|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
![]() z koralikiem fortuny, 3małpami i z murano w szaro/niebieskiej tonacji ![]() plus cos z bielą jak biała stal, która wygląda jak pył księzycowy ![]() ![]() ciągle mi się koncepcje zmieniaja ![]() wszystkiego na raz sie nie da! finansowo i fizycznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
alienka te trollowe koraliki mnie przerażaja a co dopiero małe dzieci
![]() A tak BTW przypomniało mi się jak byłam mała i czytałyśmy sobie z siostrą baśnie braci Grimm i była taka o dziecku które umarło i z trumny ręce zaczęły wychodzić dostało rózgą i się uspokoiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja takie ogólne skojarzenie z bajkami dałam, a nie moje, więc z byciem "serduszkowym i kwiatkowym" mi tu nie wyjeżdżać proszę ![]() Swego czasu jak byłam w przedszkolu uwielbiałam Sailor Moon ![]() ![]() ![]() Ale jak tylko trochę podrosłam same horrory z demonami ![]() "Kwiatowa" też nie jestem, Dwubarwny Kwiat (jak i Trzy Kwiaty) magiczne oczko ma, które emanuje przez te płatki właśnie taką tajemniczością fantasy, jakby te kwiaty pochodziły z zaczarowanego lasu pełnego dziwnych stworów... ![]() ![]() ![]() Jakby te kwiaty z tego miejsca zostały wykradzione i były kluczem do wejścia w ten świat, a wystarczy się tylko w nie dobrze wpatrzeć... ![]() Ale się wciągnęłam ![]()
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-01-11 o 22:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Linden biała stal rzeczywiście wygląda jak księżycowy pył Mnie oczarował ten koralik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie mnie też się kojarzyło z Pocahontas od początku ![]() Miałam nawet taką książkę dużą ilustrowaną i tam to drzewo tak fajnie narysowane było... I też uważałam że ma za duże (już wiecie co) ![]() ![]()
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
ja chce koraslika jednorozca i elfa!!! ale takiego ladnego w stylu duszka ;DD
albo pegaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fikam tu w wyrze ze śmiechu!! aż TŻ się patrzy z politowaniem jak się szczerzę do lapka ![]() UROCZYŚCIE ODWOŁUJE wszystko i kwiatkach i serduszkach ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dagienka ma go chyba na swojej branso?? a może Ty go masz?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mój tż mówi że małe dzieciaki to orki (specjalnie niegramatycznie) są ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
To chyba ja tutaj tylko taka różowa zostanę
![]() Bo z fantasy, to uwielbiam tylko Harry'ego Potter'a ![]() A bajki to też jakieś takie nudne i banalne mi się podobają ![]() ![]() Zresztą Dagienka coś wie na ten temat ![]()
#4751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
moja współlokatorka , która pracuje w Pandorze mówiła, że dostali dziś informację, że podwyżek żadnych na razie nie planują. może w drugiej połowie roku. ja bym uważała z tymi bransoletkami Pandory, które chcecie kupić, bo nie wiadomo jak, co, i średnio bezpiecznie a i cena mogłaby być lepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć tak nie do końca bo ja z kolei kocham wszelkie robaki,ślimaczyska itp.-mało różowe i mało błyszczące ale co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 Czas edycji: 2011-01-11 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MJ nie przejmuj się bo ja od dłuższego czasu zrobiłam się różowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ale bajki Braci Grim w oryginale rzeczywiście nie są dla dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Cymemont, no o tej co pojawiła się tu jakiś czas temu. Gość wygrał ją gdzieś czy coś? nie wiem, nie zwróciłąm uwagi, mnie się Pandora nie podoba, tylko Trolle
![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-11 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy coś widać, moge postarać się zrobić lepsze zdjęcie
Edytowane przez majade Czas edycji: 2011-01-11 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
A czy ktoś wie o rabacie mikołajowym w yes, jest jeszcze bo mi zniknęła możliwość wpisania kodu promocyjnego
![]() ![]() ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Raczkowanie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24318669]o jakiej bransoletce mówisz??? w yesie pani mi mowiła, że kompletnie nic nie wie o podwyżkach, więc może coś w tym jest... jutro podejdę do jeszcze jednego stanowiska pandorki w olsztynie i się dopytam, bo nie daje mi to spokoju[/QUOTE]
znów się na coś nie załapałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Raczkowanie
|
Pokaże , jasne
![]() Pytalam tez o te podwyzki i w salonie nic nie wiedzieli a w kazdym razie tak mówili ![]() I nigdy wiecej nie pójde do Yes. Porazka jesli o obsługe chodzi. Juz drugi raz. Moja noga tam nie postanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
ide spać!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Konto usunięte
|
LR za mało tutaj siedzisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Linden jeszcze nie mam tego koralika bo nie odpowiadał mi wielkością ale jak znajdę taki pasujący do reszty to biorę
![]() Wiecie co przełożyłam koraliki na trollach na turkusowe i jakoś mi nie pasują tak jak te różowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24318669]o jakiej bransoletce mówisz??? w yesie pani mi mowiła, że kompletnie nic nie wie o podwyżkach, więc może coś w tym jest... jutro podejdę do jeszcze jednego stanowiska pandorki w olsztynie i się dopytam, bo nie daje mi to spokoju[/QUOTE]
jakiś koleś sprzedaje pandorę (chyba) i liczy że dostanie za jednym razem 4tyś...chyba bym musiała za Ronalno wyjść żeby ją kupić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Za dużo myślenia o pracy mgr tak działa na mózg, nauka to zło ![]() LindenRathan, nie wiem czy widziałaś moją bransoletkę Trollową, jak nie to poszukaj w wątku zdjęciowym, to już na 100% się upewnisz że mi do tych "różowobajowych" daleko ![]() Z resztą po lokalizacji chyba też gustujesz w bursztynowych odcieniach ![]() Cytat:
![]() Tylko że ja chciałam być księżniczką Serenity z księżyca, a że miałam włosy do kolan to na początku podstawówki nawet je wiązałam w takie "dwa kitaje" ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i dlatego ja wolę Trolle ![]() ta ...luksusu... a gupiej ściereczki do koralików nie chca dac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.