|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
Cytat:
![]() Problemy sie zaczynaja gdy przerwa wynosi hmm 24 godz
|
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
moja sesja zaczyna się dopiero 1 lutego;]
ale egzaminy to pikuś, gorzej ogarnąć wszytskie kolosy, zaliczenia i projekty |
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie te sklepy się generalnie reklamują, że są dla dużych, bo u dużych najbardziej widać "przemianę" przy odpowiednim rozmiarze, jednak z reguły mają też maleństwa W końcu chodzi o to, żeby udostępnić szeroką rozmiarówkę, a nie znowu ograniczać się do rozmiarów powyżej 70G MamBra to sieć sklepów, dlatego oferta ze strony internetowej może nie być miarodajna, ale wpisałam dla przykładu 65D i jest kilka modeli
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
produkuję maila do grupera i pani instruktor ;]
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- nie lubie miec mniej niz tygodnia, ale jak trzeba, to trzeba :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.. to kto ze mną idzie do Rzecznika Praw Konsumenta?
|
|
|
#3486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasiencja - tak, pseudoglany w h&m czy innych w kolorze różowym, trampki na obcasie, albo całe w cekinach, czy innych paskudztwach z serduszkami, które wyglądają, jak buty dla barbie to czysta profanacja. Moich zniszczonych do granic możliwości martensów na nic nie zamienię ![]() i chciałam coś powiedzieć. e khm. Ecrulo jest śliczna ! Jak ja się cieszyłam, że M. czekał przed wejściem!! Mogę Ci w takim razie oficjalnie powiedzieć - nie polubię Cię mmmmmm - masz podejście, jak ja. Czyli osoba szczęśliwa, która uważa, że już znalazła "TO COŚ" (właśnie dostałam po głowie za "COŚ" od cosia...) Motyle mogą być zawsze, jeśli się kocha. Z M. mam spokój,radość,łzy,złość, ale też ogromne ukojenie, przyjaciela, o którym zawsze marzyłam i usta, które mogę całować cały czas :P Przez ponad 2l. żadne motyle nie uciekły, raczej pojawiły się nowe gąsienice i piękne, dojrzałe kolorowe motylki M., którego wałeczki na brzuchu są fajne, nie zamienię nigdy na nikogo, a on moich 2 rozstępów na tyłku też nie! A teraz mężczyzna mój wylewa siódme poty ćwicząc,by być seksbombą (szkoda tylko, że cały czas zapomina o oddychaniu podczas ćwiczeń). Potem spróbuję mu podsunąć kawałek czekoladowego ciasta... Ok, teraz tańczy do Aguilery. ach. ok, już skończył, więc i ja kończę z pisaniem bzdur ok, 4. 5
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
wyslalam Ci pw
![]() jaki jest mail do grupera?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melka
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- A ja kocham moje trampki na obcasach a wczoraj w filmie widziałam przepiękne całe biale trampki na obcasach ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#3489 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3490 | |
|
Copyraptor
|
Dziękuję.
Cytat:
Ja sobie na pewno życie ułożę, nie podłamała mnie ta sytuacja aż tak bardzo, chociaż trochę niechęć do facetów mam. Ale przejdzie
|
|
|
|
|
#3492 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
U góry wątku masz Narzędzia > Wyłącz subskrypcję. Cytat:
ZR ![]() nie mam pojęcia ![]() Nam strzelać nie kazano... Cytat:
Podmieniłam, ale i tak muszę zmienić, bo już niestety zawaliłam jeden z punktów
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
ej no.... okres mi się spoznia.... to chyba niezbyt dobrze
|
|
|
|
#3494 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hula - to dobrze, masz parę dni spokoju...
|
|
#3495 | |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm ciekawe czemu o tej godzinie pustki na wątku.. :P
Ja właśnie niby skończyłam się uczyć na zaliczenie, które mam za parę godzin :P Ogólnie kolorowo, bo muszę wstać o 7, a jeszcze nawet się nie wykąpałam, więc teoretycznie czeka mnie2h snu :/ Mam nadzieję, że wstanę na zajęcia.. muszę zresztą. i że popołudniu będę choć trochę przytomna, że trafię na spotkanie ![]() Cytat:
![]() Idę w kimę, taa na pewno się wyśmienicie wyśpię
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
2 dzień z kolei, prawie 7:20, a na zewnątrz nadal ciemno ;O
|
#3497 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Nie depcze krokusów
|
Faktycznie ciemniej niż zwykle...
Asiuniaaa - możliwe, że mnie dziś nie będzie na spotkaniu, więc daj znać, o której godzinie mogłabym wpaść z rajtami
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Wszystkim życzę powodzenia w sesji ![]() A tak w ogóle próbuje was nadrobić ale nie moge ... z powodu akademickiego internetu który "rok" ładuje jedną stronę, jeśli w ogóle załaduje...
|
|
|
#3501 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jak będę, to krótko - muszę skoczyć do superpharm i zrobić pranie, żeby się przygotować do oddania komuś rzeczy
![]() Rajty dla Asiuni mam w domu, ale to rzut moherem od niej, więc spokojnie dzisiaj je dostanie.
|
|
#3502 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Chcesz tego? To weź to! Wszystko możesz!".Podobną gadkę słyszałam kiedyś na szkoleniu finansowym ![]() Zostanę przy dwóch, Ciebie dorzucę do worka dopiero po przepytaniu co najwyżej ;P Na razie wiem tyle, co nic, więc.... może mi się tylko wydawać, że jest mega dobrze, tak jak w przypadku Cholerki np ![]() Kermin ma gorsze dni, powoli zalicza zgona i zaraz będzie leżał na podłodze ![]() Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-01-11 o 09:41 |
||||||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ale mnie telepotnęło jak tylko otworzyłam maila.... dostałam info od grupera
po naszej wczorajszej rozmowie z Panią Izabelą Żelazny otrzymaliśmy potwierdzenie, że kupony zostaną zrealizowane. Nasz Partner również potwierdził że będzie przyjmować rezerwacje e-mailowo i telefonicznie. Proszę ponownie skontaktować się z Aerobic Streptease. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za powstałe trudności. wrrrr.... a ja od niej odp. na maila do tej pory nie dostałam... a jak z waszym umawianiem się?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn tego też, ale żeby MIŁOŚĆ też była. Cytat:
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3506 | |||
|
Zakorzenienie
|
i co? u mnie cisza od pani instruktor a od grupera powyżej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mju cieszę się że tak masz, tak czujesz i wcale nie będę Ci mówić, że prawda jest inna. Choć życie pokazuje, że jednak z tymi motylami bywa różnice. Nie da się całe życie być nakręconym i kochać nie wiadomo jak. To, że ludzie po 10latach małżeństwa nie śpią w jednym łóżku na etapie 2-3lat wydaje się niemożliwe. a czy to świadczy o tym, że się nie kochają? nie. raczej o tym, że im w tym łóżku niewygodnie Asiuniaaa- pwoodzenia ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Horrory swoją drogą
![]() Nie ma gatunku, po który nie sięgnęłam ![]() Cytat:
Po co się męczyć, jeśli występuje jedno z powyższych? Bo tak trzeba? Do jednego łóżka na bzzz bzzz, a potem do swoich wyspać się wygodnie :P
|
|
|
#3508 |
|
Nie depcze krokusów
|
INFO O GUMISZCZACH W KLUBIE blair witch - pamiętam, zaręczona byłaś...
|
|
#3509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Może być w odpowiedzi Cytat:
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mall - no właśnie. Bo stwierdziłam że skoro ludzie i tak się nie mogą dobrać tak żeby było szczęśliwie (z ręką na sercu - nie znałam pary u której by było dobrze), to powinnam się cieszyć tym, co złapałam, czyli jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... Ale ja taka nie jestem no i się skończyło tak a nie inaczej. A to była najgłupsza rzecz w moim życiu, jedyna rzecz której żałuję - bo dół że wszyscy wokół kogoś mają, zaręczyny, dzieci, wszystko - no i zgłupiałam do cna
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-01-11 o 11:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

a wczoraj w filmie widziałam przepiękne całe biale trampki na obcasach 
Ja sobie na pewno życie ułożę, nie podłamała mnie ta sytuacja aż tak bardzo, chociaż trochę niechęć do facetów mam. Ale przejdzie 

Miała ultra krótką półprzezroczystą czarną mini, czerwony, błyszczący top z jakimiś cekinami, czy kij wie czym i wytarty czarny sweter z kulkami... Zapomniałabym o 8kg nadwagi