|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
moje nie my¶lenie mog³oby siê ¼le skoñczyæ
ju¿ sobie raz wy³±czy³am my¶lenie na ³uku, w radiu grali D¿em albo przenie¶æ siê na spo³eczno¶ciowe ![]() i nie, ¿ebym Was wyrzuca³a albo mia³a pretensje czy co¶, po prostu wydaje mi siê, ¿e w±tek za bardzo odbieg³ od g³ównego tematu ![]() a na spo³eczno¶ciach mo¿na gadaæ do woli o wszystkim i o niczym, a tu mo¿e nowe kursantki, które siê pojawi± bêd± chêtniej siê udzielaæ. ![]() Cytat:
bez sensu te zmiany
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Martolek![]() Sylwiszon, tak to ju¿ jest, ze jedna stopa jest wiêksza Liwiusz ![]() Nie zmieni³y siê przepisy RD (poza prêdko¶ciami - czy jest co¶ jeszcze nowego?) wiêc i zmiany w pytaniach s± takie trochê na si³ê Wiecie co? rooibos siê skonczy³. Chyba czas spaæ ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Jak ja "my¶la³am" to zaczyna³am kombinowaæ (kilka razy to us³ysza³am) i na si³ê robi³am b³êdy. Ale has³o MY¦L te¿ us³ysza³am. Ostatnio pojawi³o siê sporo nowych kursantek. I chyba siê nie ba³y gadajacych bab. Dotrwamy do 12 i 14 i bêdzie tyle relacji egz, ze nadrobimy wszystkie off topy
|
#1773 |
|
Zadomowienie
|
sylwiszon757, ¶licznie wygl±dasz
![]() Zazdroszczê! ![]() A dzisiaj by³am z siostr± w WORDzie, pokazywa³am jej jak to wszystko tu u mnie wygl±da ![]() Ech, powiem Wam, ¿e ta ca³a przygoda z prawem jazdy, to bez w±tpienia moja najwspanialsza przygoda w ¿yciu! Dziêki niej mog³am poznaæ nowych ludzi, no a przede wszystkim pana Marka, któremu tak wiele zawdziêczam ![]()
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
jomic: powiadasz?
to nie dobrze![]() nie id¼ jeszcze ![]() mooonik: ja rozumiem, no ale czasami nie da siê gadaæ o jednym i tym samym, albo te¿ ¿adna z nas nie mia³a jazd...wiêc rozmawiamy tez o innych sprawach, ale temat o je¼dzie przez ca³y czas gdzies tam siê przewija ![]() dziêki Karolina
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
sylwiszon, juz w tej chwili mam 7,5h snu tylko przed sob±. Obejrzê do koñca Lisa na tvp2 i koniec
Przecie¿ my tutaj zagadujemy têsknoty za eLkami (wiecie, ze z czasem mijaj±. Mam ¶wiadomo¶æ, ze mogê wsi±¶c i pojechaæ i nie potrzebujê do tego specjalnego samochodu. Ale jakby mi kto¶ moj± eLeczkê zaproponowa³ to nie powiedzia³abym nie).
|
#1776 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Ja podobnie jak mooonik, na ³uku musia³am siê skoncentrowaæ, bo inaczej kompletna klapa. Pamiêtam jak ostatnio instruktor wzi±³ mnie na chwilê dla przypomnienia na placyk, pierwsza próba - idealnie. I tak siê ucieszy³am, by³am z siebie tak dumna, ¿e z tego wszystkiego za drugim razem niemal znalaz³am siê na ³uku obok
Racja, czasem trzeba pogadaæ o czym¶ innym i niewa¿ne, ¿e to nie ten w±tek. Ale spokojnie jutro wrócê z jazdy to podzielê siê moimi nowymi wpadkami na drodze ![]() Ach, a¿ siê sama sobie dziwiê, ¿e tak spokojnie wyczeka³am te trzy tygodnie... Uff, to dobrze, ¿e z czasem mijaj±, bo ja na razie ci±gle tkwiê w tym eLkowym uzale¿nieniu...
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-01-10 o 22:17 |
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Dziewczyny, jeste¶cie niemo¿liwe!!
Kompletnie nie wiem co siê tu dzieje, kiedy jakie egzaminy itd, a nie widzê szans ¿eby to nadrobiæ... .Dopatrzy³am siê, ¿e rozmawiacie o studniówkach. No tak, ja nawet jeszcze pomys³u na sukienkê nie mam... A szczególnie tego, gdzie jej szukaæ... Ehh .Jak ja têskniê za eLk±... A w radiu leci piosenka Perfectu, która kojarzy mi siê z jedn± z ostatnich jazd... ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Lunatyczka - troszkê siê dowiesz z 1 strony, troszkê trzeba doczytaæ. W ka¿dym razie 14.01.11 to wiza¿owy dzieñ egzaminu
Dziewczyny uciekam, koniec dobrego. Branoc
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
stronê wcze¶niej
![]() ja jutro bêdê tu przezywaæ rozmowê telefoniczn± z I.
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
Te¿ têskniê, chocia¿ w sobotê jeszcze w niej siedzia³am
![]() Ale wiem te¿, ¿e to by³ naprawdê mój ostatni raz
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
oj Karola znaj±c Ciebie to cos wykombinujesz, ¿eby poje¼dziæ jeszcze eLk± i przy okazji spotkaæ siê z M.
|
|
#1784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co ja bêdê mog³a jeszcze wykombinowaæ? Chyba ju¿ nic mi nie pomo¿e Nie bêdê robi³a z siebie kompletnej idiotki, bo tak± nie jestem![]() Ju¿ tak sobie my¶la³am, ¿e po je¼dzie moim autkiem tak naprawdê wszystko siê zakoñczy Mogliby¶my zaraz po pój¶æ na jak±¶ kawê, czy co¶- z reszt± to pomys³ jomic Ewentualnie mogliby¶my siê umówiæ na jaki¶ inny dzieñ, ale nie wiem czy to wypali, nie wiem czy odwa¿ê siê zaproponowaæ I to ju¿ tak ca³kiem, ca³kiem... Jedynie co, to bêdê mog³a Go widywaæ raz na jaki¶ czas jak akurat bêdzie prowadzi³ kurs, ale co to bêdzie? To nie to samo
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, a pan Marek nie prowadzi kursu na inn± kat? Wiem, ze np A to nie to samo, ale... I masz jeszcze przed dob± jazdê cors±
![]() Niestety, powodów ju¿ nie ma i czas my¶lec o L jako o czym¶ co siê skoñczy³o. Wa¿ne, ze nie wspominamy kursu jako czego¶ najgorszego w ¿yciu
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
dzieñ dobry
Martolek, zdaj relacjê podo pó¼niej
|
|
|
|
#1787 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Cytat:
![]() Ja to mam zawsze pod wiatr hehe
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do jazdy Cors± nie mogê siê ju¿ doczekaæ W poniedzia³ek bêdê dzwoni³a i siê umawia³aA poza tym, to mam takiego do³a ![]() Jestem za³amana tym, co dzieje siê na uczelni Te wszystkie zaliczenia, kolokwia, prace do napisania. Po prostu nie dajê rady A staram siê, po¶wiêcam czas, a nic nie wychodzi
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
wow!! ta kiecka jest ¶wietna i super w niej wygl±dasz kochana
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
faktycznie sesje,zaliczenia i ko³a s± wyczerpuj±ce,ale trzeba siê wzi±æ w gar¶æ i przez nie jako¶ przej¶æ |
|
|
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam. Jako¶ prze¿y³am ten okropny dzieñ, niech siê ju¿ skoñczy.
Tak mówicie o tym czasie i w³a¶nie sobie u¶wiadomi³am, ¿e to jeszcze tylko 3 dni! Jejku, w ogóle nie czujê, ¿e ju¿ w pi±tek mam egzamin. Wcze¶niej to by³ tygodniowy stres przed, odliczanie dni, a teraz a¿ wstyd siê przyznaæ, ¿e ostatnio ¿yjê innymi sprawami ni¿ prawko i egzamin. Liwiusz, czekamy na relacjê z ostatniej jazdy ![]() Czasem trzeba napisaæ co¶ nie na temat, nie mo¿na wiecznie pisaæ o jednym i tym samym. Musimy sobie urozmaiæ czas bez eLek. W koñcu w temacie wystêpuje s³owo - kursantki, czyli kobiety, a kobiety musz± gadaæ Bez przesady, nie jest tu znowu tyle off-topu, ¿eby¶my siê musia³y st±d wynosiæ. Wbrew pozorom czêsto jest na temat.
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
je¼dzi³am dzisiaj, fajnie mi siê je¼dzi³o mimo tego,¿e pogoda nie za fajna. Oczywi¶cie przejecha³am na ¿ó³tym dwa razy,ale ¿aden pieszy mi dzisiaj nie wylaz³
Na jezdni nie by³o ¶niegu,ale za to pojawili siê rowerzy¶ci,których nie cierpiê-no ale poradzi³am sobie z nimi.Ogólnie to by³a chyba najlepsza jazda w moim ¿yciu prze³ama³am siê i mówiê instr. na ty ![]() ustalili¶my,¿e egzamin w lutym- po sesji w przysz³ym tygodniu lecê siê zapisaæ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Eroll i jak sprawdziany? moim zdaniem, to dobrze,¿e nie ¿yjesz tylko egzaminem na prawko..przecie¿ nie to w ¿yciu jest najwa¿niejsze ![]() gdyby wszystkie posty by³y na temat, to ten w±tek chyba d³ugo by nie po¿y³
|
|
|
|
#1792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej, to niech ju¿ bêdzie pi±tek, czyli dla mnie dzieñ wolny od zajêæ ![]() Cytat:
Za pogrubione-
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w domu wszyscy chorzy,tylko ja siê jeszcze trzymam..mam nadziejê,¿e ¶wi±teczny antybiotyk jeszcze mnie broni
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Karolina poradzisz sobie, silna kobietka z Ciebie,wiêc dasz sobie radê wierzê w Ciebie kochana
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, ¿e ja sama w siebie nie wierzê ![]() Tak samo by³o przy egzaminie na prawko ![]() Trzymaj siê, trzymaj, nie daj siê chorobie ![]()
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
hej kobietki
![]() wygl±da na to, ¿e na stronie, na której zawsze robiê testy s± ju¿ uaktualnione pytania, bo prêdko¶æ jazdy na autostradzie ju¿ jest na 140 km/h na 100% s± ju¿ aktualne, kolejny test, w którym widzê nowe pytania- to dobrze
jutro te¿ jest dzieñ Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam. Jonathan Carroll Edytowane przez gkruk Czas edycji: 2011-01-11 o 15:12 |
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
witam
kurcze jakos sie nerwuje, jak mam dzwonic do I. nie wiem czemu princeseczka:dzieki
|
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
Ja te¿ zawsze jak dzwoniê do pana Marka, to siê denerwujê, ale potem jest bardzo mi³o i przyjemnie
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
Hej
![]() Ja jeszcze nie zaczê³am kursu- g³upia zima I w sumie nie wiem co robiæ- dopominaæ siê? Bo nie wiem, czy pisaæ SMSa do instruktora. Jestem trochê nadgorliwa, wiêc wolê siê Was poradziæ. Chcia³abym ju¿ zacz±æ, no
|
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Teoria siê skoñczy³a i nie zaczê³a¶ jazdy, tak? U mnie te¿ trzeba by³o trochê odczekaæ zanim uda³o siê zacz±æ jazdy. Instruktorzy maj± duu¿o kursantów, tote¿ siê przed³u¿a³o.
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

ju¿ sobie raz wy³±czy³am my¶lenie na ³uku, w radiu grali D¿em 

bez sensu te zmiany

.

faktycznie sesje,zaliczenia i ko³a s± wyczerpuj±ce,ale trzeba siê wzi±æ w gar¶æ i przez nie jako¶ przej¶æ