|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Ja nie mogę Ciebie zobaczyć
|
|
|
|
#2072 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
To nie ja
To mój brat i bratowa ![]() Jeszcze nie wyszłam ale jestem w trakcie
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Też by chciała obejrzeć zdjęcia jeśli mogę.
|
#2074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2075 | |||||
|
Konto usunięte
|
ello ello
melduje poslusznie, że wracam do świata żywych, miałam taki sajgon przez ostatni tydzień, że z chęcią zapadłabym w sen zimowy i pospała przynajmniej kilka dni Cytat:
![]() TVP i TVP regionalna, to były dwa wywiady a raczej dwie wypowiedzi bo to zaledwie kilka zdań, nic wielkiego (info w sprawie WOŚP w naszym mieście)Cytat:
![]() i też uważam , że to dobry znak ![]() Cytat:
u mnie też, piękna wiosna Cytat:
![]() Cytat:
![]() super, gratulacje |
|||||
|
|
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
Przepiękne fotografie !
Przepiękna para Nie mogę się napatrzeć
|
|
|
|
#2077 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ha! upolowałam
czarną narzutkę z długim rękawem...za 13,70...Pierwsza lumpowa zdobycz...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Każda zajęta... Wróciłam z zajęć i trochę się zasiedziałam...Zaraz ruszam obiadek zrobić i sprzątac... Cytat:
![]() Mnie denerwują mierniki ciepła w naszym mieszkaniu...One pobierają ciepło z otoczenia a nie z grzejnika...i jak mi np w mieszkaniu nagrzeje się od słońca chociażby latem to kreski idą na tym mierniku Cytat:
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-01-10 o 14:46 |
|||||
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole doradźcie mi coś... w ktorych włosach mi ładniej? w blond czy w ciemnych -- albo w jakich włosach byście mnie widziały ... zdjęcia na nk są...szkoda tylko, że nie mam ładnego zdjęcia w ciemnych włosach ... jedynie mam inne fotki na blogu, wiec jesli któras umie doradzić to dam linka ![]() Bo nie wiem co zrobić z włosami na swoje wesele...
|
|
|
#2080 |
|
Konto usunięte
|
mam wku*w totalny!!!
prezesa nie dorwałam, bo wyszedł wcześniej a żeby tego było mało to jak poszłam do kasy odebrać wypłatę to się okazało, że lista jest ale gotówki do wypłaty w kasie nie ma i tym sposobem odeszłam z pustymi rękami nie dość że śmieszna kasa to jeszcze nigdy na czas, jeszcze trochę to trzeba się bedzie prosić o swoje wcale nie lekko zarobione pieniądze jutro idę od rana gadać o podwyżce, jak nie dostanę to spier*** stamtąd jak najszybciej ![]() * przepraszam za przekleństwa i ton wypowiedzi, ale dziś czara goryczy się przelała nienawidzę już tej roboty!!! edit: robotnicy przyjdą jednak jutro, mogę płakać dalej ;( Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-01-10 o 15:37 |
|
|
|
#2081 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i dało radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupio jakoś wyszło że kasy nie mieli,nie dziwię się ze jesteś wkurzona też bym była. Teraz wogóle to człowiek się napracuje a jeszcze łaskę robią że wypłatę dają. Nie martw się,trzymam kciuki za rozmowę o podwyżce. I nie płakaj już. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Dziękuję za poradę,spróbuję tak zrobić.
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Golden, Punto Śliczne z Was laseczki!!!
Ja dzisiaj musze wieczorem posprzątać dom bo jutro ksiądz, a dzisiaj do 19 jestem w pracy. Na pewno będzie mi się chciało jak cholera
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dla mnie bardzo zły. Zaczęło się od tego, że w nocy jakieś demony nademną fruwały i spałam może 3 godziny. Dziś mialam takiego ogromnego nerwa, że jeszcze do tej pory trzyma mnie adrenalina ![]() Wszystko nadrobiłam, ale wybaczcie, nie poodpisuje. Mam nadzieje, że ta cholerna sesja i *******ona uczelnia skończą się szybko i szybko o niej zapomne. To dzięki niej uświadczam się każdego dnia w przekonaniu, że kłamstwa, krętactwa i wszelkie oszustwa są w modzie i to one wygrywają |
|
|
|
#2085 |
|
Wtajemniczenie
|
i po księdzu
chyba nie uwierzył, że "mamy sakrament małżeństwa" i minę miał niewyraźną, jak powiedziałam, że ja nie stąd i że nie tu był ślub (jak nei tu to nie może sprawdzić ) a jak już datę usłyszał to łooooo prędko się zwinął . nie rozumiem dzięki za wszystkie słodzące komentarze może na zdjęciach nie widać, ale miałam ślicznie płaski brzuszek i jeszcze wcięcie w talii. ale tego to już tylko można się domyślać i wierzyć mi na słowo Punto - piękne zdjęcia i śliczna para ![]() jedna rada dla wszystkich młodych par - NIE OSZCZĘDZAĆ NA FOTOGRAFIE. kamerzystę można olać, winietki brylantowe można olać, nawet drogą wódkę można olać, bo nikt nie będzie pić na smaka ale na umór, więc i tą za 10 zł się upije, ale zdjęcia będą do końca życia. i to zdjęcia ogląda się najczęściej, nie długaśny film. mój błąd, że takiego właśnie fotografa nie miałam... i mam aż 3 zdjęcia których nie muszę się wstydzić... Sikoreczka - ja miałam prawie wszystko luzem, mały kok pod welon spięty a reszta frędzelki wisiały na TONIE lakieru, pianki i po 3-ch godzinach pod suszarką. resztki fryzury mam na zdj. z poprawin ale mi ogólnie nigdy się włosy kręcone nie trzymały i nie trzymają dłużej niż 2 - 3 godziny góra, w tym właśnie cały mój problem. porozkręcały się prawie do tej 6 rano, ale ogólnie przy takim skakaniu, ściskaniu, szarpaniu itp. to nawet niezły wynik Ijaa - gratulacje chwal się teraz co i jak ![]() Ang81 - electrolux ewb 101505w. od tygodnia, więc niewiele mogę Ci o niej powiedzieć ale dobrze, że na razie nic złego ![]() ma nawet program antyalergiczny oraz higieniczny w sam raz pod małe złotko na przyszłość ![]() Kash bidulko nie płacz i będzie tylko lepiej zobaczysz wszystko prowadzi ku lepszemu Haniula - jak 25 mm to ok pstryknij zdj jak przyjdzie
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smutne to jest co napisałaś ale prawdziwe,coraz częściej Ci co kłamią,kręcą są wygrani,niestety coraz mniej mi się to wszystko podoba. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dobra spadam bo zaraz goście będą. Pa.
|
|
#2088 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() BĘDĘ WYĆ! wszystko jest nie tak i nic się nie udaje. na dodatek mamy problem z mieszkaniem [zazyczyla sobie 700 za pokoj bo nasz wspollokator sie wyprowadzil, a mnie to gowno obchodzi ze oni maja przez to mniejsza kase] przeszukałam właśnie 300 stron z ogloszeniami inic nie znalazlam: albo cena kosmiczna, albo mieszkanie jeszcze gorsze niz nasze. powinnam sie uczyc, bo jutro mam dwa najwazniejsze kolosy a kluje mnie serce i łeb boli! mam dosyc Cytat:
Cytat:
![]() kash biedna Ty chyba mamy dzisiaj podobne humory;/ momi wszystko życzę Ci poprawy w pracy albo uzyskania super-extra hiper superzastej nowej posady z za***ista pensja![]() Punto cudne te zdjęcia i brat przystojniak
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-01-10 o 17:52 |
||
|
|
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
Ssnow ale właścicielka nie ma prawa tak robić, nie wiem jak to jest u Was czy macie umowę czy nie ale tak czy siak nie możecie płacić za pusty pokój, bo ktoś sie wyprowadził, nie Wasz obowiazek zapełnić mieszkanie przecież
a to które ostatnio podlinkowałaś? zajęte już? pytałaś w akademikach?? z tego co się orientuję to w skrzacie od kilku lat jest dużo wolnych miejsc i pokoi, może nowością nie grzeszy ale przeszedł remont i malowanie pokoi i korytarzy wszystkich i każdemu wynajmują, czy student, czy pracujący, czy z innej uczelni. jak nie skrzat to akademiki polibudy jeszcze są. plus wielki że żadne rachunki Cię nie interesują, ludzie nie imprezują jak kiedyś, więc nie masz się co bać, że nie będzie jak się uczyć, a jak bardzo się boisz o ciszę i spokój to właśnie do 3-go piętra są kwaterowane małżeństwa, pary z dziećmi, profesorowie i ludzie nie studiujący, i na tych piętrach zawsze była grobowa cisza. jest siłownia, jest pralnia z suszarnią, jest pracownia malarska i biologiczna (tak słyszałam światłowodowy z polibudy. może przesadzam z tym zachwalaniem skrzata, ale naprawdę fajnie tam było i nie było nigdy większego problemu z miejscami jak chcesz mogę zapytać kierowniczkę nie płacz i żadnych pieniędzy nie pożyczaj gdybyście potrzebowali mieszkania od wiosny to coś bym wykombinowała od kuzynki, bo zwalniają swoje, ale teraz na szybko nic nie poradzę
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem. byłam na zakupach. ciuchowych
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
nie polecam amatorki. my wzięliśmy kolegę który amatrsko zajmował się fotografią. miał super wypasiony sprzęt. a co go zabiło? warunki zdjęć. słabe oświetlenie itp. taaa każda wymówka dobra
|
|
#2091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja również, jak też "po znajomości", "z litości", "ze zobowiązania", "bo kolega/kuzyn/ciotka robi i gupio będzie kogoś innego wziąć"... bo kasy szkoda, bo coś. porządna opinia, piękne portfolio i więcej niż 10 zdjęć udanych z wesela... to powinno opiniować o fotografie. złej baletnicy wadzi rąbek u spódnicy, jak mawia moja babcia dobry fotograf nawet w złym świetle zrobi dobre zdjęcie, a paprok i na karaibach niczego nie pstryknie... do kolegi czy kuzyna z pretensjami i reklamacją w razie W się nie wystartuje, bo obraza boska do końca życia, a i tak będzie, że łaskę zrobił bo taniej (lub wcale) Was policzył. szkoda psuć ten jeden dzień na czyjeś udamisiezrobićzdjęcieczyn ie.
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że mądry polak po szkodzie no cóż. pozostaje, wziać ślub jeszcze raz a kupiłam bluzkę o taką http://www.butik.net.pl/product-pol-125944-Bluzka.html tyle że granatową ![]() sweterek pasiak, i gładki ![]() zakupy jednak czynią cuda humor o niebo lepszejszy.aaa, dziewczyny, jak tak dalej pójdzie to będę musiała Was opuścić chyba (tzn nie opuszczę Was
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taka w sumie luźna myśl... |
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
ja tylko mówię jak to było z naszym fotografem
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam! Micha zupy zagrzana (aż za bardzo), właśnie przy mnie paruje - mogę nadrabiać.
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia a co się stało że będziesz mieszkającą samą SDP??
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro kupuje Pośrednika i jak tam nie będzie ofert to pomyślę nad skrzatem... zobaczymy co z tego będzie... Dzięki golden za wsparcie a powiedz co Ty masz za konszachty z kierowniczką? Ja mam z nią same nieprzyjemne doświadczenia z tego co piszesz wydaje mi się że studiowałaś w czewie, a pochwalisz się na jakiej uczelni?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę aby jutro udała się rozmowa z szefem i obyś dostała tą podwyżkę, bo z pewnością należy Ci się A jeśli można wiedzieć gdzie pracujesz?? Że takie numery macie, no żeby w dniu wypłaty pieniążków w kasie na nie nie było to już chyba są wolne żarty.---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko już bez tej imprezy po kościele aż tak źle? jak by nie było - SPD zostaniesz, tytuł niezbywalny ![]() my sobie kiedyś zrobimy taką fajną sesję w plenerze, albo gdzieś ) Kelpie - przecież my nie do tego, że Ty myślisz o kimś znajomym, bo my go nie znamy, może robi fajne zdjęcia i wszystko będzie ok my tylko o swoich doświadczeniach , ja na początku byłam zadowolona, bo tanio (w sumie nic mnie to nie kosztowało) bo kilka zdjęć jest fajnych, ale pleneru nie miałam, a teraz jak na nie patrzę, to większość jest niedoświetlonych, w złej jakości, powiększyć się nie da, zrobić tapety tym bardziej i w dodatku zaangażowałam osoby, które powinny się tylko bawić, a do tego latały z aparatem i kamerą. bez sensu. ani się nie pobawili, ani zdjęć nie porobili bo całego sprzętu nie zabrali ze względu właśnie na to, że mieli się też bawić, więc ani lamp, ani obiektywów, ani nic. i wtedy byłam zadowolona, a teraz jest mi głupio po prostu. dziś zatrudniłabym fachowca, któremu nie bałabym się powiedzieć, że takie a takie zdjęcie chcę, że nie robi teraz chociaż jest fajna zabawa. i że chcę WSZYSTKIE zdjęcia z wesela na płycie. to jest norma. to nie może kosztować extra, bo ja zapłaciłam panu za każde pstryknięcie, jakie zrobił na moim weselu i on nie z łaski mi te zdjecia daje. owszem, wywołanie np. 100, oprawienie w album 30-tu, ok, bo to dotyczy zdjęć gotowych do oglądania, ale wszystkie ogólnie i wywołane i nie, powinny być dodatkowo na płycie dostępne. bez extra opłat. za to sie zapłaciło i to się powinno dostać. fotograf u brata mojego zażyczył sobie 200 zł extra za oddanie bratu na płycie nagranych wywołanych zdjęć. o wszystkich zdjęciach nie było mowy. dla mnie to jest bardzo nie w porządku. wiem, że wszyscy tak robią, ale młoda para płaci za wszystkie zdjęcia, nie tylko za te wywołane czy oprawione i powinna mieć je wszystkie do dyspozycji własnej. no i tak, przyznaję, nudzi mi się
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

To mój brat i bratowa 

(info w sprawie WOŚP w naszym mieście)
Słyszał tylko to co TŻ mówił 

prezesa nie dorwałam, bo wyszedł wcześniej a żeby tego było mało to jak poszłam do kasy odebrać wypłatę to się okazało, że lista jest ale gotówki do wypłaty w kasie nie ma i tym sposobem odeszłam z pustymi rękami
nie dość że śmieszna kasa to jeszcze nigdy na czas, jeszcze trochę to trzeba się bedzie prosić o swoje wcale nie lekko zarobione pieniądze 

chwal się teraz co i jak

chyba mamy dzisiaj podobne humory;/ momi wszystko życzę Ci poprawy w pracy albo uzyskania super-extra hiper superzastej nowej posady z za***ista pensja