|
|
#2821 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
Galeria jest dopiero w trakcie budowy, w zasadzie - wykończenia. Otwarcie planowane jest na kwiecień. |
|
|
|
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
Nawet mleka dla dzieci nie wolno podgrzewać w mikrofali, tylko na gazie trzeba, więc taka mikrofala musi powodować złe reakcje w produktach (brakuje mi dziś słów, ale mam nadzieję że wiecie co mam na myśli
). W życiu nie podgrzałabym w niej kosmetyku bo Bóg jeden wie co się z nim stanie, jak pozmienia skład, jakie reakcje tam pozachodzą...
|
|
|
|
#2823 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam dzisiaj w 2Douglasach i Naturze i żadnych nowości essence nie ma i nie wiadomo kiedy coś będzie... |
||||||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieram się dziś do Natury.
Planuje kupić odżywkę do paznokci https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ci.html&next=1 Mam nadzieje,że nie okaże się bublem. Jak ma sie sprawa z limitowanką?Wiadomo juz co będzie? :brzydal :
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieopłacony spam i reklama lakieru, który niepotrzebnie kupiłam. Cytat:
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdź sama...
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1259 |
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Może limitowanka pojawi się mimo wszystko.
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak więc polecam. Sama jestem ciekawa tej z aktywatorem wzrostu, bo jeżeli jest tak dobra jak ta, to się na nią skuszę.
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
To by było coś pięknego ale wątpię
|
|
|
|
#2835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny potrzebuję pocieszenia... potrzebuje nowej limitki! sesja niedługo, zaliczenia już powoli są... i jak mam myśleć o nauce jak tylko mi w głowie: kiedy będzie nowa limitka? która teraz wejdzie? masakra jakaś... ehh... Edit: hahaha... teraz w preview zone u nas ten zestaw do paznokci... bosko normalnie.. :/
Edytowane przez SweetBlackDevil Czas edycji: 2011-01-11 o 17:13 Powód: dop |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zadomowienie
|
Ech a ja się leczę z braku limitowanek z NYXem i Bourjois
![]() Cytat:
i Volumissime x5 który mi się marzy - z tym że już sobie ostatnio kupiłam tusz Loreala, więc chyba się wstrzymam
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam! ![]() Zaraz pomaluje i będę czekać na rezultaty. Mam miękkie paznokcie z natury,może ciut sie utwardzą. ![]() . U mnie nadal RtP. Praktycznie wszystko jeszcze,poza rozświetlaczem. Która to dokładnie? |
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Ta - KLIK
Mam ją, od soboty nałożyłam na paznokcie już 5 warstw. Dzisiaj zmyje i zacznę malowanie na nowo. Na mówienie o efektach jeszcze za wcześnie.
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może następnym razem się skuszę na nią. Oderwałam naklejkę z buteleczki i pisze,że odżywka zawiera formaldehyd. ![]() Napisane jest również,żeby stosować 3 dni,a po 2 zrobić przerwę 1-dniową.Normalnie masło maślane. ![]() ![]() Edytowane przez marryme21 Czas edycji: 2011-01-11 o 19:08 |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musiałam czekać, aż mi całe odrosną na nowo.
|
|
#2842 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
żadnych zażółceń---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Fakt jak jest 3-4 warstwa do pazury pod nimi wydają się lekko żółte, ale da się przeżyć.Mi tak zaczęły odrastać, ze jestem w szoku, zrobiły się twardsze. Fakt jak dziś mocno przywaliłam dłonią to się lekko wyszczerbił, ale jak tak macam to są super twarde. jak nigdy. Polecam!! ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Durni z nas robią z tym Previem zone
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||||
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
na razie trwa u mnie Avonowskie szaleństwo no i jeszcze The Body Shop więc już dawno się zachaczyłam na inne firmy
ale jestem kosmetykoholiczką i ciągle mi mało... ehh... najgorsze jest to że nie dostane teraz paczki z kosmetykami z Essence z Niemiec bo na poczcie nie chcieli jej wysłać za granice ze względu na dużo ilość lakierów...a było tylko 8
|
|
#2844 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam stosować też tę odżywkę na paznokieć palucha, bo mi zszedł po stłuczeniu i nowy jest teraz taki cieniutki i bardzo delikatny. Mam nadzieję, że odżywka pomoże i paznokieć szybciej się odbuduje.
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wybuchl przy wyciaganiu i zachlapal pol kuchni (a przeciez nic go tam juz prawie nie byloNo i w niedlugim czasie mikrofala sie zepsula ![]() Kiedys tez wlozylam snickersa zapominajac ze trzeba zrobic jakis otwor w opakowaniu, a tak poza tym wlozylam tez garnek i zaczal strzelac To jest chyba jedyne urzadzenie elektryczne ktorym nie potrafie sie poslugiwac ![]() Z wiesci essencowych: Widzialam dzis (w DE) limitowanke Black&White. Nic szczegolnego, niestety nie mialam czasu, zeby pomacac, bo w biegu wpadlam do drogerii. Jednak na pierwszy rzut oka to chyba najgorsza limitowanka jaka widzialam od dawna, jest malo zaskakujaca |
|
|
|
|
#2848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A od kiedy jest ważna ta gazetka promocyjna z NATURY???? ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
od jutra
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio włożyłam miseczkę (mamy taki komplet talerze płytkie, talerze głębokie i miseczki - chyba wiecie o co mi chodzi) ze złotymi malunkami i jak włączyłam mikrofalę to mi zaczęły niebieskie iskry latać po tych malunkach. Od razu ją wyciągnęłam. Podobno fajny efekt jest jak się włoży mydło do mikrofali a jajka w mikrofali wybuchają. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Od 13 do 19 stycznia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

). W życiu nie podgrzałabym w niej kosmetyku bo Bóg jeden wie co się z nim stanie, jak pozmienia skład, jakie reakcje tam pozachodzą...

Szczegolnie tych, gdzie kontakt jest z oczami, blonami sluzowymi itp.. Poza tym jak wyczyc ktora na ile trzeba wstawic taki kosmetyk i na jaka moc, przeciez kazda mikrofala jest inna. Jak sie grzeje suszarka to chociaz ta reakcje widac i nie sie przedobrzyc. Chociaz ja suszarka nigdy nic nie podgrzewalam tez..
:brzydal :

Tak więc polecam.
Na mówienie o efektach jeszcze za wcześnie.