![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze miejsce pracy w domu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
ten z Reala, co to go dają w promocji za 166 zł z 2 krzesłami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
acha zamotalam sie juz troszke
![]() ten z jyska jest nizszy i niedrogi, ale zrobienie na zamowienie to chyba najlepsze wyjscie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Jednak bede miała robiony stolik na zamowienie, bo tata mi załatwił u znajomego za darmo. Tylko teraz nie wiem na jakie wymiary sie zdecydowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
dziewczęta, byly zdjecia ze sklepow ofert i aukcji, ale nie bylo zdjec waszych kacikow!
![]() ![]() ![]() a poki co, do dziela, cykajcie foty i wklejajcie mi tu, ale juz! ![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
ja wkleje jak bede w domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
czekam Guga, z niecierpliwością
![]()
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Od kilku dni planuje zrobi zdjecia, ale za kazdym razem mi sie nie chce ruszyc tylka
![]() Moze jutro... choc nie ma sie specjalnie czym chwalic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
zrób zrob koniecznie
![]() ja zrobie po remoncie ![]()
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Hejka, nie wiecie gdzie mozna kupic ten zielony stolik? jestem zainteresowana
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Eeee no i gdzie te wasze zdjątka dziewczyny?? ja kącika nie mam bo dojeżdżam do klientki z racji tego ze mieszkam na wsi ...kiepsko wiem...łatwiej i taniej jakby one do mnie dojezdzaly...ale coż taki żywot "wieśniaka" hihihi
![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Kurcze miałam wkleic i zapomniałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
hehehe a ja nadal mam re,ont
![]() ![]() ![]() ![]() madzia czemu zlikwidowalas??
![]() |
#75 |
La Moderatoiure
|
Dziewczyny jestem na kupnie stolika do domu
![]() Odwiedziłam już Ikeę i nic mi się nie podobało. Chodzi mi o coś takiego mniej więcej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3848388 widziałyście gdzies podobny stoliczek;> Bardzo proszę o pomoc ![]() A ten to marzenie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3855813 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyznam ze pomysl z rozkladanym stolikiem jest rewelacyjny. ja tez dumam gdzie ja moglabym urzadzic swoj kacik zeby nikomu nie przeszkadzalo. ( chyba moja sypialnia hehehe) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]()
Monia tu masz różne stoliki:
http://www.musicpro.kqs.pl/index.php?d=katalog&k_id=6 ja podobny kupiłam na allegro za 250 zł, był używany, ale bez śladów użytkowania. Na nodze ma przyłącza na 4 wtyczki, warto o tym pamiętać robiąc sobie na zamówienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
La Moderatoiure
|
Dzięki awuś dobra kobieto
![]() Jeszcze popytam ile na zamówienie taki stolik kosztuje bo ulicę dalej mam stolarza ![]() Boję się zamawiać takich dużych rzeczy przez internet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A kto powiedział, że dziewczyna nie zna sie na pazurkach?? Zadała pytanie o miejsce pracy, poprosiła zwyczajnie o rade a nie o uszczypliwość i złośliwości z Twojej strony ![]() Jeśli chodzi o miejsce pracy w domku to ja osobiście nie wybrałabym lepszego miejsca niż swój własny pokoik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Aniolek_18 Czas edycji: 2008-05-10 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja zdecydowanie polecam pokój ![]() W kuchni jakoś tak...hm...mało higienicznie ![]() Apropos stolika-ja dziś kupiłam cudny stolik w Ikea-krwisto-czerony! Blat jest bardzo duży, w kształcie klepsydry. Rewelacja. Strasznie mi się podoba. Zapłaciłam 181zł Podobny jest kształtem do tego zielonego, z początkowych fot z tym, że cały tworzy klepsydrę...poprostu śliczny jest!!
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
a to moj skromny kacik... w niedalekiej przyszlosci planuje zmienic lokal na wiekszy i miec dwa stanowiska...ale narazie musi byc tak jak jest... mam maly salonik z kolezanka kosmetyczka i jakos dajemy rade... a stolik moj hmm... niedlugo zmieniam na jakis wiekszy bo juz nie moge patrzec na te ozdoby na nim zalegajace a nie mam gdzie juz ich upchac.... moglabym je pochowac gdzies w szufladach tylko ze tam juz mam pochowane stare ozdoby a pozatym za kazdym razem wyciagac zeby pokazac klientce co mam , a wiadomo ze niektore sa baaaardzo niezdecydowane wiec niech narazie beda na widoku... w Ikei sa fajne blaty roznego ksztaltu i koloru... wystarczy dokupic 4 nogi i skrecic... nogi tez sa dostepne w ikei jakie chcesz.... oczywiscie trzeba sobie dokupic osobnie szafeczke... ja najchetniej chcialabym miec tak skonstruowany stolik zeby bylo mi latwo siegac do wszystkiego i zeby zawsze byl na nim lad i porzadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
to jest skromny kącik??????????? jest przepiekny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój kącik jest rewelacyjny! ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bardzo przydatna jest najniższa pułka, profilowana na butelki, idealne miejsce na przechowywanie ręczników papierowych, podkładki pod dłoń itp. ![]()
Edytowane przez ...:::oblabobla:::... Czas edycji: 2007-10-19 o 14:19 Powód: Literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
uuu, moj sie nie chwieje, bez problemu moge na nim cos do picia polozyc.
niedlugo skoncze przemeblowanie to wkleje fotke mojego koncika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
La Moderatoiure
|
chudzia bardzo fajny kącik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam kochane...wy tez zrobcie foteczki swoich kacikow..jestem bardzo ciekawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Praca w domu
Cześć!
Jeśli jest już taki wątek to najmocniej przepraszam, szukałam w wyszukiwarce, ale nie znalazłam nic konkretnego... Mianowicie chciałabym się zapytać, czy są tu dziewczyny, które pracują w domu? Ja ukończyłam kilka kursów przedłużania paznokci metodą akrylową i żelową.. pracowałam w studiu paznokci w Warszawie przez przeszło 2 lata.. nie ukrywam, że podczas pracowania nabrałam największego doświadczenia.. najbardziej lubię pracować na paznokciach naturalnych (manicure, malowanie, zdobienie itp.) jak i robić pedicure... Gdy zaszłam w ciążę zrezygnowałam z pracy i wyprowadziłam się z Wawy.. teraz siedzę w domu i zastanawiam się, czy nie zacząć robić paznokci w domu... ogólnie mieszkam w małej miejscowości, gdzie rzadko kiedy ktoś sobie robi manicure i pedicure, no ale może mogłabym jakoś "zachęcić" kobietki.. No i mam pytanie w związku z tym: czy któraś z Was, pracuje w domu, "dorabia" sobie? Czy macie jakiś pokój osobny do robienia? A może to Wy chodzicie do klientki?? No i czy rejestrowałyście się w Urzędzie Pracy? Jeśli któraś jest poinformowana w temacie to proszę o opinię czy warto się w to bawić?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.