|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2402 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam od rana leniaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj ja też bym chętnie wrociła do łóżka... ale mam coś do załatwienia w mieście z samego rana, więc mi się nie kalkuluje... najwyżej po powrocie pokimam ![]()
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokimaj i za mnie.... rano przywitała mnie ciotka z różami i jestem na tabsach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wam tez wszystkim z okazji przyjazdu ciotki do MWW Wszystkiego Najlepszego! ![]() Malla, najlepsze zyczenia imieninowe* ![]() * Malla jest wyjatkiem, obchodzi imieniny 365 dni w roku
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam z tej okazji na popołudniową kawkę (herbatkę, nalewkę, kieliszeczek - kto co woli) ![]() Malla ode mnie też dużo zdrowia ![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2011-01-11 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() (dlaczego emoty od picia sa tak na dole?trudno znaleźć ![]() I oczywiście z okazji imienin Malli. ![]() Młodsze dziecię rozłożyła choroba na tydzień.Wczoraj lekarz i antybiotyki.Zobaczymy jak reszta, bo mnie też coś rozbierało w weekend(i nie był to mąż ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MWW łączę się ciągle w bólu i polecam mix nospy z pyralginą ![]() Nie wiem czy mi się udało ale kota pokazuje w avatarze. Zdjęcie zrobione chwile temu jak siedział i korzystał z moją rodzicielką z komputera. <Rodzicielkę wycięto ze względu na prawa autorskie, czyt. brak autoryzacji zdjęcia> Jak tak czytam o tym Parkinsonie, Alzheimerze i innych to czuje się jakbym ich już dobrze znała tylko nie pamiętam skąd ![]() W związku ze związkiem z brakiem tego i owego, znaczy brakiem w uzębieniu i nadmiarem ruchliwości kończyn górnych kawał mi się przypomniał ![]() Pan Henryk gdy miał 89 lat został umieszczony w domu starców. Miał on taki zwyczaj, że wychodził codziennie wieczorem, siadał na werandzie i rozmyślał. Pewnego razu na werandzie siedziała Zofia, lat 92. Poznali się i odrazu zakochali w sobie. Codzień wieczorem siadywali w fotelikach na werandzie i rozmawiali. Pewnego dnia Henryk mówi: -Zofio, brakuje mi czegoś wiesz?- -Ależ czego ci brakuje Heniu?- -Chciałbym aby ktoś potrzymał mojego ptaszka w ręku...- Prośba Henryka się spełniła. Zofia codzień wieczorem trzymała jego penisa w dłoni. Któregoś wieczora nie zastała Henryka na werandzie...Wystraszyła się bardzo-wszak wiadomo, że w tym wieku o wypadek nie trudno-zaczęła go szukać po całym ogrodzie. Znalazła go w najciemniejszym kącie ogrodu gdy Genowefa P, lat 95 trzymała jego ptaszka w ręku... -O zdrajco! Co ona ma takiego czego ja nie mam?!- -Parkinsona!- ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Tak sobie pomyślałam czytając Wasze wpisy o tym, że młodszy facet odmładza i doszłam do wniosku że ja zawsze jakaś inna byłam pod tym względem bo mnie młodsi nie pociągają. Wprost bardzo przeciwnie, raczej dużo starsi. Psiapsióły się śmieją, że jeszcze trochę przesunie mi się granica wieku, a oddział geriatrii przyjmie mnie z otwartymi ramionami ![]() Co jest oczywiście przesadą bo między mną a najstarszym facetem z jakim się spotykałam było zaledwie 15 lat różnicy. Nigdy tych spotkań nie żałowałam bo dużo się przy nim nauczyłam i szczerze mówiąc z nim w łóżku <i nie tylko w łóżku ![]() Z młodszymi facetami to jednak nie było to, albo ja mam taki charakter ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Z innej beczki ![]() Dorwałam w końcu najnowszą płytę Stinga - Symphonicities ![]() Wczoraj leciała w kółko jakieś 5 h, czym wszystkich denerwowałam ![]() Sama nie wiem co o niej myśleć. Jako stary zboczuch powiem, że jakby inaczej ułożyć jej kolejność piosenek to bardzo nadawałaby się jako podkład do sypialni. Ma w sobie coś takiego, bez wsłuchiwania się w teksty a skupiając się na samym rytmie, że nie da się nie myśleć o seksie słuchając jej. W dodatku powoduje masakryczne fale emocji i wspomnień, o których nie pamiętałam, że je mam <Alzheimer się kłania>. Polecam z całego serca, nawet tym dla których to nie ta bajka ![]() http://************/badymka W folderze Prywatne - podfolderze Sting - Symphonicities <hasło: wizaz> Ustawiłam trochę darmowego tansferu więc możecie pobierać za free ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- [/COLOR]Z innej beczki ![]() Dorwałam w końcu najnowszą płytę Stinga - Symphonicities ![]() Wczoraj leciała w kółko jakieś 5 h, czym wszystkich denerwowałam ![]() Sama nie wiem co o niej myśleć. Jako stary zboczuch powiem, że jakby inaczej ułożyć jej kolejność piosenek to bardzo nadawałaby się jako podkład do sypialni. Ma w sobie coś takiego, bez wsłuchiwania się w teksty a skupiając się na samym rytmie, że nie da się nie myśleć o seksie słuchając jej. W dodatku powoduje masakryczne fale emocji i wspomnień, o których nie pamiętałam, że je mam <Alzheimer się kłania>. Polecam z całego serca, nawet tym dla których to nie ta bajka ![]() http://************/badymka W folderze Prywatne - podfolderze Sting - Symphonicities <hasło: wizaz> Ustawiłam trochę darmowego tansferu więc możecie pobierać za free ![]() Nie wiem o co chodzi z tymi gwiazdkami w linku, ale ta strona to chomikuj pl ![]() Edytowane przez badymka Czas edycji: 2011-01-11 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
badymka, wybiel te szczurki bez ogonka, bo na wizazu za takie coś nagradzają punktami (chyba).
Ja o ile za Stingiem przepadam tak pół na pół (połowa utworów ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla tych, które mają swoje okazje ![]()
![]() |
#2412 | |
Nie depcze krokusów
|
Imieniny mam każdego dnia, więc jutro też pijemy
![]() Udało. Malutki ![]() Cytat:
Refleks szachisty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Wtajemniczenie
|
No to za przyjazd ciotki mww
![]() i zdrówka dla Malli z okazji imienin ![]() Siedzę nad kawą i też bym chętnie wróciła do łóżka,jakiegoś lenia dzisiaj mam.
#2414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dorzuciłam też foty do galerii ![]() Dlaczego nic więcej? ... Może dla tego, że gość podwójnie żonaty (ex i obecna żona) - ogólnie tzw dupoman. No i dla tego, że ja się chciałam tylko zabawić i przekonać czy jest w TE klocki tak dobry jak sam uważa, że jest... ![]() Co do refleksu to raczej nie jego brak a specyficzne podejście do sprawy. Jak się o coś ludzie zabijają i wychwalają że takie och i ach to ja zazwyczaj się tego nie tykam. Czekam aż minie pierwszy szał ![]() Też mam mieszane uczucia. Podobnie jak Kasza Manna oceniam tą płytę pół na pół. Kiedyś nawet stwierdziłam, że jak artyście zaczyna brakować kasy to nagrywa albo płytę symfoniczną albo kolejne the best off. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Też mam dzisiaj masakrycznego lenia :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Nie depcze krokusów
|
Malusi
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to ja składam życzenia urodzinowe, imieninowe, z okazji zdania matury, z okazji zdania na prawo jazdy kat. E, z okazji osiągniecia dojrzałości płciowej, z okazji braku okazji... DO WYBORU DROGIE PANIE ![]() (żeby nie było, że kurczak niekulturalny i o rocznicach nie pamięta... ![]() a mi się chce tak luli, że chyba zaraz orła wywinę... a tu się sąsiadka zapowiedziała, bo chciałaby z kompa skorzystać... no to siedzę, pcham powieki do góry i czekam... bo chciała być o 16-tej... a tu 16:21 a kobity jak ni ma, tak ni ma... ![]() acha... ja też wolę starszych... ale nie z epoki kamienia łupanego ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-01-11 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- No dobra teraz to już prawie 42 , ale 40 miał kiedy się spotykaliśmy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
U mnie najwieksza różnica to 11 lat (ale miałam wtedy 17lat
![]() ![]()
![]() |
#2420 |
Nie depcze krokusów
|
Same ziółka... u mnie największa różnica wynosiła 8 lat
![]() |
#2421 |
Wtajemniczenie
|
ja zawsze gustowałam w młodszych
![]() ![]() Studniówkowe dylematy na wizażu wywołały u mnie lawinę wspomnień i zamierzam sobie do poduchy pooglądać swoją (braciszek mi przegrał z kasety na dvd) ![]() a jak było z Wami? byłyście na swojej studniówce? miło wspominacie?
#2422 |
Zakorzenienie
|
Ja nie byłam
![]()
![]() |
#2423 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Malla, a gdzieź bym śmiała zapomnieć o Twoich całorocznych imieninach
![]() ![]() Faktycznie zaledwie ![]() ![]() Teraz mam partnera 11 lat młodszego ![]() Byłam na swojej studniówce i na kilku innych studniówkach i półmetkach w technikach też, miałam dość duże powodzenie u płci przeciwnej ![]() ![]() Zawsze się dobrze bawiłam, na moją własną nie zaprosiłam nikogo, byliśmy świetną klasą, bawiliśmy się we własnym gronie, miło wspominam te czasy ![]() ![]() Jak mi tu która napisze, że 40+ to kamień łupany, to chyba zaraz łupnę ![]() Olla, zdrówka dzieciom życzę ![]()
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Malla - wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Moi : m.in.. starszy o 4 lata ode mnie, młodszy o 3 lata - i tych młodszych darzę większą sympatią, może dlatego, że we mnie ciągle drzemie dzieciak i uwielbiam wygłupy ( nie twierdzę, że ze starszymi nie można wariować, ale jakoś tak mi się trafiają młodsi i jest mi z nimi fajniej)... Dla Olli pociech szybkiego powrotu do zdrowia (chociaż jak jest się chorym i siedzi się w domu z mamuśką to jest tak faaaaaaaajnieee) Na studniówce byłam, ale nie nagrywaliśmy (za to mam pełno zdjęć)... bombowa zabawa - byłam z kolegą i większość czasu bawiłam się z moją kochaną "klasową ekipą".... wspominam baardzo miło, chociaż na balu maturalnym było do bani - poszłam z przymusu, bo mielismy taką wredną wychowawczynię, że postanowilismy nie iść na imprezę (a, że moi rodzice zostali wkręceni ![]() A pozostałym życzę wszystkiego dobrego z okazji środowego poranka ![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2011-01-12 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję, dziękuję, dzisiaj też mam imieniny ![]() Cytat:
Byłam z kolegą 6 lat starszym, który był duszą towarzystwa, świetnie tańczył i całował. Sąsiadka uszyła mi sukienkę i umalowała, wyglądałam tak, że mnie ludzie z własnej klasy nie rozpoznawali ![]() Nie lubię bali, ale na tym bawiłam się świetnie.
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Malla - u nas bal maturalny był po maturze, a studniówka 100 dni przed maturą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się ,że ja wolę młodszych ale teraz to już za późno ![]() Moja psiapsióła uwielbia starszych tez męża ma 5 czy 6 lat starszego od siebie i flirtuje z takimi sporo po 40-ce . Więc co kto lubi. ![]() Cytat:
Swoją studniówkę wspominam miło. Byłam sama tzn bez pary, bo wtedy faceci mi przeszkadzali w życiu. Wybawiłam się głównie z koleżankami,bo te co po przyprowadzały kolegów niewiadomego pochodzenia na zasadzie "byle tylko był" szybko zostawały same. Więc ciekawie było.I mam tylko zdjęcia i to tylko takie ,które sobie sama porobiłam. ![]() Teraz straszna komercha się wkrada na studniówki i to są takie BALE SYLWESTROWE dla gówniarzy. Chyba nie musze wspominać ,że na mojej Studniówce bylismy zobowiązani ubrać się na czarno-biało? A jedzenie robili rodzice? Ech starożytne czasy jak to moje starsze mówi. Btw mww i Eva dzięki za życzenia dla mojej chorowitki. Trzymamy się. Choć dziecina wyspała się po południu i do 1 w nocy! nie mogła zasnąć kręcąc się u mnie w łóżku wrrrrrrrrrr
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czego uczysz?bo mi chyba umknęło coś . Zdrówka dla dzieciaczków ![]() ja swoją studniówkę wspominam bardzo miło,miałam wtedy bardzo wysokiego chłopaka i ubrałam mega krótka mini i buty na 12 cm obcasie - nie wiem jak dawałam radę w tym tańczyć ![]() ![]()
![]() |
#2429 |
Wtajemniczenie
|
No to możesz lekko łupnąć olle
![]() No ale widać że olla dobrze łupie swojego męża jak już lekko łupany ![]() Co do studniówki to byłam, ale nie bez perypetii. Bardzo chciałam pójść z gościem rok ode mnie starszym, w którym byłam śmiertelnie zabujana całe LO, ale bałam się Go zaprosić. [W czasach LO byłam bardzo nieśmiałym stworzeniem, na szczęście na studiach mi minęło ![]() Zaprosiłam więc kolegę, który tydzień przed imprezą powiedział, że jednak nie pójdzie bo mają wyjazd ze szkoły. Poziom mojego wq*** zdenerwowania był taki, że jak trzasnęłam w domu drzwiami do pokoju z tekstem, że na żadną *****ą studniówkę nie idę, to całe szkło z drzwi wypadło ![]() Kumpel z naszej paczki stwierdził, że mogę przecież zadzwonić do Marcina i go zaprosić, jak się zgodzi to lux jak nie to nic nie tracę, najwyżej pójdę sama. Myślenie zabujanej i wkurzonej wystawieniem kobiety nigdy nie jest logiczne więc się zgodziłam. Zadzwoniłam i o dziwo obiekt moich westchnień się zgodził ![]() Zawsze Mu będę za to wdzięczna, bo to była końcówka Jego pierwszej sesji na studiach. Napisał egzamin, wsiadł w autobus przyjechał do domu, żeby pójść na studniówkę mimo tego, że był tą sesja wykończony. Żeby było śmieszniej, gdzieś koło 23 zmyliśmy się z imprezy do pubu gdzie M. miał coś pilnego do załatwienia i tam spotkaliśmy przy piwku kolegę, który mnie wystawił. Z resztą bardzo dobrego znajomego M, który znał sytuację. Weszłam spojrzałam i stwierdziłam, że wychodzę bo nie chcę wydrapać mu oczu, szkoda mi było paznokci ![]() ![]() Bawiłam się tak oo bo stolik mieliśmy średni, trochę naszą licealną paczkę poroznosiło po całej sali, ale gdyby M nie zgodził się tak w ostatniej chwili to w ogóle bym na nią nie poszła. Sama studniówka też zaczęła się ciekawie bo podczas poloneza na wejście ktoś na scenie potkną się o kable i wszystko zgasło, muzyka i światła. Zostało tylko jedno światełko orientacyjne dla kamery bo było podłączone gdzie indziej. Oczywiście polonez został dotańczony. Niestety tej przerwy nawet chwili nie ma na kasecie bo niemądry pan kamerzysta to wyciął. No ale zostało w pamięci. Niby minęło 8 lat a ja pamiętam jakby było wczoraj... <smutne_westchnienie_wapn iaka> |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Nie depcze krokusów
|
badymka - co za historia!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.