto usunięte

sorki Dziewczyny za bajzel z moimi postami ,ale coś mi się komp zawiesza albo znowu wizaż .Raz wyśle a cholera nie pokaże
Pisze kolejny raz a tych odpowiedzi już kilka jest sorkiiiiii
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:56   #2046
olbka
Zadomowienie

wiecie co... ja z początku cholernie się przejęłam. Aż normalnie było mi niedobrze ze stresu, zaczęłam się jeszcze bardziej bać porodu, czyli Jelly vel inna zołza osiągnęła swój cel. Ale teraz siedziałam, oglądałam telewizję i powolutku zaczęłam się zastanawiać... Mój mąż ostatnią rzeczą, jaką by zrobił w takiej sytuacji, to właśnie wejście na forum i zdawanie relacji. Ba, on w ogóle by tego nie zrobił, relację zdam sama No i coś za pięknie się to wszystko układało...

Przykro mi to mówić, ale to jest totalne s*****ństwo...

No cóż, możemy mieć jedynie pretensje do siebie, że dałyśmy się TAK zmanipulować. Ale też nikt nikogo z założenia nie podejrzewa o złe intencje... Boże, jacy ludzie są totalnie głupi, okrutni i bezmyślni...

Tak, Jelly, możesz sobie pogratulować. Jesteś bardzo złym człowiekiem.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:57   #2047
OYE
Zakorzenienie

No wkoncu! Mi juz od jakiegos czasu cos nie pasowalao ale wczoraj z tym porodem i zdjeciem to juz bylam pewna. Ale skoro ja tak zadko tutaj cos pisze to nie chcialam byc Ta co cos napisze, szczegolnie ze takie odpisy dostawala.

Haters Gonna Hate
OYE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:58   #2048
vilya
Zadomowienie

oj, ja mogłabym siedzieć 24 godziny na dobę, bo jestem uzależniona od komputera chyba, no i w sumie nie pracuję, nie mogę wychodzić sama z domu bo się boję, że mogę sie poślizgnąć, zasłabnąć itp. nieraz mi za bardzo spada cukier to wtedy się czuję słabo. Nie mam telewizora więc zostaje tylko komp. Czytam dużo, rzadziej troszkę piszę ale to dlatego, że ja nie bardzo lubię się uzewnętrzniać.

Mam tylko nadzieję, że Jesus i Lilijka nie będą mieć głupich telefonów czy sms po tej całej sytuacji.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:58   #2049
Stokrotka81
Wtajemniczenie

dziewczynki na poprawe humorkow

http://www.smog.pl/wideo/41601/15_na...iotow_w_necie/ ja sie usmialam jak nie wiem, az balam sie ze mi sie dziecko obudzi
Stary 2011-01-09, 21:59   #2050
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
też mam włączony net prawie cały dzień, ale uwierzcie mi czasem czytam z doskoku, bo nie nikt nie ma siły na to, żeby siedzieć przed kompem 24h

ponieważ "pilnuję listy" wysłałam do moderatora wiadomość o naszych podejrzeniach
Lilijko zmień proszę imię u nas z Filipa na Maksa, ciągle zapominam, poza tym...nie zdążę przed mężem do urzędu dobiec, więc będzie Maks btw nigdy ale to nigdy nie wezmę sobie drugiego męża projektanta dopasowywanie kolorów do wszystkiego i konfrontacje, zawału dostanę
Supernovaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:59   #2051
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

nie wiem co jest grane ale niepokoi mnie to coraz bardziej, mam co troche bole jak na okres...ide pod prysznic i polezec jakos normalnie, mam nadzieje ze sie uspokoi wszystko
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:01   #2052
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
Dokładnie...dziewczyny ja Was przepraszam, ale ja już dłużej nie będę ukrywała tego, że mi się w to wierzyć nie chce...mam mnóstwo wątpliwości, ale nie będę tutaj o nich pisała...
Pomyślcie tylko - czy gdyby z Wami coś tak strasznego się działo (a 40% szans na przeżycie to tragedia...), to Wasi mężowie pisaliby o tym na forum...

wiecie co a ja dziś powiedziałam mojemu TŻ że mamy taka "nową" na forum najstarszą z nas i że ona jest dla mnie jakaś nawiedzona bo w każdym poście i w odpowiedzi do każdego piszę o swoich skurczach o tym, że je ma i że to nie są TE skurcze a dziś ajk czytałam wypowiedzi "Pana Jacka" to od pierwszej informacji od niego pomyślałam sobie że pewno następny troll na forum i ze dziś się dowiemy że niestety zmarła...

Tez nie chciałam pisać Wam o swoich podejrzeniach bo może pomyślałybyście sobie że jestem jakaś czepliwa albo nawiedzona ale przyznam nie przyszło mi do głowy napisać na priva do którejś z was żeby porównać spostrzeżenia

jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o klub zamknięty
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:01   #2053
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
czy któraś z Was decyduje się na pobranie krwi pępowinowej do banku komórek macierzystych?
Byłabym wdzięczna, jakbyś napisała o tym ciś więcej...słyszałam coś, ale wiem niewiele, a chętnie bym się dowiedziała czegoś więcej...podobno w przyszłości to może mieć znaczenie np. przy nowotworach, albo chorobach różnych.

Dziewczyny ja mykam spać - dziś dzień wrażeń za nami...mimo to życzę Wam spokojnej nocy.

Jutro mam nadzieję, że będą wieści od make_up_istki - 3mam za nią i Gabi kciukaski!!

Stary 2011-01-09, 22:02   #2054
vilya
Zadomowienie

oj mnie życie nauczyło, że trzeba jednak mieć ograniczone zaufanie do wszystkich.
Stary 2011-01-09, 22:04   #2055
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

vilya raczej nie, ja na pewno, bo zdziwiło mnie wczoraj to, że JeSius napsiała do Jelly jak "jechała na porodówkę", czy nie chce wysłać nam sms-a I nie dostała odpowiedzi.......... to było dla mnie dziwne

pomóżcie mi znaleźć posta od Magdaki o Filipku!!!!!!!!!!!! ile ważył i ile mierzył??

Supernovaja
już się robi będzie Maks
Stary 2011-01-09, 22:05   #2056
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość

Drogi interes może i warto ,ale My sie nie zdecydujemy.

Ja co prawda niewiele piszę podczytuję ,ale podczytuję Was na bieząco a przy najmniej staram się.
Mam już 2 córy i naprawdę nie mam czasu
A szkoda bo Ja lubię sobie tu z Wami posiedzieć
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:10   #2057
olbka
Zadomowienie

wg mnie ta krew pępowinowa to jedna wielka ściema i naciąganie rodziców, którzy oczywiście chcą dla dziecka jak najlepiej... Przecież to kosztuje kupę kasy, najpierw pobieranie a potem przechowywanie przez całe życie dziecka...

Wiecie co, normalnie mam taki niesmak po Jelly, że głowa mała. Brakowało normalnie tyci, żebym uwierzyła... Bosz, zaraz będę matką, a ja taka łatwowierna jestem jeszcze...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:11   #2058
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Witam ponownie, (znaczy się ja witam - TŻ Magdaki) dziś, o 14:54 urodził się nam synek Filip. Waży 3870 gram i mierzy sobie 54 centymetry długości. Do tego ma 10/10 punktów w skali Apgar. Poród odbył się siłami natury i bez większych komplikacji. Przyszłe i obecne mamuśki niech się czują poinformowane i niech przynajmniej do jutra, te które mają numer mojej żonki, się wstrzymają z gratulacjami i pytaniami, ponieważ bidula jest nieźle wypompowana porodem. W szpitalu raczej dostępu do neta mieć nie będzie, więc sobie z wami pogada jak już wróci do domku.

lilijko proszę
Stary 2011-01-09, 22:13   #2059
Justyna M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
wiecie co... ja z początku cholernie się przejęłam. Aż normalnie było mi niedobrze ze stresu, zaczęłam się jeszcze bardziej bać porodu, czyli Jelly vel inna zołza osiągnęła swój cel. Ale teraz siedziałam, oglądałam telewizję i powolutku zaczęłam się zastanawiać... Mój mąż ostatnią rzeczą, jaką by zrobił w takiej sytuacji, to właśnie wejście na forum i zdawanie relacji. Ba, on w ogóle by tego nie zrobił, relację zdam sama No i coś za pięknie się to wszystko układało...

Przykro mi to mówić, ale to jest totalne s*****ństwo...

No cóż, możemy mieć jedynie pretensje do siebie, że dałyśmy się TAK zmanipulować. Ale też nikt nikogo z założenia nie podejrzewa o złe intencje... Boże, jacy ludzie są totalnie głupi, okrutni i bezmyślni...
dokładnie , jestem zła sama na siebie ,że dałam się wkręcić i naprawdę się przejmowałam jej problemami.Teraz dużo bardziej ostrożnie podejdę do tego forum.
Chciałam pokazać może jakieś fotki z brzuszkiem i synkiem ale dobrze że tego nie zrobiłam

Mnie jeszcze zdziwiło że "Dorota i jej Mąż " mają taki sam styl pisania na forum.Czyli każde zdanie od nowej linijki .........

Galeria pazurkowa
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215208&page=23

Edytowane przez Justyna M
Czas edycji: 2011-01-09 o 22:19
Justyna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:13   #2060
vilya
Zadomowienie

Cytat:
vilya raczej nie, ja na pewno, bo zdziwiło mnie wczoraj to, że JeSius napsiała do Jelly jak "jechała na porodówkę", czy nie chce wysłać nam sms-a I nie dostała odpowiedzi.......... to było dla mnie dziwne
no to ok.
Stary 2011-01-09, 22:15   #2061
Konto usunięte

pomóżcie mi znaleźć posta od Magdaki o Filipku!!!!!!!!!!!! ile ważył i ile mierzył??

lilijko- 66str. ważył 3870.a długi 54

a mi pomóżcie znalezc zdjęcie Marty bo pisalyscie że jakieś stare i dziwne ,Ja je co prawda widziałam ale chyba nie zauważyłam
Stary 2011-01-09, 22:15   #2062
vilya
Zadomowienie

http://www.alepyszne.pl/przepisy/ciasta-i-desery-10 fajna stronka dla lubiących piec słodkości.
Stary 2011-01-09, 22:17   #2063
Adzia15
BAN stały

Ja wprawdzie nie jestem w ciąży,bo mam 18 lat,ale od jakiegoś czasu podczytuje wątek.
Od początku postać Jelly wydawała mi się dziwna,i zastanawiam sie,czy to nie moja koleżanka nią nie jest.
Często jak do mnie przychodziła to się logowała,i wiem,ze coś tam pisała,ale za każdym razem,gdy ja tez chciałam zobaczyć,to ukrywała stronę.
Zakładałam jej konto u siebie,bo bardzo chciała-ale nie miałam pojęcia,że do takich celów.
Podejrzewam,że skoro ją panie(ja jestem do Was małolata,dlatego tak piszę)przejrzałyście,to ona się więcej na Wizażu nie zaloguje.
Jesteście zdenerwowane,i ja tak samo-bo dałam się w to wciągnąć,zakładając jej konto.
Adzia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:18   #2064
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
wg mnie ta krew pępowinowa to jedna wielka ściema i naciąganie rodziców, którzy oczywiście chcą dla dziecka jak najlepiej... Przecież to kosztuje kupę kasy, najpierw pobieranie a potem przechowywanie przez całe życie dziecka...

Wiecie co, normalnie mam taki niesmak po Jelly, że głowa mała. Brakowało normalnie tyci, żebym uwierzyła... Bosz, zaraz będę matką, a ja taka łatwowierna jestem jeszcze...

oj każda z nas pewno jej/jemu na początku uwierzyła, daj spokój i nie zawracaj sobie tym głowy

co do krwi pępowinowej... mam koleżankę która pracuje w jednym z banków no i generalnie są ochy i achy na temat tej krwi i jej przydatności - w PRZYSZŁOŚCI - bo jak narazie została wykorzystana chyba tylko kilka razy maksymalnie, druga sprawa - krew pępowinowa nie pomoże Twojemu dziecku bo w przypadku białaczki np. nie będzie możliwy autoprzeszczep z takowych komórek, jedyna szansa w hodowli organów ale to je jak narazie zakazane i nie wiadomo jak dalej pójdzie, natomiast komórki macierzyste z powodzeniem uzyskuje się z krwi własnej pacjenta - dorosłego także - podając mu stosowne leki mające na celu namnożenie się takowych komórek i poprostu pobiera się mu krew obwodową przez kilka dni a potem z tej krwi uzyskuje się komórki macierzyste - to akurat wiem bo moja mama miala propozycję autoprzeszczepu ze względu na chorobę na jaką zapadła czyli chłoniaka
Stary 2011-01-09, 22:21   #2065
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie też to dziwne się wydało...wszystkie dziewczyny mają Wasze numery - chyba wygodniej jest napisać smsa, niż wchodzić na porodówce na neta. Wszystko pięknie się składa w całość...

Cytat:

Mąż mi właśnie co nie co o tym powiedział...ciekawe, ile to kosztuje...może w przyszłości serio to będzie jakiś sposób na walkę np. z nowotworem, na razie b. mało o tym wiemy...muszę sobie na necie poszukać...

JeSuis
- może po prysznicu przejdzie...mnie, jak boli kręgosłup to prysznic ulgę przynosi...może Ciebie brzuszek boleć przestanie...

Dobra, teraz już naprawdę uciekam - słodkich snów dziewczyny.

Stary 2011-01-09, 22:25   #2066
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

anula, gabishing dzięki

nie ma co się przejmować tą sprawą.......... lepiej zapomnieć, chociaż na długo zostanie niesmak.....

anula to było około str 60.... zaraz sprawdzę to zdjęcie
Stary 2011-01-09, 22:26   #2067
vilya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adzia15 Pokaż wiadomość
Ja wprawdzie nie jestem w ciąży,bo mam 18 lat,ale od jakiegoś czasu podczytuje wątek.
Od początku postać Jelly wydawała mi się dziwna,i zastanawiam sie,czy to nie moja koleżanka nią nie jest.
Często jak do mnie przychodziła to się logowała,i wiem,ze coś tam pisała,ale za każdym razem,gdy ja tez chciałam zobaczyć,to ukrywała stronę.
Zakładałam jej konto u siebie,bo bardzo chciała-ale nie miałam pojęcia,że do takich celów.
Podejrzewam,że skoro ją panie(ja jestem do Was małolata,dlatego tak piszę)przejrzałyście,to ona się więcej na Wizażu nie zaloguje.
Jesteście zdenerwowane,i ja tak samo-bo dałam się w to wciągnąć,zakładając jej konto.

zacytuję żeby nie zniknęło!!!! Następny klon.
Stary 2011-01-09, 22:26   #2068
dewi
Rozeznanie

Cytat:

nie tylko Ty... przez to wiele razy po d... dostalam

[1=2ed2b7bd55856fc562a8a0f c0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b 8b5c69;24273292]pomóżcie mi znaleźć posta od Magdaki o Filipku!!!!!!!!!!!! ile ważył i ile mierzył??

lilijko- 66str. ważył 3870.a długi 54

a mi pomóżcie znalezc zdjęcie Marty bo pisalyscie że jakieś stare i dziwne ,Ja je co prawda widziałam ale chyba nie zauważyłam[/QUOTE]

61 str chyba
Stary 2011-01-09, 22:27   #2069
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
Dla mnie też to dziwne się wydało...wszystkie dziewczyny mają Wasze numery - chyba wygodniej jest napisać smsa, niż wchodzić na porodówce na neta. Wszystko pięknie się składa w całość...
a mi się zdaje, że mało osób ma nasz numer, bo do mnie to dosłownie garstka się zgłosiła.... poza tym popatrz lista cieżarówek jest długa, a ile tak naprawdę się udziela??
Stary 2011-01-09, 22:28   #2070
Adzia15
BAN stały

Cytat:
anula, gabishing dzięki

nie ma co się przejmować tą sprawą.......... lepiej zapomnieć, chociaż na długo zostanie niesmak.....

anula to było około str 60.... zaraz sprawdzę to zdjęcie
Chciałam Panią zapytać o pewna rzecz.
Pisała Pani wcześniej,że sprawa została zgłoszona do modów.
Tylko czy ja nie będę miec kłopotów?
Bo zakładane było konto na moim kompie,i ona bardzo często się logowała.
Adzia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości