Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 17:49   #4471
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Co takim dziewczynom daje takie oszukiwanie, niewiem to az brak slow, moze jakies marzenia swoje realizuja w ten sposob, ale jakby nie bylo, to to chore jest, bo zrzywamy sie ze soba martwimy jedna o druga, atu takie buuum, mam nadzieje,ze u nas na watku nic takieego sie nie wydarzy.
Troche przykro,ze alicja H nam zaginela
Mają niezły ubaw. Wg takie zachowanie wynika albo z niedojrzałości psychicznej albo z nudy. Jak będzie u nas na wątku tego nikt nie wie, ale osobiście nie zakładam, żeby coś takiego miało miejsce. Podejrzliwa też nie jestem - wiadomo, nie znam nikogo osobiście, ale gdybym miała traktować każdą wizażankę jako potencjalną oszustkę to udzielanie się na wizażu kompletnie straciłoby sens.
Poza tym takie przypadki są raczej sporadyczne, biorąc pod uwagę ilość wizażanek

A z Alicją to dziwna i niepokojąca sprawa...
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:52   #4472
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
U mnie w czwartek zacznie się 22 tydzień. Ale są dni że chciałabym już być po porodzie, bo zaczynam powoli się bać

Co do tych body kopertowych to jedne mamy sobie chwalą bo podobno wygodne są nie trzeba wkładać przez główkę, a drugie twierdzą że powinno się dziecku od małego zakładać ciuszki przez główkę bo póżniej jak dziecko jest starsze to straszny wrzask jest przy próbie zakładania np bluzeczki przez główkę Nie wiem nie znam się bo dzieciaczków nie mam, ale gdzieś już o to pytałam i taką odpowiedż uzyskałam
tez bym chciala juz urodzic

czytam wlasnie o tej lasce z mam styczniowo-lutowych- porazka.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:55   #4473
Aliczka88
Zadomowienie

Pokazywałam siostrze ten zestaw allegro jaki chciałam kupić dal dzidzi, łóżeczko i pościel. A ta mi powiedziała ze u nich popularne jest Feretti i znalazłam na allegro.
Mówi ze pościel jest bawełniana a wypełnienie można prac i moczyc i cudowac a ciągle jest takie samo, nie zmienia kształtu jak te z domieszką poliestru.... No i jest EKO bo ulega pełnej biodegradacji
Może sie skusze....
http://allegro.pl/feretti-premium-oc...389097460.html

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:56   #4474
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
hehe moze poczekam do tego kursu dla ciezarnych, moze tam polozna bedzie pokazywac na jakiejs lalce

kurcze tak bardzo bym chciala polozyc od malenkiego juz dzidziolka w swoim pokoiku, moje znajome z Pl tak zrobily i bardzo sobie chwala, tylko mam schizy troche odnosnie tej smierci lozeczkowej

zdania sa podzielone jak we wszystkim. jak sie boisz smierci lozeczkowej to jest ten monitor oddechu(tez o tym mysle bo ja to dopiero poschizowana jestem, pomimo ze to moje drugie to nic lepiej ze mna) ja pamietam ze mlodemu tez zrobilam pokoik i spal tam jedna noc, a potem z nami, bo ciagle krazylam od jego pokoju do naszego. przenieslismy go jak mial chyba z 8 mcy.

teraz tez tak przerabiamy mieszkanie zeby kazdy mial swoj pokoj(lacznie z tym dzieckiem) a mimo wszystko nawet nie probuje robic mu osobnego. tez poczekam na odpowiedni moment. wiem ze to bedzie wieksza katorga dla mnie, bo nie bede spokojnie spac
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:01   #4475
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Stosowala, ktoras z Was gynazol? Na drozdzaki? Raz sie aplikuje krem dopochwowo, niby 4 dni ma tam sie utrzymac i dzialac, juz uplawow takich nie mam od tego ale mam wrazenie jakby mi sie cos saczylo, na wkladce nic nie ma, ale robi sie mokra, taka wilgotna dziwne....
Stary 2011-01-10, 18:04   #4476
principessina
Zakorzenienie

panterka87 no moze pecha nie przyniesie to wczesniejsze kupowanie, ja wole poogladac wczesniej wszystko, znaczy tak ze sklepu jeszcze nic nie kupilam, bo zdaze, tyle te rzeczy przez internet

agnieszka_pe87 a ten monitor oddechu to to to samo co niania elektryczna? wiesz jakby maly spal w swoim lozeczku w naszej sypilani tak do 3ciego miesiaca czy troche wiecej to nie ma bolu, ale ja widze po naszych znajomych, ze z nimi w wyrku to spia 4-5latki to nie jest normalne.....

Aliczka88 jakia ladna ta posciel, a to nie wloska jakas, bo tak wlosko brzmiaca nazywa?
Stary 2011-01-10, 18:10   #4477
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia.
O 17 mamy pierwsze zajęcia
Koniecznie napisz jak wrażenia po!

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
dziewczynki mialyscie juz badanie na ta glukoze?
Ja idę 17go,czyli za tydzien a wizyta u gina 18go Mam nadzieję,że będzie wszystko ok bo póki co to cukier głównym składnikiem mojej diety

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
a mam pytanie czy którąś z was bolą biodra? bo mnie podczas snu zależy na którym poleże ale czasami aż się obudzę i muszę się przewracać nawet kilkakrotnie w czasie nocy.
Właśnie dziś w nocy co chwilę się przebudzałam i musiałam przewracać się z boku na bok bo mnie bolało... biodro! pierwszy raz coś takiego miałam :/ baardzo nieprzyjemne.

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dokładnie... też sobie o niej ostatnio myślałam... :/

Kwiatecek i Kasia- fotki śliczne Pięknie wyglądałyście!

Ja dziś nareszcie zrobiłam fotki brzusia i je wkleję

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:20   #4478
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
panterka87 no moze pecha nie przyniesie to wczesniejsze kupowanie, ja wole poogladac wczesniej wszystko, znaczy tak ze sklepu jeszcze nic nie kupilam, bo zdaze, tyle te rzeczy przez internet

agnieszka_pe87 a ten monitor oddechu to to to samo co niania elektryczna? wiesz jakby maly spal w swoim lozeczku w naszej sypilani tak do 3ciego miesiaca czy troche wiecej to nie ma bolu, ale ja widze po naszych znajomych, ze z nimi w wyrku to spia 4-5latki to nie jest normalne.....

Aliczka88 jakia ladna ta posciel, a to nie wloska jakas, bo tak wlosko brzmiaca nazywa?
monitor oddechu to taka mata pod materacyk i jak dziecko przestanie oddychac to wlacza sie alarm(wyczuwa czy ten materacyk sie rusza pod wplywem oddechu czy tez nie) chyba mozna tez kupic w zestawie monitor plus niania, chocia z mi sam monitor wystarczy http://www.mamydzieci.e-trade24.pl/m...6aa8fc32d9d8c1

a co do spania w jednym lozku, a w jednym pokoju to dla mnie 2 rozne sprawy. jestem za tym zeby uczyc zasypiania w lozeczku swoim a nie z rodzicami, i naprawde przynosi to korzysci, np takie ze dajemu malemu buziaka na dobranoc, jakas bajka i tyle. znowu mamy znajomych ktorzy fiksowali z pokoikiem i co z tego jak siedza z 5 latkiem po 2h zanim usnie?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Pokazywałam siostrze ten zestaw allegro jaki chciałam kupić dal dzidzi, łóżeczko i pościel. A ta mi powiedziała ze u nich popularne jest Feretti i znalazłam na allegro.
Mówi ze pościel jest bawełniana a wypełnienie można prac i moczyc i cudowac a ciągle jest takie samo, nie zmienia kształtu jak te z domieszką poliestru.... No i jest EKO bo ulega pełnej biodegradacji
Może sie skusze....
http://allegro.pl/feretti-premium-oc...389097460.html

bardzo ladny, musze doczytac z czego zrobione itd
Stary 2011-01-10, 18:22   #4479
gusiagatko
Zakorzenienie

Witam wszystkie Mamusie

Postanowiłam w końcu dołączyć. Podczytywałam Was już on dłuższego czasu.
Jestem mamusią czerwcową z terminem na 25.06. To moja pierwsza ciąża, którą przechodzę (odpukać) bezproblemowo. Na ostatniej wizycie spytałam moją ginekolog, czy można już zobaczyć płeć...tak bardzo jestem ciekawa. Odpowiedziała, że to 15 tydz. więc za wcześnie po czym przyłożyła USG to brzucha, uśmiechnęła się i powiedziała, że jednak ma już podejrzenia. Coś wystawało miedzy nóżkami Następna wizyta 2 lutego na 9.00 może wtedy będę wiedzieć więcej.

Pozdrawiam Was serdecznie i muszę powiedzieć , a raczej napisać, że Wasze brzuszki są piękne. Ja narazie nie mogę się moim pochwalić...malutki on strasznie.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:35   #4480
principessina
Zakorzenienie

agnieszka_pe25 kosztuje ten monitor oddechu

Witaj gusiagatko
Stary 2011-01-10, 18:38   #4481
agus87
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
nic nie wyroslo miedzy nogami, wiec zostaje dziewczynka
wazy 560g

reszte opisze pozniej
z dzieckiem i ciaza wszystko okej
Stary 2011-01-10, 18:39   #4482
Paulizia
Wtajemniczenie

Ale jazda z ta dupa od mam stycziowo lutowych Ale ktos musi miec nudne zycie, bo wymyslac sobie inne i oczy mydlic komus

A poza tym dla Was, bo tylko do pracy poszlam i musialam nadrabiac 10 stron

Ide jutro do poloznej na poza programowa wizyte. Musze wziasc od niej formularz i zapytac sie o zasilki Mam nadzieje, ze uda mi sie dostac becikowe. No i jeszcze po 25 tygodniu moge dostac 190 funtow. Kazdy grosz sie przyda

Ide sobie wszamac pizze, bo kupilam Ristorante mniam

Kwiatecku piekna para mloda z Was!!!! Jeszcze raz gratulacje!
24Kasia z Was tez sliczna para i czekam na fotki od foftgrafa
Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Całkiem z innej beczki : Pokaże wam moje marzenie...

http://allegro.pl/wozek-retro-ingles...398989622.html
Marzy mi sie taki!!! Super jest
Stary 2011-01-10, 18:39   #4483
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

kobitki, a mnie sie wydaje ze to nie tylko alicjah zagineła, jest jeszcze kilka dziewczat które sie odzywały regularnie a teraz nic
Stary 2011-01-10, 18:40   #4484
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK no kopertowe to np. cos w tym stylu, nie wkladane przez glowke tylko zapinane na boczkach
http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0
fajne kupię jedno albo dwa na wypróbowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
no właśnie, ciekawa co się z nią dzieje

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
a co do spania w jednym lozku, a w jednym pokoju to dla mnie 2 rozne sprawy. jestem za tym zeby uczyc zasypiania w lozeczku swoim a nie z rodzicami, i naprawde przynosi to korzysci, np takie ze dajemu malemu buziaka na dobranoc, jakas bajka i tyle. znowu mamy znajomych ktorzy fiksowali z pokoikiem i co z tego jak siedza z 5 latkiem po 2h zanim usnie?
ja mam plan od razu uczyć spać w łóżeczku, nie wyobrażam sobie aby takie maleństwo z nami spało Poza tym jeśli już uśnie to ja też bym chciała trochę pospać w spokoju a nie co chwila budzić się i upewniać czy dziecka nie zgniotę
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:45   #4485
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj gusiagatko

podalam taki przykladowy,pierwszy z brzegu,koszt ok 300-400.troche duzo
Stary 2011-01-10, 18:45   #4486
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj gusiagatko
Princi ja kupuje Angelcare http://cgi.ebay.co.uk/ANGELCARE-MOVE...item518e364a91

I to jest niania i monitor w jednym.
Kiedys o nim pisala Agnieszka.M, ale w Polsce to on 585 zl kosztuje

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wazy 560g

reszte opisze pozniej
Najwazniejsze, ze wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie

Postanowiłam w końcu dołączyć. Podczytywałam Was już on dłuższego czasu.
Jestem mamusią czerwcową z terminem na 25.06. To moja pierwsza ciąża, którą przechodzę (odpukać) bezproblemowo. Na ostatniej wizycie spytałam moją ginekolog, czy można już zobaczyć płeć...tak bardzo jestem ciekawa. Odpowiedziała, że to 15 tydz. więc za wcześnie po czym przyłożyła USG to brzucha, uśmiechnęła się i powiedziała, że jednak ma już podejrzenia. Coś wystawało miedzy nóżkami Następna wizyta 2 lutego na 9.00 może wtedy będę wiedzieć więcej.

Pozdrawiam Was serdecznie i muszę powiedzieć , a raczej napisać, że Wasze brzuszki są piękne. Ja narazie nie mogę się moim pochwalić...malutki on strasznie.
No czesc mamuska
Stary 2011-01-10, 18:47   #4487
migotka03
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Ale piszecie, w kilka godzin tyle stron, nie daje rady z wami Doczytam was później, ale teraz mam do was pytanie. Byłam dzisiaj u gina i jest w porządku, serduszko bije, dzidziuś zdrowy, tylko kazała mi jutro przyjść na posiew, ale ja nie wiem co to jest i czego mam się spodziewać. Pisałyście chyba kiedyś o tym więc pewnie wiecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:50   #4488
principessina
Zakorzenienie

Paulizia patrzylam na wloskim ebayu to takie cudo tak 100 euro kosztuje, zobacze ile w sklepie, bo wolalabym zobaczyc ale tam u Ciebie tych zasilkow i becikowego, u mnie nic, wloski rzad nie daje becikowego, szkoda...
Stary 2011-01-10, 18:53   #4489
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wazy 560g

reszte opisze pozniej
jaka juz duuuuza! ponad 0,5kg

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Princi ja kupuje Angelcare http://cgi.ebay.co.uk/ANGELCARE-MOVE...item518e364a91

I to jest niania i monitor w jednym.
Kiedys o nim pisala Agnieszka.M, ale w Polsce to on 585 zl kosztuje

Najwazniejsze, ze wszystko dobrze

No czesc mamuska
czesc paulizia
to jest chyba taki sam jak wrzucilam, z tym ze niania dodatkowo

ja kompletnie nie znam sie na tych monitorach, wiem tylko tyle ze mlody mial w szpitalu i znajoma(wlaczyl jej sie alarm2x,ale niewiem czy szwankowalo urzadzonko,czy faktycznie mala miala bezdech)
Stary 2011-01-10, 18:58   #4490
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hej Dziewczynki !!!
Witam Was w nowym roczku bo znów ok 2 msc mnie tu nie było Wszystko przez prace.. w 3 tygodnie czyli 15 dni naciupałam 40 h nadliczbowych !! Dorobiłam sie z przemeczenia opryszczki na ustach a teraz od piątku odpoczywam na L-4 bo dopadło mnie przeziebienie. Dostałam antybiotyk i juz prawie ok, jedynie katar został i znow robi sie kolejna opryszczka

Ja nadal nie wiem jaka płec. teraz jest 18tc a w nastepny poniedziałek ide na usg 4D, to może sie dowiem, czy antos czy zosia

Poza tym czuje sie cudnie, mineły mdłosci i gdyby nie fakt ze jestem gruba jak swinka (przytyłam juz 8,5-9kg !!) nie wiedziałabym, ze jestem w ciazy. W wiekszosci sadze te kg z powodu nadmiernego na poczatku apetytu Bardzo boje sie, ze to mi zostanie ;/

Aha i zmieniam lekarza a przy okazji szpital w ktorym zdecydowałam sie rodzić
Z okazji mojego L-4 mam nadzieje, ze troszke Was nadrobię!
Udział w głosowaniu wziełam Wybrałam pomysł nr 1 .
Licze ze w postach dowiem, sie samych dobrych rzeczy o Waszym zdrowiu i maluszków.
Jaka płec dominuje ???

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:12   #4491
Paulizia
Wtajemniczenie

ddaaiissyy za pracoholizm!!!! Masz za swoje i teraz odpoczywaj! Oby jak najdluzej! Nie przejmuj sie kilogramami, ja mam chyba z 12 juz na plusie :P i wiem, ze zrzuce po porodzie, bo chce wrocic do figury!

Aga wlasnie zauwazylam, ze podalas ten sam, ale to tylko minitor oddechu. Kurcze mowisz, ze szwankuje? Zawszemozna wyciagnac ta mate i uzywac tylko niani.

Aliczka sliczna ta posciel, ktory kolor wybierasz? Troszke droga, ale wzornictwo extra

A propos dziewczyn, ktore sie nie odzywaja to AlicjaH, JanuszAgnieszka i DariaKom. Dziewczyny napiszcie co tam u was
Stary 2011-01-10, 19:14   #4492
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Kasiu, Kwiatecku, śliczne z Was panny młode

Witam nowe Mamusie na wątku Czekamy na fotki!

Siedzę nad tą pracą i w bólach tworzę, ale opornie mi idzie zważywszy na fakt, że mam zbudynienie mózgu

Przeczytałam o tej aferze z fejkową mamusią i powiem Wam, że nic mnie już nie zdziwi. Czasami sobie nie zdajemy sprawy, ile takich osób jest. Jakieś zakompleksione psycholki znudzone życiem. Nie wiem, co ta gościówa chciała osiągnąć, ale wydaje mi się, że takie osoby z bujną wyobraźnią powinny być pod opieką specjalistów. Na jakąś mitomanię mi to wygląda. Może z nudów/z zazdrości/z nie-wiem-czego wcieliła się w postać, którą chciała być?

Jeśli chodzi o znajomości netowe, to jestem ostrożna. Tak samo jestem ostrożna z wklejaniem zdjęć publicznie. Skąd mogę mieć pewność, że jakaś osoba o rozchwianej psychice/zazdrosna/zakompleksiona nie śledzi dokładnie każdego mojego postu na forum i nie analizuje zdjęć? A później w desperacji nie wykorzysta ich przeciwko mnie?! Oczywiście trochę przejaskrawiam, jednak ostrożności nigdy za wiele

Co do bodziaków, to ja większość mam przez główkę, ale są tak uszyte, że nożyczki nie pójdą w ruch

Wiecie co... z tymi nianiami i monitorami, to ja jakoś nie mam parcia. Niania zbędna, bo nasze królestwo małe, a monitor hm... sama nie wiem, czy aż tak niezbędny. Może ryzyko mniejsze, ale i tak nie ma gwarancji, że zadziała w100%.

Lista zakupów na najbliższe 2 m-ce, to:

DUŻE:
wózek 3 w 1 [Mutsy? X-lander?]
łóżeczko + pościel + moskitiera [Ikea]
no i może ten bujaczek, bo potem mogę nie ogarniać kuwety z Kosmitą na pokładzie

MAŁE:
kosmetyki pielęgnacyjne[+ wszystko do pępka]
butelka + opakowanie termiczne
smoczek
etc.

Laktator kupię po porodzie raczej.

Mam ochotę na kapustę kiszoną

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:19   #4493
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
ddaaiissyy za pracoholizm!!!! Masz za swoje i teraz odpoczywaj! Oby jak najdluzej! Nie przejmuj sie kilogramami, ja mam chyba z 12 juz na plusie :P i wiem, ze zrzuce po porodzie, bo chce wrocic do figury!

Aga wlasnie zauwazylam, ze podalas ten sam, ale to tylko minitor oddechu. Kurcze mowisz, ze szwankuje? Zawszemozna wyciagnac ta mate i uzywac tylko niani.

Aliczka sliczna ta posciel, ktory kolor wybierasz? Troszke droga, ale wzornictwo extra

A propos dziewczyn, ktore sie nie odzywaja to AlicjaH, JanuszAgnieszka i DariaKom. Dziewczyny napiszcie co tam u was
nie wiem ani jakiej firmy miala (4lata temu) ani czy szwankowal czy cos tam faktycznie mialo miejsce. ja bym bardzo chciala ten monitor, zebym mogla spokojnie spac. mnie niania wkurzala, i jakos za bardzo jej braku bym nie odczula(chyba ze w 2 pietrowym domu)

ja sie wczoraj wieczorem zwazylam i wstalam i znowu potem plulam sobie w brode ze zachcialo mi sie wazyc wieczorem zamiast rana nie moge pochamowac mojego apetytu wiec dzisiaj zakupilam jogurty naturalne i owocki

mary nalezy ci sie OSKAR za ZBUDYNIENIE MOZGU ale wesolo dzisiaj na forum
cos w tym jest co piszesz, mam podobne zdanie

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-01-10 o 19:22

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 19:19   #4494
Lolka1212
Zadomowienie

Dziewczynki ja już po wizycie.. Dzidzia zdrowa, wyniki wszystkie dobre, jestem bardzo happy ..i udało się płeć wykukać

Będę miała Synka

Jestem przeszczęśliwa, dumna i w ogóle wniebowzięta.. U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą, sama mam dwie siostry, kuzynostwo ma córeczki.. Jakoś tak w ogóle w moim środowisku dominacja małych księżniczek!! A umnie królewicz na świat się szykuje Męzuś i mój tato szaleją z radości heh Zaraz po wizycie dzwoniłam do rodziców z dobrą nowiną i ojciec tak się ucieszył, że nawet sobie nie wyobrażałam, że taką radość u niego to wywoła.. ale może to dlatego, że on sam miał trzy córki

Podzieliłam się z wami moimi emocjami, a teraz biorę się za czytanko.. cztery stronki się dziś uzbierały
Stary 2011-01-10, 19:24   #4495
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja już po wizycie.. Dzidzia zdrowa, wyniki wszystkie dobre, jestem bardzo happy ..i udało się płeć wykukać

Będę miała Synka

Jestem przeszczęśliwa, dumna i w ogóle wniebowzięta.. U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą, sama mam dwie siostry, kuzynostwo ma córeczki.. Jakoś tak w ogóle w moim środowisku dominacja małych księżniczek!! A umnie królewicz na świat się szykuje Męzuś i mój tato szaleją z radości heh Zaraz po wizycie dzwoniłam do rodziców z dobrą nowiną i ojciec tak się ucieszył, że nawet sobie nie wyobrażałam, że taką radość u niego to wywoła.. ale może to dlatego, że on sam miał trzy córki

Podzieliłam się z wami moimi emocjami, a teraz biorę się za czytanko.. cztery stronki się dziś uzbierały
gratuluje kolejny chlopak na liscie teraz mysl nad imieniem
Stary 2011-01-10, 19:27   #4496
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

Będę miała Synka

Gratuluję Synka

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:30   #4497
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta

To my juz wrocilismy do siebie. Bylam dzis u mojego gina, wszystko dobrze. Za 4 tyg mamy USG, powiedzial ze prawdopodobnie krwawienie moglo byc spowodowane odklejeniem sie polipa. Mam sie oszczedzac i na razie dac spokoj z podrozami. Och z tym ostatnim bedzie najgorzej, bo my tak uwielbiamy podrozowac.

Co do afery na styczniowych to powiem Wam ze dla mnie to nie nowosc. Juz ktorys raz z kolei slysze o takiej sprawie. Juz 2 razy na jednym z watkow na ktorym sie udzielam od czasow panienskich mialysmy takie 2 panny co raczyly nas takimi historiami, ktore pozniej okazaly sie z palca wyssane.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 19:32   #4498
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

Będę miała Synka

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozesz byc z Siebie dumna !! Juz widze jak mąż pęka z dumy
Cytat:
To przymus a nie moje "widzimisie"
Oj ja tez chcialabym wrocic do swojej wagi ale jak patrze na siebie w lusterko to wydaje mi sie nierealne
Znasz juz płec ???

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:34   #4499
principessina
Zakorzenienie

lolka gratuluje siusiaczka, imie juz macie?

Dziewczyny co myslicie o tej kurteczce taki nie za blady ten kolorek
http://allegro.pl/george-j-nowa-dwus...396769003.html
Stary 2011-01-10, 19:40   #4500
Paulizia
Wtajemniczenie

Lolka witaj w klubie jajusiow! Chyba znowu remis
Mary zdemaskowalas mnie... ja Cie szpieguje. Zazdroszcze Ci, ze w ciaze zaszlas 2 tygodnie wczesniej ode mnie
:P

MoniaK, a ja teraz zobaczylam, ze my mamy termin na ten sam dzien

Aga u mnie niania jest niezbedna. Po pierwsze zamierzam zrobic dziecku osobny pokoj, a po drugie jak to w Anglii bywa mamy dwupoziomowy dom. No i strasznie sie boje tej smierci lozeczkowej, bo taka sutuacja spotkala niedawno mojej kumpeli przyjaciolke

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

ddaaiissyy bedziemy mieli malego Antosia
Podobno przy takim malenstwu kilogramy same leca, bo czasem nie masz czasu nawet zjesc

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości