|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c
u nas zęby nadal atakują tragedia...
idziemy na szczepienie odezwę się po jak Pat da
|
|
#2762 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c
smutne to, w koncu tu sie poznałysmy
![]() ja mam taki sentyment do wizaza ![]() Cytat:
Janp zawsze porównywałam Dominika z synkiem brata..3-mc starszym ..tamten siadał już..ja zął byłamże moj jeszcez nie..tamten już biegał Domik dopiero raczkował... tamten odzucił smoka..ja próbowałam mojemu zabrać (bez skutku narazie )..Ale to bez sensu bo kazdy wie ze kazde dziecko jest inne.. No ale kazda mamusia sie zastanawia "czemu tamten umie a mój nie??" Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun ja daję probiotyki na prawidłową pracę i florę bakteryjną jelit
mnie polecił je pediatra. U mnie kupki standardowo raz na 2-3 dni (tzn.jak zrobi to ze 2-3 dziennie wtedy, w tym jedna megaaaa ). Do 6 tyg robił teżz 5 dziennie,a później mu się odmieniło![]() fem u mnie na wszelkie plamy sprawdza się bardzo dobrze odplamiacz Ariel,ale czym wywabić z ubranek dziecka to nie wiem martucha w jednej gazecie widziałam specyfik Camilia na ząbkowanie,może się sprawdzi ![]() Pomi - Mati też nie rwie się do siadania nie martw się,jeszcze jest wcześnie![]() a ja właśnie strzeliłam sobie kawkę latte waniliową z ekspresu |
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Aha i nie pochwaliłam sie jeszcze..
Patryk usnoł o 20.30 i obudził sie dopieri o 4. spał by jeszcze ale pilot spadł z łozka i hałas go wybudził.. wypił mleczko i spał do 7.30 (ODPUKAĆ W NIEMALOWANE )
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka dzięki za odp.
Ale z tego co wiem to Kalex i Majka karmią piwrsią a podają cały czas probiotyki ![]() 8kg, no ładny wynik ciekawe ile jutro moja zaważy
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
rany,jak ja Wam zazdroszcze takiego spania Waszych pociech
). Plus jest takie,że je 10-15 min i od razu usypia (wcześniej,tzn. w pierwszym miesiącu życia jadł godzinę-póltorej, a ja sobie tak siedziałam... ). W sumie to teraz wrzuciłam na luz, wstaję,karmię i śpimy dalej.Zastanawiam się tylko jak to będzie jak wrócę do pracy móglby się Mati jakoś zaprogramować na chociaż jedno budzenie
|
|
|
|
#2767 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Myślałam, że nasz taki wyjątkowy, że tak robi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun tak karmię piersią i podaję gdzieś od miesiąca probiotyki. Na pewno będę podawać jeszcze codziennie do soboty (wtedy Mati kończy 3 miesiące) a potem będę dawać co dwa, a potem co 3 dni, tak żeby podawać już w mniejszych ilościach do końca 4 miesiąca
Ja mam zespół jelita drażliwego i jest podejrzenie,że Mati odziedziczył wrazliwe jelita po mnie bo w brzuchu to mu się przelewa identycznie jak u mamusi ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- ja tez nie dostałam jeszcze żadnych paczuszek, a wszpitalu byłam zasypywana jakimiś ankietami do wypełniania ale dziewczyny tu piszą, że po 4 miesiącu jakieś paczuszki przychodzą, więc my jeszcze z miesiąc musimy poczekać
|
|
|
|
#2769 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję zrzuconych kg, ja niestety przytyłam przez święta i teraz nie chce się to ode mnie odczepić, aczkolwiek to tylko 2-3 kg więc jakoś dam radę się tego pozbyć. Wrócę do normalnego trybu, codziennych spacerów itd. to podejrzewam, że za jakiś czas się unormuje. Cytat:
A ja tak tylko podszepnę cichutko, że widziałam twoje zdjęcia na naszej-klasie i masz tak niesamowicie piękne oczy, szczególnie rzęsy że po prostu szok. I śliczne zdjęcia ślubne
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Nikuś oj..jak nie urok to...ehhhh byle do wiosny dużo zdrówka życzę |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
A tam, od razu triumfuje. Ja przez ostatnie kilka dni zagladam, ale nie napisałam nic ani tu, anie też na fb, bo brak mi czasu. A, nie, przepraszam, napisałam jedną ręką na fb, że nie mam czasu
![]() Współczuje sytuacji z TŻ. Nie mam pojęcia co możesz zrobić, żeby się opamiętał. Pomidora, kochana, nie stresuj mi się tym, czego Tymek nie potrafi. Na każdego przyjdzie czas. Zacznie się podnosić, kiedy bedzie na to gotowy. Siedzieć "powinien" w wieku 6 miesięcy, więc ma jeszcze kupę czasu na trening ![]() Borysek wprawdzie od dłuższego czasu główkę dźwigał na półsiedząco, czy nawet na leżąco i raz zdarzyło mu się przez moja nieuwagę usiąść (trzymał się moich dłoni), ale dopiero od wczoraj podnosi główkę, podciągnięty za ręce z leżenia na płasko. Do tej pory mu ta głowa wisiała A i tak bym to przegapiła (bo ja go tak nie sprawdzam), gdyby nie mąż, który, chciał młodego podnieść i (wuj wie po co) złapał go za ręce, a Borys hop siup i już siedział Sprawdzałam potem, czy to aby nie jednorazowy wyskok, ale za każdym razem głowę trzymał sztywno i siadał pociągnięty za rączki - jakoś nie mogę uwierzyć, że tak z dnia na dzień mu się włączyło. Na Tymka tez przyjdzie pora ![]() A na pocieszenie dodam, że Borysina rąk po zabawki nie wyciąga , na boki się nie przekręca i wielu innych rzeczy jeszcze nie umie. Ale czekam cierpliwie. Kiedyś się nauczy ![]() Cytat:
Wczoraj tatuś w oko dostał Ja też W niedzielę była u nas taka cudowna pogoda, że jak wyszłam z małym na spacer, to myślałam, że się rozpłynę z zachwytu. Miałam wrażenie, jakby się już wiosna robiła. Śnieg topniał, +6 stopni ciepła, słoneczko pięknie świeciło... miodzio martucha84, trzymam kciuki za szczepienie. A zdjęcia z basenu rewelacyjne. Widać, że Patrykowi się podobało tak samo jak tatusiowi My się wybieramy za jakiś miesiąc, może 2. U nas to podobno koszt 250zł za 12 zajęć (3 miesiące).WSZYSTKIE DZIECIACZKI CUDOWNE ![]() Ja to, ewidentnie, mam sklerozę. Znów zapomniałam, co chciałam napisac ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Dałam wczoraj Boryskowi marchewkę własnej roboty - siedziałam nad tym 2 godziny i co? Młody zjadł dwie łyżki i zaczął tak niemiłosiernie ryczeć, że aż się krztusić zaczął :/ ...chyba mu nie smakowało... Dziś robię podejście numer dwa. Tym razem wlałam mu troszkę soku z jabłka. Smak zmieni, to może więcej zje. No, bo jabłuszko mu bardzo smakowało.
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() dzis dzwonilam do kuzynki która karmi piersia i robila ostatnio zeba na znieczulenie a ta moja nie chce mi dac pytam po 100 razy ale musze się upewnić,sorkigabisun tak w lipcu 2010 ale to nie był slub bo dziecko,chcielismy tego oboje ani ja ani on nie bylismy zmuszani do tego,wielka miłość heee, |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Ycnan u nas w niedzielę było 11 stopni
|
|
|
|
#2774 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam zubożałe grono wizażowe
Nie martwcie się dziewczyny,kto ma zostać na wizażu ten zostanie.Ja nie zamierzam nigdzie uciekać Przynajmniej jest mniej do nadrabiania martucha84 Twój Patryś to super chłopak,dzielny.NA basenie super się spisał jak widzę po zdjęciach.Też bym swoją Gabę zapisała na takie zajęcia,ale pewnie by się darła jak szalona... pandziolka te kobiety co karmiły do 9 roku życia pewnie mają teraz suty wyciągnięte jak wentyle od Stara...Masakra.Ja tu kombinuję jak pokarmić dziecko do pół roku,a 9 lat...Wyobrażacie sobie takie 9-cio letniego trzecioklasistę,który odrabia lekcje popijając mleko mamy?.... Cytat:
Przykro mi,że Tymuś poprzestawiał sie tak,ze spaniem,ale teraz chyba sama widzisz jak to jest jak my pisałyśmy,że bywamy wściekłe na swoje dzieci,że sie budzą to 100 razy...Pewnie szybko mu przejdzie. MOja mała cały czas ma fatalny sen,więc już nawet nie żalę się,bo nic to zmieni.Mam tylko nadzieje,że "kiedyś" będzie spać normalnie.... Cytat:
Kochana,nie ma takiej opcji,żeby doprać marchewkę,musisz sie z tym pogodzić Malwina a propos twojej sytuacji z Tż. Cięzko sie wypowiadać nie znając Cię osobiście,ale skoro już napisałaś to pozwolisz,że sie do niej ustosunkuję. Przede wszystkim bardzo Ci współczuję i uważam,że Tż jest bardzo bezmyślny i nieodpowiedzialny. Sadzę,że powinnaś z nim porozmawiać i postawić ultimatum,albo poprawi się na dobre,albo rozwód.Z tego co wiem macie slub cywilny,więć z rozwodem nie będzie żadnego problemu i nie musisz mieć żadnych dowodów. ja jednak wstrzymałabym się z tą decyzją,bo w sumie jesteście po ślubie krótko z tego co wiem.Nie wiem ile czasu znaliście sie przed ślubem,a ma to znaczenie.Czy przed śłubem wiedziałaś z skłonnościach Tżta do alkoholu i agresji? Jeśli tak,to muszę stwierdzić,że świadomie podpisałaś cyrograf z takim człwokiem.Jesli nie to tym bardziej brałabym pod uwagę rozstanie,ale tylko jaki ostateczność. Co do syna z poprzedniego związku,to o tym widziałaś,więc musisz sie pogodzić ,z tym,że on zawsze będzie towarzyszył w waszym zyciu(nie pozbędziesz sie go) i nie możesz zabronić Tżtowi spotykania siez synem,a jedynie zaproponować,by spędzać ten czas wspólnie,tak by tamto dziecko i Amelka nie były poszkodowane.Powiedz mu o tym,że czujesz sie urażona i odepchnięta. JA nie wyobrażam sobie,że miałabym żyć w strachu,że Tż przyjdzie pijany i jeszcze nic nie mozna mu powiedzieć,że cos może zrobić.Jeśli to MIszkanie twoich rodziców,to mu nie ulegaj.Opowiedz o wszystkim teściomi swoim rodzicom.Ja wstyd,że mieli racje,schowałabym do kieszeni,bo jakby kiedyś(nie daj Boże),stał sie jakaś tragedia,to będziesz sobie pluć w brodę,że nie powiedziałaś(tak niestety często sie zdarza)...Poza tym,wybacz, że to powiem,ale odnoszę wrażenie,że wasz związek w zbyt dużej mierze ogranicza sie do miłości fizycznej...Seks jest ważny,ale nie najwazniejszy,a gdy jest odwrotnie związek szybko się wypala...Tak rozpadło się np małżeństwo mojego brata,więc wiem co mówię... Życzę Ci,alby ta trudna sytuacja w końcu sie zakończyła, i żebyście doszli z tżtem do konsensusu.Pamiętaj jednak,że nie warto niczego robić za wszelką cenę,a w obecnej sytuacji, na pierwszym miejscu stawiałabym Amelkę i to,żeby ona mogła rozwijać sie w zdrowej,kochającej się rodzinie... Jejku,jak tak czytam skargi niektórych z Was na Tżtów,to chyba powinnam siedzieć cicho,bo mój Tż to Anioł. Przy Małej robi tyle samo co ja,mimo,że pracuje,uprawia kolartwo i pomaga rodzicom. Wczoraj nawet powiedział,ze chyba będzie jeździł na treningi o 4 rano(o 5;30 wstaje do pracy),żeby po pracy nie tracić czasu,bo chce jak najwięcej czasu spędzać z Małą,żeby nie doszło do takiej sytuacji,ze kiedyś wróciłby z pracy,a ona by go nie poznała...
Edytowane przez kasienka1701 Czas edycji: 2011-01-11 o 10:49 |
||
|
|
|
#2775 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Albo moja Ola chudzinka- jest prawie miesiąc starsza a waży prawie kilogram mniej od Franka (urodziła się z wagą 3560)
|
|||
|
|
|
#2776 | |
|
Rozeznanie
|
hej mamuśki,
my dziś wstałyśmy o 9 to już chyba standard jest. wczoraj gadałam z moją koleżanką, które ma dwójkę dzieci, powiedziała mi że one do końca karmienia piersią co 2 h w nocy się budziły, masakra, mam nadzieję że u nas ten sen się wydłuży. aaa i jeszcze coś dla wszystkich mam które muszą często w nocy wstawać, inna znajoma mi mamo, powiedziała mi że gdzieś czytała że w tym czasie kiedy dzieci coraz bardziej zaczynają świat wszystkimi zmysłami odbierać to w dzień zapominają o głodzie, tak są zaabsorbowane tym co się dzieje wokoło. rzadziej jedzą w dzień a w nocy nadrabiają braki energetyczne - może to to tak czy siak kiedyś to minie tylko wtedy ząbki się zaczną ![]() a i zapomniała bym dziś moja córcia zrobiła kupę Cytat:
Klarissa współczuje ci tych problemów z karmieniem. piszesz że udaje się malucha łyżeczką nakarmić. ja ci powiem że synek mojej znajomej z butli nie tknie. ona karmi cyckiem i jak wychodziła i zostawiała mleko to trzeba było go łyżeczką nakarmić. słuchaj jak chcesz mogę ci przesłać nr do doradcy laktacyjnego, fajna babka, ze szpitala gdzie rodziłąm, mi w wielu sprawach pomogła, może coś ci doradzi, zawsze to opinia fachowca. |
|
|
|
|
#2777 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..i tym sposobem napelnie 2 buteleczki..dodam ze sciagam laktatorem...Jejku jak macie fajnie ze wasze dzieci robia kupke tak czesto...u mnie minie jutro tydzien bez kupy....musze dac jej herbatke rumiankowa..moze pomoze... Cytat:
![]() Fem na plamy moze sprobuj OXY-do kupienia w biedronce...proszek w wiadereczku..ponoc pomaga na uporczywe plamy...
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
ycnan - faktycznie w Kielcach w niedziele była super pogoda! też byliśmy z małym na spacerze i od razu o Kościół zahaczyliśmy, co by się rodzice przed chrztem wyspowiadali
![]() hagar-gratuluję kupki Mati też wczoraj walnąl, standardowo, u tatusia na rękach Twoja mała dlugo śpi mo o 7 jest gotpwy rozpocząć nowy dzień,ale z reguły i tak leżymy do 7.30-8,ale dłużej już nie bo go materac parzy![]() Mati też butli nie tknie-jeszcze miesiąc temu pił z niej jak wyszłam, a teraz niet mało tego-skubany ma ogromną frajdę jak mu daję butlę (codziennie próbuję mu dawać dicoflor rozpuszczony w moim mleczku) to się zaczyna w głos śmiać![]() on chyba w wieku 6 miesięcy na kubek-niekapek przejdzie.... |
|
|
|
#2779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja dentystka przesadza, znieczulenie w niczym nie przeszkadza w karmieniu piersią. Jest po prostu nieoduczona w tym zakresie - jak i większość dentystów. W sumie i tak mam zrobić cytologię na przełomie styczeń/luty to się wybiorę. Ja mojej podałam w sumie tylko jedno opakowanie bobotica i potem przestałam. A tak to stosujemy probiotyki - biogaja i dicoflor30. Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Chciałam dać dziecku herbatki a ona mnie po prostu wyśmiała widzę, że twój synek też cię wyśmiał...
|
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
moja jakiś czas temu to codziennie o 6 wstawała, cieszę że teraz się przestawiła. ale w zamian za to w nocy budzi się 5 razy. tak więc nie wiem co lepsze.
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Klarissa-mój mnie wyśmiewa od kilku dni
mąż mówi, że pewnie mały sobie myśli no i co mi tego gumiaka dajesz do buzi i tak z niego nie wypiję
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam na 2 razy bo boję się że coś mi ucieknie
![]() ![]() zacznę od tego że Pat jest zdrowy, dziś 23 tydzień a młody waży 7620 Pani jest zadowolona powiedziała że kaszki na noc możemy dawać, jedzonko tez obojętnie czy słoiczki czy sami gotować bo i w tym i w tym jest chemia no i co do zębów nas nie pocieszyła powiedziała że zęby mogą się przebić i jutro ale i za miesiąc, więc nic nie wiadomo.. mamy mu smarować czym się da i zaciskać swoje zębole;Da na szczepieniu był dzielny rotawirusa połknął, a przy 5w1 byliśmy przy lusterku i się nawet nie kapnął że ktoś go zaszczepił ![]() ani nie zapłakał teraz śpi.. mam nadzieję że skutków ubocznych będzie brak ![]() Pomidora to teraz masz plujoka bekacza ![]() ![]() nie wydaje mi się że to przez zalogowanie, bo jak oglądam nie zalogowana to też mogę... hmm zapytam męża jak wróci fem przegapiłam twoje pytani, o więc nam pomogło ustrojstwo z ariela taki odplamiacz w płynie co się nakrętkę wlewa do pralki i puściło.. o dziwo... tifio a poroszę, ja też wierzę w skoki daj znać co i jak po fryzjerze ![]() NIKaP-n współczuje anginy, wyleż się, a co do radochy to myślę że radość jest wprost proporcjonalna do masy ciała hahahha a mąż powiedział że tam zostaje mimo że płytko bo woda gorąca, bo standardowo na basenach "sportowych" jest zimna...niuniuniau o tak basen to bardzo fajna sprawa ![]() gabisun ja też chce wiosneee pytałam rehabilitantke o te podciąganie się dzieci, i powiedziała to co ty że jak samo robi to jasne bo dziecko samo wie co kiedy zacząć ale nie poleca samodzielnego ciągnięcia za ręce, u Pata ze względu na to napięcie w obręczy, możemy mu powoli pozwalać ale broń boże nie ciągnąćKalex dziękuję, poczytam o tym specyfiku Klarissa bardzo możliwe że mała jest podziębiona dlatego nie chce jeść, dużo zdrówka wam życze ![]() ycnan a dziękuję, fajna zabawa dla obu panów, basen jak najbardziej polecam, idźcie będziecie zadowoleni, ja dziś kupiłam karnet ![]() aaaaa dla gotujących samemu pani lekarka powiedziała żeby do warzyw dać łyżeczkę masła żeby był tłuszczyk, więc jak ktoś gotuje to informuje
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-11 o 11:42 |
|
|
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
kasienka- wszystko an temat ale od nosnie że sexu to sie mylisz,ale dzięki za opinie
![]() klarissa juz sie zapisalam na jutro do innej dentystki jak tamta robi problem eh |
|
|
|
#2785 | |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim dziękuję za kciuki
Rozmowa chyba się udała Ja powiedziałam o co mi chodzi on powiedział o co jemu chodzi I w nocy TZ jakoś się sam budził i mi pomagał Franek już dziś dużo lepiej Nawet w nocy mnie zaskoczył bo myślałam ze przez ten katar będzie się budził a on usnął o 21 i na karmienia wstał dopiero o 3,30 i 6.30 Idę z nim tak czy inaczej po południu do lekarza do kontroli tak jak zaleciła Aha mój Franek wczoraj pierwszy raz zaśmiał się w głoś tak serio serio do TZ No myślałam że oszaleje tak super to wyszło Cytat:
![]() Pomidora ale z tym pluciem musi być super hihi Martucha współczuję akcji z zębami Kalex Franek tez jadł z butli a teraz się buntuje ale ja jestem twarda i albo zje z butli albo w ogóle więc po chwili darcia załapuje I tak raz dziennie daję mu przynajmniej 50 ml mojego mleka co by nie zapomniał jak to jest Lisica 5 karmień w nocy?? Współczuję Ci
|
|
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja może się wytłumaczę, że na fb wcale nie chodzę, ale i tak jakoś mało czasu mam.
Zaczęłam dietę w sobotę i uczę się nowego gotowania i trochę mi to pochłania czasu. Schudłam 0,7kg w 3 dni, a więc mam motywację do dalszej walki ![]() Poza tym wczoraj była tak piękna pogoda, że prawie cały dzień spędziłam z Pascalkiem na dworzu. Wracałam tylko, żeby dać mu butelkę. Dziś natomiast mam gościa, więc muszę chatę ogarnąć, bo wygląda jakby tu tajfun przeszedł ![]() Jutro natomiast idę z Pascalem na kolejną wizytę do ortopedy, na bioderka. A więc wygląda na to, że dopiero w czwartek będę miała więcej luzu. Ale mam nadzieję, że do tego czasu o mnie nie zapomnicie ![]() Cytat:
Mój Pascalek śpi też coraz lepiej. Kładę go ok. 21.00, to budzi się przeważnie między 2-3 w nocy, potem ok. 6 rano i 9 . A więc nie ma paniki A wolałabym już się nie budzić ![]() Cytat:
Jest specjalne znieczulenie bez jednego składnika (Adrenaliny), które podaje się kobietom ciężarnym i karmiącym. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2011-01-11 o 11:59 |
||
|
|
|
#2787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dziś mam power straszny Franek jest grzeczny (katar go już tak nie meczy) posprzątałam już całą chałupkę, poodkurzałam, pomyłkowa podłogi, pranie zrobione obiad się robi i zostało mi małe prasowanie . Lubię tak mieć, czysto pachnąco i wszytko na swoim miejscu ![]() Tifio a twój Franek to klocuszek ładny. Ty tak małą szczupła Podziwiam Cię za poród Ja dziś idę na wrzenie przy okazji kontroli Ale obstawiam coś koło 6 kg w 12 tygodniu
Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2011-01-11 o 12:09 |
|
|
|
|
#2788 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no moze bez przesady...bo czeka fura prasowania (jeszcze na suszarce ) od kilku dni i jakos mi sie trudno zmobilizowac do tego....![]() A ja dzis pizze robie.... ![]() ![]() Wysłałm dzis list polecony z rezygnacją z n-telewizji... wkó...a mnie to że tak sobie olewają starych klientów (mam ja 3 lata) Liczą sie dla nich tylko słupki wzrostowe.. przyciągają nowych klientów świetnymi promocjami a ja płace 2 razy wiecej za te same programy... Jedyne co mi moga zaproponować to 99zł za full..ja dziekuje..tyle kasy za tv płacić, a w sumie to tylko tvn oglądam
Edytowane przez aaneczka1984 Czas edycji: 2011-01-11 o 12:29 |
||
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dałam wczoraj Pascalkowi pierwszy raz marchewkę. Dosłownie 3 łyżeczki.
Pascal ma już ponad tydzień biegunkę i dlatego dałam mu marchewkę w nadziei, że mu pomoże. Wklejam fotki Pascalka: 1. Śpi na tacie, nie wiem czy ma czym oddychać 2. Pierwszy raz jem marchewkę 3. Taki jestem już duży |
|
|
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
hmmm...chyba o mnie nie chodzilo...bo ja w nocy wogole nie karmie...jedynie nad ranem ok 6...ale to tez rzadko...
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

No i wychodzi mi, że całe forum siada, a moje dziecko ani me, ani be, ani w ogóle nic. Tylko do mojego zakutego łba nie dochodzi, że przecież te osoby, których dzieci nie siadają, nie chwalą się, że "moje dziecko dziś NIE usiadło"
Ale jutro zadzwonię do naszej rehabilitantki i spytam co i jak.

może głupie pytanie 
ale te kilka łyżeczek jakoś jej wcisnę, bo kupki dalej raz w tygodniu, POmi jak ty to robisz, że masz po 4 dziennie! 

, na boki się nie przekręca i wielu innych rzeczy jeszcze nie umie. Ale czekam cierpliwie. Kiedyś się nauczy