Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 14:19   #2791
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

loluska cieszę się, że ze zdrowiem lepiej oby tak dalej

Mykam bo zaraz głodny Tż przyjedzie a potem mykamy do kosmetyczki miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 14:20   #2792
ramoncia217
Wtajemniczenie

E.J miłego wypadu do kosmetyczki
Stary 2011-01-10, 14:51   #2793
loluska
Zakorzenienie

caate ja wychodząc z gimnazjum nie potrafiłam nic z ang praktycznie, miałam fatalna nauczycielkę, i idąc na profil biologiczno- chemiczny nie obawiałam się wiodących przedmiotów tylko właśnie angielskiego. No ale w Lo miałam niesamowitą babkę, dzięki której bardzo polubiłam ten język i maturę zdałam bardzo zadowalająca jak dla mnie Może sposobem będzie znalezienie osoby, dzięki której jako pierwsze polubisz ten język? Bo na prawdę jest przyjemny

Dziewczyny lepiej dzięki wam bo tak podtrzymujecie na duchu

Ściągnęłam sobie film "Latawce" i sobie zaraz oblukam, w ogóle dawno nie miałam tak dobrego humoru Dzień się fajny zapowiada

i mam fazę na : Bruno Mars Grenade <3

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 15:14   #2794
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Kitka, jak Ty dajesz rade z dwoma kierunkami? przeciez wlasnie jak jest sesja to Ty sie nie rozdwoisz kobieto podziwiam Cie ja bym sie nigdy nie podjela tego.
architektura jest dosyc kosztowna, niestety... najgorsze, ze robie te projektyw skali 1:20,1:25 a to sa male i wez wycinaj sobie wszystkie meble jakie zaprojektujesz, pomaluj to, posklejaj i zeby bylo stylistycznie dobrze, te makiety mnie zabijaja
1 farba kosztuje 15zl, potrzebuje min.4, bo ja lacze kolory i sama mieszam, nie kupuje gotowych bo to za duzo kasy by poszlo, a i tak co miesiac musz ekupowac nowe farby, bo nie starcza... potem te plyty, jakies folie to na to mi poszlo 76zl. rapitografy, 1sztuka 30zl, a potrzebny min.3, bloki a0-5zl, a spokojnie na sesji idzie mi taki 7, i zwykle brystole to juz nie licze, bo na kazdych zajeciach ok 4, czyli jakies 14zl.
i tak sobie mysle, ze chce isc na panstwowa, ale ja za chiny nie zdam matury z ang, bo tego jezyka nie umiem i juz w ogole w dolek wpadlam. chcialabym miec ksiazke albo jakis kurs gdzie tak zrozumiem od podstaw ten jezyk, bo ja tego nie czaje.

loluska, ja tez tak mam, ze ma cwiczenia na ocene i to jako ocena koncowa pozniej Ci sie liczy, chyba o to chodzi

widze, ze kazda ma ciezko, jeszcze ciagle glodna chodze i przejmuje sie tym angielskim, bo dotarlo do mnie, z ejezeli chce zmieniac ta szkole, to musze to zrobic, a ja tak sie boje porazki
kurcze to drogie masz te studia rzeczywiście.... a co do moich sesji- na szczęscie egzaminy mi sie w miarę spoko ulozyly że nie pokrywaja mi sie , czasami mam 2 jednego dnia ale to juz w tamtym roku przerabialam i wiem że da się zdać...

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
u mnie dziś taka ładna pogoda, świeci słonko i cuję wiosnę hehe w powietrzu .. mam już dośc zimy , chyba juz kazdy ma..

czekam na mój olej kokosowy, i mam pytanie do was, bo tego co wiem on jest w postaci tałej, i jak ja mam go wyciągnąć buteleczki żeby na włosy nałozyc??
u mnie wczoraj tak było, chodziłam cały dzień w skórce zamiast w płaszczu... nawet wieczorem na światełku do nieba byłam w płaszczu...

Cytat:
no to ja mam tez tak, z niektorych przedmiotow, np. z rysunku technicznego, mam parenascie prac i nie mam juz egzaminu koncowego, tam sie liczy obecnosc na zajeciach i jak bylas na zajeciach to masz ocene i to potwierdza. gorzej jak sie nie zaliczy, to wtedy z poprawianiem jest problem, z tego co wiem, bo trzeba si enalatac po roznych uczelniach, bo ta kobieta prowadzi rozne zajecia.
co do angielskiego, ja bardzo nie lubie tego jezyka, mam traume po jednym nauczycielu, ktory wlasnie nie dopuscil mnie do matury z ang.
ja znam niemiecki, francuski troche (rodzina TZta mowi duzo po francusku,rozumiem co mowia, ale mowic juz nie powiem) i troche keidys uczylam sie hiszpanskiego, takie podstawy znam, ale ang po prostu nienawidze i nie potrafie sobie z nim poradzic, a wiem ze musze, ale nie wiem jak i to jest najgorsze

ciesze sie, ze juz lepiej u Ciebie ze zdrowkiem

dokladnie
też mam tak na niektórych ćwiczeniach, że licza się obecnosci i przygotowanie na poszczególne...
a co do angielskiego- dla mnie idzie on dobrze, udalo mi sie go nauczyć porządnie w trzy lata- więc chyba wszystko zależy od nauczyciela, ja chodziłam prywatnie do bardzo fajnej kobiety teraz ucze się 7 rok i bede za dwa tygodnie pisała egazmin na C1...
wiesz wydae mi sie że po prostu masz uprzedzenia do tego języka przez nauczycieli... ale naprawde on nie jest trudny i wiem że na pewno dasz rade go zdac zdolna kobietka jestes i na pewno sie uda a do tej szkoly musi być koniecznie angielski?? nie może być inny język?? bo na wielu tak jest że mozesz wybierać jaki język na maturze zdajesz...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 15:23   #2795
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

to moje dzisiejsze zdobycze
krem ziaja.zaczelam chodzic na solarium wiec go kupilam bopodobno pomaga w opalaniu,
lactacyd bo mam ostatnio problemy jakies infekcje czesto a od dawna nic nie mialam chyba przez depilacje.
tunika bardzo fajna taka zwiewna przezroczysta rekawy cos w rodzaju kimona-9zl w lumpie
sweterek bardzo lubie takie krotkie sweterki ten bardzo seksowny obcisly bardzo seksi w nim wygladam i jak nowy -7 zl w lumpie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0537.jpg (133,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0539.jpg (168,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0542.jpg (148,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0540.jpg (199,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0538.jpg (189,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0541.jpg (123,4 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-01-10, 15:24   #2796
angelinmyheart
Zakorzenienie

angelwithoutsoul dziękuje.

loluska, jak chcesz to mogę wstawić zdjęcie całej sukienki, ale całe jest rozmazane, wiec dużo nie widać. :/ I Tobie też dziękuje.

honey1012 witaj. Podoba mi się Twój opis i przyłącze się do postanowień. Szczególnie co do prawka, którego od 3 lat boje się zrobić i co do angielskiego.

Cytat:
full nauki, a nic mi sie nie chce i siedze w pizamie. Tez tak macie?
Też tak mam. W sobotę mam mówić przy wszystkich o książce, którą miałam przetłumaczyć, a w ndz. zaliczenie z przedsiębiorczości.

Kupiłam dzisiaj płatki kosmetyczne, olejek ten z Babydream co pisałyście i niebieską torebkę za 6 zł. Kiedyś ją miałam, ale pasek mi się urwał, a za tyle to mogę kupić nową.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 15:42   #2797
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
oj dziewczyny ale pisalyscie, jeju nienadrobie Was
mialam week zaliczeniowy, narazie mam wszystko pozaliczane i jest okej.

doszlam do wniosku,ze colorstay mnie zapycha, bo juz mialam poprawe, dzis sie nim pomalowalam i juz wieczorem mialam bialego syfka. wiec jak dojde znowu do ladu z cera, przetestuje go, jezeli znowu mnie wysypie to niestety praktycznie nowa buteleczka poleci do kosza, a ja nie wiem co kupic w zamian

codziennie widzialam sie z TZ i czuje sie taka spelniona, szczesliwa
mam ochote obcianc paznokcie, zeby miec takie krotkie, ale szkoda mi bo mam zel 2tyg dopiero, ale juz mam dosc dlugich i chce miec krotkie...
ciesze sie kochana. a co do paznokci to skad taka zmiana ?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

zaraz poogladam wasze nowe fotki
ja tak czytam i czytam wszytskie si euczycie a ja mam skonczone tylko liceum z matura jak narazie i nic wiecej, chcialabym wrocic do szkoly ale jak narazie musze poszukac pracy a pozniej pomysle o szkole.....jak zaczne zarabiac i bede miala wiecej kasy to zaczne lepiej o siebie dbac, kupie te witaminki o ktorych piszecie i wogole nakupuje kosmetykow bo teraz to juz wszytsko mi sie pokonczylo szykuje mi sie praca w biurze mam nadzieje ze sie uda narazie czekam moj teść ma mi zalatwic

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny udzielałam się chwile w 1 części ale potem jakoś znikłam przyjmiecie mnie ponownie?
Nadszedł nowy rok i pora coś zmienić a nie tylko narzekać
Chcę być zadbana i czuć się dobrze w swoim ciele!
hej witaj
dobre postanowienia na nowy rok

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

E.J fajnie masz do kosmetyczki mmm... ja kiedys chodzilam raz w tygodniu minimum do kosmetyczki a teraz jzu nie pamietam kiedy bylam no coz .... ale jak pojde dp pracy to sie wezme za siebie
Stary 2011-01-10, 16:09   #2798
ramoncia217
Wtajemniczenie

blondyneczka fajne zakupki

ja dzisiaj zamierzam zadbać o włoski, balsam brązujący i podstawa
Stary 2011-01-10, 16:22   #2799
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Plan na styczeń, uczę się, ćwiczę i dbam o siebie.

Z każdym dniem mądrzejsza i piękniejsza
też mam taki plan z nauką do maja, z dbaniem o siebie i ćwiczeniem mam nadzieję, że cały rok

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Caate, ja także kocham Angelinę Teraz wychodzi ten nowy film z nią i Deppem 'Turysta' - już nie mogę się doczekać, to moi ulubieni aktorzy
widziałam zapowiedź w kinie i nie zachęciła mnie do obejrzenia tego filmu.
a "Salt", o którym pisałyście, jest według mnie słaby. kolejny film z Jolie, w którym dzieje się to samo i ona gra taką samą postać. przejadło się to już.

Cytat:
Witam Was dziewczyny udzielałam się chwile w 1 części ale potem jakoś znikłam przyjmiecie mnie ponownie?
witaj

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate ja wychodząc z gimnazjum nie potrafiłam nic z ang praktycznie, miałam fatalna nauczycielkę, i idąc na profil biologiczno- chemiczny nie obawiałam się wiodących przedmiotów tylko właśnie angielskiego. No ale w Lo miałam niesamowitą babkę, dzięki której bardzo polubiłam ten język i maturę zdałam bardzo zadowalająca jak dla mnie Może sposobem będzie znalezienie osoby, dzięki której jako pierwsze polubisz ten język? Bo na prawdę jest przyjemny
a na ile zdałaś?

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-01-10 o 16:24
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:54   #2800
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja sobie nałożyłam na paznokcie serum z wit. c i wapniem najlepiej odżywia moje pazurki
Stary 2011-01-10, 16:55   #2801
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul dziękuje.

loluska, jak chcesz to mogę wstawić zdjęcie całej sukienki, ale całe jest rozmazane, wiec dużo nie widać. :/ I Tobie też dziękuje.

honey1012 witaj. Podoba mi się Twój opis i przyłącze się do postanowień. Szczególnie co do prawka, którego od 3 lat boje się zrobić i co do angielskiego.

Też tak mam. W sobotę mam mówić przy wszystkich o książce, którą miałam przetłumaczyć, a w ndz. zaliczenie z przedsiębiorczości.

Kupiłam dzisiaj płatki kosmetyczne, olejek ten z Babydream co pisałyście i niebieską torebkę za 6 zł. Kiedyś ją miałam, ale pasek mi się urwał, a za tyle to mogę kupić nową.
no pewnie że chcę

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też mam taki plan z nauką do maja, z dbaniem o siebie i ćwiczeniem mam nadzieję, że cały rok

a "Salt", o którym pisałyście, jest według mnie słaby. kolejny film z Jolie, w którym dzieje się to samo i ona gra taką samą postać. przejadło się to już.

witaj

a na ile zdałaś?
pisemna 74 %
ustna 19/20

ja byłam bardzo zadowolona, na kogoś kto wychodząc z gim nawet czytać dobrze nie umiał to sukces

blondyneczka
ten sweterek łaaadny

Stary 2011-01-10, 16:58   #2802
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc dziewczyny

wiecie ze przyszly do mnie juz ciuchy z allegro? ale tempo

swoja droga egzamin psozedl mi do d... ale trudno sie mowi

Kitka ja chyba zapisze sie na cwiczenia gdzies zeby wspomoc moje odchudzanie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:02   #2803
marthaaa
Raczkowanie

Buahhot, pokaż ciuszki

SamaraNW, ja obejrzę go tylko i wyłącznie po to, żeby ich razem zobaczyć na ekranie nawet, jeśli fabuła jest kiepska

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:07   #2804
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Buahhot, pokaż ciuszki

SamaraNW, ja obejrzę go tylko i wyłącznie po to, żeby ich razem zobaczyć na ekranie nawet, jeśli fabuła jest kiepska
na sobie? troche brzuch mi odstaje wiec ciezko bedzie

Stary 2011-01-10, 17:08   #2805
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
loluska wracaj szybko do zdrowia. Wstawiłam, ale tylko jedno zdjęcie, bo na reszcie to mam jedno oko przymknięte, jak by była pijana. Mam też w domu w całości, ale wszystkie rozmazane. Może od fotografa, jak będą lepsze to wstawię jeszcze.
ślicznie wyglądałaś

Cytat:
Witaj

Cytat:
witam

witaj

a na ile zdałaś?
podpisuję się pod tym i chyba jako jedna z nielicznych nie lubię Angeliny jako aktorki

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

wiecie ze przyszly do mnie juz ciuchy z allegro? ale tempo

swoja droga egzamin psozedl mi do d... ale trudno sie mowi

Kitka ja chyba zapisze sie na cwiczenia gdzies zeby wspomoc moje odchudzanie
I jak golfik?

Loluska
zdrówka

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:20   #2806
Soph
Zakorzenienie

hej

wpadłam tylko się zameldować i porobić notatki z neta
i do nauki lecę

proszę o trzymanie kciuków jutro za mnie

dziś nafta na włosy, babydream, a później reszta SPAmowania

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:31   #2807
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Powiem tak:
-Jestem bardzo mile zaskoczona sweterkiem, jest dluzszy, taka tuniczka, tak do bioder/pupy, jest taki delikatny, elegancki
-W bluzeczce wkurzyla mnie jedna rzecz- ten zabot ma powstawiane zylki, zeby chyba sie nie deformowal, zeby ladnie sie ukladal i przy golfie od wewnatrz te zylki drapaly w szyje wiec je powyciagalam je troche i ucielam z 5cm teraz nic nie drapie. Jedyne co nalezy powiedziec to to, ze to jest bluzka a nie tunika, wiec ma taka dlugosc jak widac na zdjeciach w aukcji, jesli ktos lubi dluzsze bluzeczki/tuniki to tej nie polecam bo jest po prostu krotka-tzn ma standardową dlugosc jak na bluzkę ale ogolnie jestem zadowolona z zakupu, tylko troche brzuch mi widac, ale to sie zrobi
-No i spodnie- rowniez jestem mile zaskoczona

ogolnie udane zakupy

Stary 2011-01-10, 17:35   #2808
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

wpadłam tylko się zameldować i porobić notatki z neta
i do nauki lecę

dziś nafta na włosy, babydream, a później reszta SPAmowania

będziemy 3mac

snow
dziękuję

Stary 2011-01-10, 17:47   #2809
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

będziemy

Cytat:
Powiem tak:
-Jestem bardzo mile zaskoczona sweterkiem, jest dluzszy, taka tuniczka, tak do bioder/pupy, jest taki delikatny, elegancki
-W bluzeczce wkurzyla mnie jedna rzecz- ten zabot ma powstawiane zylki, zeby chyba sie nie deformowal, zeby ladnie sie ukladal i przy golfie od wewnatrz te zylki drapaly w szyje wiec je powyciagalam je troche i ucielam z 5cm teraz nic nie drapie. Jedyne co nalezy powiedziec to to, ze to jest bluzka a nie tunika, wiec ma taka dlugosc jak widac na zdjeciach w aukcji, jesli ktos lubi dluzsze bluzeczki/tuniki to tej nie polecam bo jest po prostu krotka-tzn ma standardową dlugosc jak na bluzkę ale ogolnie jestem zadowolona z zakupu, tylko troche brzuch mi widac, ale to sie zrobi
-No i spodnie- rowniez jestem mile zaskoczona

ogolnie udane zakupy
A powiedz mi jeszcze co do rozmiaru to faktycznie taki "uniwersalny" ? Na drobinkę bez cycków będzie pasował? ale wstyyd

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 17:50   #2810
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Buahhot, pokaż ciuszki

może i fabuła nie będzie kiepska, bo często zapowiedzi nie oddają w ogóle filmu. patrząc na obsadę, szczególnie mam na myśli Depp'a, to film nie powinien być najgorszy. przynajmniej ja nie przypominam sobie słabego filmu z nim.

ja chcę iść w tym tygodniu na "Mr. Nobody". widziała może któraś z Was?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
pisemna 74 %
ustna 19/20

ja byłam bardzo zadowolona, na kogoś kto wychodząc z gim nawet czytać dobrze nie umiał to sukces
no to ładnie Ci poszło
Stary 2011-01-10, 17:58   #2811
snowhitee
Zakorzenienie

A ja chcę iść z TŻ na "Poznaj naszą rodzinkę" Poprzednie 2 części oglądaliśmy i film jest niesamowity naprawdę polecam, do tego świetna gra świetnych aktorów

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 17:59   #2812
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
będziemy

A powiedz mi jeszcze co do rozmiaru to faktycznie taki "uniwersalny" ? Na drobinkę bez cycków będzie pasował? ale wstyyd
Co Ty mowisz
Od pachy do pachy jest 40cm, a dlugosc bluzki od ramienia to ok 52-53cm, a rekaw (od zszycia) 55-56cm. Moze porownaj sobie z jakas bluzka? Ja niestety juz nie pamietam, kiedy bylam szczupla, jak na mnie lezaly rozmiary uniwersalne ehh jak tak mozna sie zapuscic

Stary 2011-01-10, 18:03   #2813
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty mowisz
Od pachy do pachy jest 40cm, a dlugosc bluzki od ramienia to ok 52-53cm, a rekaw (od zszycia) 55-56cm. Moze porownaj sobie z jakas bluzka? Ja niestety juz nie pamietam, kiedy bylam szczupla, jak na mnie lezaly rozmiary uniwersalne ehh jak tak mozna sie zapuscic
Prawdę mówię Kurcze ale to krótka strasznie jest, ja od ramienia najkrótsze bluzki to przynajmniej z 55-56cm muszę mieć Ale ona jest taka ładna Przemyślę to jeszcze, mam czas do piątku. Najwyżej będę naciągać A ta babeczka od legginsów mi jeszcze nie odpisała
I zestaw z wygranej w aniołkach też jeszcze nie doszedł

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 18:05   #2814
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chcę iść z TŻ na "Poznaj naszą rodzinkę" Poprzednie 2 części oglądaliśmy i film jest niesamowity naprawdę polecam, do tego świetna gra świetnych aktorów
miałam iść na to w święta, bo wtedy była premiera, ale zmieniliśmy plany i zupełnie zapomniałam o tym filmie chyba długo go już nie pograją,ale jak zdążę, to się wybiorę, bo fakt, 2-ie poprzednie części były śmieszne

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Prawdę mówię Kurcze ale to krótka strasznie jest, ja od ramienia najkrótsze bluzki to przynajmniej z 55-56cm muszę mieć Ale ona jest taka ładna Przemyślę to jeszcze, mam czas do piątku. Najwyżej będę naciągać A ta babeczka od legginsów mi jeszcze nie odpisała
ja bym nie kupiła, bo strasznie krótka jest. mamy ten sam wzrost i wiem, że ja bym w takiej miała za dużo na wierzchu, a tego nie lubię.
Stary 2011-01-10, 18:06   #2815
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ladna bluzeczka ladna no pewnie, przemysl sobie mi tez prezent z aniolkow jeszcze nie przszedl, w sumie w regulaminie nie jest nic napisane na temat terminu wysylki prezentow trzeba czekac chociaz nie moge sie doczekac

Stary 2011-01-10, 18:08   #2816
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
miałam iść na to w święta, bo wtedy była premiera, ale zmieniliśmy plany i zupełnie zapomniałam o tym filmie chyba długo go już nie pograją,ale jak zdążę, to się wybiorę, bo fakt, 2-ie poprzednie części były śmieszne
tak tak, on już dość długo leci w kinach, pewnie niedługo pojawi się w sieci do ściągnięcia w jakiejś lepszej wersji niż cam Ale szczerze mówiąc wolałabym na to do kina pójść

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
ladna bluzeczka ladna no pewnie, przemysl sobie mi tez prezent z aniolkow jeszcze nie przszedl, w sumie w regulaminie nie jest nic napisane na temat terminu wysylki prezentow trzeba czekac chociaz nie moge sie doczekac
aaa bo Ty szczoteczkę wygrałaś tak? Czy coś jeszcze lepszego?

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 18:12   #2817
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tak tak, on już dość długo leci w kinach, pewnie niedługo pojawi się w sieci do ściągnięcia w jakiejś lepszej wersji niż cam Ale szczerze mówiąc wolałabym na to do kina pójść

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

aaa bo Ty szczoteczkę wygrałaś tak? Czy coś jeszcze lepszego?
tak szczoteczke bardzo sie z niej ciesze

Stary 2011-01-10, 18:32   #2818
loluska
Zakorzenienie

włosy:
szampon nivea
odżywka z isany
kuracja odbudowująca age retreat

ciało
żel under 20 na plecka i dekolt ( na twarz jest zbyt mocny więc wykorzystam go inaczej)
pumeksowanie stóp
serum eveline na piersi
balsam nawilżający z olejkiem ryżowym z avonu <3

muszę jeszcze pomalować paznokcie i idę sobie powtórzyć mięśnie na jutro potem na wspólnej i łóżeczko :d nie mam pojęcia jak wstanę jutro o 6 :P

Stary 2011-01-10, 18:35   #2819
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Piękne Wczoraj kupiłam sobie swój pierwszy ciemny lakier do paznokci. Wybrałam kolor: dojrzała śliwka węgierka. Muszę przyznać, że jestem zachwycona tym, jak się prezentuje na moich paznokciach. Spodziewałam się totalnej masakry.
Co do pogody, to u mnie na prawdę czuć wiosnę. Tylko roztopy mnie denerwują.
Stary 2011-01-10, 18:36   #2820
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a ja mieszkam w Gdańsku i uważam że jest stary i brzydki
ale Kraków też uwielbiam
Ja uwielbiam Gdańsk i Poznań

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Nie zapomnę jak mama Tż zachorowała i Tż musiał myć w kuchni gary, naczynia ect. dla niego to był prawdziwy szok,że tyyyle tego jest i tyle trzeba myć o sprzątaniu już nie wspomnę
Hehe to mój Tż jest jakiś inny, bo wszystko sam zrobić potrafi. Ostatnio nawet mi przyszył łatke do koszuli którą przepaliłam

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Rozmawiacie o chudnięciu więc może się wypowiem. Stosuję dietę niskowęglowodanową tydzień(bardzo krótko) i do tego biorę codziennie koenzym Q10(nie chce chudnąć i tak mam niedowagę, z innych względów mam tą dietę, robię z siebie taki mały eksperyment). Schudłam 2 kg w tydzien,nie cwiczę,zadnego wysilku,na wfie tez rzadko ćwiczę, więc jak ktoras z was chce bez wielkiego wysiłku spróbować takiej diety to może. Z jedzeniem się w ogóle nie ograniczam : )
A możesz napisać co jesz w ciągu dnia? Tak dla przykładu.

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja wolę nie ryzykować, mam bardzo kruche zęby, a kiedyś przeczytałam na jakimś wątku, że dziewczynie odpadł kawałek zęba po stosowaniu BP

Z mojej strony jeśli chodzi o wybielanie bardzo polecam wybielającą szczoteczkę Listerine

marthaaa, ja nawet w tej grupie jestem, straszny ze mnie nocny marek
Ja miałam podobnie z BP. Ukruszyło mi się szkliwo na jedynce i jak się ktoś przyjrzy to widać to. Muszę wybrać się do dentysty żeby mi coś z tym zrobił.

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, od jakiegoś czasu was podczytuje, mogę dołączyć ? taki wątek to świetna rzecz aby być bardziej systematyczną
Witam Cię

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyny dobry jest ten Merz Specjal? działa?
Mi pomaga. Szczególnie na paznokcie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
heeeej

honey

szkoda, mniej więcej tydz

Szkoda, że na tak króciutko.

Cytat:
a ja dzisiaj jestem jakas nijaka
nic mi sie nie chce, chyba przez to, ze w week mialam sobie kupic pedzel do podkladu i jakies dzinsy, a cala kase wydalam na farby, jakies kleje, plyty,gliny przez ta przekleta makiete salonu na zaliczenie
ja nie wiem jak ktos nie ma kasy, a tu co zaliczenie to mi na te wszystkie materialy spokojnie idzie 300zl... jestem splukana i zle mi z tym

mam full nauki, a nic mi sie nie chce i siedze w pizamie. Tez tak macie?
Też mam tak dziś. Jakaś przemęczona jestem strasznie. Zeszły tydzień cały się uczyłam i nie mamna nic sił. Do tego z rana miałam 37,4 gorączki. Muszę się jutro zmobilizować, bo w ten weekend mam kolejne 3 zaliczenia.

Dzisiaj jednak będzie słodkie lenistwo i film z moim Tż'tem

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości