![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
kurczę,dziś 11. a mojego zasiłku ani widu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie ubirea spodni z kombinezonu małej. Lata w sztruksowych z podszewką
znacie fajny przepis na racuchy ale bez drozdzy? chyba z maślanki sie robi ![]() my juz po kolędzie, młoda dostała obrazek i ubawiła wszystkich po pachy ![]()
#1563 |
Zakorzenienie
|
Takuśna jak bez drożdży to na sodzie chyba się robi racuszki i mleku zsiadłym , znaczy maślanka i kefiry pewnie tak samo działają
![]() kurcze nawet nie wiem co to zinger ![]() ![]() wstyd się przyznać w życiu zjadłam jednego kebaba i to na wakacjach sto lat temu ![]() i z 5 zapiekanek z tysiąc lat temu jak sie pojawiły w Polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
oooo Zinger to to co kocham
![]() ![]() ![]() Ja ubieram kombinezon bo u nas tylko 1 na plusie pozatym Tymek miałby jeansy zaraz mokre. Kombinezon suszy się do teraz ![]() Ja mam sprawdzony przepis na racuchy z netu 1,5 szklanki mąki 1 szkalnka mleka 1 duże jajko 1 łyzka oleju (dodana do ciasta) łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżeczki cukru wanilinowego 0,5 łyżeczki soli 1 łyżeczka cynamonu na nadzienie-1-2 jabłka (starte na tarce) Pychotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Iga osłuchana i jest ok, gardło też czyste. Mam tylko syrop podawać, także jutro ją zostawiam na spanie a sama jadę na rozmowę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twoich zarzutów - księża mi nic nie musieli wytłumaczać, swój rozum mam... co ma historia do wiary....? jeśli ktoś potrzebuje wiarę w Boga, który jak czarodziej macha różdżką i rozsiewa wszędzie pokój i dobro, to rzeczywiście wiara nie ma sensu. Ale nie będę tłumaczyć na czym to wg mnie polega, bo posądzisz mnie o nawracanie. A co do kuszenia szatana - nie wiem czemu mnie wyśmiałaś, przecież dobrze sobie zdaję sprawę, że dla Ciebie to banialuki i wyraźnie rozdzieliłam uzasadnienie zła na "religijne" i racjonalne. Wybacz, ale jakoś mnie zdołował Twój post, bo wieczorem myślałam, że prowadzimy kulturalną rozmowę, a teraz chcąc sobie poprawić po debilnym dniu humor całkiem sobie go zepsułam. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- sorry za ton, może źle odebrałam Twojego posta, ale mam do dupy dzień, jestem wykończona i mam serdecznie dość wszystkiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
![]() o 12 latki w ciązy i w Polsce się zdarzają czytałam w newsweeku że coraz więcej młodocianych mamusiek dacie wiarę jak te lale to tłumaczą ![]() otóż gadają że nie wiedziały że moga zajść w ciążę, niemniej jednak nogi jakiemuś szczeniakowi to już widziały jak rozłożyc ![]() albo następne tłumaczenie, że rodzice ani szkoła nie wyedukowała ich w tej kwestii mi to sie wierzyć nie chce w dobie internetu i innych gazetek dla nastolatek nic nie wiedziały to już chyba jedynie nasze bobasy mogą nie wiedzieć skąd się dzieci biorą ![]() nastąpiła taka samotność dzieci w rodzinach, zdane same na siebie szukają zajęcia i zainteresowania, no i seks w gimnazjum jest super , jak nobilituje szare myszki ![]() a z katarem to ja też nie jestem taka spolegliwa właśnie coraz więcej powikłań pokataralnych w uszach potem trzeba leczyć antybiotykami więc jak coś błahe to ok , ale jak się ciągnie i ciagnie wiele dni to lepiej podpytać lekarza ![]() wylądowałam w pokoju Mikiego, najpierw był oczywiście mega wrzask potem już myślałam że usypia, a teraz rozkazał sobie kanapek donieść bo biedak zapomniał o kolacji wszamał bułę posmarowaną serkiem i się kokosi, ale coś nie widzę mega padnięcia mimo że drzemki dziś nie miał ![]() hm , chyba historia nie zaprzecza istnienia Chrystusa ? spór raczej trwa o to czy faktycznie jest coś po śmierci ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-11 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
zapijam batona colą i leczę rozbujany PSM
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
o Sosno mieszanka iście wybuchowa
![]() zamiast coli lepiej może magnez na zszargane nerwy ![]() ps. jeszcze jedno pytanie z tych delikatnych po co niektóre z Was chrzciły dzieciaki jak wiara w Boga jest z Wami nie po drodze ? przecież jak bobas będzie chciał to może sie potem ochrzcić itp ewentualnie wybrać sobie inną alternatywę ? w czasach mojego dzieciństwa prawie wszystkie dzieciaki chrzczono, posyłano na religię, żeby nie odbiegało od reszty, nie było napiętnowane, żeby rodzina sie nie czepiała ale dziś chyba bardziej tolerancyjne czasy? a moze sie mylę? nie chcę żeby się wojna rozpętała , pytam z ciekawości , nikogo nie krytykuję za takie wybory na spokojnie ... Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-11 o 19:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() powoli dochodzę do siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Sosno cola plus batoniki to moje ulubione danie
![]() ![]() Co do wiary, to ja bardzo daleko jestem z nią teraz, może nie tyle z wiarą ile z Bogiem... mam tak przebimbane, że się prędko do spowiedzi nie wybiorę ot i tak to funkcjonuje ![]() A ja dziś wybyłam na 40 minut i Ola zrobiła maxi sajgon małżowi... który nie potrafi sobie z nią dać rady w takim stanie ![]() ![]()
#1574 |
Zakorzenienie
|
Witam się
Zdrówka życzę wszystkich chorym samcom dobrze że Idźka zdrowa i osłuchowo czysta ale tu dyskusje od wczoraj sosnowa ja twojego postu nie odebrałam jako nawracanie //moim zdaniem wyrażałaś tylko swoje zdanie// co do wiary to był czas że chodziłam co niedzielę do kościoła //za młodu to i w tygodniu/ na dzień dzisiejszy chodzę tylko czasem i to raczej przez dzieci nie dla siebie// ja nie czuję takiej potrzeby by chodzić czy wierzę -raczej tak choć czasem nachodzą mnie różne myśli i zapytania// Karolkowi wyszły piątki i to bardzo dawno //chyba jeszcze przed tymi jego chorobami //w ogóle nie odczułam tego nawet nie zauważyłam, dopiero jak wy zaczęliście gadać o wychodzeniu piątek i różnych powikłaniach z tym związane popatrzyłam do paszczy i byłam mile zaskoczona ![]() 12 latka matką ![]() 13 latek ojcem //to tak choćby mój syn miałby byc za niedługo ojcem ![]() ![]() ![]() też nie wiem co to takiego Zinger U nas też są kluski na parze jemy je tylko na słodko z jakimś musem/dżemem/ z cukrem i przesmażonym masłem/ A ostatnio jadłam je w górach i nie jako kluski na parze ale właśnie jako buchty i były w piekarniku robione z masełkiem i cukrem /muszę przyznać że mi bardzo takie smakowały / Miałam dziś rozmowę z rodzicami w sprawie opieki nad małą Lenką / 5 miesięcy / Ale jeszcze nie wiadomo bo czekają na decyzję ze żłobka //czy się dostaną // bardzo fajni rodzice a dziewczynka też fajna i wygląda na spokojną, choć jak wzięłam na ręce to po jakimś czasie się rozpłakała //ale to chyba normalne bo ile można tolerować cudze babsko // |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
![]() już wiem co to zinger ![]() ![]() ![]() nie usnęłabym bez tej naocznej wiedzy ![]() w końcu padł moj podcinacz matczynych żył ![]() chyba i ja idę leżakować, bo zgaga nadchodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
mieszanka nie dla mnie. bankowo bym miala
![]() wole np. carbonare, za ktora dopiero teraz sie wzielam, nie mialam kiedy ugotowac i dopiero teraz to zrobilam. cale popoludnie segregowalam ciuchy!! 7 takich podwojnych reklamowek ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- hahaha, kiedys tam nie jadalam, ale od kiedy pracuje w tej firmie i mam rabaty, to czasem podskocze do nich cos przekasic |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
ja też pierwsze słyszę o czymś takim jak zinger
![]() ![]() mój przedszkolak dopiero idzie spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zinger to kanapka (taki hamburger) z kfc, tylko ze w srodku nie ma zmielonego kotelta, tylko jest cala piers z kurczaka w pikantnej panierce. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
![]() wygląda apetycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
ale wam zagwózdkę dałam hehe, kazda sprawdza co to jest
P.s jak juz sprawdzilam i wiem, ze mam full ciuszkow, to teraz moge na inne glupoty wydawac dla malej :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
tak ta panierka kurczakowa tak ładnie na fotkach wyglądała
![]() ![]() fiu fiu Veronka, masz już zestaw klubowy dla małej księżniczki ![]() z tego co kojarzę to i u mnie w piwnicy pewnie jakis wór ciuchów leżakuje, dobrze, że teraz nasze dzieciaki tak nie rosną szybko, bo inaczej przechowalnia pękłaby w szwach ![]() Veronka już wystawiaj ciuchy, nie wiem czy potem będziesz miała więcej czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
szczerze to nawet nie wiedziałabym od czego zacząć
wystawianie wielgachnej ilości ciuchów czy w zestawach czy część osobno a zestawy to za ile , za grosze i jeszcze ludziska nosem by kręcili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
ja mam do sprzedaży ledwie kilka sztuk i nie chce mi się zabrać
![]() no, przelew z UP wpłynął. ale uszczknąć nic nie mogę bo przecież aparat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Próbowałaś Duplo? ![]() ![]() ![]() A nam mają otworzyć KFC to może kiedyś się przekonam jak ten sławny zinger smakuje. Mój podcinacz żył szaleje na całego, wszak dopiero się rozkręca ![]() ![]() ![]()
#1587 |
Zakorzenienie
|
o żarciu gadacie,aż przyniosłam sobie parę oliwek do winka.
choć mnie buły,nawet panierowane nie ruszają wcale. za to pizza, dżisas, zjem zawsze, każdą dietę i przysięgę bym złamała jak ktoś przede mną postawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
rajciu a juz myślałam że Jowiszkowej ślinka na nic nie cieknie
![]() chociaż w sumie to i ja nie mam jakiegoś smaka na określone jedzonko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa pizza
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.