Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 23:07   #2881
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
caate mam pytanie, jak znalazłaś pracę, jako opiekunka Zuzi?
Ja to zawsze miałam z 2 stron niania.pl i szukam-opiekunki.pl, ale ostatnio nic tam ciekawego nie ma, a szukam czegoś na pół etatu by połączyć dwie prace.
moja mama po skonczeniu studiow, jak ja sie urodzilam zmienila zawod na technik zywienia i jest szefem kuchni w przedszkolu 300m od naszego domu
czesto ja odwiedzalam, Zuzi mama pytala sie osob tam pracujacych czy nie znaja jakis opiekunek, to polecily mnie, bo ja sama wychowywalam sie w tym przedszolu, potem ciagle do mamy przychodzilam, pomagalam w kuchni i przy dzieciach, a mam doswiadczenie z dziecmi zespolu downa i jako wolontariusz w domu opieki, wiec Zuzi mama bez zastanowienia dala mi prace

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale trzeba przyznac ze jest przystojny

no nic, ja ide uczyc sie angola to tyle z dzisiejszej rozrywki...

dobranoc wszystkim
smiesznie, bo poznajac go wcale mi sie nie podobal
a potem mnie tak zauroczyl soba, ze glowa mala
dobranoc, powodzenia jutro

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:06
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:12   #2882
marthaaa
Raczkowanie

Caate, to odpowiedzialna praca, musisz mieć podejście do dzieci dobre

Dziewczyny, pisałyście o angielskim. Cóż, ja powiem, że wolę angielski od polskiego, chociaż obydwa języki idą mi bardzo dobrze i naprawdę łatwo przyswajam wiedzę w ogóle językową. Uczyłam się włoskiego, teraz mam jeszcze niemiecki, kiedyś wpadł przez 3 lata francuski. Angielskiego uczę się już 11 lat, umiem co umiem, w miarę dużo, czasem mam wrażenie jednak, że to jest pikuś w porównaniu z innymi i uczę się sama duuużo przede wszystkim słówek W szkole to nie mówię, bo mamy poziom intermediate, a ja mam 6 w niezłym liceum, no ale na tle klasy jestem 'ponad'. Planuję iść na lingwistykę stosowaną lub na filologię, żeby zostać nauczycielem/tłumaczem. Naprawdę kocham ten język, to mój ulubiony przedmiot w szkole, a zaraz po nim geografia. Moim zdaniem wystarczy się trochę przyłożyć -wszystko jest do ogarnięcia. W angielskim zmorą są czasy. W niemieckim rodzajniki. A we francuskim np? I to, i to A ludzie się uczą i co najlepsze-mówią! Zwłaszcza motywuje to, że teraz bez języka jest ciężko, warto znać jakiś. Spójrzcie chociażby na tę naszą TAP MADL. Problemem jest to ,że do ideału brakuje jej tam kilku cm i... angielskiego Warto się uczyć, a angielski przydaje się wiele razy w życiu, czego sama doświadczyłam nieraz i nadal doświadczam, pomagając np. tacie w pracy, jak o coś go proszą,czy przychodzą do niego papiery po angielsku, a ja tłumaczę, o co im chodzi. Wierzę w wasze możliwości, a tak jak ktoś tu pisał, nauczyciel też dużo robi. Ja mam teraz np. tragicznego nauczyciela od historii i historii nienawidzę, a w gimnazjum lubiłam Warto się zapisać na jakiś kursik, korki, konsultacje

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:13   #2883
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ech, zdołowałam się stanem konta, co z tego że wypłata przyszła jak taka niska, że większość debet zjadł, a teraz nawet debetu nie mam tylko jakiś kredyt limitowy przyznany... dobrze, że w końcu za styczeń mi zapłacą jak człowiekowi ech, kasy coraz mniej a tu ledwo połowa miesiąca No ale nie smęcę Wam dalej, idę poćwiczyć i spać, do jutra na pewno mi przejdzie gorszy nastrój.
Dziś tylko podstawa no i balsam antycell i tyle.

Dobrej nocy Laseczki
nie martw się, ja tą wypłatę też będę mieć niższą niż zwykle przez te wszystkie dni wolne głowa do góry w lutym będzie lepiej

Buahhot miłej nauki i powodzenia jutro

Caate no przystojny Twój TŻ Mój urodziwy nie jest ale ma w sobie to coś w każdym razie mnie przyciągnął

Ehh ale ja jestem głupia, chyba kręci mnie kierowca u mnie w firmie Jest starszy ode mnie o 8lat, ale zupełnie nie zachowuję się na swój wiek, znamy się już 2lata odkąd tam pracuję ale ostatnio coś tak przeciągamy się spojrzeniami i w ogóle tak jakoś dziwnie, dziwna atmosfera jest między nami i on takie podteksty kieruje co raz częściej

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:24   #2884
marthaaa
Raczkowanie

Podobają mi się takie botki:
http://allegro.pl/kvoll-retro-botki-...403971431.html
kupiłabym sobie na wiosnę, ale ten japan style mnie nie kręci

Snow, co do takich akcji... O romans w pracy nietrudno

Stary 2011-01-10, 23:27   #2885
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość

hehhe nic mi nie mów nawet
a botki bardzo fajnie wyglądają

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 23:27   #2886
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
nie martw się, ja tą wypłatę też będę mieć niższą niż zwykle przez te wszystkie dni wolne głowa do góry w lutym będzie lepiej

Caate no przystojny Twój TŻ Mój urodziwy nie jest ale ma w sobie to coś w każdym razie mnie przyciągnął

Ehh ale ja jestem głupia, chyba kręci mnie kierowca u mnie w firmie Jest starszy ode mnie o 8lat, ale zupełnie nie zachowuję się na swój wiek, znamy się już 2lata odkąd tam pracuję ale ostatnio coś tak przeciągamy się spojrzeniami i w ogóle tak jakoś dziwnie, dziwna atmosfera jest między nami i on takie podteksty kieruje co raz częściej
ojoj zeby TZ nie byl zazdrosny
tez na poczatku myslalam, ze moj TZ nie jest przystojny, ale teraz widze, jak babki reaguja na niego i czasami to siekera by mi sie przydala, on ma zabojcze spojrzenie i brwi i jeszcze tak mowi, ze zawsze Cie zatka

ja mialam ostatnio okropna sytuacje, widze sie z TZ w rynku idziemy cos zjesc, jestesmy zadowoleni wszystko pieknie ladnie i naaaagle ujrzalam przystojnego blondyna o bleitnych oczach i odplynelam
pierwszy raz od wiekow, naprawde ktos zrobil na mnie wrazenie, jeszcze ogladal sie za mna, no ale byl na zaboj przystojny, nigdy nie mialam z nikim takiego pierwszego wrazenia, ale facet musi miec branie
ale wszystko mial idealne, prawie w slup przez niego weszlam i TZ ssie zdezorientowal troche, bo ja zawsze mowie, ze nie spotykam przystojnych facetow, ze to rzadkosc, a jak sa to obcokrajowcy, a tu takie ciacho zobaczylam, ze nogi mi sie ugiely
Cytat:
Caate, to odpowiedzialna praca, musisz mieć podejście do dzieci dobre

Dziewczyny, pisałyście o angielskim. Cóż, ja powiem, że wolę angielski od polskiego, chociaż obydwa języki idą mi bardzo dobrze i naprawdę łatwo przyswajam wiedzę w ogóle językową. Uczyłam się włoskiego, teraz mam jeszcze niemiecki, kiedyś wpadł przez 3 lata francuski. Angielskiego uczę się już 11 lat, umiem co umiem, w miarę dużo, czasem mam wrażenie jednak, że to jest pikuś w porównaniu z innymi i uczę się sama duuużo przede wszystkim słówek W szkole to nie mówię, bo mamy poziom intermediate, a ja mam 6 w niezłym liceum, no ale na tle klasy jestem 'ponad'. Planuję iść na lingwistykę stosowaną lub na filologię, żeby zostać nauczycielem/tłumaczem. Naprawdę kocham ten język, to mój ulubiony przedmiot w szkole, a zaraz po nim geografia. Moim zdaniem wystarczy się trochę przyłożyć -wszystko jest do ogarnięcia. W angielskim zmorą są czasy. W niemieckim rodzajniki. A we francuskim np? I to, i to A ludzie się uczą i co najlepsze-mówią! Zwłaszcza motywuje to, że teraz bez języka jest ciężko, warto znać jakiś. Spójrzcie chociażby na tę naszą TAP MADL. Problemem jest to ,że do ideału brakuje jej tam kilku cm i... angielskiego Warto się uczyć, a angielski przydaje się wiele razy w życiu, czego sama doświadczyłam nieraz i nadal doświadczam, pomagając np. tacie w pracy, jak o coś go proszą,czy przychodzą do niego papiery po angielsku, a ja tłumaczę, o co im chodzi. Wierzę w wasze możliwości, a tak jak ktoś tu pisał, nauczyciel też dużo robi. Ja mam teraz np. tragicznego nauczyciela od historii i historii nienawidzę, a w gimnazjum lubiłam Warto się zapisać na jakiś kursik, korki, konsultacje
zawsze chcialam poznac jezyk, poznawalam wszystkie oprocz ang, dopiero te 2lata temu mialam stycznosc z ang, 1rok bylo okej pozytywnie, ale nastepne wydarzenia zniechecily mnie maksymalnie do ang...
skad sie uczysz slowek? to ja mam ten problem, z tym jezykiem, ja pisac go moge, ale mowic to juz nie. chociaz jak bylam w londynie przelamalam sie pare razy, ale to byla wymiana krotkich rzeczowych zdan, co robilam,gdzie bylam, jak bylo itp
chodzi o to, ze jestem za ambitna i chcialabym go umiec na niemiecki..

a dzieci kocham, uwielbiam z nimi rozmawiac, sluchac ich, bawic sie z nimi, jesc no wszystko, ja jestem bardzo dziecinna, potrzebuje sie smiac, bawic sie, biegac, szalec.. TZ zawsze mowi,z e ja usiedziec nie potrafie chwili, a na lozku to juz w ogole turlam sie po nim, siadam, ale ja po prstu nie umiem siedziec spokojnie, jestem zywa. a dzieci szczegolnie chore, bez milosci, sa wyjatkowe. sa tak wdzieczne, ze kazdego za serce lapia, ja strasznie zaluje ze rezygnuje z Zuzi, wiem co ona przechodzi i jak ciezko jej kogos zaakceptowac i ile milosci potrzebuje... opiekujac sie tymi dziecmi, widze ze nigdy nie zagwarantuje sowim takiej przyszlosci. naprawde wypady w week na obiad, ubranka zabawki nie zastapia opieki,milosci i rodzicow. szkoda, ze neiktorzy tylko na tych nianiach polegaja..

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:32
Stary 2011-01-10, 23:33   #2887
marthaaa
Raczkowanie

Hahaha, ja pamiętam ile razy się za mną jacyś chłopacy oglądali, jak szłam z chłopakiem, to go nosiło normalnie A jak ja się oglądałam, to pytał : "Co w nim takiego było?" A on przystojny w sumie jest

Caate, byłam we Wrocławiu w czerwcu i z koleżankami widziałyśmy jednego takiego mega przytojniaka, który jeździł takim samochodzikiem po rynku i wycieczki oprowadzał czy coś, no po prostu ciacho roku, koleżanki aż mu zdjęcia porobiły, świetne miasto Wrocław i miło wspominam właśnie dzięki temu panu

A słówek uczę się często np. z piosenek, z filmów, ze słownika po prostu lub z takich pomocy w stylu "angielski w 3 miesiące". Niby tam są banalne, ale wielu się nie zna Również mam w podręcznikach i ćwiczeniach starych z angielskiego z tyły takie wykazy słówek z danych działów, to też się przydaje Ambitnośc to bardzo dobra cecha

Jeśli chodzi o dzieci, to zazdroszczę. Ja nie mam zupełnie podejścia. W ogóle nie przepadam, a jak już, to tylko wybrane niektóre i te , które są naprawdę fajne. Dlatego jeśli miałabym być nauczycielką to w licku, z młodzieżą. A chore no to już inna bajka, ja nigdy z takimi styczności nie miałam, ale mam miękkie serce i strasznie mi ich szkoda, nie wiem, czy mogłabym z takim pracować

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:35
Stary 2011-01-10, 23:35   #2888
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
trochę źle z nim postępujesz. mówiąc "nie, bo mam masę nauki", dajesz mu nadzieję na inny raz i nie da Ci spokoju. powinnaś mu napisać : nie i nie mam zamiaru nigdy nigdzie z Tobą wychodzić. wtedy zrozumie, że na poważnie nie jesteś tym zainteresowana. faceci rozumieją tylko dosłowne rzeczy, niestety.
chyba tak zrobie... bo mam juz dosc... jestem na skraju wytrzymalości... z drugiej strony nie rozumiem typa- wie dokladnie ze mam K.., ze mi na nim zależy a nadal probuje....

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no dobrze, wkleje za te moje offy
ale nie moge znalezc tych ladniejszych, tutaj na nk masz wiecej jak chcesz
http://nk.pl/profile/73500/gallery/album/3

malowalam i czesalam sie sama
jeju kiedy to bylo, oje poczatki z eyelinerem pamietam
woooow.... co ja bym dala za takie oczy jak Ty masz..... w ogóle piękna jesteś i tyle....
moze zaraz i ja coś ze studniowki dodam... to bylo... 3 lata temu

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
angelinmyheart śliczna sukienka

Ojej dobrze, że nic poważnego się nie stało

ŁoOo 100 zł To musiały być fajne spodnie jak poszły za taką cene

Wiesz co lepiej go przegoń póki możesz. Ja miałam kiedyś prześladowce, faceta wogóle nie znałam, a łaził za mną wszędzie. Zaczęłam się go bać, bo później idąc wieczorem na impreze zagadał i doskonale wiedział gdzie ide i jak moje plany wyglądają. Zaczął być nachalny i nie było dnia co by za mną nie szedł, albo nie zaczepiał. Czułam się jak w filmie, moja mama chciała zadzwonić na policje. Naprawdę czułam wielki niepokój, zwłaszcza jak gdzieś wychodziłam w nocy i on się pojawiał. Moje koleżanki nawet kiedyś go zaczepiły i mówiły żeby dał mi spokój. Na szczęście po jakimś roku w końcu do niego dotarło, że nic z tego nie bd i od tego czasu już mnie nie gnębi.
o mój boże... jaka akcja....
Cytat:

no, no , no ciekawe co na to TZ

zrobilam sobie przerwe w nauce, wydaej mi sie ze juz cos umiem ale jeszcze ze dwa razy powtorze material.... wypilam litrowego tigera wiec pewnie i tak nie będe spala do 3

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:42   #2889
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hahaha, ja pamiętam ile razy się za mną jacyś chłopacy oglądali, jak szłam z chłopakiem, to go nosiło normalnie A jak ja się oglądałam, to pytał : "Co w nim takiego było?" A on przystojny w sumie jest

Caate, byłam we Wrocławiu w czerwcu i z koleżankami widziałyśmy jednego takiego mega przytojniaka, który jeździł takim samochodzikiem po rynku i wycieczki oprowadzał czy coś, no po prostu ciacho roku, koleżanki aż mu zdjęcia porobiły, świetne miasto Wrocław i miło wspominam właśnie dzięki temu panu

A słówek uczę się często np. z piosenek, z filmów, ze słownika po prostu lub z takich pomocy w stylu "angielski w 3 miesiące". Niby tam są banalne, ale wielu się nie zna Również mam w podręcznikach i ćwiczeniach starych z angielskiego z tyły takie wykazy słówek z danych działów, to też się przydaje
ja Ci powiem, ze ja tak zapatrzona jestem w TZta,z e nie ogladam innych predzej babki spotkam ladne niz faceta we wro. jedynie w klubach sa przystojni, ale to czasami, ciezko o przystojnego i madrego jednoczesnie... ja juz mialam tyle propozycji, ze masakra
ale ten po prostu szedl naprzeciwko mnie i zabijal mnie wzrokiem
no mial facet tyle seksu w sobie, ze masakra
a ten na rowerku to wiem ktory, tez na nim zawiesilam oko, ale to sa wyjatki i TZ tez zawsze do mnie z podobnymi tekstami, chociaz ostatnio 3dni mi go wypominal, ze prawie w slup weszlam

ang tez ucze sie z takich ksiazek slowek i czasami wypisuje sobie jakies z piosenek, bo filmow po ang nie lubie ogladac, denerwuja mnie
jutro bedzie dzien nauki ang ciekawe jak mi pojdzie

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Kitka, musisz mu jasno wyperswadowac, bo nie ma co sie cackac z nim, zameczy Cie niepotrzebny Ci taki intruz w zyciu...
sama przechodzilam, koles w aucie sterczal pod moim domem i wyjsc z niego nie moglam, lepiej dzialaj szybko i nie dopusc do sytuacji osaczenia Cie. badz szczera, musi sie odczepic

powodzenia na egzaminach

dodaj zdjecia, jak wszystkie to wszystkie

dziekuje,
ja lubie swoje oczy za to,ze mam na czym malowac nie lubie tych podkowek, ale juz nie bede marudzic skoro wszystkie mnie wychwalacie, to wierze w siebie zeby nie bylo

ide spac, dobranoc lejdis
Stary 2011-01-10, 23:44   #2890
CABIN CREW

dodane jeszcze poszukam w przerwie czegos na kompie

co do typa- moja cierpliwośc jest na granicy- jak wybuchne to mu tak nagadam....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:46
Stary 2011-01-10, 23:50   #2891
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

co do typa- moja cierpliwośc jest na granicy- jak wybuchne to mu tak nagadam....
az sie wrocilam, ale Ty jestes seksowna
i ty mnie wychwalasz?! nic Ci nie brakuje
masz takie same kosci jak ja na klatce piersiowej
Stary 2011-01-10, 23:56   #2892
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

no nie i następna piękna i z jaką figurą

Mi też tak wystają kości na dekolcie ale ja to cała koścista jestem

Dziewczynki no co na to Tż, nic bo przecież nic mu nie powiem Muszę się ogarnąć i tyle

Dbam o siebie

Stary 2011-01-10, 23:58   #2893
marthaaa
Raczkowanie

Kitka, PENELOPE CRUZ Jeśli nadal tak wyglądasz, to nie wiem, z czego chcesz się odchudzać i w ogóle jesteś piękna Takie ciemne włosy, ładny nosek, następna Ja przy was oszaleję i popadnę w ogromne kompleksy
Co do kości na dekolcie - są moim zdaniem bardzo sexy, ja niestety jestem za gruba, żeby było widać

Stary 2011-01-11, 00:05   #2894
CABIN CREW

Cytat:
az sie wrocilam, ale Ty jestes seksowna
i ty mnie wychwalasz?! nic Ci nie brakuje
masz takie same kosci jak ja na klatce piersiowej
Cytat:
no nie i następna piękna i z jaką figurą

Mi też tak wystają kości na dekolcie ale ja to cała koścista jestem

Dziewczynki no co na to Tż, nic bo przecież nic mu nie powiem Muszę się ogarnąć i tyle
dziękuje

teraz mi sie niestety przytylo sie... ale mam zamiar do lata wrocić do tego stanu jaki jest na fotkach....

ja seksowna?? nigdy bym tak o sobie nie pomyslala ...

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Kitka, PENELOPE CRUZ Jeśli nadal tak wyglądasz, to nie wiem, z czego chcesz się odchudzać i w ogóle jesteś piękna Takie ciemne włosy, ładny nosek, następna Ja przy was oszaleję i popadnę w ogromne kompleksy
Co do kości na dekolcie - są moim zdaniem bardzo sexy, ja niestety jestem za gruba, żeby było widać

dziękuje

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 00:35   #2895
marthaaa
Raczkowanie

No nic - trzeba iść spać Dziś już nie mogę spać 4 godzin, bo znowu spóźnię się o dwie do szkoły Dobranoc

Stary 2011-01-11, 01:27   #2896
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Caate, co do Twoich przygód, dobrze, że Ci się nic nie stało A co do zdjęć ze studniówki i w ogóle Twoich zdjęć na nk... Cholera, jesteś taka piękna, że nie mogę Mnie to się ostatnio prędzej kobiety podobają niż faceci haha Ale naprawdę cudownie wyglądałaś, nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, że się sama uczesałaś... A te zdjęcia z albumu "sesja" ->Zakochałam się w nich I nie to ,że słodzę, bo gdybyś mi się nie podobała, to bym tak nie pisała, naprawdę super

Snow, nie żałuj, kupisz nowe

Buahhot
, fajnie, że ciuszki przyszły takie, jak oczekiwałaś no i bardzo szybko Pozbądź się kompleksu "brzucha" i zaprezentuj

Kitka, nieciekawa sytuacja z panem natarczywym, może powinnaś być bardziej stanowcza?

Przyszły mi dziś "stingi od Kingi", które wygrałam na fejsie Już drugie, bardzo ładne

Ja mam w czwartek połowinki, a tu taki nastrój studniówkowo-zabawowy panuje, więc na pewno pochwalę się zdjęciami

Idę zaraz nałożyć samoopalacz... Ogólnie przespałam dziś praktycznie cały dzień, a małą jego część spędziłam z moim byłym - ostatnio ciągle spotykamy i naprawdę dobrze mi z nim jest, w sensie, że dobrze się rozmawia, zero sprzeczek itd...
podasz linka do tych stringów?

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:

botki piękne

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Kitka piękna jesteś

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 07:50   #2897
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
podasz linka do tych stringów?

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

botki piękne

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Kitka piękna jesteś
dziękuje

eh...ja wczoraj poszłam spac o 2.30 , wstalam dzis o 7.... zaczynaja sie najgorsze dni stycznia....trzymajcie dzis za mnie kciuki zeby mi kolokwium w miare poszlo, tzn żebym zaliczyla

miłego dnia Piękne

ZALATANA......
Stary 2011-01-11, 08:51   #2898
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczyny

W planach mam dzisiaj pójść na solarium, żeby nabrać troche koloru po chorobie

Cytat:

Ale Ty piękna jesteś Kurdeee dziewczyny ja przy was wpadam w kompleksy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 10:26   #2899
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
loluska zdjęcie w załączniku. Zasłoniłam twarz, bo mimo nieostrego zdjęcia widać moją głupią minę. Ja bym chciała na tyle zdać maturę z ang.

blondyneczka dziękuje.

buahhot pokarz ciuszki.

snowhitee dziękuje. Mi tez zestaw z aniołków jeszcze nie doszedł, a co wygrałaś?

caate współczuje takiej przygody. Dobrze, że nic Ci się nie stało.
wow ale seksi kiecuszka

caate ojej dobrze ze cala i zdrowa

agusiownik pochwal sie lupami udanych zakupow

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:

ojej caate Ty jestes tak sliczna ze powinnas cos z tym zrobic jakis modeling.....masakra..... .
Stary 2011-01-11, 10:34   #2900
honey1012
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Dziękuje za miłe powitanie i ile znajomych nicków
Zaczełam poranek od prysznica,balsamu antycellulit,porządku z buzia i teraz pije kawke A po kawce ćwiczenia

Może możecie polecic mi jakiś dobry krem nawilżający?

caate wyglądałaś pięknie na stu też miałam czerwoną sukienke.
Masz bardzo ciekawa urode

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 10:40   #2901
Airish88
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ale pospałam. Od 1 do 9:30 Teraz to ja mogę siąść do nauki

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
zarezerwowałam bilety na "Mr. Nobody"
Ja wczoraj zaczęłam oglądać ten film, ale byliśmy z Tż'tem bardzo zmęczeni i oboje zasnęliśmy pomimo, że był ciekawy.

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja również widziałam te wafle 0 kalorii Robione z łusek gryki chyba ,o ile się nie mylę.
Więc tak , jestem na diecie niskowęglowodanowej i bezglutenowej i bezmlekowej (więc sprawa nieco utrudniona,dlatego nie ma sensu zebym ci pisała co jem ) Ale jeśli chodzi o niskowęglowodanową to możesz wpisać sobie indeks glikemiczny w google i będzie pokazane które produkty mają niski,średni i wysoki poziom. Na podstawie tego możesz ułożyć sobie przykładowy jadłospis.
Hmmm to dla mnie zbyt skomplikowane. Chyba jednak wole po prostu ograniczać jedzonko i zacząć ćwiczyć.

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja muszę nałożyć dzisiaj balsam brązujący na ciało, bo taka blada jestem
Też bym chciała, ale mnie zapycha

Cytat:

Wyglądałaś booooosko

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
caate suuuper normalnie miodzio-lodzio

Ja jestem na tyle stara, że za moich czasów to miałam na studniówce gorset i długą spódnicę do tego No i meeega krótkie włosy
Też miałam gorset i sukienkke do ziemi.

Cytat:
dziękuje

eh...ja wczoraj poszłam spac o 2.30 , wstalam dzis o 7.... zaczynaja sie najgorsze dni stycznia....trzymajcie dzis za mnie kciuki zeby mi kolokwium w miare poszlo, tzn żebym zaliczyla

miłego dnia Piękne
3mam mocno. Powodzenia.

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny

W planach mam dzisiaj pójść na solarium, żeby nabrać troche koloru po chorobie
Ja ostatnio jakoś unikam solarium. Boje się, że za jakiś czas odbije się to na mojej skórze. Nie moge już doczekać się wakacji i naturalnej opalenizny.

Jestem już po śniadanku, a teraz zmykam do łazienki doprowadzić się do ładu i biore się za nauke

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zaczełam poranek od prysznica,balsamu antycellulit,porządku z buzia i teraz pije kawke A po kawce ćwiczenia

Mi z kremów nawilżających idealnie pasuje Babydream dla dzieci z nagietkiem z Rossmana. Na chwile obecną to chyba najlepszy krem jak dla mnie
Stary 2011-01-11, 10:43   #2902
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dziękuje

miłego dnia Piękne
powodzenia
Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dziekuje Ci
ciesze sie, ze do nas wrocilas
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wow ale seksi kiecuszka

caate ojej dobrze ze cala i zdrowa

agusiownik pochwal sie lupami udanych zakupow

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

ojej caate Ty jestes tak sliczna ze powinnas cos z tym zrobic jakis modeling.....masakra..... .
dzieki
wiesz nie tak latwo, probowalam ale to za duzo zabawy, trzeba byc wytrwalym i jak masz wiekszosc za free to Ci sie nie oplaca jezdzic i tracic swoj czas taka jest prawda, a ja nie mam takich znajomosci zeby sie wybic, szzegolonie ze za niska jestem, to mam marne szanse

dzisiaj moge powiedziec, ze mam gladka buzie
chociaz, moze w jednym miejscu bede miala jakas gule, ale juz przywyklam. zastanawiam sie czy dawac revlon colorstay i upewnic sie czy on mnie zapycha? ale boje sie, bo ostatnio jak dalam to od nowa mnie wysypalo wiec to chyba to...
wiec jaki podklad kupic, gdy nie mam pieniedyz?
Stary 2011-01-11, 10:53   #2903
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Nie wiem czemu, ale nie umie załadować fotek ;/

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2011-01-11 o 11:00
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 10:58   #2904
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Ja mam dzisiaj w planach wielkie spa, bo przez ostatnie kilka dni mocno się zaniedbałam. No i muszę zacząć w końcu pisać pracę licencjacką. Plan już mam.
Widzę, że przewinął się tu temat 100dniówki. Ja na swojej wyglądałam jak idź i nie wracaj. Jedynie sukienkę miałam ładną.
A, Caate, to pewnie moja siostra Cię na NK podglądała, bo też czyta ten temat.
Stary 2011-01-11, 11:09   #2905
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nie wiem czemu, ale nie umie załadować fotek ;/
moze za duzy rozmiar?

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hej Ja mam dzisiaj w planach wielkie spa, bo przez ostatnie kilka dni mocno się zaniedbałam. No i muszę zacząć w końcu pisać pracę licencjacką. Plan już mam.
Widzę, że przewinął się tu temat 100dniówki. Ja na swojej wyglądałam jak idź i nie wracaj. Jedynie sukienkę miałam ładną.
A, Caate, to pewnie moja siostra Cię na NK podglądała, bo też czyta ten temat.
chodzi o to,ze w tej miejscowosci mieszka moja prababcia, ktora teraz skonczy 105lat moglas slyszec o niej, bo w gazetach jest co roku
Stary 2011-01-11, 13:51   #2906
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
moze za duzy rozmiar?

chodzi o to,ze w tej miejscowosci mieszka moja prababcia, ktora teraz skonczy 105lat moglas slyszec o niej, bo w gazetach jest co roku
Łoo, nieźle.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 13:58   #2907
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
przyszłam się tylko przywitać żebyście mnie nie zapomniały
nie będzie mnie tu teraz za często bo biorę się za szukanie pracy, bądź przedłużenie stażu i za pisanie pracy mgr

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 14:30   #2908
angelinmyheart
Zakorzenienie

marthaaa zazdroszczę Ci, że tak łatwo i fajnie Ci idzie z Angielskim. Ja z tym językiem chyba nigdy się nie polubię uczę się go prawie 12 lat, a i tak mało umiem. Pewnie to częściowo wina nauczycieli (nigdy nie miałam dobrego), ale też moja po mało się uczę się w domu.

honey1012 ja od kilku lat używam Nivea Soft i, jak dla mnie najlepszy krem nawilżający.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 14:55   #2909
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
[B]

Uwielbiam angielski, to jest mój ulubiony przedmiot, mimo że nie jestem w nim dobra [ marna 3 mi wychodzi...] Ale wypróbuję twoje metody, może polepszę sobie sytuacje (:
Cytat:

Ojj....Uważaj, żeby tż się nie dowiedział (;
Cytat:

Genialne botki ! Szkoda że już po aukcji, bo bym sobie kupiła takie same...

Cytat:

Jak byłam na basenie, to widziałam takiego cudnego gościa, wyglądał jak Nate z "Plotkary" ! Mniam
Cytat:
TZ tez zawsze do mnie z podobnymi tekstami, chociaz ostatnio 3dni mi go wypominal, ze prawie w slup weszlam
Ja kiedyś normalnie wpadłam na słup ! Przysięgam, że tak było ! No bo idę chodnikiem, czytam gazetę i normalnie na słup wpadłam ! A moja mama jeszcze się perfidnie śmiała

Cytat:
Jak cię walnę, to Dr. House będzie miał zagadkę na 100 następnych odcinków ! Nie jesteś za gruba ! Gruba to jestem ja, a mimo to widać mi te kości :P Generalnie to ja mam dziwną budowę, bo kostki u nóg i nadgarstki mam chude, no i dekolt, a wszystko inne ... . Bez komentarza
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio jakoś unikam solarium. Boje się, że za jakiś czas odbije się to na mojej skórze. Nie moge już doczekać się wakacji i naturalnej opalenizny.
O też nie mogę się doczekać (: Mam jakiś dziwny uraz do solariów i do samoopalaczy Nie wiem dlaczego..

Cytat:
Żartujesz ? No to pozdrów babcię ode mnie, żeby jeszcze żyła następne minimum 100 lat

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej
przyszłam się tylko przywitać żebyście mnie nie zapomniały
Nie martw się, nie zapomnimy na pewno !

A i nareszcie mi kompa naprawił tata. No i internet się zrobił już tak, że mogę pisać posty normalnie. No dobra, zmykam bo kolędę mam
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 15:06   #2910
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość

Jak cię walnę, to Dr. House będzie miał zagadkę na 100 następnych odcinków !
Dobry tekst

Ja to i tak mam nieco mózg zepsuty od kobiet w gazetach, odchudzonych magiczną dietą photoshopową
Bo to co faceci (nie wszyscy wiadomo) uznają za chudość dla mnie wygląda normalnie
Ale z drugiej strony nogi takie jak u niektórych modelek to mnie po nocach straszą. Ale mnie takie nie grożą z pewnością.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości