|
|
#1532 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
. Jest nieufna...ale chyba już nic poza taką ufnością jak na filmie nie da się zrobić . Stasiuniek też się boi w klatce, ale poza nią można go pogłaskać i potulić i nie widać, żeby był jakoś wyjątkowo przestraszony.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
HTC? ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Joasia, jaki zadowolony Wojciech . A i M. się załapał na zdjęcie
|
|||||
|
|
|
#1534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja jakby mnie ugryzła (prawie do tego dochodziło kilka razy gdy otwierała paszczę, ale szybko cofałam rękę, bo wiem jak to boli to chyba bym pejcza skonstruowała z jakiś grubszych nici Cytat:
w przyszłym tygodniu idę na kolejne badania i zobaczymy co tam w trawie piszczy... narazie jestem na takim etapie, że jak widzę gdziekolwiek w reklamach poród i płacz dziecka to od razu napływają mi łzy do oczu, to jest dla mnie ciężkie przeżycie... niedoczekanie Nastolatki zaliczają wpadki, a jak człowiek naprawdę chce, to mu się nie udaje... ciekawe na czym to polega... Dziękuję za kciuki, bardzo ich potrzebuje!!! Tikki bardzo ładne zdjęcia Nie tyle co zdjęcia, a widok A Miecia ma raj w tym Swoim ogrodzie koło domku Klepsydra88 - Te chomiczki to chyba paliły jakieś zioło i mają krzywe fazy Madziarka.n A czemu nie wychodzisz za mąż? To jest osobiste pytanie... jak przyjdzie czas i pora to będzie, no ale co to kogo obchodzi... No u mnie ksiądz mi pojechał... 1 raz go widziałam (mimo, że mieszkam tu 4,5 roku ale w takim razie czemu mnie nie widział w styczniu 2010? chyba byłam wtedy w pracy No... ale "pierwszy raz z księdzem" Najważniejszego zapomniałam napisać... witał się z teściową, szwagrem i... "i dziewczynka" dziewczynka?!!!!!! Już go znielubiłam! Cytat:
ja to bym się bała, że moja Maja by nażarła się trutki, a Filipek ochrzcił mi jakiś mebelek
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Agatka...to głównie chodzi o nastawienie. Jak się bardzo chce to się za dużo o tym myśli i dlatego nie wychodzi
Owczarki belgijskie .Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam swojego pierwszego smartfona, nie jest jakiś super hiper wypaśny ale na razie taki wystarczy no i ta cena http://www.euro.com.pl/telefony-komo...tml?from=ceneo a żeby było ciekawiej to M kupił taki sam ![]() a tak w ogóle to marzył mi się ten ![]() http://www.euro.com.pl/telefony-komo...-2-t7373.bhtml Cytat:
![]() a ślub za hmm.. 2-3lata, jakoś tak. Wszystko zależy od tego kiedy będzie dom, bo bez sensu się chajtać i potem mieszkać oddzielnie ![]() M pozdrowiony, dziękuje i też pozdrawia
|
||
|
|
|
#1537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
DObrze, że dojechaliście szczęśliwie za szoping i za lekarza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczysz, że będzie ok. Czasem tak jest, że jak para chce bardzo dziecka i obsesyjnie o tym myśli, to nie wychodzi, a jak wyluzują to bach i dwie kreseczki są Wyluzuj troszeczkę, domyślałam się, że to trudne, ale spróbuj Drugi raz pisałam to samo, bo coś nacisnęłam i wszystko co napisałam znikło Więc nie odpisałam na wszystko ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Madzia fajny telefon
|
||||
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziarka nigdy nie widziałam telefonu Asus
. Ale wygląda ciekawie . A może w przyszłości będziesz mieć i HTC? .Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym nie jest telefonem który odpowiada mi w 100%, więc będę czekała na swój ideał
|
|
|
|
|
#1540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
revontulet- Super!!!!!!
no to teraz .... Cytat:
o mam: wys. 54 cm x dł.43 cm x szer. 28 cm Wysokość kuwety : 6,5 cmOdległość między prętami: 1,1 cm I polecam taką klatkę. Majusi odpowiada, śmiga już na tych prętach jak ta lala, na początku nie umiała, no ale teraz jest i większa i bardziej spasiona to lata, że hej ![]() Cytat:
![]() hooliganka184- Piękny domek! Ja muszę chyba Majce zmienić domek, bo się wyniosła na dobre z niego i zrobiła sobie z niego toaletę Klepsydra88- "do wyboru do koloru" taa?? Piękny jest Wojtuś Majusia się mi tu podpytuje troszkę zawstydzona, czy Wojciech da jej trochę lekcji prywatnych w fitnessie bo jej trochę dkg przybyło Cytat:
Cytat:
![]() A psy kojce mają duże, teściowa je codziennie karmi, one (Kora&Diana) dla nas są miłe, ale dla obcych nie. Będę wypuszczone, ale jak zrobimy płot, bo jest dziura, a mogłyby wylecieć i po psie... ![]() madzius90- Wiesz o to chodzi, że ja już dawno wyluzowałam, nie myślę o tym tak intensywnie jak kiedyś i nadal nic...
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/29650/...niedzwiedziem/ |
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nadzieja na trzy
A teraaaaaaaz... trzeba mi się uczyć na jutro. Ale mi się nie chce - i zacznę wkuwać na podstawy wychowania, bo nie wiem kiedy to mam zaliczać
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź nie przypominaj o wkuwaniu, bo ja na następny zjazd- 22.01 muszę tyle wkuć, że szok ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Jutro ![]() Gumis będzie z nami 9 m-cy
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
A na stronie pojawiła się już wiadomość, że Łowcy są w Cieszynie
Tylko strona nie chce się otworzyć i cofa ją do głównej
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea Madziuś
za zaliczeniaJednak nie przywidziało Ci się, że sweterki są w Cieszynie . Super prezent urodzinowy Agatka, to może niech bierze lekcje od moich chudzielców? . Staś ostatnio taki chudziusi . Biega w kołowrotku i dba o linię ![]() ![]() Madziuś, to jutro będzie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
I bilet tylko 40 złotych
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie grosze
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No jakby mogli obdzierać Cieszyn skoro on ich wychował? |
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Gumisiek ciągle taki sam gruby Zaniedbał się chłopak i ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
. To jeszcze dzidziuś .
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
hejQa
![]() Cytat:
pewnie tylko uprzedzam - Wojtas nie biega w kółku ![]() Madziara telefon ![]() Wojtas dziękuje za pochwały w stronę jego masy ![]() dodaję zdjęcia Łosiatego pomocnika ![]() robiliśmy z Tż grę memory i zostały nam skrawki z kartonu no i Łoś się do nich dobrał ![]() 1. dyskretne skubanie 2. 3. Łoś się nakręca ![]() 4. efekt końcowy
|
|
#1556 |
|
Rozeznanie
|
Przyszedł mi dzisiaj talerzyk z Ebaya
. A wygląda tak: IMG_3686.jpg
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhhh co to będzie za prywatna lekcja....
już to widzę ![]() No a kto ten bałaganik po Łosiu sprzątał?? Kogo zaszczyt kopnął??
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, pokazywałam mojemu mężowi filmiki z chomikami biegającymi na fs
ale się śmiał . Jakbym miała więcej miejsca i moje chomiczki biegałyby razem w klatce to mogłabym taki kupić...Joasia...jaki Łoś bałaganiarz . Znowu Madziarka się napatrzy i będzie miała sny z Łosiem w klatce Agatka...i po prywatnej lekcji ciężarna Maja . Może Maja nauczyłaby Wojtasa biegać w kołowrotku ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

. Stasiuniek też się boi w klatce, ale poza nią można go pogłaskać i potulić i nie widać, żeby był jakoś wyjątkowo przestraszony.
Ja nie wiem jak ten kierowca jechał.. ja to bym chyba wysiadła i powiedziała "sorry, nic nie widzę, nie jadę"

to chyba bym pejcza skonstruowała z jakiś grubszych nici 
w przyszłym tygodniu idę na kolejne badania i zobaczymy co tam w trawie piszczy...
Nie tyle co zdjęcia, a widok
ale w takim razie czemu mnie nie widział w styczniu 2010?
chyba byłam wtedy w pracy
Już go znielubiłam! 

już to widzę