|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
|
|
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
lilijko jeszcze nic, ale chyba musze wyjsc w koncu
|
|
|
|
#2193 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam po nie przespanej nocy
![]() Cytat:
Cytat:
Zaraz Twoje nr IP pójda na policje i zaraz przyjda po Ciebie i będziesz wyjaśniać po co to robiłas i robisz !! Cytat:
a tak w ogóle dostaniesz zaraz bana a teraz tak niegrzecznie napisze spier.............. z tego wątku bo takie bajki to nie tutaj się opowiada ![]() Mamy dość i chcemy spokoju !! Cytat:
|
|
#2194 |
|
Zadomowienie
|
Witam !
Wchodze na wizaz a tu takie wiadomości??? Ja niestety uwierzyłam w Jelly i jej opowiadania i naprawde przejęłam się jej sytuacją...teraz mi wstyd , że jestem taka naiwna a wczoraj bardzo się przejełam jej komplikacjami po porodzie i tez czytałam o tym mężowi..zdziwił sie, że żona w takim stanie a mąż relacje na forum zdaje..ja w ten sposób o tym nie pomyśłałam..zakładałam, że facet poprostu miekki jest i wsparcia potrzebuje...ale naiwna jestemJestem zbulwersowana cała sytuacja,od razu człowiek się zastanawi kto jest prawdziwy a kto nie, bardziej podejrzliwy sie staje...nie długo przez takich kretynów kazda z nas będzie w drugiej podejrzewała jaką oszustkę... Tak lubiłam wizaż, lubiłam z Wami popisać, tak często tu bywałam, tak przeżywałam poród każdej z was... Mam nadzieję, że reszta dziewczyn jest realna, a jeśli mamy tu następne oszustki to niech lepiej przyznają sie teraz.Przykre to...
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sprawy, zajęłyśmy się tym odpowiednio i to samo zauważyłam co Tyucałuj maleństwo od ciotek ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ja zabieram się za kąpiel |
|
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
WOW...
Masakra tu jakaś, Nie sądziłam, że ktoś może tak oszukiwać. Ja się naprawdę wkręciłam, ostatnio rozmawiałam z mamą na jej temat. I wczoraj czytałam TŻtowi co to sie dzieje, TŻ mi kazał od kompa odejść, bo po ostatniej wiadomości miałam łzy w oczach. Ale żeście sporo naklikały ![]() Ja w dalszym ciągu chodzę 2w1, nie mogę się doczekać aż mała wyskoczy. Wczoraj TŻtowi powiedziałam, że już powoli mam dość brzuszka, to się obraził i musiałam mu tłumaczyć, że nie mam dość naszej córci, tylko że z brzuszkiem już mi trochę ciężko. Dzisiaj idziemy na dłuuuugi spacer TŻ ma dzisiaj wolne to mogę to wykorzystać
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
wkońcu Was nadrobiłam!!!!!!!!!!
Więc ja tez miałam nieprzespaną noc.. o 4.40 zasnęłam a o 5 sąsiad mnie obudził.. miałam skurcze, ale czekałam na rozwój akcji... ale nic się nie rozwinęło... dobrze, że małza nie obudziłam, bo by trupem padł... Na niebolesnych skurczach ustało.. Chyba po schodach musze pobiegac, bo jak make_up_istka bede się meczyc... ogólnie wczorajsza sprawa przyprawia mnie o śmiech. Tyle osób dało się nabrać jakiejś smarkuli, ale jak to napisała jedna osoba... ciąża urojona to cięzka choroba psychiczna.. a ciekawe jest to, ile teraz mamy przeglądających wątek.. kiedyś jednak mniej osób do nas zaglądało
|
|
|
|
#2199 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dajmy już spokój z Jelly, Andziami i innymi bo to tylko woda na młyn dla nich... Wczoraj pisałam, ze każda z nas w jakimś tam stopniu na początku napewno uwierzyła... trudno, jest nas tu grupka stale piszących lub podczytujących osób i znamy się od pierwszej części, wiemy o sobie co nie co więc myslę że reszta z nas istnieje
no ja napewno ![]() Cytat:
co do Bielańskiego też mam blisko - parę minut pieszo - więc pewno mieszkamy gdzieś niedaleko od siebie Cytat:
|
||
|
|
|
#2200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2201 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja też odpuszczam już czytanie o porodach...i bliżej, tym większego mam stracha, a chcę jeszcze spać po nocach . O matko - na szczęście moją tożsamość i ciążę może potwierdzić mysiopez, a nawet jej mąż policjant . Jeśli to o coś takiego chodzi .Cytat:
. Co do tych szczepień, to muszę sobie dokładnie na odchowalni o tym poczytać, na razie jestem w temacie zielona, nie wiem, na jakie się decydować...a z tego, co podczytałam, to nie wszystkie z zalecanych szczepień warto robić... Justine - nie przejmuj się - nie Ty pierwsza, nie ostatnia...ja też bardzo długo się przejmowałam losami Jelly, jej dzieci, męża i teściowej - jędzy...swoją drogą pogratulować wyobraźni...ja się nudzę bardzo w domu, ale na taki pomysł w życiu bym nie wpadła. |
||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja się ujawniłam, bo stwierdziłam, ze Was podczytuję i warto się przedstawić, bo to nie wypada tak tylko podglądać
Ja już mam wątek jeden za sobą i tam też bywały różne kwiatki a na prywatne przeniosłyśmy sie poniekąd po aferze w innym wątku gdzie dziewczyny opowiadały bardzo intymne rzeczy i przeczytały je niepowołane osoby choć nadal uważam ze taki otwarty wątek jest dobry bo można naprawdę wiele się dowiedzieć Myślę, że dziewczyna może byc chora tym bardzej mi smutno, że musiała sobie stworzyć nową tożsamość zasze znajdą się takie osby nie tylko na dzieciowym forum udzielam się takze na forum miłośników psów i tez zdarzają sie takie osoby idę pakować torbę ...
|
|
#2204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie, co z moderatorami?? Padłam spać jednak. Jak dziecko... Ale teraz kawka i za robotę, bo wreszcie zaczną mi się śnić po nocach deadline'y a nie porody jakieś... A propos snów: dzisiaj przeszłam samą siebie, śniło mi się, że ojciec obcina mi palce u lewej ręki piłą... No litości, oszaleć można!!! ![]() aha - jutro ostatnia wizyta u ginki. Moja chora, ale się zorientowałam, że do jutra mam zwolnienie... A na poród do jutra się za bardzo nie zanosi... Może to i lepiej, będę miała badanie od kogoś innego, na innym sprzęcie... Gorzej, jak coś znajdzie... ;/
Nadzieja umiera ostatnia... http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png Kasia Edytowane przez olbka Czas edycji: 2011-01-10 o 11:00 |
||
|
|
|
#2205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę, ze MURON mogłaby być dla Ciebie konkurencją z jej chowaniem się do lodówki przed atakiem nuklearnym heheheheh |
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Kurka, u mnie dzisiaj słoneczko tak pięknie świeci, nie chce mi się siedzieć w chałupie, a jak mąż skończy o 16 pracę, to już ciemno będzie . Wyciągnęłabym babcię na spacer, ale przy tych śliskich chodnikach raczej ja ją musiałabym trzymać, niż ona mnie . Także chyba sobie promieni nałapię w oknie...
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie zwolnienie skończyło się właśnie w piątek i dziś też lece na wizytę i po zwolnienie.............
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
słoneczko hymmm... zazdraszczam u nas pochmurno
|
|
|
|
|
#2210 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
cytrynaaaaaaaaaaaaaa u mnie tez takie slonko piekneeeeeeeeee tylko mi to do torunia nie po drodze, chyba, ze Ty sie piszesz na spacer po zielonogorskim deptaku
|
|
|
#2211 |
|
Rozeznanie
|
Uff wyszlam z lozka... lilijko a Tobie jak idzie, ja sie ogarnelam, sypialnie, kuchnie, duzy, wstawilam jedno pranie, pije kawke
jak juz sie rozpedze to zatrzymac sie nie umiem ![]() cytrynko dziekuje zwarjowac mozna bo pokazuje od 11 do 13 na roznych stronkach, ale licze ze mala nas zaskoczy i wyskoczy z brzuszka w pierwszym tygodniu lutego!
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj idziemy na wizyte więc zobaczymy co i jak
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też mam dwa terminy jeden z @ a drugi z USG 24 i 27 stycznia ciekawe czy jaśniepan zechce wyjść w którymś z tych dwóch czy wybrał sobie może trzeci termin od jego ojca jest życzenie żeby był wodnikiem więc jesli o mnie chodzi po 22 stycznia może się dziać co chce heheheheeh
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
Rzadko mam czas Was czytać a jeszcze rzadziej cokolwiek piszę, i akurat na taką aferę trafiłam. Aż boję się teraz cokolwiek napisać
![]() Mam prośbę, czy któraś z Was ma może zrobioną jakąś listę co na początek trzeba dzidziusiowi kupić? Chyba już najwyższa pora skompletować małą wyprawkę, ale sama myśl o zakupach mnie przeraża :/ lilijko mogłabyś wpisać na listę imię mojej córeczki? Będzie Ola
|
|
|
|
#2216 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sama chciała nazwę uzytkownika Jelly37,i teraz już wiadomo,dlaczego. Mówiąc szczerze,nie wiem,co jej odwaliło,żeby takie jaja na forum robić.Pewnie z nudów,bo nie pracuje,nie studiuje ani nic.I sama zauwazyłam,że pisała niemal cały czas,co nie jest normalne. Już Was zostawiam w spokoju,bo tak na serio przeciez nie uczestniczę w tym wątku. |
|
|
|
|
#2217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A do Zielonej na pewno kiedyś się z mężem i Małym wybiorę na meczyk żużlowy . Ale to pewnie za kilka lat dopiero, jak Mały już będzie kibicem .Cytat:
. Damy radę - teraz to już pikuś...przypomnij sobie, jak było np. w wakacje, kiedy jeszcze tyyyle było przed nami...pamiętam, że liczyłam sobie miesiące i nie wiedziałam, jak ja dotrwam do tego stycznia - a tu tak szybko zleciało . Dobra, ja zmykam trochę na balkonie posiedzieć - dotlenię się minimalnie Od kilku dni ciągle głodna chodzę...co zjem, to zaraz mnie ssie w żołądku, już dziś chyba ze 3 śniadania zjadłam Edytowane przez cytrynka3002 Czas edycji: 2011-01-10 o 11:27 |
||
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
[1=2ed2b7bd55856fc562a8a0f c0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b 8b5c69;24276997]Adzia15-słuchaj złociutka, Ty chyba mieszkasz z Jelly bo ta dziewczyna siedziała na forum non stop .Więc musiała by przychodzić do ciebie z samego rana i siedzić do nocy i nawet z Tobą nie rozmawiać bo cały czas nam tu odpisywała . Więc nie widzę innego wyjścia jak to że to włśnie Ty jesteś naszą kochaną Jelly.I dzisiaj na ten przykład dziwnym zbiegiem okoliczności jesteś przeziębiona i siedzisz w domku i sobie z nami piszesz.
No chyba że Ja świruję już![]() :brz ydal:[/QUOTE]Własnie takie same wnioski wyciagnęłam..popieram:ehe m: Nie wiem może to głupie ale trzeba by cos zrobić byśmy miały tu jakies zaufane grono, kto ma jakies pomysły>>jak to jest z tym klubem??? A moze poprostu zamkniemy nasz watek na każde nowe osoby, moze troche to brutalne, ale nie przyjmujmy juz nikogo nowego do naszego grona, my jestesmy ze soba praktycznie od poczatku, w wiekszości od pierwszych zdjec maluszków, brzuszków i nie potrzebujemy nowych.Ja tak uważam..lilijko co ty na to by juz nikogo do listy nie dopisywać a kazdych nowych IGNOROWAĆ??? nie chcę być poraz kolejny oszukana i nie chce tez z Was rezygnować...cała ciąże praktycznie siedze w domu, większość leże, nie mam kontaktu ze znajomymi, rodzina rzadko odwiedza, mąż do 15 w pracy, ja muszę leżec i potrzebuje Was, pomagacie mi przetrwać te cięzkie chwile w samotności i dzieki Wam czas do porodu leci szybciej, dużo cennych informacji sie dowiedziałam od Was, sama tez staram się Was wspierac..potrzebujemy siebie nawzajem, takie forum to fajna rzecz tylko w kręgu zaufanych osób.
|
#2219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a śniło mi się, że urodzę 5 lutego ![]()
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, włączyłam pranie (oczywiście przypomniało mi się w ostatnim momencie, że czegoś tam nie dołożyłam), w międzyczasie woda do wanny i fruuuu plusku, plusku..........teraz tabletki........ i w międzyczasie śniadanie, bo małe wierzga nóżkami..... a ja nie czuję się głodna ![]() dla odmiany założyłam dzisiaj jaśniejsze ciuszki domowe i poczułam się o wiele lepiej ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

a wczoraj bardzo się przejełam jej komplikacjami po porodzie i tez czytałam o tym mężowi..zdziwił sie, że żona w takim stanie a mąż relacje na forum zdaje..ja w ten sposób o tym nie pomyśłałam..zakładałam, że facet poprostu miekki jest i wsparcia potrzebuje...ale naiwna jestem
Przez ten tydzień non stop mieliśmy gości co to chcieli Sarę zobaczyć 
Trzymam kciuki, żeby w końcu się zaczęło na dobre 

ale na razie lipa. Ja cały czas mam skurcze, a już po spacerze to masakra jakaś. Ruszanie się zamiast je osłabiać, wzmacnia
Mam nadzieję, że najpierw odejdą mi wody, bo przynajmniej wtedy będzie wiadomo ze to już... Ja tylko mam nadzieję, że po tym już chociaż sam poród pójdzie gładko...
. 

No chyba że Ja świruję już