W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 10:25   #2191
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez ligotka Pokaż wiadomość
Kurcze chcialam odespac nocke, a po drodze dwa telefony, wiec musze sie zebrac z wyrka...

Edit: a o porodach, nie czytam, nie ogladam, nie mysle
a co Cię z wyra wyciągnęło ??
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:26   #2192
ligotka
Rozeznanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

lilijko jeszcze nic, ale chyba musze wyjsc w koncu
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:26   #2193
Enia_
Zadomowienie

Witam po nie przespanej nocy Nie wiem czy to od Pepsi czy z przejęcia się całą sprawą

Cytat:
Napisane przez OYE Pokaż wiadomość
No wkoncu! Mi juz od jakiegos czasu cos nie pasowalao ale wczoraj z tym porodem i zdjeciem to juz bylam pewna. Ale skoro ja tak zadko tutaj cos pisze to nie chcialam byc Ta co cos napisze, szczegolnie ze takie odpisy dostawala.
Tak smao jak ja........... rzadko się udzielałam więc chciałąm wyczekac az wyparuje z czymś takim jak wczoraj

Cytat:
Napisane przez Adzia15 Pokaż wiadomość
Przepraszam,że wybuchnęłam,ale zadalam pani Lilijce pytanie,czy jesli zakładałam tej dziewczynie konto,ona się logowała,to czy ja,Ada,będę miała jakiś problemy.
Ale dzieki za wyjaśnienie
Wiem,że nie tylko tu,tylko zapytałam..podczytuje Wasz wątek od dawna,i Jelly naprawdę wzbudzała moje podejrzenia-i nie tylko moje,sądząc po wypowiedziach Wizażanek.
Tak , dziewczyno będziesz miałą problemy !!
Zaraz Twoje nr IP pójda na policje i zaraz przyjda po Ciebie i będziesz wyjaśniać po co to robiłas i robisz !!

Cytat:
Ponieważ jestem dzisiaj w domu(małe przeziębienie),to juz odpowiem na zarzut pani Justyny.
Jak mówiłam,czasem podczytywałam wątek,i naprawdę długo myslałam,czy odezwac się w tej sprawie czy nie.
Byłam w lekkim szoku,jak przeczytałam wypowiedzi rzekomego pana Jacka-żona w stanie krytycznym,a on na Wizażu siedzi?
Założyłam z góry,że większość z Was mi nie uwierzy-wiadomo,nerwy etc.
Naprawdę,uważam,że to może być moja koleżanka,i powtórzę po raz kolejny:często,gdy była u mnie w domu,to się logowała.
Nie szpiegowałam jej,co ona tu pisze,i wielka szkoda-bo gdybym podejrzała,to może by się opamiętała,i oszczędziłaby Wam całej tej idiotycznej sytuacji.
Oczywiście nie mam stuprocentowej pewności,że to ona,bo przecież tu aż roi się od trolli.
I kolejna sprawa:gdybym to ja była tą całą Jelly,to oczywiste jest,że bym tutaj nie pisała.
Bo po co?
Zastanawiam się,co postanowi moderator-bo według mnie,należy jej się ban,jak nic.
dziewczyno, piszesz że 37 latka była twoją koleżanką............pomy śl zanim napiszesz kolejne kłamstwo
a tak w ogóle dostaniesz zaraz bana a teraz tak niegrzecznie napisze spier.............. z tego wątku bo takie bajki to nie tutaj się opowiada
Mamy dość i chcemy spokoju !!

Cytat:
Napisane przez Chantalle Pokaż wiadomość
dziewczyny,nie za delikatnie z ta andzia sie obchodzicie? gowniara gra na naszych uczuciach,ban na wizaz jej sie nalezy,to smarkula nauczy sie szacunku i tego ze w internecie nie jest sie anonimowym!
jakim prawem ona jeszcze wchodzi na forum i w naszym watku pisze?
zgadzam się, trzeba przegonić dziadostwo
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:26   #2194
Justine1988
Zadomowienie

Witam !
Wchodze na wizaz a tu takie wiadomości???:n ie:
Ja niestety uwierzyłam w Jelly i jej opowiadania i naprawde przejęłam się jej sytuacją...teraz mi wstyd , że jestem taka naiwna a wczoraj bardzo się przejełam jej komplikacjami po porodzie i tez czytałam o tym mężowi..zdziwił sie, że żona w takim stanie a mąż relacje na forum zdaje..ja w ten sposób o tym nie pomyśłałam..zakładałam, że facet poprostu miekki jest i wsparcia potrzebuje...ale naiwna jestem
Jestem zbulwersowana cała sytuacja,od razu człowiek się zastanawi kto jest prawdziwy a kto nie, bardziej podejrzliwy sie staje...nie długo przez takich kretynów kazda z nas będzie w drugiej podejrzewała jaką oszustkę...Ja tu sie tak otwieram na orum, tyle intymnych sytuacji opwidam i poruszam sprawy osobiste..moze to bład...nikomu nie można ufać
Tak lubiłam wizaż, lubiłam z Wami popisać, tak często tu bywałam, tak przeżywałam poród każdej z was...
Mam nadzieję, że reszta dziewczyn jest realna, a jeśli mamy tu następne oszustki to niech lepiej przyznają sie teraz.Przykre to...

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:30   #2195
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!!

Gratuluje świeżo upieczonym Mamusiom !!

Podczytuje Was od kilku dni i nie mam czasu nawet odpowiedzieć Przez ten tydzień non stop mieliśmy gości co to chcieli Sarę zobaczyć

Ja się czasami zastanawiam jak sobie zapewnić jakaś rozrywkę siedząc z Małą w domu, a to na wizaż wystarczy zajrzeć
Jak wczoraj przeczytałam post, że Jelly ma 40% szans na przeżycie to myślałam, że z krzesła spadnę i byłam już na 100% pewna, że to wszystko ściema.
A szanowna Pani "koleżanka" i wspaniały "mąż" Jacek jakimś dziwnym trafem piszą na forum tym samym stylem. To znaczy każde zdanie zaczynając od nowej linijki......
Żenada powiem Wam.
Moim zdaniem powinniśmy olewać od teraz posty "koleżanki" bo to moim zdaniem ta sama osoba.
Koniec.

A co u nas?
Sara rośnie jak na drożdżach. W piątek byłyśmy na szczepieniu i zaszczepiłam ją tylko WZW B na razie, ale o tym chyba już Wam pisałam
Wazy już......4555 g!!! Mały klocuszek się z niej robi
I uśmiecha sie do mnie!!!
Jest grzeczna, śpi jak Aniołek je ładnie, więc na razie jest dobrze.
Staramy się codziennie chodzić na spacery. Dzisiaj też chyba sie wybiorę bo ładnie słoneczko świeci i jest tak fajnie wiosennie.

Odłożyłam już połowę garderoby Małej bo zaczyna wyrastać

make_up_istka nie mogę uwierzyć, że Ty jeszcze w dwupaku Trzymam kciuki, żeby w końcu się zaczęło na dobre

A jeśli chodzi o krew pępowinową, tak jak pisała Jesuis, ładnie to wszystko wygląda, ale moim zdaniem to naciąganie kasy....

Gdyby któraś z Was chciała mam nie używany olejek migdałowy zakuopiony na Allegro. Nie zdążyłam go użyć
eeee klocek się robi z Sary

co do sprawy, zajęłyśmy się tym odpowiednio i to samo zauważyłam co Ty
ucałuj maleństwo od ciotek

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
lilijko jeszcze nic, ale chyba musze wyjsc w koncu
ja zabieram się za kąpiel tak więc musimy się zdopingować
Stary 2011-01-10, 10:31   #2196
Katarina89
Raczkowanie

WOW...
Masakra tu jakaś, Nie sądziłam, że ktoś może tak oszukiwać. Ja się naprawdę wkręciłam, ostatnio rozmawiałam z mamą na jej temat. I wczoraj czytałam TŻtowi co to sie dzieje, TŻ mi kazał od kompa odejść, bo po ostatniej wiadomości miałam łzy w oczach.

Ale żeście sporo naklikały
Ja w dalszym ciągu chodzę 2w1, nie mogę się doczekać aż mała wyskoczy. Wczoraj TŻtowi powiedziałam, że już powoli mam dość brzuszka, to się obraził i musiałam mu tłumaczyć, że nie mam dość naszej córci, tylko że z brzuszkiem już mi trochę ciężko. Dzisiaj idziemy na dłuuuugi spacer TŻ ma dzisiaj wolne to mogę to wykorzystać
Stary 2011-01-10, 10:34   #2197
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna M Pokaż wiadomość
dokładnie , jestem zła sama na siebie ,że dałam się wkręcić i naprawdę się przejmowałam jej problemami.Teraz dużo bardziej ostrożnie podejdę do tego forum.
Chciałam pokazać może jakieś fotki z brzuszkiem i synkiem ale dobrze że tego nie zrobiłam

Mnie jeszcze zdziwiło że "Dorota i jej Mąż " mają taki sam styl pisania na forum.Czyli każde zdanie od nowej linijki .........
O to to ja tez zauwazyłam, identyczny styl pisania...

24.02.2011 r.

Nadia:
Stary 2011-01-10, 10:39   #2198
mysiopez
Zadomowienie

wkońcu Was nadrobiłam!!!!!!!!!!

Więc ja tez miałam nieprzespaną noc.. o 4.40 zasnęłam a o 5 sąsiad mnie obudził..

miałam skurcze, ale czekałam na rozwój akcji... ale nic się nie rozwinęło... dobrze, że małza nie obudziłam, bo by trupem padł... Na niebolesnych skurczach ustało.. Chyba po schodach musze pobiegac, bo jak make_up_istka bede się meczyc...

ogólnie wczorajsza sprawa przyprawia mnie o śmiech. Tyle osób dało się nabrać jakiejś smarkuli, ale jak to napisała jedna osoba... ciąża urojona to cięzka choroba psychiczna..

a ciekawe jest to, ile teraz mamy przeglądających wątek.. kiedyś jednak mniej osób do nas zaglądało

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:40   #2199
gabishing
Rozeznanie

Dziewczyny, dajmy już spokój z Jelly, Andziami i innymi bo to tylko woda na młyn dla nich... Wczoraj pisałam, ze każda z nas w jakimś tam stopniu na początku napewno uwierzyła... trudno, jest nas tu grupka stale piszących lub podczytujących osób i znamy się od pierwszej części, wiemy o sobie co nie co więc myslę że reszta z nas istnieje no ja napewno

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
byłam w Wołominie i w św. Zofii...mieliśmy jeszcze z TŻem podjechać na Inflancką (w sumie, byliśmy już pod drzwiami, ale TŻ sprawdził na ich stronie, że nie można oglądać sal porodowych, jedynie zdjęcia)

No i chyba się na Inflancką decydujemy...ma dobre opinie, sale przynajmniej ze zdjęć super...moze się uda na koło porodowe trafić, albo chociaż do sali z wanną Poza tym- piszą na swojej stronie, ze jako jedyny szpital w Wawie- nie odsyłają, mają darmowe ZZO i porody rodzinne. Ogólnie dużo dobrego słyszałam o tym szpitalu (poza tym, ze mega-szybko wypisują bo norma u nich na położniczym to 72 godziny od porodu i do domu) no i to w sumie najbliższy nam szpital (oprócz bielańskiego, który jakoś mnie nie nęci)...ale pewnie jeszcze i ten nieszczęsny bielański obejrze- kiedyś to była mordownia, ale był remont, więc może się poprawiło..

Strasznie kiepsko że rodzić do wody nie ma gdzie w stolycy a do Wrocka- choć piękne miasto i bardzo je lubię, rodzić przecież nie pojadę..ehh...jak się czegoś uprę...to i we własnej wannie zacznę rodzić z wrażenia
ja mam termin przed Tobą i chcę rodzić na Inflanckiej to ci dam znać jak było co do Bielańskiego też mam blisko - parę minut pieszo - więc pewno mieszkamy gdzieś niedaleko od siebie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
polecam na forum Biochemii się rozejrzeć za olejami albo w jakimś biochemicznym sklepie
http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-butters-oils.html
http://www.zrobsobiekrem.pl/?oleje-zimnotloczone,41
nawet jak teraz nie mają w ofercie, to często jest coś nowego...może się trafi
dzięki sprawdzę te dwa miejsca bo ja zamawiam z ecospa i mazideł
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:41   #2200
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
O rany, ale jaja z Jelly... Znowu oszust na forum...
Ja się też zdziwiłam tym zdjeciem Marty, bo nie wyglądała jak dziecko które godzinę temu przyszło na świat... A kto by miał głowę do wysyłania postów na forum jeszcze na sali porodowej... Druga sprawa to pisanie na forum, gdy żona ma mniej niż 50% szans na przeżycie, gdzie mąż powinien być blisko i myśleć tylko o niej... Ale ja się kiepsko czuję, więc pomyślałam że jestem przewrażliwiona.

Dziękuję Wam wszystkim które trzymają kciuki. U mnie nic nowego. Lekarka cały czas mówi, że lada chwila powinno ruszyć dalej ale na razie lipa. Ja cały czas mam skurcze, a już po spacerze to masakra jakaś. Ruszanie się zamiast je osłabiać, wzmacnia Próbowałam też w drugą stronę - większy wysiłek, to może ruszy dalej, ale nie działa. Dobrze, że szczególnie mocno nie bolą, więc jeszcze żyję, ale jestem bardzo zmęczona. Denerwuję się, bo jutro już TŻ idzie do pracy, a ja zostaję do 18:00 sama i nawet nie wiem już teraz kiedy mam go wzywać Mam nadzieję, że najpierw odejdą mi wody, bo przynajmniej wtedy będzie wiadomo ze to już... Ja tylko mam nadzieję, że po tym już chociaż sam poród pójdzie gładko...

Gratuluję Magdace jej Filipka. Duży chłopiec!
Oj biadactworozumiem CIĘ, najgozej tak czekac w niepewności...życze Ci dużo cierpliwości i spokoju i by akcja porodowa ruszyła się błyskawicznie i by maż zdarzył do Ciebie

24.02.2011 r.

Nadia:
Stary 2011-01-10, 10:43   #2201
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze chcialam odespac nocke, a po drodze dwa telefony, wiec musze sie zebrac z wyrka...
cytrynko to i ja Cie wykorzystam, bo mnie lekarz wpisal 12 a wszedzie wychodzi inna data, ostania @ 7 maja cykle rowniutko 28 dni! Dzieki

Edit: a o porodach, nie czytam, nie ogladam, nie mysle
Z kółeczka wychodzi 11 luty.
Ja też odpuszczam już czytanie o porodach...i bliżej, tym większego mam stracha, a chcę jeszcze spać po nocach.

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Niestety nie ale to było coś hardcorowego w stylu spisku
O matko - na szczęście moją tożsamość i ciążę może potwierdzić mysiopez, a nawet jej mąż policjant. Jeśli to o coś takiego chodzi.

Cytat:
A co u nas?
Sara rośnie jak na drożdżach. W piątek byłyśmy na szczepieniu i zaszczepiłam ją tylko WZW B na razie, ale o tym chyba już Wam pisałam
Staramy się codziennie chodzić na spacery. Dzisiaj też chyba sie wybiorę bo ładnie słoneczko świeci i jest tak fajnie wiosennie.
No to rzeczywiści Sara pięknie rośnie - tylko pogratulować.
Co do tych szczepień, to muszę sobie dokładnie na odchowalni o tym poczytać, na razie jestem w temacie zielona, nie wiem, na jakie się decydować...a z tego, co podczytałam, to nie wszystkie z zalecanych szczepień warto robić...

Justine - nie przejmuj się - nie Ty pierwsza, nie ostatnia...ja też bardzo długo się przejmowałam losami Jelly, jej dzieci, męża i teściowej - jędzy...swoją drogą pogratulować wyobraźni...ja się nudzę bardzo w domu, ale na taki pomysł w życiu bym nie wpadła.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 10:50   #2202
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
O matko - na szczęście moją tożsamość i ciążę może potwierdzić mysiopez, a nawet jej mąż policjant. Jeśli to o coś takiego chodzi.
no właśnie zabawiłaś się coś w rodzaju policjanta, a ja za Tobą ganiałam po jakiś korytarzach
Stary 2011-01-10, 10:51   #2203
Patrilla
Zakorzenienie

dlatego ja się ujawniłam, bo stwierdziłam, ze Was podczytuję i warto się przedstawić, bo to nie wypada tak tylko podglądać
Ja już mam wątek jeden za sobą i tam też bywały różne kwiatki a na prywatne przeniosłyśmy sie poniekąd po aferze w innym wątku gdzie dziewczyny opowiadały bardzo intymne rzeczy i przeczytały je niepowołane osoby choć nadal uważam ze taki otwarty wątek jest dobry bo można naprawdę wiele się dowiedzieć
Myślę, że dziewczyna może byc chora tym bardzej mi smutno, że musiała sobie stworzyć nową tożsamość zasze znajdą się takie osby nie tylko na dzieciowym forum udzielam się takze na forum miłośników psów i tez zdarzają sie takie osoby
idę pakować torbę ...
Stary 2011-01-10, 10:54   #2204
olbka
Zadomowienie

Cytat:
A ja bardzo lubię dzieci,i nie sądzę,aby podczytywanie wątku było czymś złym.
No,chyba że Wam to przeszkadza,to po prostu proszę powiedzieć...
przeszkadza nam. Nie pisz już i nie podczytuj.

Cytat:
Napisane przez Chantalle Pokaż wiadomość
dziewczyny,nie za delikatnie z ta andzia sie obchodzicie? gowniara gra na naszych uczuciach,ban na wizaz jej sie nalezy,to smarkula nauczy sie szacunku i tego ze w internecie nie jest sie anonimowym!
jakim prawem ona jeszcze wchodzi na forum i w naszym watku pisze?

Właśnie, co z moderatorami??

Padłam spać jednak. Jak dziecko... Ale teraz kawka i za robotę, bo wreszcie zaczną mi się śnić po nocach deadline'y a nie porody jakieś...
A propos snów: dzisiaj przeszłam samą siebie, śniło mi się, że ojciec obcina mi palce u lewej ręki piłą... No litości, oszaleć można!!!

aha - jutro ostatnia wizyta u ginki. Moja chora, ale się zorientowałam, że do jutra mam zwolnienie... A na poród do jutra się za bardzo nie zanosi... Może to i lepiej, będę miała badanie od kogoś innego, na innym sprzęcie... Gorzej, jak coś znajdzie... ;/

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia

Edytowane przez olbka
Czas edycji: 2011-01-10 o 11:00
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 11:01   #2205
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
A propos snów: dzisiaj przeszłam samą siebie, śniło mi się, że ojciec obcina mi palce u lewej ręki piłą... No litości, oszaleć można!!!
heheheheh to ponoć standard że w ciązy miewa się przedziwne sny

myślę, ze MURON mogłaby być dla Ciebie konkurencją z jej chowaniem się do lodówki przed atakiem nuklearnym heheheheh
Stary 2011-01-10, 11:01   #2206
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
no właśnie zabawiłaś się coś w rodzaju policjanta, a ja za Tobą ganiałam po jakiś korytarzach
To na pewno przez tą aferę wczorajszą, jak post po poście śledziłyśmy wpadki Jelly.

Kurka, u mnie dzisiaj słoneczko tak pięknie świeci, nie chce mi się siedzieć w chałupie, a jak mąż skończy o 16 pracę, to już ciemno będzie. Wyciągnęłabym babcię na spacer, ale przy tych śliskich chodnikach raczej ja ją musiałabym trzymać, niż ona mnie. Także chyba sobie promieni nałapię w oknie...

Stary 2011-01-10, 11:02   #2207
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
przeszkadza nam. Nie pisz już i nie podczytuj.

Właśnie, co z moderatorami??

Padłam spać jednak. Jak dziecko... Ale teraz kawka i za robotę, bo wreszcie zaczną mi się śnić po nocach deadline'y a nie porody jakieś...

aha - jutro ostatnia wizyta u ginki. Moja chora, ale się zorientowałam, że do jutra mam zwolnienie... A na poród do jutra się za bardzo nie zanosi... Może to i lepiej, będę miała badanie od kogoś innego, na innym sprzęcie... Gorzej, jak coś znajdzie... ;/
jaki sen
Mnie zwolnienie skończyło się właśnie w piątek i dziś też lece na wizytę i po zwolnienie.............
09.09.2009
Stary 2011-01-10, 11:02   #2208
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy juz było, macie coś na poprawę humorów, a dla tych, które śpią, poniedziałek może zacząć się zabawniej

tatuśkowie http://www.youtube.com/watch?v=gFo7bPFEaYM

dla mnie hit http://www.youtube.com/watch?v=P_hfkc1tar0

Beyonce "Single Lady" http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig

i coś jeszcze w wykonaniu tego samego pana http://www.youtube.com/watch?v=5zVno...eature=related
przy pierwszych dwóch popłakałam sie ze śmiechu...jacy Ci męzczyźni delikatni...a ten bobasek bosko wywijał nóżkami.

24.02.2011 r.

Nadia:
Stary 2011-01-10, 11:04   #2209
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
To na pewno przez tą aferę wczorajszą, jak post po poście śledziłyśmy wpadki Jelly.

Kurka, u mnie dzisiaj słoneczko tak pięknie świeci, nie chce mi się siedzieć w chałupie, a jak mąż skończy o 16 pracę, to już ciemno będzie. Wyciągnęłabym babcię na spacer, ale przy tych śliskich chodnikach raczej ja ją musiałabym trzymać, niż ona mnie. Także chyba sobie promieni nałapię w oknie...

słoneczko hymmm... zazdraszczam u nas pochmurno
Stary 2011-01-10, 11:10   #2210
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny - ja dziś dla odmiany prawie nie spałam - nie mogłam znaleźć dobrej pozycji...kręciłam się, aż mąż mnie ochrzanił.

Lilijko- odbierałaś mój poród też??
Co do numerów komórek ja podałam JeSuis, myślałam, że macie dużo numerów, bo każda rozpakowana Mama dawała nam na forum znać właśnie przez Ciebie, albo JeSuis. A co do aktywności ciężarówek naszych - faktycznie - udzielają się praktycznie te same osoby - wczoraj analizowałam to sobie - na szczęście Lutoew dziewczyny dzielnie się trzymają - sama nie zostanę na forum pod koniec stycznia, jakby co.
a pewnie, ze sie dzielnie trzymaja i mam nadzieje ze bedziemy sie trzymac do konca

Cytat:
A co u nas?

Odłożyłam już połowę garderoby Małej bo zaczyna wyrastać
calusy dla naszego pierwszego wizazowego paczusia ile to radosci jak dziecie tak sie pieknie chowa, jak rosnie, usmiecha sie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
Witam po nie przespanej nocy Nie wiem czy to od Pepsi czy z przejęcia się całą sprawą
moze cos w tym jest bo ja jak sie nabombalam na noc pepsi albo mlekiem sie napoilam to nigdy dobrej nocy nie mialam

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:

cytrynaaaaaaaaaaaaaa u mnie tez takie slonko piekneeeeeeeeee kurde bele wzielybysmz sie pod rece i pospacerowaly troche tylko mi to do torunia nie po drodze, chyba, ze Ty sie piszesz na spacer po zielonogorskim deptaku
Stary 2011-01-10, 11:10   #2211
ligotka
Rozeznanie

Uff wyszlam z lozka... lilijko a Tobie jak idzie, ja sie ogarnelam, sypialnie, kuchnie, duzy, wstawilam jedno pranie, pije kawke jak juz sie rozpedze to zatrzymac sie nie umiem
cytrynko dziekuje zwarjowac mozna bo pokazuje od 11 do 13 na roznych stronkach, ale licze ze mala nas zaskoczy i wyskoczy z brzuszka w pierwszym tygodniu lutego!
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 11:16   #2212
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Uff wyszlam z lozka... lilijko a Tobie jak idzie, ja sie ogarnelam, sypialnie, kuchnie, duzy, wstawilam jedno pranie, pije kawke jak juz sie rozpedze to zatrzymac sie nie umiem
cytrynko dziekuje zwarjowac mozna bo pokazuje od 11 do 13 na roznych stronkach, ale licze ze mala nas zaskoczy i wyskoczy z brzuszka w pierwszym tygodniu lutego!
Dołączam do Was , u mnie ostatnia @ 9maja i z tego wynika że poród 17 lutego a z USG wychodzi że 10-go. Wolałabym ta pierwszą wersję
Dzisiaj idziemy na wizyte więc zobaczymy co i jak
09.09.2009
Stary 2011-01-10, 11:17   #2213
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Ponieważ jestem dzisiaj w domu(małe przeziębienie),to juz odpowiem na zarzut pani Justyny.
Jak mówiłam,czasem podczytywałam wątek,i naprawdę długo myslałam,czy odezwac się w tej sprawie czy nie.
Byłam w lekkim szoku,jak przeczytałam wypowiedzi rzekomego pana Jacka-żona w stanie krytycznym,a on na Wizażu siedzi?
Założyłam z góry,że większość z Was mi nie uwierzy-wiadomo,nerwy etc.
Naprawdę,uważam,że to może być moja koleżanka,i powtórzę po raz kolejny:często,gdy była u mnie w domu,to się logowała.
Nie szpiegowałam jej,co ona tu pisze,i wielka szkoda-bo gdybym podejrzała,to może by się opamiętała,i oszczędziłaby Wam całej tej idiotycznej sytuacji.
Oczywiście nie mam stuprocentowej pewności,że to ona,bo przecież tu aż roi się od trolli.
I kolejna sprawa:gdybym to ja była tą całą Jelly,to oczywiste jest,że bym tutaj nie pisała.
Bo po co?
Zastanawiam się,co postanowi moderator-bo według mnie,należy jej się ban,jak nic.
Dla mnie dziwne jest t co piszesz i nazwyczajniej ci nie wierze. Sadząc po ilości postów Jelly i częstotliwości pisania ta twoja "koleżanka" musiałaby z Toba mieszkać.Nie powiesz mi , że przesiadywała u Ciebie dzien i noc, bo posty Jelly były od rana do wieczora co chwile.

24.02.2011 r.

Nadia:
Stary 2011-01-10, 11:20   #2214
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Dołączam do Was , u mnie ostatnia @ 9maja i z tego wynika że poród 17 lutego a z USG wychodzi że 10-go. Wolałabym ta pierwszą wersję

ja też mam dwa terminy jeden z @ a drugi z USG 24 i 27 stycznia ciekawe czy jaśniepan zechce wyjść w którymś z tych dwóch czy wybrał sobie może trzeci termin od jego ojca jest życzenie żeby był wodnikiem więc jesli o mnie chodzi po 22 stycznia może się dziać co chce heheheheeh
Stary 2011-01-10, 11:21   #2215
kopikos
Raczkowanie

Rzadko mam czas Was czytać a jeszcze rzadziej cokolwiek piszę, i akurat na taką aferę trafiłam. Aż boję się teraz cokolwiek napisać

Mam prośbę, czy któraś z Was ma może zrobioną jakąś listę co na początek trzeba dzidziusiowi kupić? Chyba już najwyższa pora skompletować małą wyprawkę, ale sama myśl o zakupach mnie przeraża :/

lilijko mogłabyś wpisać na listę imię mojej córeczki? Będzie Ola
Stary 2011-01-10, 11:24   #2216
Adzia15
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Dla mnie dziwne jest t co piszesz i nazwyczajniej ci nie wierze. Sadząc po ilości postów Jelly i częstotliwości pisania ta twoja "koleżanka" musiałaby z Toba mieszkać.Nie powiesz mi , że przesiadywała u Ciebie dzien i noc, bo posty Jelly były od rana do wieczora co chwile.
Miałam już nie pisać,na wyraźną reakcję jednej z Was,ale odpowiem.Ona często u mnie siedziała,owszem,ale też chodziła po kafejkach internetowych.I ona nie ma 37 lat,tylko 20.
Sama chciała nazwę uzytkownika Jelly37,i teraz już wiadomo,dlaczego.
Mówiąc szczerze,nie wiem,co jej odwaliło,żeby takie jaja na forum robić.Pewnie z nudów,bo nie pracuje,nie studiuje ani nic.I sama zauwazyłam,że pisała niemal cały czas,co nie jest normalne.
Już Was zostawiam w spokoju,bo tak na serio przeciez nie uczestniczę w tym wątku.
Adzia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 11:25   #2217
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
a pewnie, ze sie dzielnie trzymaja i mam nadzieje ze bedziemy sie trzymac do konca
cytrynaaaaaaaaaaaaaa u mnie tez takie slonko piekneeeeeeeeee kurde bele wzielybysmz sie pod rece i pospacerowaly troche tylko mi to do torunia nie po drodze, chyba, ze Ty sie piszesz na spacer po zielonogorskim deptaku
No ja też mam nadzieję, że wszystkie razem będziemy się wspierały do ostatniego porodu. A co do spacerku...trochę daleko mamy - to fakt. A do Zielonej na pewno kiedyś się z mężem i Małym wybiorę na meczyk żużlowy. Ale to pewnie za kilka lat dopiero, jak Mały już będzie kibicem.

Cytat:
Wiesz co...to chyba zawsze tak jest, że nie ma precyzyjnej daty...ja mam termin między 28 stycznia, a 1 lutego, a z usg nawet i 15 styczeń, także też niezła rozpiętość. Damy radę - teraz to już pikuś...przypomnij sobie, jak było np. w wakacje, kiedy jeszcze tyyyle było przed nami...pamiętam, że liczyłam sobie miesiące i nie wiedziałam, jak ja dotrwam do tego stycznia - a tu tak szybko zleciało.

Dobra, ja zmykam trochę na balkonie posiedzieć - dotlenię się minimalnie.
Od kilku dni ciągle głodna chodzę...co zjem, to zaraz mnie ssie w żołądku, już dziś chyba ze 3 śniadania zjadłam.

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2011-01-10 o 11:27
Stary 2011-01-10, 11:26   #2218
Justine1988
Zadomowienie

[1=2ed2b7bd55856fc562a8a0f c0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b 8b5c69;24276997]Adzia15-słuchaj złociutka, Ty chyba mieszkasz z Jelly bo ta dziewczyna siedziała na forum non stop .Więc musiała by przychodzić do ciebie z samego rana i siedzić do nocy i nawet z Tobą nie rozmawiać bo cały czas nam tu odpisywała . Więc nie widzę innego wyjścia jak to że to włśnie Ty jesteś naszą kochaną Jelly.I dzisiaj na ten przykład dziwnym zbiegiem okoliczności jesteś przeziębiona i siedzisz w domku i sobie z nami piszesz. No chyba że Ja świruję już:brz ydal:[/QUOTE]
Własnie takie same wnioski wyciagnęłam..popieram:ehe m:

Nie wiem może to głupie ale trzeba by cos zrobić byśmy miały tu jakies zaufane grono, kto ma jakies pomysły>>jak to jest z tym klubem???
A moze poprostu zamkniemy nasz watek na każde nowe osoby, moze troche to brutalne, ale nie przyjmujmy juz nikogo nowego do naszego grona, my jestesmy ze soba praktycznie od poczatku, w wiekszości od pierwszych zdjec maluszków, brzuszków i nie potrzebujemy nowych.Ja tak uważam..lilijko co ty na to by juz nikogo do listy nie dopisywać a kazdych nowych IGNOROWAĆ??? nie chcę być poraz kolejny oszukana i nie chce tez z Was rezygnować...cała ciąże praktycznie siedze w domu, większość leże, nie mam kontaktu ze znajomymi, rodzina rzadko odwiedza, mąż do 15 w pracy, ja muszę leżec i potrzebuje Was, pomagacie mi przetrwać te cięzkie chwile w samotności i dzieki Wam czas do porodu leci szybciej, dużo cennych informacji sie dowiedziałam od Was, sama tez staram się Was wspierac..potrzebujemy siebie nawzajem, takie forum to fajna rzecz tylko w kręgu zaufanych osób.

24.02.2011 r.

Nadia:
Stary 2011-01-10, 11:26   #2219
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:
to ja podobnie, OM 10 maja, termin mam na 16 lutego, z USG 13 lutego

a śniło mi się, że urodzę 5 lutego

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 11:29   #2220
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
a bardzo dobrze, wyczołgałam się z pozycji siedzącej do stojącej , włączyłam pranie (oczywiście przypomniało mi się w ostatnim momencie, że czegoś tam nie dołożyłam), w międzyczasie woda do wanny i fruuuu plusku, plusku..........
teraz tabletki........ i w międzyczasie śniadanie, bo małe wierzga nóżkami..... a ja nie czuję się głodna
dla odmiany założyłam dzisiaj jaśniejsze ciuszki domowe i poczułam się o wiele lepiej

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kopikos Pokaż wiadomość
Rzadko mam czas Was czytać a jeszcze rzadziej cokolwiek piszę, i akurat na taką aferę trafiłam. Aż boję się teraz cokolwiek napisać

Mam prośbę, czy któraś z Was ma może zrobioną jakąś listę co na początek trzeba dzidziusiowi kupić? Chyba już najwyższa pora skompletować małą wyprawkę, ale sama myśl o zakupach mnie przeraża :/

lilijko mogłabyś wpisać na listę imię mojej córeczki? Będzie Ola
wszystko masz na pierwszej stronie w pierwszym i drugim poście........ jako linki, trzeba tylko najechać kursorem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości