|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() Ja na piatek muszę napisać 2 prace zaliczeniowe, jedną mniej więcej wiem jak napisać a drugiej ani w ząb W sobotę 2 egzaminy - pisemny z ang. i ustny z adm. publicznej w państwach UE. Mam też ćwiczenia ale nie wiem jeszcze co na nie mam przygotować, jak zwykle
|
|
|
#2762 |
|
BAN stały
|
angelinmyheart śliczna jestes
Masz naturalnie krecone wloski? |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
nakremowałam stopy i dłonie
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart wysłałam zaproszenie
|
|
#2765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zabiegi mm... Parafina Caate, ja także kocham Angelinę Angelinmyheart, super wyglądałaś, a jaka figura Loluska, szybkiego powrotu do zdrowia Tallulah, ja też mam castinga ciemny brąz w szafce stoi, mnie wychodzą czarne, ale Ty masz jak piszesz ciemne włosy i lubisz takie ciemne, więc maluj, będą piękne i błyszczące Ja się zastanawiam, ale jak już kupiłam, to co zrobię...
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
agusiownik jakiej używasz mgiełki do twarz? zastanawiam się nad kupnem tej - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-210263, używała któraś?
![]() ![]() Lecę trochę poćwiczyć, może mi się uda potem kąpiel i spać ![]() Będzie: - depilacja pach - oliwkowanie ciała - umycie twarzy żelem z mikrogranulkami, a potem nałożenie na czoło Brevoxylu a na resztę twarzy krem dotleniający - wysmarowanie stóp kremem delikatnie rozgrzewającym - nasmarowanie ust Niveą I chyba tyle ![]() Dobrej nocy ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
Ja mam taki z delikatnych ale od pokrzywy mam jakieś ciemniejsze te włoski Ja u siebie płacą ok. 10 zł za depilację woskiem i mam spokój gdzieś na 2-3 tyg. z tym paskudztwem
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
dziękuje. ![]() Ja też się podpisuje, więc jest nas trzy. I zaproszenie oczywiście, że przyjęte. ![]() Donka94 dziękuje. Aż tak kręconych nie mam, ale falują mi, a kręcą się pod wpływem wilgoci. ![]() marthaaa dziękuje. ![]() Dziewczyny kochane jesteście w sumie ja tam nie uważam, że jakaś śliczna jestem (akceptuje siebie), ale to miłe słyszeć tyle ciepłych słów.
|
|
#2768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny a te mgiełki to jak tonik działają? Angelinmyheart, po to tu jesteśmy, żeby dodać kilka ciepłych, miłych słów, aby każdy poczuł się lepiej i pewniej
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. z avonu nawilżającej
---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- marthaaa tak |
|
|
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
Boże, dziewczyny, cierpię mega bezsenność
![]() W dodatku mama napisała, że zostaje u koleżanki, ja nie lubię, jak jej nie ma na noc, mogła szybciej, a nie o 1 w nocy daje znać, że jednak nie wraca Jak ja tak robię, to jest zła... Ech, niech jeszcze się kiedyś przyczepi, że idę na imprezę, to jej przypomnę i 'powiem tacie'
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Dawno mnie nie było. Wszystko to wina sesji :P Zabieram się za nadrabianie
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi się teraz właśnie sesja zaczęła
![]() A na ile przyjeżdzasz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja się tak nie maluje, bo najlepiej w delikatnym wyglądam. Nadrobiłam do 83 strony a reszta później ![]() Muszę jeszcze chwilkę się przespać bo chyba mnie choroba rozkłada
|
|||
|
|
|
#2774 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś wczesnie wstałam, jadę na wykład na którym jak na razie byłam raz muszę się dowiedzieć jak zaliczenie wygląda, ta kobieta co go prowadzi jakaś dziwna jest.... a nie chciallabym nie daj boże zerówki przegapić.... jak wrócę musze włosy umyc bo już najswieższe nie sa a rano nie zdązyłam... nie lubię tak wychodzic....
|
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
w rossmanie mozna kupić Loreal Mascara Volume Million Lashes za 32 zł jak cos :P tylko jakiś kod trzeba podać jesli ktoś poluje akurat ;D a ja se zastanawiam czy mi go trzeba czy nie..
|
|
#2776 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj jade do lumpu ![]() buahhot sliczne zdobycze zawsze znajdziesz cos fajnego aurelia witaj ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#2777 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja biore 2 miesiąsc i wiodze już lekka poprawe w włosach i cerze ![]() Cytat:
Cytat:
Najlepszy aktor na świecie! Nikt nie gra tak jak on angelinmyheart Pięknie wyglądałaś! Masz śliczny uśmiech
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2011-01-10 o 10:26 |
||
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was dziewczyny
udzielałam się chwile w 1 części ale potem jakoś znikłam przyjmiecie mnie ponownie? ![]() Nadszedł nowy rok i pora coś zmienić a nie tylko narzekać ![]() Chcę być zadbana i czuć się dobrze w swoim ciele!
|
#2779 | |||
|
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() honey Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj jestem jakas nijaka
![]() nic mi sie nie chce, chyba przez to, ze w week mialam sobie kupic pedzel do podkladu i jakies dzinsy, a cala kase wydalam na farby, jakies kleje, plyty,gliny przez ta przekleta makiete salonu na zaliczenie ja nie wiem jak ktos nie ma kasy, a tu co zaliczenie to mi na te wszystkie materialy spokojnie idzie 300zl... jestem splukana i zle mi z tym ![]() mam full nauki, a nic mi sie nie chce i siedze w pizamie. Tez tak macie ?
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja na chwilę bo będę pisać zaraz pracę zaliczeniową. Specjalnie pojechałam po książki do niej do biblioteki a tu w 1 nic nie było a druga nieczynna bo ją przenoszą , a tego nie było na ich stronie internetowej Jeszcze kierowniczkę z pracy widziałam Ech...Dziś na razie było umycie włosów Dove, potem nałożenie balsamu z proteinami jedwabiu oraz makijaż ![]() marthaaa u mnie u jednej kosmetyczki kosztuje 7 a u jednej 10 zł ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cześć Honey
|
|
|
#2782 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
heh ja też mam masakryczny tydzień... chyba te ostatnie 2 tygodnie przed sesją są dla mnie zawsze gorsze niż sama sesja..... wróciłam z jednej uczelni, o 15 jade na drugą... zaraz bede dalej się uczyła do poprawy kolokwium, mam wszystkie materiały i zadania zrobione przez koleżankę więc mam nadzieję że dam radę tym razem to napisać.....na szczęscie jak dobrze pójdzie na jednej uczelni bedę miała w sesji 3 egzaminy a i na drugiej też... ale w to nie wierzę, nie wyrobie się z wszystkimi zerówkami , kolosami i tp.. teraz.... masakra w ogóle z tymi cenami materiałow, caate....współczuje bardzo- wydajesz kase na cos z czego nie ma przyjemności......
|
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście kochane
Dziękuję wszystkim za miłe słowa Dziś juz jest lepiej, żałuję że tyle opuszczam zajęć ale muszę się wykurować. Kaszel dziś znikomy ale te leki Cytat:
i zauważyłaś jakiś efekt po tej mgiełce?? Ja czekam juz na paczuszkę, pewnie jutro przyjdzie, dla siebie zamówiłam mgiełkę malinową do ciała i coś jeszcze ale nie pamiętam Cytat:
no pewnie że tak witaj ponownie to ty w avku?? Cytat:
no a chęci brak... Jutro mam zaliczenie masażu grzbietu i kręgosłupa, plus mięśnie grzbietu z przyczepami,i i funkcjami... Teorie mniej więcej opanowałam, teraz muszę jeszcze poćwiczyć masaż i na zaliczenie. Ale dziś mam dobry humor, może dlatego że Tż się przeprowadza i będę go mieć 5 min drogi od siebie i ogólnie będzie superowo
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka, jak Ty dajesz rade z dwoma kierunkami? przeciez wlasnie jak jest sesja to Ty sie nie rozdwoisz kobieto
podziwiam Cie ja bym sie nigdy nie podjela tego.architektura jest dosyc kosztowna, niestety... najgorsze, ze robie te projektyw skali 1:20,1:25 a to sa male i wez wycinaj sobie wszystkie meble jakie zaprojektujesz, pomaluj to, posklejaj i zeby bylo stylistycznie dobrze, te makiety mnie zabijaja ![]() 1 farba kosztuje 15zl, potrzebuje min.4, bo ja lacze kolory i sama mieszam, nie kupuje gotowych bo to za duzo kasy by poszlo, a i tak co miesiac musz ekupowac nowe farby, bo nie starcza... potem te plyty, jakies folie to na to mi poszlo 76zl. rapitografy, 1sztuka 30zl, a potrzebny min.3, bloki a0-5zl, a spokojnie na sesji idzie mi taki 7, i zwykle brystole to juz nie licze, bo na kazdych zajeciach ok 4, czyli jakies 14zl. i tak sobie mysle, ze chce isc na panstwowa, ale ja za chiny nie zdam matury z ang, bo tego jezyka nie umiem i juz w ogole w dolek wpadlam. chcialabym miec ksiazke albo jakis kurs gdzie tak zrozumiem od podstaw ten jezyk, bo ja tego nie czaje. loluska, ja tez tak mam, ze ma cwiczenia na ocene i to jako ocena koncowa pozniej Ci sie liczy, chyba o to chodzi ![]() widze, ze kazda ma ciezko, jeszcze ciagle glodna chodze i przejmuje sie tym angielskim, bo dotarlo do mnie, z ejezeli chce zmieniac ta szkole, to musze to zrobic, a ja tak sie boje porazki Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 13:29 |
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ćwiczenia mam, z każdego ocena i później jaka ocena wychodzi taka jest.
Ja np ang bardzo lubię, i żałuje że nie ma go na tym studium, do którego chodzę bo jednak się dużo zapomina a chciałabym mówić płynnie ... ale to nie realne przynajmniej teraz. A tobie caate mogę powiedzieć, że przynajmniej na mnie zrobiłaś wrażenie osoby, która jeśli czegoś pragnie to to osiągnie, więc myślę że nawet i ang byłabyś się w stanie rewelacyjnie nauczyć
|
|
#2786 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
u mnie dziś taka ładna pogoda, świeci słonko i cuję wiosnę hehe w powietrzu .. mam już dośc zimy , chyba juz kazdy ma.. czekam na mój olej kokosowy, i mam pytanie do was, bo tego co wiem on jest w postaci tałej, i jak ja mam go wyciągnąć buteleczki żeby na włosy nałozyc??
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
poiomeczkaa89 dziękuje
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak się przez pośpiech zakręciłam przy zamawianiu książki i ćwiczeń do ang,że z jednego wydawnictwa zamówiłam osobno podręcznik a osobno ćwiczenia
a wszystko przez to, że tu gotuję obiad z babcią, kombinuje z sosem pieczarkowym by Tż dobry obiad zrobić, tu piszę pracę, tu coś tam
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do angielskiego, ja bardzo nie lubie tego jezyka, mam traume po jednym nauczycielu, ktory wlasnie nie dopuscil mnie do matury z ang. ja znam niemiecki, francuski troche (rodzina TZta mowi duzo po francusku,rozumiem co mowia, ale mowic juz nie powiem ) i troche keidys uczylam sie hiszpanskiego, takie podstawy znam, ale ang po prostu nienawidze i nie potrafie sobie z nim poradzic, a wiem ze musze, ale nie wiem jak i to jest najgorszeciesze sie, ze juz lepiej u Ciebie ze zdrowkiem dokladnie
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 14:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

mam nadzieję że uda mi się napisać pozytywnie 

Masz naturalnie krecone wloski?
Ja się zastanawiam, ale jak już kupiłam, to co zrobię...

Ja u siebie płacą ok. 10 zł za depilację woskiem i mam spokój gdzieś na 2-3 tyg. z tym paskudztwem 

wróciłam z jednej uczelni, o 15 jade na drugą... zaraz bede dalej się uczyła do poprawy kolokwium, mam wszystkie materiały i zadania zrobione przez koleżankę więc mam nadzieję że dam radę tym razem to napisać.....
podziwiam Cie
ja bym sie nigdy nie podjela tego.
a wszystko przez to, że tu gotuję obiad z babcią, kombinuje z sosem pieczarkowym by Tż dobry obiad zrobić, tu piszę pracę, tu coś tam