Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 21:45   #2851
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Ufff, coś tam naskrobałam, jutro tylko upiększę prace i może takie pełne 2 strony będą

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:49   #2852
angelinmyheart
Zakorzenienie

buahhot pożyczyłam od koleżanki, ale moja koleżanka też gdzieś taką samą widziała tylko, że srebrną. A aukcje widziałam.

Kitka dzięki, choć teraz zauważyłam, że na tym zdjęciu się garbię.

loluska mam nadzieje, że od fotografa zdjęcia będą fajne. To ja teraz będę czekać na Twoje zdjęcia.

caate też mi się strasznie podoba i tak świetnie się w niej czułam. Choć jest wąska to super się w niej tańczyło.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:52   #2853
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate pokaż foty ze studniówki jeszcze jestem chwile
no dobrze, wkleje za te moje offy
ale nie moge znalezc tych ladniejszych, tutaj na nk masz wiecej jak chcesz
http://nk.pl/profile/73500/gallery/album/3

malowalam i czesalam sie sama
jeju kiedy to bylo, oje poczatki z eyelinerem pamietam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10467.jpg (66,3 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nk3.jpg (12,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nk4.jpg (32,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10474.jpg (37,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 357-1.jpg (47,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 382.jpg (53,7 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:54
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:57   #2854
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
buahhot pożyczyłam od koleżanki, ale moja koleżanka też gdzieś taką samą widziała tylko, że srebrną. A aukcje widziałam.

Kitka dzięki, choć teraz zauważyłam, że na tym zdjęciu się garbię.

loluska mam nadzieje, że od fotografa zdjęcia będą fajne. To ja teraz będę czekać na Twoje zdjęcia.

caate też mi się strasznie podoba i tak świetnie się w niej czułam. Choć jest wąska to super się w niej tańczyło.
domyslam sie, bo tez tak, ialam, pod spodem opamieta, a na wierzchu taki szyfon, szkoda, ze na zdjeciu to jest takie zlane, na zywo znacznie lepiej sie prezentowala sukienka (pamietam mine TZta, az wlazl u siebie w pokoju w filar z zachwytu) bo na tych zdjeciach zalatuje kiczem niestety, ja ze zdjec ze 100 nie jestem zadowolona

ale zabawa byla super,tanczenie do 5nad ranem
i jako nieliczna nie sciagnelam butow, naprawde super wygodne do tanczenia sa, bo maja platforme
ostatnie zdjecie pokazuje to

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:58
Stary 2011-01-10, 21:59   #2855
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate cudnie wyglądałaś, a ta fryzura. Nie mogę oderwać od Ciebie oczu. Może ja zaraz poszukam zdjęcia z mojej studniówki.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-10, 22:05   #2856
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate suuuper normalnie miodzio-lodzio

Ja jestem na tyle stara, że za moich czasów to miałam na studniówce gorset i długą spódnicę do tego No i meeega krótkie włosy

Stary 2011-01-10, 22:06   #2857
snowhitee
Zakorzenienie

Przespałam się ponad godzinkę i ból głowy minął uf

Dzięki dziewczyny Ja też się bardzo cieszę, że za tyle sprzedałam Choć jak wcześniej napisałam teraz żałuję ale przejdzie mi

Cytat:
loluska zdjęcie w załączniku. Zasłoniłam twarz, bo mimo nieostrego zdjęcia widać moją głupią minę. Ja bym chciała na tyle zdać maturę z ang.

blondyneczka dziękuje.

buahhot pokarz ciuszki.

snowhitee dziękuje. Mi tez zestaw z aniołków jeszcze nie doszedł, a co wygrałaś?

caate współczuje takiej przygody. Dobrze, że nic Ci się nie stało.
Ślicznie wyglądałaś A ja skromnie, wygrałam zestaw Olay A Ty?

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziękuję będę czekać

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

A to na poprawę humoru http://demotywatory.pl/2523367/Sposob-na
heheh no tak

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
na pewno schudniemy

za spodnie

ja też nie wiem nigdy... najgorzej zacząć chyba, potem juz jakoś leci... a co studiujesz???

jaka figura

heheh dobre, dobre

caate wspolczuję bardzo sytuacji...

Pan Namolny nie daje za wygrana, wczoraj zaszedł to kumpela powidziała że mnie nie ma w domu dziś napisał czy znajdę czas na herbate- napisałam że nie bo mam mase nauki ... to odpisał : "nawet 10 minut przerwy?! " bezczelny, coraz bardziej mnie wk....
Już nareszcie wiem o czym (kim) piszesz bo czytałam w klubie 3dni temu Rzeczywiście chłopak uparty jak nie wiem co.. I głupia sytuacja, nie wiadomo do końca co robić bo jak pisałaś chcesz to delikatnie załatwić.. Ale ja bym chyba już nie wytrzymała i wybuchła Choć z drugiej str to miło tak widzieć jak komuś zależy i jak się stara

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Prześlicznie wyglądałaś I sama się czesałaś mówisz? Ja to w ogóle Tobą oczarowana jestem bo masz taką urodę jaka zawsze mi się podobała

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:12   #2858
angelinmyheart
Zakorzenienie

E.J. ja na swojej też miałam gorset i spódnicę.

snowhitee dzięki jeszcze raz. Ja niby jeszcze skromniej, bo zestaw Pantene, albo bardzo się ciesze.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-10, 22:15   #2859
agusiownik
Zakorzenienie

caate pięknie wyglądałaś

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:16   #2860
angelwithoutsoul
Raczkowanie

angelinmyheart śliczna sukienka

Cytat:
no i wracam od niej, byla wieeelka mgla, no nic nie bylo widac mleko, w pewnym momencie rzeka wylala na droge, a to juz takie wioski sa, ze auta malo kiedy jezdza no i tam sa mosty straszne, strome i waskie ze 1auto sie miesci i trzeba przepuszczac, i dzisiaj jak mialam ten most wylecialam z niego i zawislam jednym kolem... ogolnie widzialam smierc przed oczami, ze wpadne do tej rzeki i sie utopie...
jestem blada jak sciana, musialam biegac po jakis meiszkancach i prosic, zeby ktos mnie wyciagnal... tak sie zastanawiam, nie wiem co lepiej bo barirka dalej sie zacyznala tak od polowy mostu i moze bym sie na niej zatrzymala, ale wtedy bym uszkodzila przod, a tak to zawislam na podwoziu... no ogolnie masakra, w zyciu nie mialam czegos takiego, hamuje i czuje jak wpadam w poslizg, skrecam w prawo auto jedzie prosto, lece po tym lodzie i nic nie moge zrobic..
a najlepszsze jest to, ze koles duzym volvo mnie wyciagal i sie slizgal tak sam i sie stoczyl do rowu, wiec ja wisze na moscie, a on w rowie i dopiero jakis bus nas powyciagal, no wiec, zarysowalam ta listwe na samym dole i troche halogen, mam nadzieje, ze cale podwozie jest.. i to bylo podwierdzenie, ze Zuzia to zly pomysl, bo ja mimo, ze dobrze jezdze, drogi sa jakie sa, a ja nie poswiece dla niej samochodu,ani zdrowia...

przepraszam za tego offa, ale jestem sparalizowana strachem, ide odpoczac w goracej wannie pelnej piany i zrobie jakies spa, zeby sie zrelaksowac...
Ojej dobrze, że nic poważnego się nie stało

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Buahhot no taka szczoteczka to super sprawa, tylko pozazdrościć
Caate jejku współczuję Wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać.. A Zuzia niesamowite ma pomysły zresztą jak każde małe dziecko

A ja idę się na chwilkę przespać chyba bo głowa mi pęka dziś wrr
Ale cieszę się bo sprzedałam przed chwilką spodnie za 100zł w których i tak nie chodziłam Choć bardzo fajne są i teraz jak na nie patrze to mi szkoda ale wiem, że jakbym je zostawiła to i tak bym nie chodziła, miałam je na sobie 2x i jakoś nie polubiłam..
ŁoOo 100 zł To musiały być fajne spodnie jak poszły za taką cene

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
Pan Namolny nie daje za wygrana, wczoraj zaszedł to kumpela powidziała że mnie nie ma w domu dziś napisał czy znajdę czas na herbate- napisałam że nie bo mam mase nauki ... to odpisał : "nawet 10 minut przerwy?! " bezczelny, coraz bardziej mnie wk....
Wiesz co lepiej go przegoń póki możesz. Ja miałam kiedyś prześladowce, faceta wogóle nie znałam, a łaził za mną wszędzie. Zaczęłam się go bać, bo później idąc wieczorem na impreze zagadał i doskonale wiedział gdzie ide i jak moje plany wyglądają. Zaczął być nachalny i nie było dnia co by za mną nie szedł, albo nie zaczepiał. Czułam się jak w filmie, moja mama chciała zadzwonić na policje. Naprawdę czułam wielki niepokój, zwłaszcza jak gdzieś wychodziłam w nocy i on się pojawiał. Moje koleżanki nawet kiedyś go zaczepiły i mówiły żeby dał mi spokój. Na szczęście po jakimś roku w końcu do niego dotarło, że nic z tego nie bd i od tego czasu już mnie nie gnębi.

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:18   #2861
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
angelinmyheart śliczna sukienka

Ojej dobrze, że nic poważnego się nie stało

ŁoOo 100 zł To musiały być fajne spodnie jak poszły za taką cene

Wiesz co lepiej go przegoń póki możesz. Ja miałam kiedyś prześladowce, faceta wogóle nie znałam, a łaził za mną wszędzie. Zaczęłam się go bać, bo później idąc wieczorem na impreze zagadał i doskonale wiedział gdzie ide i jak moje plany wyglądają. Zaczął być nachalny i nie było dnia co by za mną nie szedł, albo nie zaczepiał. Czułam się jak w filmie, moja mama chciała zadzwonić na policje. Naprawdę czułam wielki niepokój, zwłaszcza jak gdzieś wychodziłam w nocy i on się pojawiał. Moje koleżanki nawet kiedyś go zaczepiły i mówiły żeby dał mi spokój. Na szczęście po jakimś roku w końcu do niego dotarło, że nic z tego nie bd i od tego czasu już mnie nie gnębi.
no fajne chyba takie inne, w sklepach szybciutko się rozeszły i dlatego pewnie

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 22:19   #2862
angelinmyheart
Zakorzenienie

angelwithoutsoul dziękuje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-10, 22:21   #2863
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Witam właśnie Was nadrobiłam ostatnio nie mam na nic czasu. Jutro idę do biblioteki wypożyczyć książki do pracy licencjackiej a potem nauka na piątek na egzamin i weekend na uczelni. Dziś była tylko podstawa.

angelinmyheart ślicznie wyglądałaś.
caate dobrze, że nic Ci się nie stało
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:22   #2864
ekomonika
Zakorzenienie

Eh, dziewczyny...:/ Kurdę, nie wiem jakim cudem ale co chcę dodać jakiegoś posta ze swojego kompa to mi nie chce go wyświetlić ;/ Nie wiem czemu :/
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:23   #2865
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewczyny
czuje sie oszolomiona tyle komplementow, ehh Wy

Cytat:
Przespałam się ponad godzinkę i ból głowy minął uf

Dzięki dziewczyny Ja też się bardzo cieszę, że za tyle sprzedałam Choć jak wcześniej napisałam teraz żałuję ale przejdzie mi

Ślicznie wyglądałaś A ja skromnie, wygrałam zestaw Olay A Ty?

heheh no tak

Już nareszcie wiem o czym (kim) piszesz bo czytałam w klubie 3dni temu Rzeczywiście chłopak uparty jak nie wiem co.. I głupia sytuacja, nie wiadomo do końca co robić bo jak pisałaś chcesz to delikatnie załatwić.. Ale ja bym chyba już nie wytrzymała i wybuchła Choć z drugiej str to miło tak widzieć jak komuś zależy i jak się stara

Prześlicznie wyglądałaś I sama się czesałaś mówisz? Ja to w ogóle Tobą oczarowana jestem bo masz taką urodę jaka zawsze mi się podobała
jeju dziekuje Ci jutro chyba nakrece dla Was filmik, z takim moim prostym makijazem, gdzie ma podklad i tusz i zero bajerow to zobaczycie czy piekna jestem

sama sie czesalam, bo moja studniowka zaraz po swietahc byla, przelozyli ja na wczesnijeszy termin i zapisalam sie do fryzjera na 10rano, a ze to sobota byla i w nocy spadl taki snieg, ze zakopalam sie samochodem pod domem i nie mialam jak do fryzjera dojechac to sama sie uczesalam, do dzis zaluje, bo zawsze chcialam zeby fryzjer zrobil mi fryz, a to byla okazja idealna, no ale niestety bylo tyle sniegu, a o 9rano niewiele w sobote ludzi jechalo i paietam, ze na studniowke jechalismy prawie 2h, tzn ja najpierw do TZta i od niego, bo mialam na drugim koncu miasta i u niego sie malowalam i ubieralam, bo balam sie ze jak sie zakopie, to splynie mi caly make up

dobrze, ze spodni zalujesz, tzn ze sa ladne i warte ceny
Cytat:
caate suuuper normalnie miodzio-lodzio

Ja jestem na tyle stara, że za moich czasów to miałam na studniówce gorset i długą spódnicę do tego No i meeega krótkie włosy
dziekuje
ja na TZta studniowke mialam piekna czarna taka waziutka, do ziemi i z tylu kokarda te 2sukienki szyla mi moja ciocia bo ona jest krawcowa, najzdolniejsza na swiece
ale on nie ma zdjec, tylko jakies na plytce, ja nawet ich nie widzialam

taka mialam jak w zalaczniku naTZta studniowce, wygladalam w niej bajecznie do tego pomalowalam sie a'la chinka i wlosy popodpinane loki w artystyczny nielad, niektore wypuszczone na ramiona i delikatna perelka na szyjce i kolczyki, czulam sie wysmienicie, lepiej niz na swojej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 291267720.jpg (36,0 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-10 o 22:26
Stary 2011-01-10, 22:27   #2866
samaraNW
Zakorzenienie

ja już po ćwiczeniach, małym SPA i idę spać. dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:31   #2867
marthaaa
Raczkowanie

Caate, co do Twoich przygód, dobrze, że Ci się nic nie stało A co do zdjęć ze studniówki i w ogóle Twoich zdjęć na nk... Cholera, jesteś taka piękna, że nie mogę Mnie to się ostatnio prędzej kobiety podobają niż faceci haha Ale naprawdę cudownie wyglądałaś, nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, że się sama uczesałaś... A te zdjęcia z albumu "sesja" ->Zakochałam się w nich I nie to ,że słodzę, bo gdybyś mi się nie podobała, to bym tak nie pisała, naprawdę super

Snow, nie żałuj, kupisz nowe

Buahhot
, fajnie, że ciuszki przyszły takie, jak oczekiwałaś no i bardzo szybko Pozbądź się kompleksu "brzucha" i zaprezentuj

Kitka, nieciekawa sytuacja z panem natarczywym, może powinnaś być bardziej stanowcza?

Przyszły mi dziś "stingi od Kingi", które wygrałam na fejsie Już drugie, bardzo ładne

Ja mam w czwartek połowinki, a tu taki nastrój studniówkowo-zabawowy panuje, więc na pewno pochwalę się zdjęciami

Idę zaraz nałożyć samoopalacz... Ogólnie przespałam dziś praktycznie cały dzień, a małą jego część spędziłam z moim byłym - ostatnio ciągle spotykamy i naprawdę dobrze mi z nim jest, w sensie, że dobrze się rozmawia, zero sprzeczek itd...

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:31   #2868
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate sukienka idealna dla Ciebie rewelacja

Stary 2011-01-10, 22:32   #2869
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja już po ćwiczeniach, małym SPA i idę spać. dobranoc
dobranoc
Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Witam właśnie Was nadrobiłam ostatnio nie mam na nic czasu. Jutro idę do biblioteki wypożyczyć książki do pracy licencjackiej a potem nauka na piątek na egzamin i weekend na uczelni. Dziś była tylko podstawa.

angelinmyheart ślicznie wyglądałaś.
caate dobrze, że nic Ci się nie stało
tez sie ciesze, ze calo wyszlam z tego, na wiosne poogladam podwozie i zadrapania, bed ecos napewno z tym robic, bo to moja milosc i ja cierpie z kazda ryska w raz z nia

widze, ze kolejna zabiegana studentka
Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Eh, dziewczyny...:/ Kurdę, nie wiem jakim cudem ale co chcę dodać jakiegoś posta ze swojego kompa to mi nie chce go wyświetlić ;/ Nie wiem czemu :/
ja mialam tak wczoraj, a jak sie dodawaly to podwojnie
Stary 2011-01-10, 22:35   #2870
angelinmyheart
Zakorzenienie

Niezapominajka 89 dziękuje.

caate boska ta sukienka. A masz może zdjęcie z tamtej studniówki?

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

marthaaa to teraz czekamy na Twoje zdjęcia.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-10, 22:37   #2871
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość

Idę zaraz nałożyć samoopalacz... Ogólnie przespałam dziś praktycznie cały dzień, a małą jego część spędziłam z moim byłym - ostatnio ciągle spotykamy i naprawdę dobrze mi z nim jest, w sensie, że dobrze się rozmawia, zero sprzeczek itd...
No bo to były... czasem mam wrażenie, że lepiej się nam gadało i dogadywało z Tż jak byliśmy przyjaciółmi niż teraz....

Stary 2011-01-10, 22:42   #2872
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate, co do Twoich przygód, dobrze, że Ci się nic nie stało A co do zdjęć ze studniówki i w ogóle Twoich zdjęć na nk... Cholera, jesteś taka piękna, że nie mogę Mnie to się ostatnio prędzej kobiety podobają niż faceci haha Ale naprawdę cudownie wyglądałaś, nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, że się sama uczesałaś... A te zdjęcia z albumu "sesja" ->Zakochałam się w nich I nie to ,że słodzę, bo gdybyś mi się nie podobała, to bym tak nie pisała, naprawdę super

Snow, nie żałuj, kupisz nowe

Buahhot
, fajnie, że ciuszki przyszły takie, jak oczekiwałaś no i bardzo szybko Pozbądź się kompleksu "brzucha" i zaprezentuj

Kitka, nieciekawa sytuacja z panem natarczywym, może powinnaś być bardziej stanowcza?

Przyszły mi dziś "stingi od Kingi", które wygrałam na fejsie Już drugie, bardzo ładne

Ja mam w czwartek połowinki, a tu taki nastrój studniówkowo-zabawowy panuje, więc na pewno pochwalę się zdjęciami

jeju dziekuje
az nie zatkalo co napisalas, musze to przetrawic
ja zaluje bardzo, ze jestem taka niska, ale nie mozna miec wszystkiego.

a na 100dniowce swojej bylam wlasnie tak swiezo po dekoloryzacji, pamietam jak sie balam, ze bede ruda boze ile wspomnien sie wiaze,eh

chyba zaloze wreszcie fb, ciagle ktos cos tam wygrywa

co do bylego, to sama chyba niebawem sie przekonasz na cyzm stoisz
Cytat:
caate sukienka idealna dla Ciebie rewelacja
noo byla rewelka
a jeszcze szukalam w sklepach 2tyg sukienki okazalo sie, ze nic nie ma, w ostatniej chwili mama poprosila ciocie,zeby mi uszyla i uszyla mi w 2,5dnia (w dzien studniwoki rano odbieralam)identyczna i to byl strzal w dziesiastke, lezy taka piekna w szafie, chcialabym ja kiedys zalozyc, ale watpie zeby byla oakzja, bylam w niej na 2studniowka (Tzta i jego przyjaciela), a na swoja mialam ta czerwona, a ona uniwersalna jest, bo ten szyfon sie odpina, czyli juz inny styl powstaje

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Niezapominajka 89 dziękuje.

caate boska ta sukienka. A masz może zdjęcie z tamtej studniówki?

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

marthaaa to teraz czekamy na Twoje zdjęcia.
TZ ma gdzies na plytce, nastepny razem jak bede u niego ( a to nie szybko bo sesje ma i sie ciagle uczy i oboje czasu nie mamy) to jak znajdzie plyte to wezme od niego, to moze gdzies tam jestem to Wam pokaze

widze, ze wieczorek wspomnien nam powstal
Stary 2011-01-10, 22:43   #2873
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
No bo to były... czasem mam wrażenie, że lepiej się nam gadało i dogadywało z Tż jak byliśmy przyjaciółmi niż teraz....
Ja ogólnie najbardziej lubię wszystko to, co jest PRZED w związku już nigdy nie jest tak kolorowo...

Caate, nie ma co trawić, sama prawda, jesteś piękną kobietą, musisz znać swoją wartość i mieć tego świadomość

Angelinmyheart, no pewnie w piątek będą jakieś Mam nadzieję, że takie nadające się tu hehe

Ja ostatnią taką imprezę, na której 'wyglądałam', jaką miałam, to był bal gimnazjalny no i wesela...

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:44   #2874
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
jeju dziekuje
az nie zatkalo co napisalas, musze to przetrawic
ja zaluje bardzo, ze jestem taka niska, ale nie mozna miec wszystkiego.
Niska??? to co ja mam powiedzieć? bo dla mnie już nazewnictwa brakło

Stary 2011-01-10, 22:47   #2875
snowhitee
Zakorzenienie

Caate ta czarna suknie również przepiękna
Marthaaa nie kuś nowymi spodniami bo miałam na co inne te pieniążki przeznaczyć I fajnie, że tak dobrze się dogadujesz z byłym, może coś z tego będzie?

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 22:49   #2876
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

caate pieknie wygladalas a Twoj Tz przypomina mi mojego kolege juz wczesniej mialam mowic, ale jakos z glowy mi wypadlo

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:51   #2877
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ech, zdołowałam się stanem konta, co z tego że wypłata przyszła jak taka niska, że większość debet zjadł, a teraz nawet debetu nie mam tylko jakiś kredyt limitowy przyznany... dobrze, że w końcu za styczeń mi zapłacą jak człowiekowi ech, kasy coraz mniej a tu ledwo połowa miesiąca No ale nie smęcę Wam dalej, idę poćwiczyć i spać, do jutra na pewno mi przejdzie gorszy nastrój.
Dziś tylko podstawa no i balsam antycell i tyle.

Dobrej nocy Laseczki

Stary 2011-01-10, 22:57   #2878
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate ta czarna suknie również przepiękna
Marthaaa nie kuś nowymi spodniami bo miałam na co inne te pieniążki przeznaczyć I fajnie, że tak dobrze się dogadujesz z byłym, może coś z tego będzie?
no ah jak sobie przypomne
Cytat:
Niska??? to co ja mam powiedzieć? bo dla mnie już nazewnictwa brakło
tez niska
przepraszam, ja tak mowie niska i wysoka
chodzi o to,ze chcialaby miec dluzsze nogi
Cytat:
Ja ogólnie najbardziej lubię wszystko to, co jest PRZED w związku już nigdy nie jest tak kolorowo...

Caate, nie ma co trawić, sama prawda, jesteś piękną kobietą, musisz znać swoją wartość i mieć tego świadomość

Angelinmyheart, no pewnie w piątek będą jakieś Mam nadzieję, że takie nadające się tu hehe

Ja ostatnią taką imprezę, na której 'wyglądałam', jaką miałam, to był bal gimnazjalny no i wesela...
ja siebie lubie i sobie sie podobam, ale za ideal sie nie uwazam i wiem, ze makijaz, fryzura i ubior odgrywa najwieksza role i stad ten zachwyt naprawde

przyznac mi sie, ktora jest z Kazimierza Wielka i mnie na nk podgladala

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate pieknie wygladalas a Twoj Tz przypomina mi mojego kolege juz wczesniej mialam mowic, ale jakos z glowy mi wypadlo
dziekuje
TZtowi nie bede mowic, bo ostatnio jak powiedzialam,ze napisalyscie ze jest przystojny to mi nie wierzyl i musialam mu posty pokazywac
teraz jest szczuplejszy na twarzy moim zdaniem. a jak znajde te zdjecia z jego 100, to bylo 3lata temu to dopiero bedzie chuda mordka i taki koxxik
Stary 2011-01-10, 23:00   #2879
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate mam pytanie, jak znalazłaś pracę, jako opiekunka Zuzi?
Ja to zawsze miałam z 2 stron niania.pl i szukam-opiekunki.pl, ale ostatnio nic tam ciekawego nie ma, a szukam czegoś na pół etatu by połączyć dwie prace.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-10, 23:03   #2880
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no ah jak sobie przypomne

tez niska
przepraszam, ja tak mowie niska i wysoka
chodzi o to,ze chcialaby miec dluzsze nogi

ja siebie lubie i sobie sie podobam, ale za ideal sie nie uwazam i wiem, ze makijaz, fryzura i ubior odgrywa najwieksza role i stad ten zachwyt naprawde

przyznac mi sie, ktora jest z Kazimierza Wielka i mnie na nk podgladala

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

dziekuje
TZtowi nie bede mowic, bo ostatnio jak powiedzialam,ze napisalyscie ze jest przystojny to mi nie wierzyl i musialam mu posty pokazywac
teraz jest szczuplejszy na twarzy moim zdaniem. a jak znajde te zdjecia z jego 100, to bylo 3lata temu to dopiero bedzie chuda mordka i taki koxxik
ale trzeba przyznac ze jest przystojny

no nic, ja ide uczyc sie angola to tyle z dzisiejszej rozrywki...

dobranoc wszystkim

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości