Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 16:02   #3091
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

kliwia ty moja sklerozo ja jak karmiłam to mówiłam że cyce mi mogą takie zostać mrrrr ale zeszły.. bu wszystko zależy gdzie, u mnie są ale tylko na ostatnie numery...

Rosette no dobra a spagetii mrrrr już niedługo zjesz
Stary 2011-01-10, 16:11   #3092
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:15   #3093
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ojeeee może jutro upiekę... mrrrr szarlotka
Stary 2011-01-10, 16:22   #3094
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Szarlotkę też lubię
Jeśli lubisz ciasta z jabłkami to polecam ten przepis
http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...0187,9495.html

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:27   #3095
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

haha, trzeba się troszkę poznęcać!

(...)
Przypomnę Ci to kiedyś

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a bo ludziom nigdy nie dogodzisz
się przyczepią czemu tylko cywilny, potem się przyczepią czemu zaraz po ślubie nie ma dzieci, czemu parę lat później nie jest się umęczoną matką-polką itp
Jak ktoś jest wierzący i ślub kościelny jest dla niego ważny, to niech robi, a jak nie, to nie musi i nikomu nic do tego

ja swoją miejscową juz obczytałam

Ostatnio przytachałąm z antykwariatu książkę o medycynie sądowej, odciskach palców, metodach wykrywania zbrodni itp
Książka zapowiada się ciekawie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ufff .... po ekspertyzie wyszło na nasza korzyść tzn. zwrócili uwagę na ten pedał gazu , porobili zdjęcia koleś powiedział że nawet samoloty z nieba spadaja to tylko maszyny zawsze coś może się zdarzyć w najmniej spodziewanym momencie także stwierdzli że to było przyczyną nie możności zatrzymania samochodu
gucia wiem wiem zresztą ziemniaki chwilę bo troszkę za długo je gotowałam
katunia dokładnie
Super wieści!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
agus - kciuki za wuzyte, niech dzidziolek sie tyleczkiem nie wypnie tylko pokaze co tam ukrywa haha

kasia - no to super z ta ekspertyza !!

Moj dzidziolek zasnal, ja pojadlam obiadu - mialam zapiekanke z makaronem-mniam.
A teraz mam ochote na kawke (zbozowa) ale nie lubie sama pic kawy... kto ma ochote na kawe stawiam wode
Jezuuu dziewczyny nie mogę z Wami dzisiaj Jeszcze niedawno pisałam do męża, ze zjadłabym zapiekanki z makaronem
A na kawkę to ja chętnie
Stary 2011-01-10, 16:58   #3096
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hej laseczki |

przeżyłam te chrzciny, tylko 1 ciotka sie zapytała dlaczego sama jestem-powiedziałam, że TZ ma egzaminy w szkole i nie miał jak przyjechać. Ale było mi cholernie smutno tak samej, i nawet się poryczałam jak rozmawiałam z ciocią i chrzestnym moim....ech...
każdy myślał, że moja Julka to przynajmniej z 4 miesiące już ma

jej rozpisałyście się o tych pieczonych ziemniaczkach.... a ja bez obiadu dziś... przed chwilą tylko wciągnęłam czekoladowego mikołaja

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:23   #3097
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Musze sie pochwalic - moj Tomaszek wlasnie pierwszy raz zasmial sie tak w glos !!!
bawilam sie z nim w laskotki i go tak tulilam i laskotalam bo brszuszku i paszkach ze zaczal sie smiac!!
myslam sie sie polacze ze smiechu jak go uslyszalam -
slodko

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ech...w tym miesiącu R dostał kiepską wypłatę, właśnie do mnie dzwonił, że zajrzał na konto (on ma 10 wypłatę)...miał kilka dni postojowego i do tego L4, więc lipa...musimy w tym miesiącu trochę przyoszczędzić, bo ciężko będzie. Ech...ta kasa.
Gucia...co do cywilnego ślubu, to fakt...jest takie przeświadczenie, że on jest taki jakby "mniej ważny" nie wiem jak to określić, ale przecież to ślub o takiej samej ważności jak i z kościelny. Tak mi się skojarzyło, bo ostatnio mama R coś mówiła, że jak myślimy o slubie to lepiej poczekać co będzie z tym unieważnieniem kościelnym, bo brać tylko cywilny to jakoś tak niebardzo...ech. Gucia podrzuć jakąś fotkę ślubną, bo ciekawa jestem
Nie bardzo sie orientuje to jak dostaniesz uniewaznienie to mozesz normalnie brac slub w kosciele? bo ja myslalam ze juz nie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej laseczki |

przeżyłam te chrzciny, tylko 1 ciotka sie zapytała dlaczego sama jestem-powiedziałam, że TZ ma egzaminy w szkole i nie miał jak przyjechać. Ale było mi cholernie smutno tak samej, i nawet się poryczałam jak rozmawiałam z ciocią i chrzestnym moim....ech...

jej rozpisałyście się o tych pieczonych ziemniaczkach.... a ja bez obiadu dziś... przed chwilą tylko wciągnęłam czekoladowego mikołaja
i dobrze jej powiedzialas nie musisz sie tlumaczyc ale domyslam sie ze bylo Ci ciezko bo zawsze razem a teraz musisz liczyc sama na siebie no i jeszcze te pytania ...

atomufka - super ze juz niedlugo wracacie do Polski

rybulka - maly rosnie jak na drozdzach

gucia - chetnie bym zobaczyla zdjecia z waszego slubu

anika - super zakupy

Ja tez wlasnie zamowilam posciel do naszej sypialni

A tak wogole to czesc Padam na twarz ze zmeczenia wczoraj organizowalismy Final Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy u nas w Mahopac byla licytacja roznych rzeczy zebralismy wsumie 3,470$ mniej niz rok temu .. no ale kazda zlotowka sie liczy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:40   #3098
klion78
Zadomowienie

hop, hop Maja, Ty nasz ekspercie od perfum doradź mi proszę jakie znasz fajne zapachy z nutą wanilii. Ja kupiłam ostatnio Lacoste inspiration. Opinie ma nie najlepsze, ale mnie się bardzo podoba. Tylko jest strasznie ulotny, po 2 godz. już go nie czuję.
Stary 2011-01-10, 17:44   #3099
india83
Zakorzenienie

hej

ale mam zaleglosci, zaraz spróbuje nadrobic
ale mialam intensywne dni- w weekend studia, bardzo fajne zajecia, dzis szkolenie z negocjacji kryzysowych - swietna sprawa, jutro ciag dalszy.

chcialam się pochwalic, ze w pt udaly mi sie zakupy. odkurzacz, ktory chcialam kupic przed swietami (wtedy byl tylko z ekspozycji) w pt kupilismy o 120zł taniej bez vatu skorzytsalismy równiez z promocju w Jysku kupilismy 2 poduchy, narzute na materac w okazyjnych cenach, no i jeszcze zamowilismy materac tez z promocji, wiec jestesmy zadowoleni
ale z gorszych wiadomosci to takie, ze zostały wyrzucone karty gwarancyjne od lodówki, piekarnika i zmywarki został tylkoparagon, myslicie, ze to wystarczy w razie awarii?

ok, uciekam nadrabiac
Stary 2011-01-10, 17:48   #3100
zaaaabcia
Zakorzenienie

Fotki z wczorajszej WOSP

Rzeczy przeznaczone na licytacje
Nasza ekipa
Najmlodsza uczestniczka 1-miesieczna Emilka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5926.jpg (144,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5934.jpg (115,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5945.jpg (120,3 KB, 33 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-01-10, 17:49   #3101
martucha84
Zakorzenienie

India jeśli masz tylko paragon to na jego podstawie masz 2 lata gwarancji, wiec ok, gorzej jeśli na sprzęt miałaś np 5 lat, czy tam więcej niż dwa, wtedy karta podbita! jest niezbędna, inaczej pozostaje ci tylko paragonowe 2 lata
ciesze się że zakupy udane no i zajęcia i szkolenie
Stary 2011-01-10, 18:06   #3102
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

A ja właśnie wyciągnęłam z piekarnika babkę kakaowo-migdałową, jeszcze obleję ją czekoladą i
mona daj prosze koniecznie przepis - brzmi pysznie !!!
ja chce jutro piec cytrynowa babke

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kochana już wcześniej pisałam, ale chyba nie widziałaś
Piszę o wartościach moralnych

Aaaa i dzięki za kopa uciekam
to juz teraz zakoduje na zawsze
ja pisalam lic o komiksach a mgr o basnich i bajkach

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Przypomnę Ci to kiedyś

Książka zapowiada się ciekawie

Super wieści!

Jezuuu dziewczyny nie mogę z Wami dzisiaj Jeszcze niedawno pisałam do męża, ze zjadłabym zapiekanki z makaronem
A na kawkę to ja chętnie
kawka jeszcze do zrobienia
zapiekanki juz nie ma - zjadlam cala

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
hej

ale mam zaleglosci, zaraz spróbuje nadrobic
ale mialam intensywne dni- w weekend studia, bardzo fajne zajecia, dzis szkolenie z negocjacji kryzysowych - swietna sprawa, jutro ciag dalszy.

chcialam się pochwalic, ze w pt udaly mi sie zakupy. odkurzacz, ktory chcialam kupic przed swietami (wtedy byl tylko z ekspozycji) w pt kupilismy o 120zł taniej bez vatu skorzytsalismy równiez z promocju w Jysku kupilismy 2 poduchy, narzute na materac w okazyjnych cenach, no i jeszcze zamowilismy materac tez z promocji, wiec jestesmy zadowoleni
ale z gorszych wiadomosci to takie, ze zostały wyrzucone karty gwarancyjne od lodówki, piekarnika i zmywarki został tylkoparagon, myslicie, ze to wystarczy w razie awarii?

ok, uciekam nadrabiac
fajnie sie wam udalo z zakupami
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:11   #3103
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
hop, hop Maja, Ty nasz ekspercie od perfum doradź mi proszę jakie znasz fajne zapachy z nutą wanilii. Ja kupiłam ostatnio Lacoste inspiration. Opinie ma nie najlepsze, ale mnie się bardzo podoba. Tylko jest strasznie ulotny, po 2 godz. już go nie czuję.
tu jest cały wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=32324

jak coś z mniejszego przedziału cenowego, to Yves Rocher ma fajną wode toaletową z nutą tylko wanilii

Z droższych Dior Hypnotic Poison, czyli budyń waniliowy , Dior Addict, Givenchy Ange ou Demon (choć wanilia pod pierzynką z przypraw i lilii), Guerlain Shalimar (dla wielbicieli retro staroci), Lancome Hypnose (wanilia z gumą do żucia), Chopard Wish, Paco Rabanne Black XS, można tez wyniuchać w Angelu

A jak masz więcej kasy i dostęp do perfumerii niszowych, to moge polecić Un Bois Vanille Lutensa, 1725 Casanova Histoiries des parfums, Havana Vanille L'Artisana i Gaiac Micallef

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-10 o 18:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:39   #3104
atomufka
Zakorzenienie

cześć
Pisałam ,pisałam i się skasowało

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:44   #3105
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ech...w tym miesiącu R dostał kiepską wypłatę, właśnie do mnie dzwonił, że zajrzał na konto (on ma 10 wypłatę)...miał kilka dni postojowego i do tego L4, więc lipa...musimy w tym miesiącu trochę przyoszczędzić, bo ciężko będzie. Ech...ta kasa.
Gucia...co do cywilnego ślubu, to fakt...jest takie przeświadczenie, że on jest taki jakby "mniej ważny" nie wiem jak to określić, ale przecież to ślub o takiej samej ważności jak i z kościelny. Tak mi się skojarzyło, bo ostatnio mama R coś mówiła, że jak myślimy o slubie to lepiej poczekać co będzie z tym unieważnieniem kościelnym, bo brać tylko cywilny to jakoś tak niebardzo...ech. Gucia podrzuć jakąś fotkę ślubną, bo ciekawa jestem
Agatka u nas tez kiepsko sie robi z kasa... wiec wiem jak się czujesz. Kurcze obawiam się, że zobowiazania finansowe nas przerosna, choc w sumie najtrudniej przetrwac zime. A czy slub cywilny bedzie mial dla was takie samo znaczenie jak koscielny to chyba wy powinniscie woedziec a nie mama R

Cytat:
a bo ludziom nigdy nie dogodzisz
się przyczepią czemu tylko cywilny, potem się przyczepią czemu zaraz po ślubie nie ma dzieci, czemu parę lat później nie jest się umęczoną matką-polką itp
Jak ktoś jest wierzący i ślub kościelny jest dla niego ważny, to niech robi, a jak nie, to nie musi i nikomu nic do tego

ja swoją miejscową juz obczytałam

Ostatnio przytachałąm z antykwariatu książkę o medycynie sądowej, odciskach palców, metodach wykrywania zbrodni itp :brzydal
:
brzmi ciekawie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Nie ma problemu kochana, pytaj!
Wiesz, mnie tylko czasami boli, jak sie ludzie pytają, czy mamy "Tylko" ślub cywilny, a dla nas to jest AŻ i był to najwaznieszy moment w życiu, więc czasami przykro. w końcu jak ślub to ślub - nie ważne jaki.

p.s. i nie zrobiło mi się teraz przykro, bo wiem, że chciałaś się dopytać, gorzej jak ludzie kluczą, kluczą i kluczą
gucia my tez wzielismy TYLKO cywilny i nie było ku temu jakis konkretnych przesłanek, po prostu tak chcielismy

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
India jeśli masz tylko paragon to na jego podstawie masz 2 lata gwarancji, wiec ok, gorzej jeśli na sprzęt miałaś np 5 lat, czy tam więcej niż dwa, wtedy karta podbita! jest niezbędna, inaczej pozostaje ci tylko paragonowe 2 lata
ciesze się że zakupy udane no i zajęcia i szkolenie
oo to troche mi ulzyło dzieki
Stary 2011-01-10, 18:47   #3106
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
cześć
to następnym razem jak ci się skasuje to od razu naciśnij tą taką strzałkę jak powróć znajdującą się na belce narzędzi koło dodawania fotek, wszytko ci się przywróci ale musisz to zrobić od razu bo jak odświeżysz albo coś to dupa... ( bo to jest tak jak cofnij )

a ja po raz kolejny mam samotny wieczorek mąż pojechał zrobić jakieś dodatkowe zlecenie pat śpi... ehsss

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
cieszę się, tylko skseruj paragon albo coś bo lubią blaknąć...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-10 o 18:49
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:47   #3107
kliwia
Zakorzenienie

maja mi dior hipnotic poison bardziej kokosem pachnie ale tez lubie ten zapach chociaz pewnie moj nos spaczony, albo pamiec do zapachu
kupila mi kiedys kolezanka w tych 'rozlewanych' ale dluuugo sie trzymaly bosko

atomufka pisz jeszcze raz

zabcia fajny obraz zolicytacji

india no to ekstra z tym odkurzaczem
O poduszki tez by mi sie nowe przydaly, ale u mnie nie ma jyska ani innego fajnego domowego marketu buuu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:51   #3108
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć . dziś miałam zastępstwo za koleżankę wiec na 2 etaty muisąłm iść. Do tego jestem chora. Mam 39 stopni gorączki i czuję się paskudnie. JUtro teściowa rano będzie i mnie przebada

Rybulko śliczności te Wasze zdjęcia.

Kasiu super, że ekspertyza się udała

Katunia kurcze nie chcę Pani dyr lipy zrobić, poza tym problemy z kasą dochodzą. Poza tym, ąż taks szybko dziecka nie nie chcę mieć za pół roku, za rok to tak najwczesniej odstawię tabsy

Iwka chciałabym ewentualnie móc jeszcze uczyć angielskiego. na tłumacza mnie nie ciągnie

Gucia dziękuję i super, że impreza się udała

Do męża dzwonili jutro ma jedną rozmowę o pracę a w środę drugą więc... proszę o kciuki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:55   #3109
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
maja mi dior hipnotic poison bardziej kokosem pachnie ale tez lubie ten zapach chociaz pewnie moj nos spaczony, albo pamiec do zapachu
mi pachną wanilią i migdałem
a kokosem pachnie mi Versace Crystal Noir
Stary 2011-01-10, 18:58   #3110
klion78
Zadomowienie

Cytat:
tu jest cały wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=32324

jak coś z mniejszego przedziału cenowego, to Yves Rocher ma fajną wode toaletową z nutą tylko wanilii

Z droższych Dior Hypnotic Poison, czyli budyń waniliowy , Dior Addict, Givenchy Ange ou Demon (choć wanilia pod pierzynką z przypraw i lilii), Guerlain Shalimar (dla wielbicieli retro staroci), Lancome Hypnose (wanilia z gumą do żucia), Chopard Wish, Paco Rabanne Black XS, można tez wyniuchać w Angelu

A jak masz więcej kasy i dostęp do perfumerii niszowych, to moge polecić Un Bois Vanille Lutensa, 1725 Casanova Histoiries des parfums, Havana Vanille L'Artisana i Gaiac Micallef
Maja dzięki za link do wątku o perfumach ... zaraz poczytam.
Vanilię z Yves Rochera mam, ale jest za bardzo waniliowa. Chciałam coś z dodatkiem wanilii, ale nie samą wanilię. Resztę muszę przetestowac, choc obawiam się że większośc z nich jest spoza moich możliwości finansowych.
Stary 2011-01-10, 19:03   #3111
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
A no to zmienia postać rzeczy

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Co do ślubu kościelnego czy cywilnego- my jesteśmy praktykującymi katolikami i nie wyobrażam sobie nie mieć ślubu kościelnego, ale też nie potępiam tych którym cywilny wystarcza, absolutnie nie uważam żeby był gorszy, ważne że składacie przysięgę a gdzie i jak to mniej ważne
No i też czekam na fotki
Myślę podobnie jestem katoliczką i ja jestem za ślubem kościelnym, tzn. zaznaczam ja ale jeżeli dla kogoś to nie ma znaczenia to nie widzę przeszkód i absolutnie nie uważam żeby to było mniej ważne.

Cytat:
kliwia ty moja sklerozo ja jak karmiłam to mówiłam że cyce mi mogą takie zostać mrrrr ale zeszły.. bu wszystko zależy gdzie, u mnie są ale tylko na ostatnie numery...
Ojj ja w przyszłości chciałabym, chciałabym chociaż troszeczkę
Właśnie wpadłam na to, że to jest plus karmienia piersią dla mamy i taty

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej laseczki |

Pokaż Juleczki zdjęcia dawno nie było tu tej małej księżniczki

Cytat:
to juz teraz zakoduje na zawsze
ja pisalam lic o komiksach a mgr o basnich i bajkach
Oszzz kurcze głupio zabrzmiało, bo nie o to mi chodziło że już pisałam o temacie pracy tylko w sensie o to, że pisałam dzisiaj wcześniej tak w ogóle (po tym jak mi dałaś tego kopniaka )

No to 3 krótkie akapity napisałam pół strony no oczywiście z przerwami haha

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć . dziś miałam zastępstwo za koleżankę wiec na 2 etaty muisąłm iść. Do tego jestem chora. Mam 39 stopni gorączki i czuję się paskudnie. JUtro teściowa rano będzie i mnie przebada

Katunia kurcze nie chcę Pani dyr lipy zrobić, poza tym problemy z kasą dochodzą. Poza tym, ąż taks szybko dziecka nie nie chcę mieć za pół roku, za rok to tak najwczesniej odstawię tabsy

Iwka chciałabym ewentualnie móc jeszcze uczyć angielskiego. na tłumacza mnie nie ciągnie

Do męża dzwonili jutro ma jedną rozmowę o pracę a w środę drugą więc... proszę o kciuki
Kciuki za męża
o jakie stanowisko się ubiega?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:05   #3112
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
cześć

czesc
o jaaa jak ja tego nie lubie

Cytat:
ktory ktory?
niech zgadne ten z twarza kobiety?

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-01-10, 19:05   #3113
india83
Zakorzenienie

Cytat:

Madzi Ty ciagle chora... to pewnie efekt pracy w szkole pociesze Cię, że w pierwszym roku pracy z dzieciakami byłam 2 tyg chora 2 zdrowa- koszmar, teraz wszystko wrocilo do normy.

za męza nie wiedziałam, ze chce zmienic prace
Stary 2011-01-10, 19:06   #3114
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana coś dodatkowego chcemy, bo mąż ma już pracę. W sumie to jakiś przedstawiciel handlowy itp. by mógł być.

India może przez pracę, dziś myślałam, że się wykończę. Ale musiałam iść bo to zastępstwo

A tera leże i paruję ... tak mi gorąco, a jeszcze przed chwilą dygotałam z zimna.,

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-10 o 19:08
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:18   #3115
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana coś dodatkowego chcemy, bo mąż ma już pracę. W sumie to jakiś przedstawiciel handlowy itp. by mógł być.
Wiem, że ma prace coś ze sklepem ogrodniczym, kierowca czy coś?

Dodatkową?
Myślałam, że całkowicie zmienia

Kuruj się! w takich wypadkach teściowa się przydaje grrr hahaha ale to zabrzmiało
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:21   #3116
kliwia
Zakorzenienie

zabcia a nie bo ten z trebaczami
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:22   #3117
zaaaabcia
Zakorzenienie

Madzia - zdrowka !

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-01-10, 19:23   #3118
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ojj ja w przyszłości chciałabym, chciałabym chociaż troszeczkę
Właśnie wpadłam na to, że to jest plus karmienia piersią dla mamy i taty
mój mąż się śmieje że woli mniejsze byle by to był tylko jego plac zabaw a nie Patryka

Cytat:
zapytaj się teściowej czy IRS19 by ci nie pomógł, to taka szczepionka w areozolu 2 tygodnie wdychasz ileś tam wziewów potem masz miesiąc przerwy potem znowu i 3 mce przerwy potem znowu i pół roku przerwy i to na prawde pomaga, ale jest dobre przy nawracających zapalenia oskrzeli gardła katarze itd
no i obowiązkowo GLOSAL na gardło nawilża i nie boli dodatkowo chroni gardło, a wszystkie paskudztwa biorą się z nadwyrężonego gardła bo to super droga dla infekcji
Stary 2011-01-10, 19:25   #3119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia a nie bo ten z trebaczami

a to mnie zaskoczylas
bo przyznam szczerze ze nie sprzedal sie dobrze

teraz dopiero zauwazylam ze nie ma na zdjeciu obrazu z twarza o tego ... ten to mial branie malowany szczoteczka do zebow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5948.jpg (110,1 KB, 54 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-01-10, 19:28   #3120
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka u nas tez kiepsko sie robi z kasa... wiec wiem jak się czujesz. Kurcze obawiam się, że zobowiazania finansowe nas przerosna, choc w sumie najtrudniej przetrwac zime. A czy slub cywilny bedzie mial dla was takie samo znaczenie jak koscielny to chyba wy powinniscie woedziec a nie mama R

brzmi ciekawie

gucia my tez wzielismy TYLKO cywilny i nie było ku temu jakis konkretnych przesłanek, po prostu tak chcielismy

O nie wiedziałam ,że TYLKO wzieliście cywilny My też chcieliśmy,ale nasze rodziny no cóż mogłabym tu długo pisać Dorośli ludzie a jednak muszą się słuchać rodziców.Powiem tylko krótko: jakbyśmy wzięli cywilny to teściowa nie wyszłaby z kościoła do końca życia modląc się za nas

Cytat:
to następnym razem jak ci się skasuje to od razu naciśnij tą taką strzałkę jak powróć znajdującą się na belce narzędzi koło dodawania fotek, wszytko ci się przywróci ale musisz to zrobić od razu bo jak odświeżysz albo coś to dupa... ( bo to jest tak jak cofnij )

a ja po raz kolejny mam samotny wieczorek mąż pojechał zrobić jakieś dodatkowe zlecenie pat śpi... ehsss

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

cieszę się, tylko skseruj paragon albo coś bo lubią blaknąć...
Marta wiem ale coś mi się zawiesiło i nie dało rady tak zrobić wrrr

Cytat:
kupila mi kiedys kolezanka w tych 'rozlewanych' ale dluuugo sie trzymaly bosko

atomufka pisz jeszcze raz

india no to ekstra z tym odkurzaczem
O poduszki tez by mi sie nowe przydaly, ale u mnie nie ma jyska ani innego fajnego domowego marketu buuu
Nie chce mi się

misqa ściskam Cię

Madzia z taką gorączką to nie ma żartów.
Wiecie co u nas wróciła świńska grypa i taka jedna dziewczyna z pracy była chora w zeszłym tygodniu - podobno u niej dwie osoby w rodzinie mają tą grypę ,a ona dziś wróciła do pracy i tylko kaszlała cały dzień....wszyscy się od niej odsuwali...

A ja dziś miałam takiiii dobry humor i popsuł mi się w mig ,jak się okazało ,że koszty transportu naszych gratów od grudnia wzrosły raz jeszcze

india kiedy przeprowadzka?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości