|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() czesto ja odwiedzalam, Zuzi mama pytala sie osob tam pracujacych czy nie znaja jakis opiekunek, to polecily mnie, bo ja sama wychowywalam sie w tym przedszolu, potem ciagle do mamy przychodzilam, pomagalam w kuchni i przy dzieciach, a mam doswiadczenie z dziecmi zespolu downa i jako wolontariusz w domu opieki, wiec Zuzi mama bez zastanowienia dala mi prace ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() a potem mnie tak zauroczyl soba, ze glowa mala ![]() dobranoc, powodzenia jutro Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 23:06 |
||
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
Caate, to odpowiedzialna praca, musisz mieć podejście do dzieci dobre
Dziewczyny, pisałyście o angielskim. Cóż, ja powiem, że wolę angielski od polskiego, chociaż obydwa języki idą mi bardzo dobrze i naprawdę łatwo przyswajam wiedzę w ogóle językową. Uczyłam się włoskiego, teraz mam jeszcze niemiecki, kiedyś wpadł przez 3 lata francuski. Angielskiego uczę się już 11 lat, umiem co umiem, w miarę dużo, czasem mam wrażenie jednak, że to jest pikuś w porównaniu z innymi i uczę się sama duuużo przede wszystkim słówek W szkole to nie mówię, bo mamy poziom intermediate, a ja mam 6 w niezłym liceum, no ale na tle klasy jestem 'ponad'. Planuję iść na lingwistykę stosowaną lub na filologię, żeby zostać nauczycielem/tłumaczem. Naprawdę kocham ten język, to mój ulubiony przedmiot w szkole, a zaraz po nim geografia. Moim zdaniem wystarczy się trochę przyłożyć -wszystko jest do ogarnięcia. W angielskim zmorą są czasy. W niemieckim rodzajniki. A we francuskim np? I to, i to A ludzie się uczą i co najlepsze-mówią! Zwłaszcza motywuje to, że teraz bez języka jest ciężko, warto znać jakiś. Spójrzcie chociażby na tę naszą TAP MADL. Problemem jest to ,że do ideału brakuje jej tam kilku cm i... angielskiego Warto się zapisać na jakiś kursik, korki, konsultacje
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do góry w lutym będzie lepiej ![]() Buahhot miłej nauki i powodzenia jutro ![]() Caate no przystojny Twój TŻ Mój urodziwy nie jest ale ma w sobie to coś w każdym razie mnie przyciągnął ![]() Ehh ale ja jestem głupia, chyba kręci mnie kierowca u mnie w firmie Jest starszy ode mnie o 8lat, ale zupełnie nie zachowuję się na swój wiek, znamy się już 2lata odkąd tam pracuję ale ostatnio coś tak przeciągamy się spojrzeniami i w ogóle tak jakoś dziwnie, dziwna atmosfera jest między nami i on takie podteksty kieruje co raz częściej
|
|
#2884 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się takie botki:
http://allegro.pl/kvoll-retro-botki-...403971431.html kupiłabym sobie na wiosnę, ale ten japan style mnie nie kręci ![]() ![]() Snow, co do takich akcji... O romans w pracy nietrudno
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a botki bardzo fajnie wyglądają
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez na poczatku myslalam, ze moj TZ nie jest przystojny, ale teraz widze, jak babki reaguja na niego i czasami to siekera by mi sie przydala, on ma zabojcze spojrzenie i brwi i jeszcze tak mowi, ze zawsze Cie zatka ![]() ja mialam ostatnio okropna sytuacje, widze sie z TZ w rynku idziemy cos zjesc, jestesmy zadowoleni wszystko pieknie ladnie i naaaagle ujrzalam przystojnego blondyna o bleitnych oczach i odplynelam pierwszy raz od wiekow, naprawde ktos zrobil na mnie wrazenie, jeszcze ogladal sie za mna, no ale byl na zaboj przystojny, nigdy nie mialam z nikim takiego pierwszego wrazenia, ale facet musi miec branie ![]() ale wszystko mial idealne, prawie w slup przez niego weszlam i TZ ssie zdezorientowal troche, bo ja zawsze mowie, ze nie spotykam przystojnych facetow, ze to rzadkosc, a jak sa to obcokrajowcy, a tu takie ciacho zobaczylam, ze nogi mi sie ugiely Cytat:
skad sie uczysz slowek? to ja mam ten problem, z tym jezykiem, ja pisac go moge, ale mowic to juz nie. chociaz jak bylam w londynie przelamalam sie pare razy, ale to byla wymiana krotkich rzeczowych zdan, co robilam,gdzie bylam, jak bylo itp chodzi o to, ze jestem za ambitna i chcialabym go umiec na niemiecki.. a dzieci kocham, uwielbiam z nimi rozmawiac, sluchac ich, bawic sie z nimi, jesc no wszystko, ja jestem bardzo dziecinna, potrzebuje sie smiac, bawic sie, biegac, szalec.. TZ zawsze mowi,z e ja usiedziec nie potrafie chwili, a na lozku to juz w ogole turlam sie po nim, siadam, ale ja po prstu nie umiem siedziec spokojnie, jestem zywa. a dzieci szczegolnie chore, bez milosci, sa wyjatkowe. sa tak wdzieczne, ze kazdego za serce lapia, ja strasznie zaluje ze rezygnuje z Zuzi, wiem co ona przechodzi i jak ciezko jej kogos zaakceptowac i ile milosci potrzebuje... opiekujac sie tymi dziecmi, widze ze nigdy nie zagwarantuje sowim takiej przyszlosci. naprawde wypady w week na obiad, ubranka zabawki nie zastapia opieki,milosci i rodzicow. szkoda, ze neiktorzy tylko na tych nianiach polegaja..
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-10 o 23:32 |
||
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha, ja pamiętam ile razy się za mną jacyś chłopacy oglądali, jak szłam z chłopakiem, to go nosiło normalnie
A jak ja się oglądałam, to pytał : "Co w nim takiego było?" A on przystojny w sumie jest Caate, byłam we Wrocławiu w czerwcu i z koleżankami widziałyśmy jednego takiego mega przytojniaka, który jeździł takim samochodzikiem po rynku i wycieczki oprowadzał czy coś, no po prostu ciacho roku, koleżanki aż mu zdjęcia porobiły, świetne miasto Wrocław i miło wspominam właśnie dzięki temu panu A słówek uczę się często np. z piosenek, z filmów, ze słownika po prostu lub z takich pomocy w stylu "angielski w 3 miesiące". Niby tam są banalne, ale wielu się nie zna Również mam w podręcznikach i ćwiczeniach starych z angielskiego z tyły takie wykazy słówek z danych działów, to też się przydaje ![]() Jeśli chodzi o dzieci, to zazdroszczę. Ja nie mam zupełnie podejścia. W ogóle nie przepadam, a jak już, to tylko wybrane niektóre i te , które są naprawdę fajne. Dlatego jeśli miałabym być nauczycielką to w licku, z młodzieżą. A chore no to już inna bajka, ja nigdy z takimi styczności nie miałam, ale mam miękkie serce i strasznie mi ich szkoda, nie wiem, czy mogłabym z takim pracować
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-10 o 23:35 |
|
|
|
#2888 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
moze zaraz i ja coś ze studniowki dodam... to bylo... 3 lata temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zrobilam sobie przerwe w nauce, wydaej mi sie ze juz cos umiem ale jeszcze ze dwa razy powtorze material.... wypilam litrowego tigera wiec pewnie i tak nie będe spala do 3
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
predzej babki spotkam ladne niz faceta we wro. jedynie w klubach sa przystojni, ale to czasami, ciezko o przystojnego i madrego jednoczesnie... ja juz mialam tyle propozycji, ze masakra![]() ale ten po prostu szedl naprzeciwko mnie i zabijal mnie wzrokiem no mial facet tyle seksu w sobie, ze masakra ![]() a ten na rowerku to wiem ktory, tez na nim zawiesilam oko, ale to sa wyjatki i TZ tez zawsze do mnie z podobnymi tekstami, chociaz ostatnio 3dni mi go wypominal, ze prawie w slup weszlamang tez ucze sie z takich ksiazek slowek i czasami wypisuje sobie jakies z piosenek, bo filmow po ang nie lubie ogladac, denerwuja mnie ![]() jutro bedzie dzien nauki ang ciekawe jak mi pojdzie ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Kitka, musisz mu jasno wyperswadowac, bo nie ma co sie cackac z nim, zameczy Cie sama przechodzilam, koles w aucie sterczal pod moim domem i wyjsc z niego nie moglam, lepiej dzialaj szybko i nie dopusc do sytuacji osaczenia Cie. badz szczera, musi sie odczepic ![]() powodzenia na egzaminach dodaj zdjecia, jak wszystkie to wszystkie ![]() dziekuje ,ja lubie swoje oczy za to,ze mam na czym malowac nie lubie tych podkowek, ale juz nie bede marudzic skoro wszystkie mnie wychwalacie, to wierze w siebie zeby nie bylo![]() ide spac, dobranoc lejdis
|
|
|
|
|
#2890 |
|
CABIN CREW
|
dodane
jeszcze poszukam w przerwie czegos na kompie ![]() co do typa- moja cierpliwośc jest na granicy- jak wybuchne to mu tak nagadam....
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2011-01-10 o 23:46 |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też tak wystają kości na dekolcie ale ja to cała koścista jestem ![]() Dziewczynki no co na to Tż, nic bo przecież nic mu nie powiem Muszę się ogarnąć i tyle
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Kitka, PENELOPE CRUZ
Ja przy was oszaleję i popadnę w ogromne kompleksy ![]() Co do kości na dekolcie - są moim zdaniem bardzo sexy, ja niestety jestem za gruba, żeby było widać
|
#2894 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
teraz mi sie niestety przytylo sie... ale mam zamiar do lata wrocić do tego stanu jaki jest na fotkach.... ja seksowna?? nigdy bym tak o sobie nie pomyslala ... ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
dziękuje
|
|
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
No nic - trzeba iść spać
Dziś już nie mogę spać 4 godzin, bo znowu spóźnię się o dwie do szkoły
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
botki piękne ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Kitka piękna jesteś |
||
|
|
|
#2897 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
eh...ja wczoraj poszłam spac o 2.30 , wstalam dzis o 7.... zaczynaja sie najgorsze dni stycznia....trzymajcie dzis za mnie kciuki zeby mi kolokwium w miare poszlo, tzn żebym zaliczyla ![]() miłego dnia Piękne
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() W planach mam dzisiaj pójść na solarium, żeby nabrać troche koloru po chorobie ![]() Cytat:
|
|
|
#2899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() caate ojej dobrze ze cala i zdrowa agusiownik pochwal sie lupami udanych zakupow---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuje za miłe powitanie i ile znajomych nicków ![]() Zaczełam poranek od prysznica,balsamu antycellulit,porządku z buzia i teraz pije kawke A po kawce ćwiczenia Może możecie polecic mi jakiś dobry krem nawilżający? caate wyglądałaś pięknie na stu też miałam czerwoną sukienke.Masz bardzo ciekawa urode
|
#2901 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ale pospałam. Od 1 do 9:30 Teraz to ja mogę siąść do nauki ![]() Ja wczoraj zaczęłam oglądać ten film, ale byliśmy z Tż'tem bardzo zmęczeni i oboje zasnęliśmy pomimo, że był ciekawy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem już po śniadanku, a teraz zmykam do łazienki doprowadzić się do ładu i biore się za nauke ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciesze sie, ze do nas wrocilas ![]() Cytat:
wiesz nie tak latwo, probowalam ale to za duzo zabawy, trzeba byc wytrwalym i jak masz wiekszosc za free to Ci sie nie oplaca jezdzic i tracic swoj czas taka jest prawda, a ja nie mam takich znajomosci zeby sie wybic, szzegolonie ze za niska jestem, to mam marne szanse ![]() dzisiaj moge powiedziec, ze mam gladka buzie chociaz, moze w jednym miejscu bede miala jakas gule, ale juz przywyklam. zastanawiam sie czy dawac revlon colorstay i upewnic sie czy on mnie zapycha? ale boje sie, bo ostatnio jak dalam to od nowa mnie wysypalo wiec to chyba to... wiec jaki podklad kupic, gdy nie mam pieniedyz?
|
|||
|
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu, ale nie umie załadować fotek ;/
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2011-01-11 o 11:00 |
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja mam dzisiaj w planach wielkie spa, bo przez ostatnie kilka dni mocno się zaniedbałam. No i muszę zacząć w końcu pisać pracę licencjacką. Plan już mam. Widzę, że przewinął się tu temat 100dniówki. Ja na swojej wyglądałam jak idź i nie wracaj. Jedynie sukienkę miałam ładną. A, Caate, to pewnie moja siostra Cię na NK podglądała, bo też czyta ten temat.
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
moze za duzy rozmiar?
Cytat:
moglas slyszec o niej, bo w gazetach jest co roku
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#2907 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
przyszłam się tylko przywitać żebyście mnie nie zapomniały ![]() nie będzie mnie tu teraz za często bo biorę się za szukanie pracy, bądź przedłużenie stażu i za pisanie pracy mgr
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa zazdroszczę Ci, że tak łatwo i fajnie Ci idzie z Angielskim. Ja z tym językiem chyba nigdy się nie polubię uczę się go prawie 12 lat, a i tak mało umiem. Pewnie to częściowo wina nauczycieli (nigdy nie miałam dobrego), ale też moja po mało się uczę się w domu.
![]() honey1012 ja od kilku lat używam Nivea Soft i, jak dla mnie najlepszy krem nawilżający.
|
|
#2909 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem dlaczego..Cytat:
Nie martw się, nie zapomnimy na pewno ! A i nareszcie mi kompa naprawił tata. No i internet się zrobił już tak, że mogę pisać posty normalnie. No dobra, zmykam bo kolędę mam |
||||||||
|
|
|
#2910 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja to i tak mam nieco mózg zepsuty od kobiet w gazetach, odchudzonych magiczną dietą photoshopową ![]() Bo to co faceci (nie wszyscy wiadomo) uznają za chudość dla mnie wygląda normalnie Ale z drugiej strony nogi takie jak u niektórych modelek to mnie po nocach straszą. Ale mnie takie nie grożą z pewnością.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

to tyle z dzisiejszej rozrywki...

W szkole to nie mówię, bo mamy poziom intermediate, a ja mam 6 w niezłym liceum, no ale na tle klasy jestem 'ponad'. Planuję iść na lingwistykę stosowaną lub na filologię, żeby zostać nauczycielem/tłumaczem. Naprawdę kocham ten język, to mój ulubiony przedmiot w szkole, a zaraz po nim geografia. Moim zdaniem wystarczy się trochę przyłożyć -wszystko jest do ogarnięcia. W angielskim zmorą są czasy. W niemieckim rodzajniki. A we francuskim np? I to, i to
Warto się zapisać na jakiś kursik, korki, konsultacje
dobrze, że w końcu za styczeń mi zapłacą jak człowiekowi 

To musiały być fajne spodnie jak poszły za taką cene 

Ja przy was oszaleję i popadnę w ogromne kompleksy