|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
Ja to się sama zastanawiam czemu tak to odkładam i odkładam...
Pójdę serio w tym miesiacu jeszcze bo już rzygam wiecznymi bólami jajników przez 2 dni;/;/;/;/ https://mail.google.com/mail/?ui=2&i...disp=inline&zw na rozweselenie;] Dziewczyna ode mnie z grupy porównała to do poziomu naszego egzaminu z etnografii dzisiaj
|
#662 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce isc z nim juz do lozka.. Rozmawialam ze swoja kolezanka ktora przespala z kumplem i teraz sa dobrymi przyjaciolmi. Widac-mozna.. Skoro facet mi mowi ze "Nie" to si ebede tego trzymac... Trduno A tamta kolezanka nie byla zakochana, nie domonizujcie mnie. On sie jej tylko podobal i NIC kompletnie miedzy nimi nie bylo...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Dżuniorka, nie pisz mi takich rzeczy, bo nie pójdę
Cytat:
.A że należy mi sie lanie po tyłku to ja wiem
|
|
|
|
|
#665 |
|
Rozeznanie
|
Każda wymówka nie jest zła
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
jest tam jeszcze opcja ragge,ale to widzialam takie trzepanie tylkiem do rytmu nie podoba mi sie,wybiore chyba to sexy latino,albo pojde sie tam podpytac
Juz nie moge sie doczekac.elvegirl a jak tam spotkanie Twojego z byla?
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie wizyta z badaniem kosztuje ok.70 zł ![]() Zawijam koleżankę i idziemy razem bo w sumie ginekolog sprawdzony ;] Prowadził ciążę mojej siostry i właściwie większość jej koleżankek do Niego chodzi i moja w sumie też ;] Więc się ogarniam i idę jak tylko mi się okres skończy czyli pi razy oko za jakiś tydzień ;]
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojj kurcze, dziś mam dziwny dzień.
|
|
#669 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ostro. Samo spotkanie pół biedy, ale potem poszły smsy, że chyba jednak nie mogą utrzymywać tej znajomości bo ona kocha go, zależy jej i takie tam rozkoszne teksty typu "a jak byś zareagował gdybym cię pocałowała". Generalnie to mi dziewczyny trochę szkoda - pomiatała nim przez cały związek, a teraz zauważyła że chłop, którego się nie trzyma na smyczy i w kagańcu, nie ogranicza i tak dalej, rozkwita. Młody nabrał pewności siebie, jest świadom własnego uroku (zwłaszcza że sam z siebie ćwiczyć zaczął i z daleka to widać), roześmiany, zadowolony z życia. No i ją zabolało, że go nie doceniała, że teraz jest taki boski i już poza jej zasięgiem...że z nią taki nie był...ma dziewczyna chwile ciężkiej refleksji. Do tego fakt, że to ja jestem jego obecną dziewczyną, nie ułatwia sprawy...
Co on na to wszystko? Twierdzi, że tylko w moje oczy jest wpatrzony...a jak jest naprawdę to najbliższe tygodnie pokażą. Bo ona nie odpuści. Ja bym nie odpuściła
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
Heh a ja mam inaczej, jak do ginekologa to tylko do faceta z kolei jak do dentysty to TYLKO do babki hihi
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
hm.. z tego co się orientowałam u mnie średnio 100 wzwyż za badanie idzie, często wizyta nie trwa dłużej niż 10 minut. Ale tak miało dwóch ginów. Macie racje, trzeba się zmotywować i już. Popytam mamy, koleżanek i gdzieś pójdę.
|
|
|
|
#672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko mam nadzieje,ze caly czas masz sie na bacznosci,bo nigdy nie wiadomo jak to wszystko sie potoczy...Faceci sa rozni,ale mam nadzieje,ze to,ze jest w Tobie zakochany jest naprawde szczere i zadna inna nie jest w stanie tego zburzyc.Trzymam kciuki za was
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
Ja chodze do gina ale badanie mialam ostatni raz rok temu, teraz musze zrobic znowu..
Jak mozecie nie chodzic?! To bardzo nieodpowiedzialne... A jesli macie jakies swinstwo itp? Znalazlam fajny filmik o pani Basi-znacie? http://www.youtube.com/watch?v=2Sbef...eature=related
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#674 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
git majonez ![]() Podobno ma być w następnym Big Brotherze
|
|
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Elve co mi radzisz na najblizsze pol roku? Serio sie pytam. Musze sie Cie posluchac wkoncu
![]() I tak sie zastanawiam.. gdzie ja napisalam ze CHCE z nim isc do lozka jednorazowo? Pisalam ze mi sie spodobal... Troche sie na niego nakrecilam.. Ale nie chcialam by wyszlo tak dziwnie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-01-10 o 00:33 |
|
|
|
#677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mimimka ![]() Ogarniamy się ;]
|
|
#678 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Już kiedyś pisałam, miałam taki moment w życiu, że stałam przed wyborem - wyskoczyć oknem, albo nie. Wybrałam to drugie, fakt faktem że niejeden idiotyzm w życiu popełniłam, ale wychodzę z założenia, że skoro przeżyłam to co przeżyłam i jestem w stanie dalej kochać życie i samą siebie, to będzie dobrze.
Być skrzywdzoną przez faceta...oj tak...ale że niby to, że sobie pójdzie w dal do innej to ma być krzywda? Oj nie
|
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo przecież kiedyś wyjść muszę nie? ![]()
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam serce z kamienia i smtne jest to,ze juz nawet mnie zaden facet nie pociaga,nie ma takiego ktory by mi sie podobal,nie czuje zadnych motylkow na widok jakiegokolwiek jak kiedys...I pozadania tez nie ma.Moze to dlatego,ze nastolatkowy okres minal?To straszne ![]() Ja Ci gratuluje tego,ze jestes silna kobieta ![]() Acha,a z tym,ze po zwiazku odchorowuje sie pol roku to jest cos w tym naprawde.Poprzedniego eksa wlasnie tyle odchorowywalam i przeszlo
Jestesmy mlodzi,piekni,a kiedys bogaci ![]() Edytowane przez qathe Czas edycji: 2011-01-10 o 00:40 |
|
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, też kiedyś miałam dobre podejście do facetów, nawet bardzo dobre. Po eks eksie i jego praniu mózgu coś mi się stało ;/ To był totalny manipulator i tyran i mi psychę zorał. Tylko po nim to po dwóch tygodniach byłam ogarnięta, ale związek nasz leżał przez ostatnie pół roku, więc to zapewne dlatego...
|
|
|
|
#682 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie napisałaś tego, właśnie w tym rzecz. Gdybyś napisała, to by było ok, Twój kuper, Twoja sprawa, luzik. Nie mam nic przeciwko radosnemu seksowi bez zobowiązań, pod warunkiem że jest zabezpieczenie. Natomiast poszłaś do łóżka z kolesiem, od którego miałaś ochotę dostać więcej. Zdecydowałaś się na to ot tak, pod wpływem miłej chwili, bez żadnych deklaracji z jego strony. I oczekiwałaś po cichu, że to się skończy piękną love story... Czasem tak bywa, owszem, są przypadki związków, które się zaczęły od łóżka, ale u Ciebie to była klasyka, koleś Cię pobajerował na gadu tekstami o przyjaźni, na spotkaniu zachował się odpowiednio intrygująco...no i szybciutko uzyskał to, na co miał ochotę. Słodkie dziewczę dało się złapać i myślało że będzie happy end...a tu dupa, zaliczył i się wycofał, radośnie zostawiając sobie furteczkę przyjaźni na następny raz kiedy będzie miał ochotę. A Ty jesteś teraz NAPALONA na każdego gościa, który wykazuje minimum zainteresowania (ofkoz to są tylko moje obserwacje i wnioski, może błędne). I tak się stało jak się stało. ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
Ale ja chcę!
|
|
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
Czyli ze co?
Ze mam z nim wogole kontaktu nie utrzymywac? I byc sama ALONE!?!? Przez jakis czas? I nawet jak sie ktos pojawi to zbyc? PS: Bylo zabezpiecznie, spokojnie
|
|
|
#685 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja po jednym z eksów dochodziłam do równowagi dwa lata. To były najbardziej burzliwe, najbardziej głupie, przerażające...i najlepiej wspominane przeze mnie lata ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Yhy. ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Jest w Tobie jeszcze strasznie dużo z zakompleksionej dziewczynki, którą zrobił z Ciebie eks...i trochę niefajną drogę do stanięcia na nogi wybrałaś. To znaczy, niezła by ta droga była, gdyby nie to, że Ty się tak strasznie chcesz zaangażować... Co do kontaktu z tym gościem to nie wiem, rób jak uważasz. Ja się tylko boję, że nie oprzesz mu się następnym razem. Jak się ktoś pojawi to najpierw go poznać, a potem dopiero iść z nim do łóżka planując białą suknię i inne happy endy Ewentualnie iść do łóżka od razu jak chcesz, ale bez takiego planowania :p
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
Ja wiem, że chcę. Ale wiem też, że trochę to potrwa i że łatwo nie będzie. Zdążyłam się przyzwyczaić, że życie daje mi czasem nieźle popalić.
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
Postaram sie robic jak mowisz.
I to prawda-caly czas jestem zakompleksiona. Jakbym "nawalala" to prosze mnie kopnac w dupe
|
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie.U mnie tez pojawia sie syndrom,ze minimum zainteresowanai ze strony faceta byloby dla mnie czyms wspanialym i pwnie mialabym zludne poczucie,ze komus na mnei zalezy...Heh to chyba juz podchodzi pod haslo:2 z braku laku wezme co daja" :/ Nie,nie tak juz nie bedzie.Trzeba sie ogarnac,szanowac i kochac sama siebie,bo to poczatek dobej drogi
![]() Wierzycie w przepowiednie z Tarota?
|
#689 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Życie jest w chu niesprawiedliwe, o czym mnie dość dobitnie poinformowano już w podstawówce na lekcjach matematyki ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Ależ oczywiście
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

.

mam serce z kamienia i smtne jest to,ze juz nawet mnie zaden facet nie pociaga,nie ma takiego ktory by mi sie podobal,nie czuje zadnych motylkow na widok jakiegokolwiek jak kiedys...I pozadania tez nie ma.Moze to dlatego,ze nastolatkowy okres minal?To straszne