|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Emerald Bay, Max Factor, REVLON
Dodaję jeszcze ok. 110 ml profesjonalnej odżywki Matrix Sleek Look. Szczegóły w 1. poście
A później zapraszam do wątku z koralikami, dodam kilka par kolczyków ![]() Tutaj dodaję brakujące zdjęcie czarnego cienia APC, bo przez pomyłkę usunęłam je z poprzednich postów. Emi - zaraz do Ciebie zajrzę |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
balsam ziaja rozswietlajacy,inglot khaki,pomadka rose quartz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Emi1234 - a co Cię interesuje???
Bo z Twoich podobają mi się te (w kolejności od najbardziej mnie interesujących do tych mniej): -> Pierre Arthes-tusz XXL-myślę że została połowa,nadal mokry! -> Apotheker Dr. Scheller, Karotten Aktiv-Tagescreme, Aktywny krem marchewkowy na dzień, odlewka ok. 40-50ml -> Neutrogena-krem do rąk Formuła Norvesca-ok 50% -> Eris-żel do mycia twarzy truskawkowy-50%(buteleczka z pompką) (to ten z serii under twenty czy jakoś tak???) -> Bielenda-krem dodający blasku z zieloną herbatą(cera sucha i normalna)98% Edit - kafetka - niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak napisane w 1. poście - różowe. Może coś jeszcze byś wybrała, bo samych kulek nie opłaca się słać, przesyłka wyjdzie drożej niż one
.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy:
Róż w pudrze, Manhattan, 114 Sun Brown - użyty 1 raz, bez pędzelka w zestawie Sypki cień APC nr 19 (beż) - jest ok. 80% Inglot Soft Pearl, potrójny (niebieski, pistacja, róż) - zużycie ok. 5%, ważny do 09.2006 Ochronny błyszczyk do ust, Fruit Kiss, Oceanic AA, perłowy beż - użyty 2-3 razy ??? |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_85 - u Ciebie podoba mi sie to:
- błyskotliwy eye-liner w płynie, Avon, kolor srebrny; zużycie max. 1/5; data produkcji 03.09.05; (pojemniczek inny niż w zgłoszeniu w KWC) - Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Róża&Jedwab, Bielenda; zużycie określam na mniej więcej 50%, data ważności 05.2008r. -odżywka keratynowa w kapsułkach, Gal; posiadam 20 kapsułek w opakowaniu zastepczym; jest to odżywka do paznokci, brwi i rzęs; jedna -kapsułka starcza na kilkakrotne posmarowanie wszystkich paznokci -mogę zrobić odlewkę 250 ml maski do włosów Kallos Krem mleczny -Holiday Skin, Brązujący balsam do ciała, do skóry jasnej; zostało ok. 2/3, data wazności: 09.2007; |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie odpowiada Ci taka wymianka???
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hey Ty byłaś zaintereesowana ta odżywką pantene u mnie, ale mysle ze wymianka by sie nie oplacała, chyba ze bys dobrała jeszcze cos i jeszcze cos
Albo cos z ciuszkow co Cie interesuje niestety nie mam aparatu ale jakos dalabym radę Bo kilka kosmtyków u Ciebie wpadło mi w oko. Pozdrawiam. czekam na odp
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
A co u mnie Cię interesuje??
To wtedy bym dobrała odpowiednio, bo jeszcze podobają mi się: ->Podkład Joko Energy make-up 2 w 1 multwitaminowy, energizujący. jest go z 80% a kolor naturalny ->Krem Garnier Skin Naturals Ultraświeżość - 60% -> do jakiego typu skóry jest Twój krem? ->Odżywka regeneracyjna Gliss Kur płynny jedwab włosy matowe i trudne do ułożenia Bez spłukiwania Jest 50% ok. |
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
OO to z tego co Ci się podoba to jest wszystko bez kremu garnier, czyli:
odżywka pantene, odżywka gliss ku, podkład joko. A u Ciebie podoba mnie się: *Balsam do ciała: ujędrnianie, rozświetlanie, Ziaja, seria 100% pielęgnacji - zostało ok. 55% *te kolczyki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1154699618 *i te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1154699618 *Pomadka Avon, Beige Shimmer, z serii wygładzającej usta - użyta 1 raz [tylko jaki ona ma odcień?, wybacz nie mogłam znaleść ]Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Oczywiście wymieniłam wszystkie rzeczy które u Ciebie mi się spodobały to nie znaczy ze je wszystkie chce za swoje , jak będziesz uważała
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj jest zdjęcie tej pomadki -> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1154693562
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jest go z jakies 20-25% pisałam że 15 ale jest jeszcze troszke Poszukam w necie![]() a pomadka odpada, nie mój kolorek ale dzieqje za zdjecie
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
Cytat:
Pedzel byl pare uzywany ale bardziej do rozswietlania lukow brwiowych nic do rozu lub pudru. Ale moge go oczywiscie zdezynfekowac -napewno nie straci swoich wlasciwosci.Pozatym w blyszczyku jest pelno roznych swiecacych drobinek, super wyglada tez na innych pomadkach (glownie uzywalam go na inny kolor) wiec jak widzisz nasza wymianke??? Ja jestem bardzo chetna
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
Marlenusia - posłałam PW.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
interesują mnie saszetki maseczki Dermiki i kulki Vollere, ewentualnie jakieś cienie Inglot. Zapraszam do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=130618 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.