|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ![]() serio ![]() Cytat:
![]() no zobaczymy jak wyjdzie w praktyce ![]() ![]() Cytat:
![]() ja dalej mam ciarki jak o tym pomysle w Reserved ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Dziewczyny dziekuje za gratki
![]() Czeko, normalnie slabo mi, gdy pomysle,co moglo sie stac ![]() zakupy fajne Cass, duzo zdrowia dla ciebie i Kuby ![]() pomijajac chorobe, to nie chce mi sie wierzyc, ze jestes az tak zalatana, zeby od czasu do czasu nie zajrzec ![]() Czesc Svi ![]() Skierko ![]() Dzis mielismy jedna drzemke ![]() Bylismy na szczepieniu, w poczekalni upatrzyl sobie jedna babcie, ktorej zanosil ksiazeczke i ona mu opowiadala co jest na obrazkach ![]() Przyszlismy do domu i tylko przerzucilam go do samochodu i pojechalismy na zakupy, bo w lodowce mielismy tylko swiatlo. No prawie ![]() Antonio wlasnie zjadl kolacje, jeszcze dobranocka, kapiel i spac ![]()
#1113 |
Zakorzenienie
|
ale miałam fajny dzień
Popołudniu wypchnęłam męża na długi spacer i zdążyła zrobić co zaplanowałam.Same porządki, zmiana pościeli,pranie,podłogi itp Zaserwowałam pyszny obiad.Dziś szpinak z czosnkiem i śmietanką, puree ziemniaczane i jajeczko sadzone.Do popicia maślanka.Laurze bardzo odpowiadał zestaw. W końcu rozebrałam choinkę, choć co roku dłużej stała. Sypały się igły i bombki w opałach były ![]() A potem zaliczyliśmy spacer na kawkę do siostry więc wypadły nam dziś 3 spacery ![]() W czasie kąpieli wyjałowiłam łazienkę. Wszystko potraktowałam domestosem łącznie z podłogą ![]() Teraz pranie wstawiłam i zaraz mam fajrant. Czeko ![]() Cass dla was serdeczne pozdrowienia. Coś się szerzy paskudztwo.Kinia była z Olkiem w szpitalu.Miał adeno wirusa czy jakoś.W pt się objawił w całej okazałości.My widziałyśmy się w środę, gdzie na pewno rozwijał się w utajeniu i zarażał.Na szczęście jakoś nas to ominęło. Inni znajomi z którymi widzieli się przed nami aktualnie są w szpitalu.Nie wiem czy przypadek czy Olek ich zaraził. W każdym razie pił a mimo wszystko wyszło że wątroba odwodniona i musieli do szpitala ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |||||
Wtajemniczenie
|
Jak znajdziesz złoty środek to podziel się
![]() na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie uciekaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O mamciu ![]() Amela walczy w łóżeczku. Babcia kicha, kaszle, a Amelka już zaczyna ![]() Polećcie jakiś krem do rąk, strasznie mam suche, aż mi pękają ![]()
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podsmażyłam na masełku z kilkoma ząbkami czosnku.Sól + pieprz Odparowałam na małym ogniu wodę i zalałam słodką śmietanką ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||||||
Wtajemniczenie
|
I tak trzymaj
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak większość ![]() Nie wiem sama,co o tym myśleć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bartosz dzisiaj wyciągnął mi zdjęcie Damiana z portfela i tak chodził i je całował ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też mam mrożony, dziękuję ![]() Dzisiaj spotkałam w sklepie dziewczynę z mojego osiedla z córką. Ta mała jest z maja albo czerwca 2009 i tak nawijała, że mi szczęka opadła. Mamusiu kup mi gumę, paluszki, o zobacz gwiazdka itd ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pracowity miałaś dzień trzeba przyznać ![]() oby u was sie nic nie rozwinęło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
Angy dodałam w albumie fotkę kuchni
Cass współczuję wstrętnego choróbska.
#1120 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Strach pomyśleć,co nas jeszcze czeka ![]() Masz rację ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mało Cię tutaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________ magi ![]() ![]() ![]() angy ale mnie rozbawiłaś ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ukruszył to inna sprawa ![]() Cytat:
![]() każde dziecko rozwija się inaczej, nie martw się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Wtajemniczenie
|
Z czego hi hi ?
![]() wiem wiem ![]()
#1123 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A sprawdź na muratorze, może coś doczytasz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. producent fajny...znam aż za dobrze ![]() nie ma problemu ![]() zaczekam do jutra ile się uzbiera i kliknę ![]() ooo mi te same się podobają ![]() Cytat:
![]() i nie uciekaj ![]()
![]() |
#1124 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Twoje też ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka dla Was ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | ||||
Zakorzenienie
|
Bylismy u szwagierki na kawce bo urodziny miala w sobote, mala sie wyszalala i padla jak mucha
![]() Cytat:
![]() wow ale Antonio to dzielny chlopczyk ![]() milego wieczoru ![]() Cytat:
![]() o matko skad sie biora te wstretne wirusy ![]() o nie, tylko nie to ![]() ![]() Cytat:
![]() Werka to teraz nawet przez sen gada ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
no chciałam Cię urazić ![]() po prostu zakończenie było tak zaskakujące dla mnie, ze aż się roześmiałam ![]()
![]() |
#1127 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wojtusiu ucieło mi Twojego posta...dobrze że już po szczepieniu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też to ostatnio przechodziła...i pomogła mi Neutrogena...TA ![]() ![]() Polecam z czystym sumieniem ![]() Cytat:
![]() słodko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zu nigdy nie kaszlała ![]() nie jest źle...możesz czytać ![]() najważniejsza jest samoświadomość ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-10 o 21:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie smęcisz Kochana ![]() Cytat:
![]() Pokażesz włoski? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie odpisałaś mi o pazurkach ![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że kiedyś się rozkręci z gadaniem, ale dziwnie się poczułam słysząc co ta dziewczynka mówi ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() brzmi smacznie ![]() ![]()
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
![]() no patrz jaka gapa ze mnie...umknęło mi, chociaż czytałam i miałam odpisać ![]() ![]() ![]()
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1132 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę kobitki, do jutra, spokojnej nocki ![]() ![]()
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Angy...tak sobie oglądam kuchnie...zaraz pokaże Ci kilka pomysłów ale wpadł mi do głowy genialny
![]() Może szablonem jakiś fajny motyw namalować? Zaraz poszukam czegoś żebyś wiedziała o co mi chodzi...w każdym razie pomalować jakimś spokojnym kolorem ściany...i walnąć szablon kontrastującym kolorem...mogłoby być jakieś drzewo albo coś ![]() Mi się to zawsze podobało...może i Tobie wpadnie w oko..zaraz poszukam przykładów ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-10 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze,że wirus Was ominął ![]() Zdrówka dla Was ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie ![]() Cytat:
![]() ![]() się okaże ![]() Ufff,nadrobiłam-ale piszecie ![]() Dzisiaj małżowi się dostało ![]() ![]() ![]() Zrobiłam dzisiaj na drugie,makaron zapiekany z jabłkami i cynamonem,Bartoś wcinał,aż mu się uszy trzęsły ![]() ![]() Chyba na te zmiany pogodowe,boli mnie to kolano ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale jutro kurczaka a la KFC u mnie będzie ![]() gdzies mi ucieło, ktos tu chcial moje wloski zobaczyc, jutro cykne fotke, ale to bardzo podobny kolor co miałam ![]() Cytat:
angy ja znalazłam takie coś http://www.pattex.pl/content/view/289/233/ motyw dowolny mozna wyciąć, tylko nie wiem czy to w kuchni się sprawdzi, moze lepiej malowany jak Karolcia pisze ide spać, dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Wtajemniczenie
|
Chyba nie dużo:2-3 kropelki
![]() ![]() To dobrze ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() No ktoś ![]() ![]() pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze na pierwszy rzut to co mi wpadło w oko ![]() f76c24743177ff4e.jpgcbw014aranz.jpgz5997365X,Aby-otrzymac-taki-wieloelementowy-wzor--nalezy-uzyc.jpg146.jpg140.jpg14.jpg to połączenie kolorów bardzo mi się podoba...ciemna ściana i jasny wzór...ożywiłoby beżową kuchnie ![]() 10promocja.jpg niektóre może nie są w kuchni ale ciekawe wzory, które IMO pasowałyby do kuchni ![]() aaaaaa to jest poprostu boskie, chociaż sama bym nie zrobiła...to efekt jest super ![]() 72.jpg Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-10 o 22:35 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
#1139 |
Zakorzenienie
|
uciekam ...oczy mi się zamykają...jutro nie ma nikogo u mnie w dziale to poszukam jeszcze
![]() dobranoc ![]()
#1140 |
Zakorzenienie
|
U nas tak wieje, ze az strach, jakos tak glosno
![]() Antono dwa razy wstawal na spiaco, a za trzecim razem juz sie obudzil i spi z tatusiem w naszym lozku. Usmialam sie dzis. Mialam sie zamiar ubrac na szczepienie i tak stoje w sypialni w majtkach i staniku, wchodzi Antonio, mierzy mnie wzrokiem i pyta: :Mama, myju myju? ![]() Bardzo mi sie podoba to, ze juz tak wiele rzeczy kojarzy. Wojtusiu dobrze, ze juz po szczepieniu ![]() Megi b nie stresuj sie, zobaczysz, jeszcze bedziesz marzyla, aby twoje dziecko tyyyle nie mowilo ![]() ![]() Wredna, ja ci niczego nie doradze w sprawie wlosow, bo ja sama zawsze tak samo wygladam i wszelkie nowosci byly niewypalem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.