|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: hula - hop 4
kurcze nie dość że mi to koło ciągle spada to od samego próbowania strasznie boli
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będzie bolało i do tego siniaki pewnie Ci się porobią, ale po jakimś czasie ciało się przyzwyczai. Ja na początku owijałam się grubym pasem - a i tak bolało, ale jak już ciało się przyzwyczaiło to kręciłam i godzinę w samej koszulce i było ok
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
własnie;/ i ja w koncu dostałam swoje koło z takimi kuleczzkami masujacymi. to był bol nie do wyobrazenia;( jest duze i ciezkie to dobrze ale te kulki ehhh
co robic? pomocy! |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy jak krecicie te 40 min to non stop? ja krece minute i juz mi spada
a sa takie dni ze w ogóle nie idzie i co chwile leci ;/ juz nie wiem co mam robic, fakt mam takie hula z czasów dzieciństwa , i jak staram się kręcic w lewą strone to i tak czuję bardziej prawą strone tali ale 15 min dziennie staram się kręcić na razie
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny: musicie wytrwale ćwiczyć. Każdemu spada na początku, ja teraz potrafię nawet godzinę kręcić bez spadania - ale są dni, że przez ten czas kilka razy mi spadnie. Ale bardzo długo na początku mi spadało nawet po połowie obrotu. Pamiętam jak się cieszyłam jak udawało mi się minutę kręcić bez spadania
jak ze wszystkim trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć i bólem się nie przejmować, z czasem przechodzi i ciało się przyzwyczaja a na razie można smarować maściami siniaki. Na mnie działała dobrze maść arnikowa (do kupienia w aptece, nie pamiętam ile kosztowała, ale chyba ok 4 zł). I nie przejmujcie się tym, że spada - schylanie się po to koło to też ćwiczenia![]() Życzę dużo wytrwałości i powodzenia
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
mi dzisiaj lepiej szło
zauważyłam , że jak mam napięte mięśnie brzucha to hula mi nie spada , dziwne czy normalne ?
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o to chodzi trzeba napinać mięśnie - wtedy jest lepszy efekt końcowy
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złapałam się na tym że jak tak napinam te mięśnie to nie oddycham hahaha muszę jeszcze nad tym popracować
|
|
|
#699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo pomalutku pomalutku i się brzusio przyzwyczaił
|
||
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do Was razem z moim kółkiem
mamy w planach regularnie tu zaglądać
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj cwiczylam o 3 w nocy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś chwilowo przystopowałam, ale ja tu jeszcze wrócę
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
już załapałam;D 20 minut zaliczyłam jak na pierwszy raz myślę że sporo;] jutro będzie bolało;/ ale co tam za trzy tygodnie studniówka
|
|
|
|
#704 |
|
Przyczajenie
|
Ja się przyłączę, ćwiczę już z dziewczynami z innego forum
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem ciekawa waszych efektów, zwłaszcza dziewczyn co już długo kręcą
i mam pytanie , od tego tylko talia się wyrabia, czy boczki tez schodzą bo to moja zmora
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie parwie juz ich nie ma a kerec od tygodnia 30-1h dziennie a dzisiaj mi przyszlo to z masazerem |
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzisiaj postaram sie ok 30 min zrobić
|
|
|
#708 |
|
Rozeznanie
|
a ja po wczorajszych ćwiczeniach z masażerem mam obolały brzuch dzisiaj chyba nie dam rady
|
|
|
|
#709 |
|
Przyczajenie
|
A tak z ciekawości, umiecie kręcić w obie strony?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj z masazerem 30 min i juz mam siniaki ![]() i jutro chyba zwyklym az mi znikna ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- nie ja tylko w prawo |
|
|
|
|
#712 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Wracam znowu do tematu, nie kręciłam już ho-ho, ale od wczoraj zaczynam od nowa
póki co mam 63cm w talii, ale chcę zejść poniżej 60cm, żeby moje wąskie biodra wyglądały lepiej
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
mi nawet wychodzi
ale długo to się nie trzyma i jednak czuje bardziej prace prawej niż lewej strony tali , ale stwierdziłam , że i tego się naucze . dzisiaj nie kreciłam bo nie miałam kiedy nadrobie jutro
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=wwweeerka;24315464]a ile cwiczylas?
ja dzisiaj z masazerem 30 min i juz mam siniaki ![]() i jutro chyba zwyklym az mi znikna ![]() 20-25 minut dzisiaj muszę spróbować ale siniaków nie mam![]() |
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
ja to mam straszne
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
wwweeerka najlepiej odpuść sobie na tydzień. Ja na początku też miałam straszne siniaki i brzuch bolał
Nie kręciłam chyba z tydzień. A potem to już spoko Teraz kręcę na gołe ciało półgodzinki, czasem więcej i zero siniaczków Brzuch musi się po prostu przyzwyczaić do takiego mocnego masażu |
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim przypadku to nie wiem czy nie dwa![]() a tak mi juz brakuje hh ![]() jutro sobie masc kupie |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chce zaczac krecic hula hoop
kupilam takie dla dzieci w zabawkowym ale niestety jest male i nie umiem nim w ogole krecic... spada , nie wiem czy utrzymuje wiecej niz 3 sekundy ![]() Podobno lepiej sie kreci wiekszym prawda to ?Czy ktoras z Was ma moze takie hula hop??? http://allegro.pl/rewelacyjne-hula-h...397756783.html lub takie http://allegro.pl/kolo-hula-hoop-hop...388653369.html I moze cos powiedziec o nim , doradzic? Które lepsze dla poczatkujacejj ![]() Z góry dzięki za doradzenie
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
wwweeerka no jak trzeba będzie to musisz i dwa
Zobaczysz potem będzie już tylko lepiejfiolkowa krolewna heh... To pierwsze do mnie nie przemawia. Nie ma kuleczek i wypustek i powiem Ci szczerze,że strasznie się nie różni od tego co kupiłaś zabawkowego. Pewnie jest ciut cięższe. No to drugie jakieś lepsze. Ja mam takie http://allegro.pl/bk717-rewelacyjne-...399218447.html i jestem z niego bardzo zadowolona! Chociaż powiem Ci szczerze,że po 2 pierwszych kręceniach miałam ochotę go oddać,bo strasznie mnie bolało jak kręciłam Teraz to bym sobie pododawała tych kulek jeszcze z 3 razy tyle No mi się kręci super! Nie spada mi w ogóle. Ale jak próbowała moja znajoma to za chiny kręcić nie mogła Non stop Jej spadało,bo no nie umiała zbytnio kręcić. Tak więc już jak uważasz.
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
i masz plaski brzuch?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

jak ze wszystkim trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć i bólem się nie przejmować, z czasem przechodzi i ciało się przyzwyczaja a na razie można smarować maściami siniaki. Na mnie działała dobrze maść arnikowa (do kupienia w aptece, nie pamiętam ile kosztowała, ale chyba ok 4 zł). I nie przejmujcie się tym, że spada - schylanie się po to koło to też ćwiczenia

Podobno lepiej sie kreci wiekszym
prawda to ?
Non stop Jej spadało,bo no nie umiała zbytnio kręcić. Tak więc już jak uważasz.