Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 343 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 21:49   #10261
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

To ja za dziś
09. 01. 2011
Machszi -?
beatrycze1 15.01-5
rodzynki 31.01-21
Nessy 02.02-23
czarnakarola 21.02-42
Morgan34 21.02-42
klaudeczka2010 01.03(?)-50
Machszi czekamy na wieści

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:13   #10262
marysia7878
Przyczajenie

witam dziewczyny napiszcie mi ile czasu potrzeba na to aby piersi po zabiegu przybraly koncowy wyglad(wygoiły sie) jestem 3 mies. po zabiegu i wyczuwam w piersi( jak sie nachylam od dołu)jakby implant czy to mozliwe czy to proces gojenia
marysia7878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:53   #10263
MyaDiva
Zakorzenienie

Nie idzie pisać tragedia
Magerko byłam wczoraj w albumiku prawie jakbym z Tobą na zakupach była - ale fajna relacja. Kurcze- żeby jeszcze się zdjęcia otwierały- oj, ale się nadenerwowałam Dziś niestety to samo. Miniaturki wszystkie ładnie widać -potem już kłopoty. Ale ja cierpliwa jestem-poczekam

Aga no witaj Kochana, fajnie Cię widziećPozdrawiam:r oza:

Foczka te dodatkowe konsultacje, na które sam lekarz zaprasza dobrze świadczą o nim U nas nie spotkałam się z czymś takim- a nawet spotkałam się z tym, że jak się już wszystko ustali za pierwszym razem to potem pacjentka przeszkadza i zadaje zbędne pytania.
Sama przed pierwszą operacją przesiedziałam 4 godz na poczekalni i lekarz nie miał już dla mnie czasu (mimo, że byłam umówiona telefonicznie)- no bo po co? przecież wszystko zostało już ustalone. I tak jak napisałaś-w tej eufori może czasem coś umknąć naszej uwadze- jak u mnie wtedy. Dziś takie zajście oceniłabym inaczej. Mnie przetrzymano na poczekalni 4 godz i odesłano, podczas gdy pacjentki z prezentami świątecznymi wchodziły z ulicy bez zapisu i czekania-no klapki na oczach dosłownie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez marysia7878 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny napiszcie mi ile czasu potrzeba na to aby piersi po zabiegu przybraly koncowy wyglad(wygoiły sie) jestem 3 mies. po zabiegu i wyczuwam w piersi( jak sie nachylam od dołu)jakby implant czy to mozliwe czy to proces gojenia
Tak z 6 msc na poczatek a efekt końcowy to nawet po roku
Trzy msc to malutko- więc wszystko może się jeszcze zmienić. Tkanka się jeszcze buduje, implant układa.
Musisz się jednak liczyć z tym, że jeśli miałaś mało tkanki to wyczówalny od dołu piersi implant niestety może zostać.
Myślę, że Twój lekarz będzie to wiedział najlepiej- rozmawiałaś o tym z lekarzem?
I nie katuj piersi w twardych staniczkach- w takim przypadku to jest niewskazane-tylko mięciutka , elastyczna miseczka

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-01-09, 22:58   #10264
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marysia7878 Pokaż wiadomość
Hej hej
Z moich info - nawet i do roku czasu, ale coś więcej mozna powiedzieć i po pół roku.
W niektórych przypadkach (jak nasza Batycka ) widać wcześniej, ale to juz komplikacje pooperacyjne.
Jeśli coś Cię niepokoi, napisz lub zadzwon do swojego lekarza i zapytaj. Istotne jest też jaka metodą masz implantację, ile było Twojego gruczołu, etc. etc....
A jeśli mozna zapytac jakie masz wkładki i gdzie robiłaś ?
Pozdrawiam

Hej Myusia Sloneczko
Mnie też cholera łapie, bo przecież ileż można
A ja dziś wyciągnęłam sobie fiżbiny z tych sportowych, bo mnie wkurzały Zdecydowanie tak jest wygodniej tak samo trzyma, ale nie wcina się nic w żebra
Ja tak się zastanawiam jak ja będę chodzic w normalnych staniorkach jak już sportowy z fiżbiną mnie uwiera
Qurka, tak się przyzwyczailam do tego mojego pooperacyjnego, że nie wyobrażam sobie innego - dla mnie jest najwygodniejszy na świecie !!
jak go noszę, to jak druga skóra

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Hihi Myusia.... teraz zauważyłam Twój post do marysi7878
Jak się skopiowałyśmy Niewiarygodne !!!

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 23:02   #10265
MyaDiva
Zakorzenienie

Happy- buziaki Słonko oj zapracowana musisz być bardzo, że nie zaglądasz . Pozdrawiam cieplutko.

dobrej nocki krasnalki

o Magerko jesteś Słonko. Buziaczek dla Ciebie jeszcze jeden i uciekam już dziś bo nie mam cierpliwości papapapapa

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-09 o 23:12
Stary 2011-01-09, 23:13   #10266
magera
Rozeznanie

Coś chyba jakby zaczęło w miarę normalnie śmigać (tfu tfu tfu!!!)

Ja wczoraj pisałam do Happci i Maceratki apel gdzie się zapodziały, ale wywaliło mnie przy wysyłaniu i post gdzieś zniknął

Może uda się dziś bez przeszkód podobnych...

Happciu Słoneczko Ty moje
Odezwij się i chociaż buziaczka prześlij
Smutno bez Ciebie

Maceratko Gwiazdeczko
A Ty gdzie...????
Poślesz nam całuska choć...???

Hej Aga
Mam nadzieję, że u Ciebie OK i cycuchy cieszą
Pozdrawiam mocno

.
Stary 2011-01-10, 10:39   #10267
kejsiii
Rozeznanie

Dziewczyny Machszi wybrała jednak dr Węgrzyna a nie J.J doczytałam na różowym Była na dwóch konsultacjach

No i dzis ma u niego operacje
Na rózowym też nic sie nie pochwaliła tylko była w kontakcie z inną dziewczyną hehhe i poczta pantoflową sie roznisło

Na dupę dostanie jak do nas wróci że sie nie pochwaliła no

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 12:25   #10268
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

na rowerku można chyba zacząć jeździć wcześniej ! w końcu tam się najbardziej ruszają nogi, trzeba spróbować delikatnie i zobaczyć czy boli
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 13:40   #10269
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=MyaDiva;24273920]

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

[/COLOR]

Musisz się jednak liczyć z tym, że jeśli miałaś mało tkanki to wyczówalny od dołu piersi implant niestety może zostać.
Myślę, że Twój lekarz będzie to wiedział najlepiej- rozmawiałaś o tym z lekarzem?

mya diva a czy ma znaczenie rozmiar implantu??? pytam a propo jego wyczuwalnośći???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 14:42   #10270
Happy_hour
Rozeznanie

Slonka kochane, bardzo was wszystkie pozdrawiam ,
dobrze trafilyscie,
w klinice sie wszyscy po kolei zglaszaja,ze niby chorzy , a ja tak trzaskam zastepstwa po wszystkich ( nocka za nocka , nocka za nocka ) . Juz normalnie na wieksze cycki zarobilam w krotkim czasie.
Ale przyda sie kasa , na razie na domek wydam .

Mya czytalam twojego maila.
Dziekuje Skarbenku, czekam na przesylke.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Magerko Cukiereczku,
nawolujesz mnie , ja poczytuje czasem ale juz ostatnio to nieregularnie z powodu braku czasu na zycie.
Nie chce odbierac dzieciom siebie przez prace , wiec spie troche do poludnia jak sa w przedszkolu , gotuje i sprzatam a po poludniu bawie sie z nimi jak sa juz w domku.
Pod wieczor znowu spadam do pracki i tak w kolko.

A mezusia to juz o-hoho tak dlugo nie mialam w sobie. Ze tak powiem.

No ale ze praca w tym momencie zakupu i remontu domu jest jak najbardziej wskazana, to pomykam do pracki i juz, bez zastanawiania sie na razie nad skutkami ubocznymi.

Ale o was pamietam i obiecuje ,ze mimo przerw w forumowym uczestnictwie
WROCEEEEEEE TUUUUU .
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 14:59   #10271
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miliqqq Pokaż wiadomość
na rowerku można chyba zacząć jeździć wcześniej ! w końcu tam się najbardziej ruszają nogi, trzeba spróbować delikatnie i zobaczyć czy boli
hmm, no za jakiś czas sprawdzę właśnie

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Dziewczyny Machszi wybrała jednak dr Węgrzyna a nie J.J doczytałam na różowym Była na dwóch konsultacjach

Na rózowym też nic sie nie pochwaliła tylko była w kontakcie z inną dziewczyną hehhe i poczta pantoflową sie roznisło

właśnie, lańsko dostanie :P nic nie wiadomo ehhh trzeba czekać
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 15:11   #10272
korinka
BAN stały

Witajcie dziewczynki...
nie było mnie, bo wyjeżdżałam, później z okazji nowego roku net mi szwankowała a na sam koniec się rozchorowałam
ale już jestem

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Miliqqq

hmm, no za jakiś czas sprawdzę właśnie
ja próbowałam troszeczkę na rowerku i nic mi się nie stało. Tylko bardzo ostrożna byłam
niektórzy lekarze zalecają także basen...ale niestety mnie ten zaszczyt nie kopnął...a szkoda ale teraz to już sobie mogę sama chodzić na basen ;P
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 15:28   #10273
marswiatek
Przyczajenie

witam dziewczyny pisze mam info
MACHSZI leży już na stole u dr Węgrzyna we Wrocławiu ..nie wiem na jakie sie wkłądki zdecydowała ale jak była na konsultacji( ja byłam dzień po operacji to mówiła mi o 325. Jak tylko bedzie w stani to do mnie zadzwoni to wam tu napsze. .
marswiatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:00   #10274
beatrycze1
Raczkowanie

Zmiana terminu op z 15 na 17 stycznia nie z mojej winy
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:26   #10275
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marswiatek Pokaż wiadomość
MACHSZI leży już na stole u dr Węgrzyna we Wrocławiu ..nie wiem na jakie sie wkłądki zdecydowała ale jak była na konsultacji( ja byłam dzień po operacji to mówiła mi o 325. Jak tylko bedzie w stani to do mnie zadzwoni to wam tu napsze. .

Witaj na fiolecie

czekamy na wiecej info co tam z machcszi

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Ty jak zwykle się rozpisałaś ze szczegółami
A wieczorem znowu będzie linia zajęta

Hapciu
witaj słonko

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2011-01-10 o 16:36
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:07   #10276
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki...
nie było mnie, bo wyjeżdżałam, później z okazji nowego roku net mi szwankowała a na sam koniec się rozchorowałam
ale już jestem

ja próbowałam troszeczkę na rowerku i nic mi się nie stało. Tylko bardzo ostrożna byłam
niektórzy lekarze zalecają także basen...ale niestety mnie ten zaszczyt nie kopnął...a szkoda ale teraz to już sobie mogę sama chodzić na basen ;P
myślę, że w sobotę już sprawdzę, ciekawe ile pojeżdżę, bo z moim lenistwem.... no, ale na razie ograniczam jedzenie, choć jest cholernie ciężko !!!!!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
dokładnie, czekamy na dalsze wieści

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
no 2 dni cię nie zbawią, choć już pewnie chciałabyś mieć to jak najszybciej za sobą :P
Stary 2011-01-10, 17:08   #10277
marswiatek
Przyczajenie

Cytat:
Witaj na fiolecie
cześć
no Maszchi ma już jednego cycka na bank hihihi jak tylko bede miała jakieś info to tu wrzuce.... mnie stanior pije jak wściekły...
Stary 2011-01-10, 17:47   #10278
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
cześć
no Maszchi ma już jednego cycka na bank hihihi jak tylko bede miała jakieś info to tu wrzuce.... mnie stanior pije jak wściekły...
a Ty jesteś po operacji ?
Stary 2011-01-10, 18:27   #10279
marswiatek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
a Ty jesteś po operacji ?
tak miałam 6 stycznia 2011 u dr Węgrzyna mam implanty(asymetria) w prawej 350 w lewej 375 okrągłe mentory hp

UWAGA !!! DOSTAŁAM SMS OD machszi JEST JUŻ PO
Stary 2011-01-10, 19:45   #10280
magera
Rozeznanie

Cytat:

Hej Dziubku
No dostanie się Machszi, dostanie.....

Machszi!!! Odezwij się jak już będziesz mogła !!!
Przy okazji gratuluję

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
dobrze trafilyscie,
w klinice sie wszyscy po kolei zglaszaja,ze niby chorzy , a ja tak trzaskam zastepstwa po wszystkich ( nocka za nocka , nocka za nocka ) . Juz normalnie na wieksze cycki zarobilam w krotkim czasie.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Magerko Cukiereczku,
nawolujesz mnie , ja poczytuje czasem ale juz ostatnio to nieregularnie z powodu braku czasu na zycie.
Nie chce odbierac dzieciom siebie przez prace , wiec spie troche do poludnia jak sa w przedszkolu , gotuje i sprzatam a po poludniu bawie sie z nimi jak sa juz w domku.

No ale ze praca w tym momencie zakupu i remontu domu jest jak najbardziej wskazana, to pomykam do pracki i juz, bez zastanawiania sie na razie nad skutkami ubocznymi.

WROCEEEEEEE TUUUUU .
Happciu kochanie Ty moje cudne
No to czekamy na Ciebie niecierpliwie Słoneczko
Nie szalej za bardzo, bo jednak zdrówko najważniejsze.
A tymczasem buziam Cię strasznie mocno

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki...
ale już jestem
Hej Korinka
Jak się miewasz?? jak dziewczynki??
Jakieś zdjątka przewidziano dla forumowych koleżanek może...??
Buziolki

Cytat:
Hej hej
Wiem kto Ty
Pozdrowionka od Magerki

Cytat:
tak miałam 6 stycznia 2011 u dr Węgrzyna mam implanty(asymetria) w prawej 350 w lewej 375 okrągłe mentory hp
Jak się czujesz ogólnie?? Podobają Ci się panienki??
Cmokam

Dziewczynki kochane, buziolki też dla Was

.
Stary 2011-01-10, 19:52   #10281
marswiatek
Przyczajenie

hej ja tez wiem kto ty hihihi
a moje cycole napuchnięte szczególnie prawa od wczoraj drętwieją tak trochę...ogólnie do pięknyhc nie należa w tej chwili ale trudno tego czekiwac od nich 4 dni po operacji...choć czasem innym wychodziły juz odrazu cudne... ale mnie nie ale i tak je lubie bo moje wyczekiwane upragnione i dojdą do siebie i będzie dobrze
Stary 2011-01-10, 20:21   #10282
magera
Rozeznanie

Cytat:
hej ja tez wiem kto ty hihihi
a moje cycole napuchnięte szczególnie prawa od wczoraj drętwieją tak trochę...ogólnie do pięknyhc nie należa w tej chwili ale trudno tego czekiwac od nich 4 dni po operacji...choć czasem innym wychodziły juz odrazu cudne... ale mnie nie ale i tak je lubie bo moje wyczekiwane upragnione i dojdą do siebie i będzie dobrze
Pewnie, że dojdą do siebie I będzie cudnie
Trzymam bardzo mocno kciuki Dziubku
Ja też czekałam wystarczająco długo i jestem wniebowzięta, że je już mam
Buziole

.
Stary 2011-01-10, 20:53   #10283
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny wie któraś z was jak po podwyżce wyglądają teraz ceny u dr.Skwiercz??chodzi mi o implanty okrągłe???pozdroo)i jeszcze do dziewczyn robiących u niej operację jak u was wyglądają blizny ?są cienie czy nie i jak długie?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

jeszcze jedno pytanko ma któraś z was wkładki 325 hp i jest zadowolona ???przy zerowej wyjściówceok już nie zmęczam wasbrzydal:

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2011-01-10 o 20:42
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:14   #10284
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=kasikkk87;24281402]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

[/COLOR]

mya diva a czy ma znaczenie rozmiar implantu??? pytam a propo jego wyczuwalnośći???
No ma, ma Im większy implant tym cieńszą warstwą tkanka na nim się rozkłada i tym mniej na górze mięsień go przykrywa- chodzi o inplantację pod mięsień . W podmięśniowej za duży implant po prostu się nie zmieści bo jest cały przykryty mięśniem dzięki czemu nie sposób go wymacać-wiem bo próbowałam
Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
dobrze trafilyscie,

Magerko Cukiereczku,

WROCEEEEEEE TUUUUU .
no nareszcie się pokazałaś praca i praca a my tu tęsknimy
na większy rozmiarek zarobiłaś - no nie mogę oj wariacie kochany sama się chyba zapakuje w tą paczuszkę żebym mogła Cię wyściskać Trzymaj się cieplutko i czekamy aż wrócisz na dobre.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jeszcze jedno pytanko ma któraś z was wkładki 325 hp i jest zadowolona ???przy zerowej wyjściówceok już nie zmęczam wasbrzydal:
Były tu takie ale się gdzieś zawieruszyły

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Machszi gratuluje serdecznie I czekamy na Ciebie

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Ty jak zwykle się rozpisałaś ze szczegółami
A wieczorem znowu będzie linia zajęta

Magerko zaraz ruszam na podbój Twojego albumu - zobaczymy jak mi dziś pójdzie

Wioluś czekam na wieści o tym staniorku.

Maceratkopozdrawiam Cię Rybko

Stary 2011-01-10, 23:28   #10285
MyaDiva
Zakorzenienie

Nasza wyliczanka od początku roku z poślizgami Ale mam nadzieję że już żadnych przesunięć nie będzie i wszytkie krasnoludki w nagrodę dostaną cudńka

11. 01. 2011
Machszi już po jej maleństwa mają 8 godzin
beatrycze1 17.01-6
rodzynki 31.01-19
Nessy 02.02-21
czarnakarola 21.02-40
Morgan34 21.02-40
klaudeczka2010 01.03(?)-49

Kasikkk87 prosimy o datę

Stary 2011-01-11, 00:40   #10286
Nessy88
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Witajcie Gwiazdki!!!:r oza:

Jeżeli mogę to również się dołączam do Gratulacji dla Machszi
Trzymaj sie Kochana i wracaj do nas szybciutko

Dziewczynki dzisiaj mam chyba szczęśliwy dzień
Juz wreszcie wiem na czym stoję
I podjęłam ostateczną decyzję do do wybory Dr.
Wybrałam,wybrałam,wybrała m...

Panią Dr.

Ależ jestem szczęśliwa
Już mam wszystko ustalone
Konsultacje mam na 3luty
A terminek na 14marzec:jupi :
No, może tydzień wcześniej będziemy z Panią dr.kombinować, jeszcze przez ''okresik'' ale to już na konsultacji dogramy
Ale wstępnie pozostaje 14

Aż z tego wszystkiego strzele sobie kieliszeczek winka

Wasze zdrówko Gwiazdki i oczywiśćie za dzisiejszą Machszi
No to ''siup''

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

Hello

Ja tu drinkuję w samotnosci, a Wy już wszystkie pewnie na drugi boczek sie przewracacie
Nawet Mya już nie mam,
A to przecież Twoja, Kochana, zmiana wybiła
Ja sie napewno nie zamienię, ojj napewno nie, i też uciekam co łóżeczka,jak Wy tak to ja też

Dobranoc

Edytowane przez Nessy88
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:42
Nessy88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 11:02   #10287
marswiatek
Przyczajenie

no Machszi czeka dziś na pierwsze oglądanie i juz tam sama grzebała ma implanty 350 hp i już stres, że za małe!!! a ja mam podobne rozmiarowo i dla mnie za duże są ...no weź tu dogodź
Stary 2011-01-11, 12:11   #10288
gawronska
Przyczajenie

ja tez wybralam dr wegrzyna bo czytalam o nim wiele..i rozmawialam z nim...
gawronska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 13:35   #10289
lovelyashley
Rozeznanie

GRATULACJE MACHSZI !

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:

UWAGA !!! DOSTAŁAM SMS OD machszi JEST JUŻ PO
aaa to świeżutko, hehe gratulacje
Stary 2011-01-11, 14:09   #10290
marswiatek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gawronska Pokaż wiadomość
ja tez wybralam dr wegrzyna bo czytalam o nim wiele..i rozmawialam z nim...
ooo a miałas już op czy jesteś przed??? ja go sobie bardzo chwalę. zaraz po operacji jak zlapałam cycki to były kształtne i rowne potem pouchły każda sobie ale myślę ze z czasem dojda do siebie i sie wyrównają cgoć lewa strona ewidentnie goi sie szybciej a prawa bardziej opuchnięta i pobolewa w niej miesień....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości