|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() zazdraszczam Wam tego wieczorku ![]() asiulku ![]() grzej się kochana ![]() certi, fotki ![]() a co do teściowiej to masakra, kiedy Ci tż'ci zrozumieją ze trzeba mamusi powiedziec papa bo mają żony .. zmykam do sklepu i obiadek pichcić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#1653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to musi być fajny widok ![]() swoją drogą mi też jakoś zimno, ciągle mi z nosa cieknie i właśnie postanowiłam się trochę podgrzać i ruszam po teraflu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Wtajemniczenie
|
Martoolka ja też mega zazdroszczę wieczoru z tż bo ja dzisiaj sama
![]() asiulek zdrówka kochana ![]() sjoanna zdrówka dla tż ![]() certi zdjęcia super, ale mogłaś jeszcze wstawić takie gdzie Ty jesteś ![]() a co do teściowej to nie daj się kochana ![]() asiulek Ty też się nie daj teściowej, swoją drogą faktycznie jakby tż nie mógł powiedzieć że jadł u mamy albo powiedzieć teściowej że obiad je dzisiaj z żoną ![]() A ja na 17 mam dzisiaj wizytę u laryngologa bo cały czas coś mi się dzieje i albo mam zatkane uszy, albo gardło mnie boli a katar to mam cały rok i w końcu postanowiłam to sprawdzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Wtajemniczenie
|
magolinka wstydzę się
![]() ![]() dobrze, że postanowiłaś wybrać się do lekarza, zwłaszcza, że trwa to już dosyć długo czasu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() w końcu nie przeglądaliśmy tych rzeczy bo tż mial leniwą niedzielę ![]() ![]() ![]() Widzę, że tu cos chorowato się zrobiło... wracać do zdrowia kurcze!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale się brzydka pogoda zrobiła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
nie no, ja nie mogę
![]() teściowa pojechała i mam czas i ochotę ponadrabiać zaległości w sprzątaniu, a tu trzeba co pół godziny do centralnego biegać ![]() od zaraz szukam korepetytora w tej sprawie! która chętna?? ![]() bo niby się pali, ale ciągle się boję, że zgaśnie, że zaduszę ten ogienek, no i nie mam pomysłu jak to zrobić, żeby to, co jest tak bardziej z tyłu, się paliło jak to co jest z przodu. bździ się to jakby nie mogło. i temperatura stopniowo spada. no nie umiem ![]() muszę dziś zrobić obiad na jutro ,bo rano jadę, a wrócę jak TŻ się będzie do pracy zbierał. no i piec umyć, okap, drzwi bo opalcowane, podłogę w łazience, jeszcze ze dwa prania zrobić i rozwiesić to co mokre... że o pisaniu pracy nie wspomnę ![]() a no i zdjęcia
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-10 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zadomowienie
|
hej moje drogie u mnie nuda
![]() ![]()
#1660 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki mmmmmm ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też bym sobie pogadała do dzidziusia w brzuszku ale na razie mogę pogadać jedynie z moim tłuszczykiem ![]() Wróciłam od laryngologa. Wizyta prywatna, szybka i konkretna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz dużo osób choruje, wirusy atakują Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1662 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martoolka, no całkiem miły ![]() ![]() Udanego wieczorku życzę w takim razie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A do wyjazdów TZta ciężko się przyzwyczaić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Faktycznie choroba w nie najlepszym momencie się zjawiła, ale na pewno umowę Ci przedłużą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z TZtem już lepiej?? Nadrabiam dalej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1664 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia śliczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Padam na pyszczek. Miałam strasznie stresujący dzięń dzisiaj, a w zasadzie tydzień, uffff... ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze znajdziesz jeszcze cos w swoim nosie do poprawki - zbyt duzy- za maly - za gruby - za cienki ... ![]() Dziewczyny -zdjecia fajne ale Certiny to chyba zadna z nas nie pobije ![]() ![]()
![]() |
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja siedzę sama, bo TZcik w końcu pojechał wymienić tą nieszczęsną szybę w aucie... nie wiem o której wróci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczę, jakbym o nas czytała ha ha ha! U mnie tez juz tak było, że TŻ nie chciał mojego obiadu bo u mamy zjadł. Przykro mi było, wtedy nie miałam pracy,całymi dniami siedziałam w domu i codziennie gotowałam coś innego, starałam się. Ale teściowa n to nie wpadła, że może ja na narzeczonego z obiadem czekam. TŻ nie chciał mi robić przykrości ale jej też nie. Koniec końców brzuch mu trzeszczał, bo u mamy zjadł i u nas....Tłumaczył mi, że nie chciał tam jeśc, bo wiedział że czekam na niego i że mówił jej to ale tak go namawiała że ustąpił....Teraz przyjął taktykę, że mi się nie przyznaje, choć ja już mu w tej kwestii nie wierzę i podejrzewam, że jest najedzony....A że kłamstwo ma krótkie nogi to wychodzi jak wychodzi. Co do wizyt u teściów u nas jest podobnie. Nie wiem czy oni mają jakąś tradycję że co niedzielę trzeba się zameldować tam????!!!!!Matko.....i to wypytywanie, kiedy i kiedy przyjedziemy. Mogłaby nas na obiad niedzielny zaprosić, a nie na kawę. A teraz tak się poskładało, że zaczął się trzeci tydzień jak tam ostatnio byliśmy hihi. Zaraz po nowym roku wymiksowałam się z tego, niby mielismy 6 stycznia pojechać ale TŻ był chory, wczoraj chyba teściowej nie było bo TŻ nawet nie wspomniał aby tam jechać (nie powie mi tego oczywiście dlaczego nie chciał jechać, ale na bank jest to związane z tym że jej nie było) a nawet jeśli by chciał pojechać to sorry-ja się rozchorowałam.
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, nie wiem jak to zrobiłam.
na piecu było jakieś 40 stopni, jak TŻ szedł do pracy. potem mi tak malało i malało aż do 32, teraz jest ponad 50 ![]() uff aż mi gorąco z tego wszystkiego. oj, moje mielone!! uff, nie przypaliły się ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-10 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
przygody z piecem - dobrze ze ja nie musze takiego ustrojstwa obslugiwac. Wystarczy mi gazowy piecyk tutaj. Umie juz wlaczyc zeby byla ciepla woda a ostatnio nawet sie nauczylam wlaczyc ogzewanie na kaloryferki.
![]() ![]() A w domku rodzinym mialam bezobslugowe kaloryferki ![]()
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-01-10 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do usuwania przegrody to się nie daj, mi mówiła to samo lekarka, jeśli dostałaś od laryngologa avamys - lek beznadziejny - to Ci nic nie pomoże. Spróbuj pożyczyć albo kupić lampę taką czerwoną i nagrzewać czoło i nos. Mi trochę pomogło, chociaż teraz ponownie po miesiącu męczenia się z zatokami - mam katar ![]() Cytat:
dziękuję ![]() ![]() z TŻ lepiej, znowu rozmawialiśmy jak wrócił z pracy, zrozumiał co zrobił źle i obiecał poprawę. Wierzę że zmieni się, powiedziałam Mu o moich obawach, o tym jak się czuję. Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też już chwilę nie byliśmy u teściów (dlatego wczoraj telefon był) a TZ nawet nie wyraził wczoraj chęci pójścia do nich, tylko chciał gdzieś wyjśc ze znajomymi ![]() ![]() A co do niedzielnych obiadów, to ja już chyba kawę wolę, bo krócej siedzimy ![]() ![]() ![]() Uff, TZ czasami je śniadanie u rodziców, jak po coś tam jedzie, bo je późno i w domu nigdy nie chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Cieszę się, że z TZtem lepiej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Wtajemniczenie
|
Agawoo wysłałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
ale mam śpiący dzień
![]() ![]() teraz też mnie spanie muli zaraz wskakuje do wanny i zmykam spać ![]() certi, ja by, bardzo chciała foteczki zobaczyć z Tobą ![]() Kochane wybaczcie że nie będe odpisywać, ale nie mam siły oczy same mi sie zamykają, obym jutro umiała wstać z rana ![]() Miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
certi jaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() jakoś mi lepiej. przetrwałam ten czas, co byłam sama do pieca, nawet jestem z siebie trochę dumna ![]() kurde no, nikt nie chce kupować moich dzindzibołków ![]() ![]() ![]() acelinka dobranoc. wyśpij się dobrze ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-10 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() bezaczek, acelinko proszę o maile na pw to prześlę fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze ze u nas tak z obiadkami nie ma , bo bym tego nie wytrzymala i by byla awantura ![]() ![]() certina:musisz sobie tzta troche bardziej wychowac , bata na niego i tyle ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
no to idziemy spać. dobranocek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
agula, a żeś majtoszek nakupiła
![]() magolinko, oby te lekarstwa pomogły ![]() bezaczku, śliczne fajerwerki ![]() ![]() asiulku, i jak zdrówko? Piesio na pewno pomaga się wygrzać ![]() certi, wsyłałam Ci maila na pw ![]() Dobrze, ze szczerze porozmawialiście z tż'tem, teraz na pewno będzie lepiej : ) moniczko, pozdrów brzuszek od wizażowych cioci ![]() ![]() cięzko mi się dziś wstawało z łóżka ale w sumie to czuję się wyspana póki co. Boję się tylko że popołudniem znowu spanie mnie pokona a ja mam tyyyyyyle roboty ![]() ![]() Nie pamiętam czy Wam już pisałam, ale chce porozmawiać z szefową, żeby rzuciła inną lektorke na jedno przedszkole, bo już w nim nie wyrabiam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-11 o 05:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdjęcia wysłane ![]() ale masz nauki ![]() ![]() Co do pracy to niech sobie dyrektorka poszuka kogoś do użerania się z dziećmi, swoją drogą to jak CI rodzicie te dzieci wychowują ![]() bezaczku zapomniałam Ci napisać, że śliczne te Wasze fajerwerki, a co do hand made to może być coś dała do oglądania? ![]() ![]() wiecie najprawdopodobniej sprzedam swoją suknię ślubną ![]() ![]() Ale fatalna pogoda za oknem, ledwo podniosłam się z łóżka, a dzisiaj ambitne plany: angielski, a potem nauka, bo jutro do pracy. Żeby się chociaż na chwilkę słoneczko pokazało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.