|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
BABILĄD Poznań - zna ktoś? chodzi o kurs belly dance..
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Chciałam iść dzis zapisać się juz, bedąc na tej ulicy dostrzegłam szyld..I zgasiło mnie nieco ![]() ![]() Sa tu jakies Poznanianki, które są w temacie? Nie chce żałowac zapisu na kurs i wywalić kasy w błoto, tym bardziej że odkad nie mam pracy, jest to dla mnie spora kwota.. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ICH STRONA http://www.babilad.pl/ ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A instruktorka belly to Jamila Oueslati, może jakies zorientowane dziewczyny cos mi o niej powiedza, jak uczy etc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: BABILĄD Poznań - zna ktoś? chodzi o kurs belly dance..
to może ja się wypowiem.. z tego co słyszałam to kursy brzmią ciekawie, ale koleżanka mi odradzała (a też byłam napalona na ten babi.); ona chodzi na taniec brzucha na smoluchowskiego?! muszę ją podpytać gdzie dokładnie; ale tam chodzi i jest bardzo zadowolona, raz w tygodniu, tylko nie wiem czy będą mieć tam jeszcze miejsca
![]() znalazłam ich stronę artofmove pl Edytowane przez mmmww777 Czas edycji: 2011-01-10 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a ja bym zaryzykowała.
tego typu organizacje i stowarzyszenia sa zazwyczaj niszowe i prowadzone przez prawdziwych zapaleńców i miłośników tematu, a różnego rodzaju zajęcia odbywają się w maleńkich grupach dzięki czemu macie szansę na świetny kontakt z instruktorami i bardzo indywidualne podejście - w przeicwieństwie no do szkół tańca gdzie na salę wchodzi o 40 uczestników kursu. poza tym zawsze można zrezygnować ....jeśli Wam się nie spodoba. sama będąc kiedyś na wakacjach byłam na warsztatach gotowania wg 5ciu przemian które odbywały się w domu u "Instruktorki" byłam bardzo zadowolona a klimat był nie do opisania
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A i do samego Babilądu 3ba wejść na 1 piętro, drzwi nr 6 / o ile dobrze pamiętam/ ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja bywam tylko na Babich Targach organizowanych przez Babi Ląd, ale moge powiedzieć, ze sa one organizowane naprawde bardzo fajnie, wiec z pewnoscia jest to porzadna firma, ze tak powiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że mogę ![]() Wiadomo, pojawia się mnóstwo fajnych i porządych ciuchów, jest pełno młodych dziewczyn, które maja ciuchy naprawde na czasie i w dobrym stanie ;D Można sprzedawać, bądź wymieniać się (o ile jest taka możliwość, że Ty masz coś co chce osoba, od ktorej Ty cos chcesz). Ogoolnie jest mnóóóóóóóstwo osób, dlatego radzę przyjść z minimum 30min przed czasem i ustawić się w kolejkę, żeby potem móc zająć sobie dobra miejscówke ![]() Ogólnie można i zarobić i zaraz to wydać :P Najblizszy babi targ jest 23.01 w WSNHiD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Też bardzo bym chciała chodzic na belly dance
![]() Ze wszystkich ofert najbardziej przyjazna wydała mi się właśnie Babiląd(u?) ![]() Byłaś już tam? Możesz coś już na ten temat powiedziec? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.