|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
![]() ![]() Jak bedziesz chciała jechac na wakacje to sprzedaj swoją bransoletkę i bedzie po sprawie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Myślałyśmy nad zakupem, bo coś tam by się dało wybrać, ale on ją chce sprzedać w całości, co odpada ![]() ![]()
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się upłakałam Chyba sobie to sciągnę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zadomowienie
|
$ teraz nisko stoi więc opłacałoby się większe zamówienie zrobić to i może te nieszczęsne gratisy byśmy dostały
![]() ![]() ![]() ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to nie fuksja, ja tez bardzo lubię ten kolor ![]() ![]() Bransoletki nie sprzedam , nie oddam ani nic z tych rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Konto usunięte
|
eeejjjj to ja cchę trolliki z ebaya!!!! nie zapominajcie o mnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
To samo mi przyszło do głowy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze te gratisy! Ja chce muffffinkaaa! ![]()
![]() |
#4809 |
Wtajemniczenie
|
Miałam już iść spac
![]() a orientujecie się ile to taniej by wychodziło na elemencie? Jutro doczytam... dobranoc ![]()
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Ja się pisze na zamówienie z USA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jedne kwiatki łatwo wymiksować - podmienić na złotą jaskinię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Trzeba by policzyć, ale na tych droższych, to jest spora różnica właśnie tak około 35-40% jak jest dobry kurs
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też już idę pomału śnić o naszych przyszłych zakupach ![]()
#4813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kładę się spać, ale temat aktualny ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2011-01-11 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
4000 bez papierów? trochę ryzyko,czy nie? odpuście może jak macie inną możliwość atrakcyjnego zakupu
![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz mi to spać nie da ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Konto usunięte
|
a ja się zawzięłam i poszukałam tej bran od tego gościa, bo może kurcze jednak warto to rozpracować, ale zobaczyłam bransoletkę ze złotym zapięciem...... toć to majątek- ktoś ma taką kaskę???
ejj w sumie to ja bym wzięła z niej ze dwa koraliki... ale same srebrne, bo do złota mam awersję po chicochica, bo się starło na koraliku ze znakiem zodiaku |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24319422]a ja się zawzięłam i poszukałam tej bran od tego gościa, bo może kurcze jednak warto to rozpracować, ale zobaczyłam bransoletkę ze złotym zapięciem...... toć to majątek- ktoś ma taką kaskę???
ejj w sumie to ja bym wzięła z niej ze dwa koraliki... ale same srebrne, bo do złota mam awersję po chicochica, bo się starło na koraliku ze znakiem zodiaku[/QUOTE] jedno małe zapięcie,a cena jak klika srebrnych bransoletek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Konto usunięte
|
ale my dyskutujemy nad sensem zamówieńi może ktoś kto ni ejest w klubie może się jeszcze wkręci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Raczkowanie
|
Ja już odpadam
![]() szkoda, że Trolli z Kanady nie bedziemy ściągać ![]() tam u jednego dealera są zapięcia meksykańskie ![]() może mi kuzynka w wakacje przywiezie ![]() Powodzenia z Pandorka z USA!! Dobranocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Konto usunięte
|
to ja się powtórze z wczoraj:
Jaki tu spokój, na na na Nic sie nie dzieje, na na na na Nikt sie nie bawi, na na na Wszyscy sie nudza, na na na na i się odmeldowywuję ![]() Tinka hmmm... mówiłam o kasie, ale TŻtem też się trzeba będzie zająć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
TEŻ MAM INFORMACJĘ Z PANDORY!!! nie będzie podwyżki na starą kolekcję tylko niektóre elementy z nowej (te z kamieniami i złote) będę trochę droższe niż byłyby gdyby cena złota i srebra nie poszła w górę, także bez paniki!!! Może znowu pan informatyk z Yes da nam dobry rabat ![]() Panie Informatyku z Yes prosimy teraz rabat -70% może być nawet na 1 dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ments/790351RQ u nas jest za 249 zł a w USA 50$ czyli jakąś 100zł drożej bardzo intensywnie zastanawiam się nad tym zamówieniem bo zniżka też jest 40% jak w przypadku tej aukcji Pandory a wybór jest znacznie większy no i jest 100% pewności że to oryginał!!! Nie mówiąc o tym, że są koraliki u nas niedostępne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |||
PIP.
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24319104]a mam pytanie do znawczyń pandorki- ile może kosztować koralik jakby podówjna korona z kuleczkami złotymi (nie mogę znaleźć go na www) i czy to warte swojej ceny? Ja wiem, że kurcze już to było poruszane, że pandorka taka ekskluzywna itp itd... Ale mnie te ceny po prostu trochę łamią, a ten koralik to tak nawet nawet skoro TŻ daje forsę
![]() to jest ten http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...moments/790326 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do tej branso z konkursu, to 1. koles nie sprzeda jej calej pojedynczej osobie za 4.000. jakbym miala taka kase, to wolalabym sobie sama zlozyc branso jaka chce, a nie kupowac gotowca, bez szczegolnego polotu czy klimatu i do tego jeszcze z 2 takimi samymi rozowymi skorkami, ktore chyba bym sobie w tej sytuacji na nogi zalozyla ![]() ![]() 2. o jakich negocjacjach mowa? ![]() 3. ja nie chce pandury z chin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
Ale postów natrzaskałyście
![]() Co do USA - poczekajcie do przyszłego tygodnia. W pn nadała przyjaciółka do mnie fioletowe murano nidostępne w Polsce jako prezent urodzinowy, więc dokładnie wam powiem ile kosztuje wysyłka i ile się czeka. Co do $ itp to przydałby się wam jakiś przyjaciel z rodziną w Polsce. Ja najwpierw prosiłam Kaśkę, tylko o kupno a potem wyszło, że to prezent i chciałam równowartość w złotych przelać jej babci w Polsce, bo wiem że jej pomaga, a przelewy zagraniczne są drogie. Więc wam też by się taki myk zdał. Aha, ja np jak "robię interesy" hahaha z przyjaciółką z Włoch to mamy sztywno ustawiony kurs 1 ojro = 4 zł, a z przyjaciółką z USA miałam ustalić 1 dolar = 3 złote. Szybko się liczy - czasem jedna, czasem druga jest na plusie. Co do cen, to pacyfka co mi się podoba w USA jest po 50$ a w Polsce chyba po 249 ![]() ![]() Co do klipsa z lucerną na allegro to ja pasuję. Za taką cenę nie warto ryzykować podróbki ![]() PS. moja kryzysowa bransoletka bardzo bene... leciutka, cichutka... zaczynam znów się zastanawiać nad oksydowaną i klipsem kwiatkowym. Ale może do waszego zamówienia z USA się uśmiechnę, bo nie chcę znów usłyszeć o 15 i że koraliki są poj... :} Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-01-12 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja to prawie spać w nocy nie mogłam, tak się zastanawiałam nad tą różową skórką z Pandory.
Wiem, że mówiłam, że bym ją wzięła jakbyśmy kupowały od tego gościa, ale wczoraj byłam oglądać w Pandorze i za duża na mnie i niezbyt ten kolor... szczerze, to niewarte swojej ceny te skórki, moim zdaniem. A z USA, to pewnie macie racje, przynajmniej każda by miała, to co chce, ze swojej wish list, a nie na siłę, żeby rozebrać na forum jakoś, takie koszmarki... Te dziwne coś z takimi rogami i kulkami złotymi, mi przypomina narzędzie tortur ![]()
ZaTrollowana 31 Troli ![]() Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2011-01-12 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
PIP.
|
a mi przyrzad do masazu
![]()
![]() |
#4829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakby nie patrzeć, w grudniu zrobiłyśmy część obrotu Trollbeads w WP. Ale dziewczyny, na klubie coraz więcej osób pisze, że chce się pozbyć Pandorki? ![]()
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.