|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
Bo tu sie trzeba przepychac moja droga
![]() a ja dzis dostałam kolejne dwie 4 do indeksu ale 13 min.test z etnografii mnie powalił
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
kompaktowa, siaaa - musiałąm niedoczytać, bo miałam jakieś 50 stron zaległości.
Powinni kasować, ja tak uważam, no chyba, że mają jeszcze jakieś niezałatwione sprawy. Potem uważam, że taki kontakt jest zbędny.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ludzie, którzy chcą o tej osobie powinni tak zrobić, bo inaczej nigdy się nie uwolnią od tego uczucia i nigdy nie podniosą się po rozstaniu. Chyba, że komuś to wisi i tak się bez tego podniesie to ok. Sama z dwoma byłymi mam dobry kontakt całkiem, bo rozstaliśmy się w totalnej zgodzie i co ważne każde z nas wiedziało, że nie ma między nami już uczucia. Ja teraz chcę zapomnieć o byłym dlatego usunęłam już dawno wszystko co z nim związane żeby nie rozpamiętywać. I tak jeśli ma to pomóc zapomnieć, to trzeba się pozbyć wszystkiego, bo jak widać w tym wątku dziewczyny, które udają twardzielki mają byłych i tu i tam, to płaczą, że dodał fotkę, że ustawił sobie opis. Chyba, że ktoś lubi masochizm to luz
|
|
|
|
|
#604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ze swoim wlasnie pogadalam i w zasadzie to ja sie produkowalam. On tylko mowil ze sie boi, ze sie moze kiedys odblokuje... Umowilismy sie na kiedys tam na ogladanie filmu , bez alkoholu ![]() I w zasadzie nie wiem czy jest mi lepiej czy gorzej. Chyba tak samo... Powiedzialam mu w zasadzie wszystko, ze zrobil mi nadzieje, ze inaczej odebralam to co robil, a teraz ucieka. Powiedzial "czy ja wiem czy ja uciekam?" Powtorzylam co powiedzial mi moj kumpel... Ze tak mowi ze sie boi ale calowac i seks uprawiac to sie nie bal.. (nawet sie nie odezwal na ten temat). Zadnych konkretow sie nie dowiedzialam, dlaczego... narazie tylko wiem ze moge sie cmoknac w tylek bo on sie boi ![]() I co ja mam teraz ze soba poczac?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba było przemyśleć wcześniej a nie po fakcie... I żebyśmy zostali znajomymi...A więc wszem i wobec mówię iż propozycja wspólnego pójścia do kina padła ale jak się nie odezwałam do Niego od jakiegoś wtorku tak mój "dobry znajomy" sam też na to nie wpadł ![]() Co za patałach
|
|
#606 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny (m., j.), trudna lekcja zaliczona. W przyszłości nie popełnicie już takich błędów.
A tym chłopom należy się solidne lanie. BTW, niech ktoś mi jeszcze powie, że faceci myślą f.utkiem. Guzik prawda
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Facebook
Cytat:
|
|
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
Lil, Ty niedobra. ;D
Skrzywdziłaś go, no, jak mogłaś. Wyjawiając Wasze rozmowy w całości na forum, prawdaż? Sama osobiście wynajmę Malanowskiego, żeby je odnalazł. ;p
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
Groszek:
Dziady prędzej czy później wychodzi ich prawdziwa natura ![]() Ps. Prześlicznie ))
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju, ludzie to mają fantazje Dopowiadają i dopisują takie bajki, że głowa mała...
|
|
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie komentuję ;] Chyba pierwszy raz w życiu sie ciesze,że okresu dostałam...Boże co za ulga ;]
|
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze zamiast sie wstydzić to tu szydere wprowadzasz:P Spadam sie kąpać kochane i zaczynam ogarniać powolutku dydaktykę jeszcze dzisiaj ^^ Ambitnie... Jak by jeden kop w dupe na dzis nie wystarczył... Teraz jeszcze tylko 3 dni stresu w oczekiwaniu na wyniki etnografii i lecimy dalej z manianą ;] Ogólnie zalogowałam sie dzisiaj na USOS i ewidentnie nienawidzę tej strony a najlepsze jest to,że nawet jak nie zdam egz.to nie będę o tym wiedziała bo facet nie wstawia oceny jak ktoś zawalił...I sie człowieku teraz domyślaj czy jeszcze nie sprawdził czy nie obliałeś i zapraszamy na ustny do Pana doktora...Hesus... Kocham dziewuszki ![]() Odezwę się jutro ;* Btw.udało mi sie ogarnąć listę "offline" na czacie na fcb ;] Dzięki Mimimka
|
|
#615 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Juniorki delikwent to rozumiem, wpierdziel mu się należy, ale Mimimki? Zrobiła co chciała, a że zaczęła sobie wyobrażać nie wiadomo co - jej błąd. Obie płcie miewają zaćmienia polegające na transporcie istoty szarej z mózgu to tego, co między nogami. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Dokładnie.
|
|
|
#616 |
|
Wtajemniczenie
|
A o co się wydarzyło,ze przy poprzednim poście pojawiło sie "zawstydzenie"??
![]() Sorry ale mam dzisiaj późniejszy zapłon i ogólnie jakoś nie ogarniam tego co sie dzieje... Stres mnie tak zeżarł dzisiaj że przez cały dzień jechałam na kawach,gorącej czekoladzie,2 marchewkach i 2 gruszkach... Dopiero w domu obiad wszamałam...Ja jestem psychiczna bez kitu
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Miedzy Wami tez cos bylo?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#618 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha! Gadałam z byłym i co na koniec napisał?
`brakuje mi tych dni z Tobą` Nawet tego nie skomentowałam. ;b
|
|
#620 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma na to reguły. A w przypadku Twojego eksa - chce mieć otwartą furtkę na wypadek gdyby nie było nikogo wokół, a jemu by się seksu chciało.
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
mimimka, juniorka mnie się na szczęście trafił 30latek, co się nie bał. tzn, bał się i dalej boi, ale zaryzykowaliśmy
![]() Dżuniorka no widzę, że tu po trupach do celu. Jak się można załapać na zaproszenie do nk? Ja nie mam fejsbuka ![]() JEżeli chodzi o nasz wypad w góry, to ogólnie rzecz biorąc, to było fajnie. Poznaliśmy ciekawych ludzi, wiemy, jak się zachowujemy w towarzystwie i po alko. Funkcjonowaliśmy zgodnie w jednym pokoju przez kilka dni, seks mieliśmy bez ograniczeń. Nie obyło sie bez małej wpadki, ale dzięki temu wiemy, jak reagujemy w takich sytuacjach - staramy się rozmawiać, żeby wyjaśnić całe nieporozumienie, bez obwiniania kogokolwiek. Poza tym, cała reszta, nasze nastawienie do tego związku pozostało bez zmian. Jesteśmy na etapie poznawania się, uczenia siebie nawzajem. Poza spotkaniami raz w tygodniu, rozmawiamy codziennie przez tel. Ogólnie jest spokojnie, bezpiecznie, bez nieporozumień.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#622 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
kimi - nie marudź, jak nas nadrobisz to będziesz wiedziała, że działo się tyle, że ciężko było zdążyć za kimkolwiek nieobecnym zatęsknić
Opowiadaj jak było, a nie fochy stroisz ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#623 |
|
Rozeznanie
|
Po tym sms czuję się oczyszczona kurcze, czy to zostanie tak? Bo mi się podoba ten stan.
|
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niech on się ogarnie bo ja nie mam już siły do tego człowieka...
|
|
#626 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wie teraz, że temat wciąż Cię gryzie, ma sporo atutów w łapie. Czy je wykorzysta? To już kwestia jego chęci i inteligencji.
|
|
|
#627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten to ma zryte pod kopułą. Napisałam mu, że nie będziemy przyjaciółmi, ale widocznie on wie lepiej. ;>
|
|
|
#628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już wstałam Cytat:
Dokładnie
|
||
|
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
Temat nie był nigdy poruszony, dopiero teraz mu to wyrzygałam, a chodzi o kłamstwo jego. Myślał, że nie wiem dlatego tak na luzaku mu przychodziło wszystko. Teraz wie, że ja wiem. Nie był to zgorzkniały sms, ani płaczliwy. Po prostu musiałam to zrzucić, bo mnie to gnębiło. Jeśli odbierze to jako sms, że mi zależy - trudno. Niech tak myśli.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Ludzie, którzy chcą o tej osobie powinni tak zrobić, bo inaczej nigdy się nie uwolnią od tego uczucia i nigdy nie podniosą się po rozstaniu. Chyba, że komuś to wisi i tak się bez tego podniesie to ok. Sama z dwoma byłymi mam dobry kontakt całkiem, bo rozstaliśmy się w totalnej zgodzie i co ważne każde z nas wiedziało, że nie ma między nami już uczucia. Ja teraz chcę zapomnieć o byłym dlatego usunęłam już dawno wszystko co z nim związane żeby nie rozpamiętywać. I tak jeśli ma to pomóc zapomnieć, to trzeba się pozbyć wszystkiego, bo jak widać w tym wątku dziewczyny, które udają twardzielki mają byłych i tu i tam, to płaczą, że dodał fotkę, że ustawił sobie opis. Chyba, że ktoś lubi masochizm to luz