|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
ja pamiętam jak do czterolatki chciłam zagaić i mówię: Ja: -Julka, co słuchać? Ona:-A co, gazet nie czytasz? Agniesiu przypomniałaś mi, że miałam napisać, że rzeczywiśćie maska loreala total repair 5 jest świetna, tylko obciąża włosy, mam po niej uczucie niespłukania do końca...ale super i tak ![]() Obejrzałam sobie właśnie Incepcję
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-01-10 o 21:16 |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oplułam prawie monitor.
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wliczam to co używam sama. Wcześniej nie liczyłam past, bo były ogólnorodzinne
![]() A perfumy zliczam bo też mam z nimi problem, ale są w osobnej kategorii ZAPACHY razem z dezodorantami Ja tam sama dla siebie wolę wszystko spisać, bo to mnie skłania do mniejszych zakupów jak widzę że tego tyle!nosku, super dzieciak!
|
#4176 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
no siostrzeńca mam genialnego, można o nim książki pisać
jeszcze jak mówi wierszyk "Idzie Grześ" to tak:Idzie Grześ przez eee... worek worek piasku teges oprócz tego przez święta była u nas też roczna bratanica i zaczęła coś gaworzyć i piszczeć do niego a on spoważniał, zrobił taką minę -> złapał się pod boczki i mówi "CISZA!!!"no i jeszcze kiedyś jak biegaliśmy po domu razem to w pewnym momencie złapał mnie i mówi "dzieci tak nie wolno biegać!" i jeszcze do mojego kota dużo gada "cześ kotek co jobisz? pobawimy razem? pacz kotek tu jest miś, choć kotek" kocham go
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: słodki
Dzień przed Sylwestrem byłam ze znajomymi w pobliskim mieście w hotelu (chłopaki poszli na saune, a z koleżanką plotkowałyśmy w barze) i było strasznie duzo ludzi Dzieciaki biegały, ale nie chciały przejść koło pewnej grupki. Na to najmłodsza do reszty: "przestańcie, już! Przeciez to tylko ludzie" ![]() Mój kuzyn ma słodkiego synka - ma chyba 4 latka. Teksty nie z tej ziemi. Np. w niedziele: K. nie mów tak, bo oślepniesz, a ja nie chcę takiej żony (jest mną bardzo zafascynowany, mówi, że się ze mną ożeni, kiedyś zaprosił mnie na lody i musieliśmy iść - on stawiał)
|
#4178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja past i płynów też nie, zmywacz liczę
I to ma być niedużo? Cytat:
Cytat:
Leżę i kwiczę |
||
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Nosek, sikam ze śmiechu.
Moja kuzynka, jak była mała, to też powalała na łopatki. Pamiętam, jak miał chodzić ksiądz po kolędzie i ciocia mówi do niej, żeby się ubrała, bo ksiądz zaraz będzie (w domu ciepło, więc mała latała w koszulce i rajstopkach), a ona na to "mamo, to nie ubiór jest ważny, liczy się wnętrze!" ![]() A jak poszła do zerówki, to po kilku dniach wróciła z płaczem, że jest niekochanym dzieckiem, bo... nie jechała nigdy pociągiem! A wszystkie dzieci już jechały! Ciocia zabrała ją na przejażdżkę, a po powrocie kuzynka powiedziała, że pociąg to taki tramwajo-autobus, bo ma szyny i przystanki. I mówi, że teraz tylko jeszcze rejs statkiem i lot samolotem jej został do zrealizowania.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-01-10 o 22:30 |
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Gani: no nie duzo. Nie kupuję "bo musze", a to co mam "uzbierałam" przez jakieś 3 lata.
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Albo kuzynka, jak miała 3 latka, to się rozbeczała i mówi "nie chcę być duża, bo będę musiała rodzić dzieci".
Małe dzieci są czadowe!
|
#4182 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko, aktogimko te "wasze" maluchy też niezłe
jak dziecko coś powie to nie ma mocnych ![]() jakbyście chciały 'mojego' D. zobaczyć to mam album na profilu z nim
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zapachy nie kręcą, pewnie dlatego mam ich tak mało
. A właśnie zauważyłam, że grudniową wodę wliczyłam do kwoty wydatków i licznika, a nie dopisałam do listy Roztargniona coś byłam najwidoczniej
|
|
|
|
#4184 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() a Incepcja mocna jest, tez mi sie podobala z dobrych tekstow malych dzieci Wam wrzuce, juz kiedys pisalam na watku "autentyczne - hahahaha" bylam miesiac na praktykach w lesnictwie. lesniczy mial takiego malego, 8letniego syna. z cyklu jego tekstow: 1. rano jestem w przedpokoju, zakladam glany bo ide do pracy do lasu. hubert: ja tez lubie chodzic w kaloszach latem ale mi mama nie pozwala 2. leze na lozku ogladam tv przyszedl hubert z kolega, rowiez 8letnim, igorem. siadaja na lozku obok mnie i gadka jakby mnie nie bylo: [a musze zaznaczyc ze mam kolczyk w wardze] hubert: fajna laska, nie? igor: nooo... hubert: mloda, nie? igor: nooo... hubert: i ma fajny kolczyk, nie? igor: nooo... TEN W ZĘBIE? lze na lozku ogladam tv. przychodzi hubert i bez ceregieli: hubert: masz stanik? ja: nie. hubert: czemu? ja: bo spałam i przed chwila sie obudzilam, a do spania zdjelam. hubert: pokaz cycki ja: ale czemu? przeciez jak Twoja mama karmi mala Lene to widzisz piersi.hubert: TAK, ALE MAMA MA TAKIE DUZE A JA CHCIALEM TAKIE NORMALNE ZOBACZYC! ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- o, jeszcze ze smiesznych znalazlam swoje stare w tamtym watku ![]() bylam w austrii na nartach. jakis koles zjezdzajacy przede mna sie dosc ostro wywrocil. narta wbila sie w snieg a koles zjechal na tylku jakies kilkanascie metrow nizej. wiec, ze jestem mila, wzielam narte, podjechalam do kolesia, podalam mu "bitte", koles "danke", zbieram sie zeby zjechac dalej a do faceta podjezdza jego laska a on do niej: "***wa na jakis kamien musialem najechac, albo cos..." ![]() w austrii tez, zjezdzam sobie calkiem szybko na stromym stoku nagle jakis dzieciak mi skreca i wjazdza pod same narty. w ostatniej chwili hamuje, probuje wykrecic, cokolwiek zeby nie walnac w dzieciaka z moja predkoscia bo mogloby byc z nim krucho. ostro sie wkurzylam, ale ok, wyhamowalam, nic sie nie stalo, na odchodnym wale do dziecka "***wa, uwazaj jak jezdzisz" a dzieciak do mnie: "PRZEPRASZAM"
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Haha dzieciaki sa nieziemskie
![]() chyba ten zestaw Yes to carrots do twarzy bedzie moim pielegnacyjnym KWC ciagle sie nad nim zachwycam choc na razie uzylam tylko kilka razy ale po prostu..co za miekka i nawilzona,gladka skora!
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on jest dostępny tylko w sephorze? jak tak to mam utrudniony dostęp...Agniesiu dobre z tymi nartami, trzeba uważać co się mówi i do kogo
|
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 7 zapachów (z czego jeden już tylko na kilka psiknięć) + 1 w zapasie (takie same mam otwarte).Cytat:
![]() Niedawno gdzieś "zgubił" mi się krem do rąk, tzn. byłam pewna, że go nie zużyłam, ale jakoś nie było go w tym miejscu, w którym cały czas stał... Dziś się odnalazł |
||
|
|
|
#4188 |
|
Raczkowanie
|
dzieci sa slodkie
![]() juz nie umiem sie odczekac az nasze malenstwo sie urodzi i zacznie chodzic do przedszkola jak bedzie takie kwiatki przynosic jak "wasze" to bedzie kabaret ![]() usmialam sie do lez
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko tak chyba jest tylko w sephorze tak jak mineral flowers,przynajmniej tu we Wloszech tak jest. Choc bez przeceny troche drogo wychodzi.
Trzymajcie kciuki dzisiaj za Tz-ta,ma ostatnia ustna czesc egzaminu panstwowego by miec kompetencje inzynierskie! |
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się uśmiałam z tych dzieciaczków!
Mojego szwagra córka ma 3 lata i mówi: a wies jak byłam mała i chodziłam do skoły... Dziś ma do mnie przyjść przyjaciółka z dawnych lat, która wróciła już na stałe z zagranicy cuciola mam nadzieję, że się uda!
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mam nadzieję, że poszło ok A co tu dziś tak mało naskrobane?
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy inzyniera
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola, gratulacje dla TŻta!
![]() Faktycznie mało dziś naskrobane Ja robiłam dziś zdjęcia kolorówki- ale zostały mi jeszcze szminki i lakiery
|
#4198 |
|
Miss Pudernica
|
Ja biegam między domem-uczlnią-drugą uczelnia-książkami. I z TŻtem nie mam się kiedy zobaczyć, jutro może dopiero się spotkamy:/
Gratki, dzisiaj będzie świętowanie ![]() U mnie zużycia kolejne: krem nawilżający do stóp Scholl, serum do włosów Mypa. Lada dzień zużyję 2 kremy do twarzy. Styczeń to dobry miesiąc
|
#4199 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
u mnie tez, poki co poszly 3 duze opakowania a przyszedl tylko deo
ale bedzie wiecej zuzyc, bo duzo resztek mam
|
#4200 | |
|
Zadomowienie
|
Śmieszne te "Wasze" dzieci.
![]() Gratulacje!! Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

złapał się pod boczki i mówi "CISZA!!!"

Roztargniona coś byłam najwidoczniej

mam nadzieję, że się uda!
ale bedzie wiecej zuzyc, bo duzo resztek mam