|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze miejsce pracy w domu...
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
ten z Reala, co to go dają w promocji za 166 zł z 2 krzesłami
( zdjęcie załączałam)
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
acha zamotalam sie juz troszke
![]() ten z jyska jest nizszy i niedrogi, ale zrobienie na zamowienie to chyba najlepsze wyjscie |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Jednak bede miała robiony stolik na zamowienie, bo tata mi załatwił u znajomego za darmo. Tylko teraz nie wiem na jakie wymiary sie zdecydowac
Pomozecie ?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Przeglądałam właśnie gazetkę Auchan ważną od 4 maja i jest tam stolik z dwoma krzesłami za 119zł. Załączam zeskanowane zdjęcie całej stronki. Może się Wam przyda. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
dziewczęta, byly zdjecia ze sklepow ofert i aukcji, ale nie bylo zdjec waszych kacikow!
a nie powiem zeby mnie to nieinteresowalo, bo mam zamiar wlasnie remontowac pokoik, i wydzielic kacik pazurowy, tata mi juz obiecal stoliczek taki w ksztalcie ósemki, stoleczki to jakies dokupie, tylko obawim sie, ze to potrwa strasznie dlugo, bo generalny remont zamierzam robic.. ale jak juz skoncze to obiecuje ze wkleje zdjecia![]() a poki co, do dziela, cykajcie foty i wklejajcie mi tu, ale juz!
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wkleje jak bede w domku
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
czekam Guga, z niecierpliwością
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Od kilku dni planuje zrobi zdjecia, ale za kazdym razem mi sie nie chce ruszyc tylka
Moze jutro... choc nie ma sie specjalnie czym chwalic.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
zrób zrob koniecznie
![]() ja zrobie po remoncie
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Hejka, nie wiecie gdzie mozna kupic ten zielony stolik? jestem zainteresowana
albo chociaz powiedzcie skad to zdjecie jest, z jakies stronki ![]() Pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Eeee no i gdzie te wasze zdjątka dziewczyny?? ja kącika nie mam bo dojeżdżam do klientki z racji tego ze mieszkam na wsi ...kiepsko wiem...łatwiej i taniej jakby one do mnie dojezdzaly...ale coż taki żywot "wieśniaka" hihihi
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze miałam wkleic i zapomniałam
Teraz nie mam nawet jak zrobic zdjec, bo zlikwidowałam moj kacik
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
hehehe a ja nadal mam re,ont
ale mam nadzieje ze sie w tydzien uwine bo potem wyjezdzam ale wkleje obiecuje jak juz bede miala narazie robie w warunkach spartanskich![]() madzia czemu zlikwidowalas??
|
|
#75 |
|
La Moderatoiure
|
Dziewczyny jestem na kupnie stolika do domu
![]() Odwiedziłam już Ikeę i nic mi się nie podobało. Chodzi mi o coś takiego mniej więcej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3848388 widziałyście gdzies podobny stoliczek;> Bardzo proszę o pomoc ![]() A ten to marzenie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3855813
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyznam ze pomysl z rozkladanym stolikiem jest rewelacyjny. ja tez dumam gdzie ja moglabym urzadzic swoj kacik zeby nikomu nie przeszkadzalo. ( chyba moja sypialnia hehehe) . zartuje.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Monia tu masz różne stoliki:
http://www.musicpro.kqs.pl/index.php?d=katalog&k_id=6 ja podobny kupiłam na allegro za 250 zł, był używany, ale bez śladów użytkowania. Na nodze ma przyłącza na 4 wtyczki, warto o tym pamiętać robiąc sobie na zamówienie. |
|
|
|
|
#78 |
|
La Moderatoiure
|
Dzięki awuś dobra kobieto
Jeszcze popytam ile na zamówienie taki stolik kosztuje bo ulicę dalej mam stolarza ![]() Boję się zamawiać takich dużych rzeczy przez internet
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A kto powiedział, że dziewczyna nie zna sie na pazurkach?? Zadała pytanie o miejsce pracy, poprosiła zwyczajnie o rade a nie o uszczypliwość i złośliwości z Twojej strony . Jeśli chodzi o miejsce pracy w domku to ja osobiście nie wybrałabym lepszego miejsca niż swój własny pokoik (jeżeli oczywiście taki masz ) Myślę, że powinno to być miejsce gdzie zarówno Ty jak i Twoja klientka będziecie się tam dobrze czuły, oraz takie gdzie nikt nie będzie Wam przeszkadzał Ważne jest też abyś miała wygospodarowane tam miejsce kojarzące sie wyłącznie z Twoja pracą (wygodne biurko, krzesło, sprzęt, szuflady, półeczki itd )Im więcej włożysz w to miejsce serca tym bardziej powinno to sie odbijać na zadowoleniu Twoich klientek (nie wspominając o perfekcyjnie zrobionych pazurkach
Edytowane przez Aniolek_18 Czas edycji: 2008-05-10 o 08:38 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja zdecydowanie polecam pokój ![]() W kuchni jakoś tak...hm...mało higienicznie Jakbym ja była Klientą i zaprosiłabyś mnie do kuchni to czułabym się conajmniej dziwnie. To nie jest miejsce na takie zabiegi-tak uważam.Apropos stolika-ja dziś kupiłam cudny stolik w Ikea-krwisto-czerony! Blat jest bardzo duży, w kształcie klepsydry. Rewelacja. Strasznie mi się podoba. Zapłaciłam 181zł Podobny jest kształtem do tego zielonego, z początkowych fot z tym, że cały tworzy klepsydrę...poprostu śliczny jest!!
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
a to moj skromny kacik... w niedalekiej przyszlosci planuje zmienic lokal na wiekszy i miec dwa stanowiska...ale narazie musi byc tak jak jest... mam maly salonik z kolezanka kosmetyczka i jakos dajemy rade... a stolik moj hmm... niedlugo zmieniam na jakis wiekszy bo juz nie moge patrzec na te ozdoby na nim zalegajace a nie mam gdzie juz ich upchac.... moglabym je pochowac gdzies w szufladach tylko ze tam juz mam pochowane stare ozdoby a pozatym za kazdym razem wyciagac zeby pokazac klientce co mam , a wiadomo ze niektore sa baaaardzo niezdecydowane wiec niech narazie beda na widoku... w Ikei sa fajne blaty roznego ksztaltu i koloru... wystarczy dokupic 4 nogi i skrecic... nogi tez sa dostepne w ikei jakie chcesz.... oczywiscie trzeba sobie dokupic osobnie szafeczke... ja najchetniej chcialabym miec tak skonstruowany stolik zeby bylo mi latwo siegac do wszystkiego i zeby zawsze byl na nim lad i porzadek
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
to jest skromny kącik??????????? jest przepiekny
))))) gratulacje ))))
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój kącik jest rewelacyjny!
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja lampa się nie mieści na półeczkę) po za tym jest niestabilny, mimo, że skręciłam go bardzo mocno. Chwieje się na boki. Jak piłuję, albo wystarczy trącić nogę od stolika, to wszystko, co mało stabilne, przewraca się. Nigdy nie mogę na nim nic do picia postawić, bo się wylewa Ale do domowego użytku jak najbardziej Jest wąski i nie zajmuje dużo miejsca, nie jest ciężki, krzesełka się składają i można je łatwo chować, po za tym za taką cenę stolik z 2 krzesłami, to na prawdę okazjabardzo przydatna jest najniższa pułka, profilowana na butelki, idealne miejsce na przechowywanie ręczników papierowych, podkładki pod dłoń itp.
Edytowane przez ...:::oblabobla:::... Czas edycji: 2007-10-19 o 15:19 Powód: Literówka |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu, moj sie nie chwieje, bez problemu moge na nim cos do picia polozyc.
niedlugo skoncze przemeblowanie to wkleje fotke mojego koncika |
|
|
|
|
#86 |
|
La Moderatoiure
|
chudzia bardzo fajny kącik
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje wam kochane...wy tez zrobcie foteczki swoich kacikow..jestem bardzo ciekawa
![]() |
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Praca w domu
Cześć!
Jeśli jest już taki wątek to najmocniej przepraszam, szukałam w wyszukiwarce, ale nie znalazłam nic konkretnego... Mianowicie chciałabym się zapytać, czy są tu dziewczyny, które pracują w domu? Ja ukończyłam kilka kursów przedłużania paznokci metodą akrylową i żelową.. pracowałam w studiu paznokci w Warszawie przez przeszło 2 lata.. nie ukrywam, że podczas pracowania nabrałam największego doświadczenia.. najbardziej lubię pracować na paznokciach naturalnych (manicure, malowanie, zdobienie itp.) jak i robić pedicure... Gdy zaszłam w ciążę zrezygnowałam z pracy i wyprowadziłam się z Wawy.. teraz siedzę w domu i zastanawiam się, czy nie zacząć robić paznokci w domu... ogólnie mieszkam w małej miejscowości, gdzie rzadko kiedy ktoś sobie robi manicure i pedicure, no ale może mogłabym jakoś "zachęcić" kobietki.. No i mam pytanie w związku z tym: czy któraś z Was, pracuje w domu, "dorabia" sobie? Czy macie jakiś pokój osobny do robienia? A może to Wy chodzicie do klientki?? No i czy rejestrowałyście się w Urzędzie Pracy? Jeśli któraś jest poinformowana w temacie to proszę o opinię czy warto się w to bawić?
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

, ale za to walnę sobie jakiś zaczepisty kolorek 

Pomozecie ?
ale jak juz skoncze to obiecuje ze wkleje zdjecia

.
(jeżeli oczywiście taki masz