|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Cytat:
maseczek używam baaaardzo rzadko. peelingi kiedyś raz na 1-2tyg., ale odkąd mam problemy z cerą przestałam (boję się, że peeling rozniesie mi ten cały syf po twarzy )ja chyba niedługo wrócę do tabletek antykoncepcyjnych, więc liczę, że wtedy cera mi się poprawi. w ogóle denerwujący jest fakt, że jako nastolatka nie miałam problemów z cerą, a w wieku 23 lat przez tabletki mam trądzik
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukałam tańszego bez wody, ale NIC nie było i dodam, że szukałam w wielkim markecie gdzie był wielki dział z kosmetykami dziecięcymi ![]() ale mam katar mała nie spi. Vivę ogląda
|
|
|
#2313 |
|
kobieta za ladą
|
lilii bo tańszego nie znajdziesz chyba na zeszłą zimę wybralam sie do apteki zakupiłam krem na mróz powyżej -20(z wodą
)i zaplacilam 17 zlpoza tym ty jeszcze musisz wybierać kosmetyki poniżej 1rż ja już mam"lepiej"w tym temacie heheh ,ale sie nie amrtw tubka taka wystarcza na długo
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam masę tabletek i wypróbowałam wszystkie maści dostępne na rynku![]() nie pomogło nic ![]() w końcu się wkurzyłam, bo efekt był coraz gorszy, dostawalam maści, po których paliła mnie twarz wręcz, dermatolodzy wszyscy przepisywali coraz to gorsze i droższe cuda i zrezygnowałam koło 19 roku z wizyt. nagle trądzik zniknął ![]() teraz nic mi nie wyskakuje,ale cerę mam nie za ładną chcę ją wygładzićzamierzam pójść na zabieg mikrodermabrazji albo coś podobnego ![]() teraz używam do mycia Nivea Visage za 13 zł żelu, na twarzy nakładam krem nivea nawilżająco- matujący, robię peeling z Avonu czasem taki biały i maseczki czasem- oszczyszczające lub z glinki ![]() na trądzik już nie używam nic, bo tak jak piszę, trądziku już absolutnie nie mam
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-01-11 o 23:40 |
|
|
|
|
#2315 |
|
Konto usunięte
|
polecam tabletki Cirrus na katar
mi pomagająsiedziałam właśnie od dwóch godzin i oglądałam blogi kulinarne. mam już zaplanowane posiłki na co najmniej miesiąc ![]() ja już lecę spać - bo jutro nie wstanę na zajęcia
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie kropla i cała głowa się pieni ![]() krem też widzę, że jest ok. także widzę, że nawet warto za ten szampon 10 zł w markecie zapłacić i mieć na dłuuuugo dla malej ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
ja mam składniki do posiłków na jakieś 2 tygodnie kupione, może nawet na 3 , poporcjowałam kurczaka, kupiłam filety i też poporcjowałam do schabów, kupiłam schaba, mielone, szpinak, frytki dla Tż, 2 worki ziemniaków po 5 kgchyba starczy na długo tych składników ![]() mięsa i ziemniaków mam napewno na ponad 2 tyg liczę na to, że nic prócz chleba nie będę musiała kupić przynajmniej przez 1,5 tygodnia ![]() zobaczymy w praktyce. zostawiłam sobie nawet tą listę z której robiliśmy niezbędne zakupy i jak się sprawdzi to za miesiąc z niej znów skorzystam ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- normalnie dziś rolka papieru na katar jak nic pójdzie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-01-11 o 23:50 |
||
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może rzeczywiście ograniczę kosmetyki ...mam żel z la roche posay ... swoją droga uwielbiam go , bo jest mega wydajny mam go z poł roku a nawet połowy nie zuzyłam ...mam cetaphil ten dermoprogramator czy jakoś tak... bardzo sobie go chwale moja buźka znacznie sie poprawila po nim ...mam oejek myjący z BU do zmywania makijażu ... i mam serum lemon i tonik z kwasem też z BU i peeling enzymatyczny myslicie, że przy wyskakujących niespodziankach mogę zrezygnować calkowicie z preparatów do tego przeznaczonych ( chodzi mi o serum lemon i tonik )
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to kiedyś jak miałam trądzik i twarz mi się świeciła, to myślałam, że nie powinnam używać kremów nawilżających, a ktoś mnie uświadomił, że to błąd i faktycznie mi służą wiadomo, że każdy jest inni i każdy ma inną cerę, każdemu służy co innego w ogóle to mała dopiero usnęła niedawno ![]() byłam sobie nałożyć oliwkę na nogi i tak mi się szybko wchłonęła, że chyba musiałam mieć mocno przesuszone nogi ![]() idę spać, bo jutro nowe przeboje z małą :/
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-01-12 o 00:31 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze... jak mi sie nie chce uczyć.... może ktoś się zamieni? chętnie zajme się dzieciem, psem lub domem, byeby nie musieć tyle siedzieć przy ksiązkach ( nieciekawych ksiązkach )
ale po środzie nastepne zaliczenie mam w poniedzialek ...więc teoretycznie "trochę " odpocznę ...i może będziemy mieli z tż czas na rozmowy o ślubie;d LILI a Ty jestes już po śłubie? czy na kocią łapę żyjecie ( jak to moja babcia mówi ) ![]() ////ja wogóle niektórych z Was nie pamietam pod względem tego czy juz po / czy jeszcze przed ślubem... za to wlaśnie z kikoma mam inne skojarzenia ... np. frytki, pralki, raajstopy, własny dom, cudna kuchnia....
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-01-12 o 00:40 |
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poniedzialek idę do lekarza i zobaczymy co mi powie odnośnie zwolnienia-może nic, to będę dalej chodziła
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spaaaaaaaaaać! ![]() Kash, BE STRONG!
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja już wstałam, zaraz śniadanko, nauka, umcie włosków no i siebie tez kolokwium, referat ustny do przedstawienia i taki mój dzień dziś piękny![]() zastanawiam się nad kupnem małego komputerka i zależy mi żeby był tani, miałby mi służyć tylko do obsługiwania internetu, poczty nic więcej czy myślicie, że takie coś jest wogóle do czegokolwiek zdatne>? http://allegro.pl/ultra-lekki-laptop...396313214.html ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- http://allegro.pl/mini-netbook-lapto...409355621.html http://allegro.pl/samsung-n150-1-66-...409872918.html http://allegro.pl/acer-aspire-one-d2...409871848.html http://allegro.pl/promo-mini-netbook...406559878.html Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-01-12 o 07:15 |
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się szczerze mówiąc zastanawiałam nad czymś podobnym pod koniec roku, żeby mój go brać na zajęcia - szybciej piszę na klawiaturze komputerowej niż ręcznie, bo tachanie laptopa 17" mija się z celem (chociaż za czasów studiów tak robiłam, tylko miałam wtedy o stokroć bliżej na uczelnię). Zrezygnowałam z tego pomysłu tylko dlatego, że jak się okazało większość materiałów dostaję - nie muszę wiele notować. Wybrałabym jednak nowego. Mimo iż ceny są niewielkie, to bałabym się że ktoś sprzeda mi jakiegoś wadliwego - że niby działa, ale coś jest z nim nie tak. Cholercia no! Od kilku dni fatalnie sypiam. Zaczęło się od niedzieli i co noc to samo. Dzisiaj znów długo nie mogłam zasnąć, budziłam się co chwilę, jakieś dziwne rzeczy mi się śniły - koszmar nawet był (jakiś dziad mnie zaatakował
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie również potrzebny jest on na uczelnie bo mój komputer jest za ciężki i ostatnio jak go wziełam i jakieś książki to wszystko razem ważyło 9kgmoże Twoje problemy ze snem wynikają z tego, że się czymś denerwujesz? przejmujesz? |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może się TŻta podświadomie boję, bo mnie ostatnio zlał w nocy przez sen. A tak serio, to nie mam pojęcia od czego to.
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... to już nie mam pojęcia od czego bo ja nie moge spać tylko wtedy kiedy właśnie się czymś martwie
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaraj się o tym nie myśleć, zwłaszcza przed snem i powinno samo przejść.
|
|
|
|
|
#2328 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=dudipopka;24317830]ja za ślubne buty dalam 70 zł kupilam je w małym sklepiku na małym obcasiku w kolorze ecry(bo wiadomo suknie miałam broząwą z ecry) w sumie do wszystkiego mi pasują i nie mam problemu żeby je gdzieś potem załozyćQUOTE] Planuje zrobic tak jak dudi w zwykłych sklepach poszukać białych bucików, przy okazji lata jest ich dużo, a nie płacić ogromne kwoty za ślubne w nazwie. Bo te typowo ślubne po pierwsze są drogie, po drugie byłyby jednorazowe, bo nie bardzo je widzę w połączeniu z czymś innym niż sukienka. Najgorsze,że muszę mieć z paseczkiem bo mi ze stopy wszystkie buty spadaja, bo mam za szczupłą ![]() Cytat:
Mi na katar pomogl Otrivin, dwa dni popsiukalam i katar z glowy wiec polecam Cytat:
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||||
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
nie mam czasu zaglądać na wątek bo mam tyle nauki, że hoo hoooo...do tego Filipka mam chorego i na nic czasu.. ale dziś farbuje sobie wloski a jutro się wybieram do kosmetyczki..a co tam! za taką pilną naukę mi się coś należy ![]() co do lapków nurek to ja mam sony vaio biły i jest super ![]() a co do podkładu to ja używam revlon i jestem bardzo zadowolona mam do cery suchej..i jest świetny uciekam dziewczynki dopić kawusię..i coś powtarzać...
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, niewyspana jestem Tz nie dał mi spać
i mojej nauki nici wyszły, ale dzisiaj sie zanieram ostro.Tż dostał wypłatę, nawet większą niż myślelismy, ale zatankował samochód, wziął dla siebie kieszonkowe bo perfum z fm sobie zamówił ( fahrenhite pięknie pachnie), dałam mamie na rachunki, zrobiłam zakupy w biedro i intermarche i niewiele mi zostało. No cóż mam nadzieje, że do 25 nam to starczy, żeby za wczesnie zaliczki nie brać, a po zaliczce Tż musi spodnie mieć kupione bo chodzi w jednych U mnie szaro buro, ale musze iść do pko, po zimniaki i płyn do prania dla małego. No i na urok krem mi sie skończył. Ja uwielbiam ziaja calma hlc, ale u nas trudno go dostać, w rossmanie jest. Co do cery, ja zawsze miałam gładziutką i dlatego czesto ludzie myslą, że mam z 15 lat A ja taka stara d***No i zaczęłam diete
|
|
|
|
#2332 |
|
kobieta za ladą
|
marcia ja buty do slubu miałam z paseczkiem tak hulałam ze bez paska na bank by mi spadły
witam sie poranną kawą bo paskudnie za oknem,niestety będzie do wieczora jedna bo zpomniałam kupić cukru wczoraj ,jak tż wstanie po nocce to mi skoczy
|
#2333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To masz fajnie, że ktoś ci pójdzie. U mnie pada i szaro jest, a musze iśc do tego zasr**** PKo
|
|
#2334 |
|
kobieta za ladą
|
effie to są uroki mojego mieszkania wszędzie daleko i wszędzie musze taskać jak ide z młodą wozek,jeszcze jakbym poszła z nią do tesco toby doszła ale pieron nie stanie w miejscu,ostatnio jest tak ze tż lezie z zakupami do kasy ja krąze po sklepie i dopiero jak zapłaci to wychodze bo jest wrzask hahahah
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- poza tym nie mam swira na codzienne wychodzenie z dzieckiem żeby sie dotleniło,no soryy ale gdzie jest napisane ze dziecko musi codziennie spacerować??mi sie samej nie chce wyłazić w taką pogodę
|
#2335 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry SPD
![]() Ale odwaliłam numer w pracy Coś czuję, że mi się odbije ![]() Za to w drugiej pracy zostałam miło przywitana i czuję, że będę miała z niej mega radochę ![]() Teraz grzecznie siedzę i nawet kawy nie piję od wczoraj Przerzuciłam się na zieloną herbatę z rana. Już czuję brak kofeiny ale zrobię sobie odwyk-tak żeby poczuć, że żyję Cytat:
Więc koleś (swoją drogą całkiem nieźle organizuje lekcje) dostosowuje zajęcia do nich a ja bym chciała przycisnąć i faktycznie coś stamtąd wynieść Cytat:
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-01-12 o 08:44 |
||
|
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() zaraz zmykam do sklepu po małe zakupy, bo w tym tyg jeszcze nie robiłam zakupów a i do biblioteki zajdę, bo mam straszne zaległości ![]() Ja nic szczególnego nie używam do twarzy, mam tylko krem i używam delikatnego żelu do demakijażu twarzy, ale tylko gdy robię jakiś mocny makijaż i płyn nie daje rady. |
|
|
|
#2337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzę o takich!Widziałam u kilku lasek, ale nigdzie nie mogłam ich znaleźć. Nie chcesz mi kupić i wysłać? Pokryję wszystkie koszty ![]() Cytat:
I ta kaczuszka ![]() Ale co kto lubi ![]() Cytat:
Ale mi się wyświetliło, że masz urodziny ![]() No nic, to będzie na zaś ![]() Przyjmij zatem życzenia bez okazji ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś miałam La Roche Posay - Hydraphase Obłędny!Niestety nastały gorsze czasy i nie stać mnie na niego. Ale był mega wydajny... Kremu używam rano i wieczorem - nie wyobrażam sobie teraz nie nałożyć kremu. Ale mam zawsze jakiegoś zwyklaka nawilżającego - aktualnie Ziaja Med z serii niebieskiej. Maseczki baaardzo rzadko, raz na miesiąc-dwa. I to musi mi się chcieć Dzień dobry wszystkim! Dawno się nie udzielałam, ale jestem na bieżąco (jak z resztą wczoraj zauważyłyście ). W pracy sajgon, dlatego nie bardzo mogę pisać. Teraz jest luźniej, ale od piątku wszystko wróci do normy. W domu syf ogromny! Uwierzcie, że chyba jeszcze nigdy nie miałam takiego bajzlu, zwłaszcza pod względem kociej sierści, która już przykryła dywan :/ Wiem wiem, wstyd mi jak chol***! Ale wracam do domu, robię obiad i biorę się za notatki. Tak leci czas do wieczora, kąpiel i spać. A i tak nie udaje mi się iść spać wcześniej, aniżeli o 23 Ale to nic... Od paru dni umieram na ramię. Boli mnie strasznie, najbardziej przy podnoszeniu ręki, ruchach poziomych i skręcaniu. Umieram z bólu! Żadnego obrzęku nie widać, nigdzie się też nie uderzyłam. Dziś rano doszło jeszcze mrowienie w dłoni. Jak zacznie sinieć, to pewnie przejdę się do lekarza Przez to chodzę wściekła jak osa. Wczoraj nakrzyczałam też na TŻa. Tzn. nie krzyczałam, ale powiedziałam mu parę słów do słuchu. Przykro mi się cholernie zrobiło. Ale o tym nie tutaj. Nauki mam po uszy! Te młotki z mojej grupy ustaliły termin mega wielkiego egzaminu na najbliższą niedzielę. Egzamin mega ważny, materiału mega dużo, temat mega ciężki. I dwa popołudnia spędziłam, i nadal nic nie umiem. Możliwe też, że w ten weekend będzie poprawka ćw z makro, ale o tym dowiem się po wynikach, a wyniki najwcześniej w piątek Nie potrafię się też zorganizować kasowo, zaprzestałam sporządzania rozliczania, za co jestem na siebie strasznie zła. Ale nie mam zapału ani czasu. Wrrr... Pewnie się obudzę, jak 20. stycznia nie będziemy mieli na jedzenie Ogólnie jest źle. W ramach nadrobienia niecytowanego: kash, trzymam mocno! Nie zgiń w paszczy lwa! Kelpie, co jest kociakowi? Coś poważnego? My też chyba się wybierzemy w najbliższych dniach do veta, bo Olemu ropieją oczka, a Hera ma luźną koopę... Ech... ![]() Notabene, SMSik wysłany?! ![]() Będę taaak wdzięczna Szczegóły na blogu, a teleportacja do niego w podpisie
|
|
#2338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio byłam z nim w intermarche i zostawiłam go na chwile w wózku bo poszłam nałożyć rybek, a on się drże: Ewa, choć EEEWWWAAA Ja jak jest mróz to nie wychodze, ale jak jest taka pogoda jak ostatnio wiosenna to sama lubie się dotlenić. Zaraz humor mam lepszy. Kurde ciągle pada, a do pko mam 15 minut pieszo
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
byłaaaaaaam już po rozmowie, głos mi się trząsł jak diabli, dobrze że szef mi kazał usiąść bo bym tam chyba padła ze stresu nic nie mówił tylko słuchał, zapytał ile zarabiam i jakiej podwyżki oczekuje, no to myślę sobie jak Ijaa mogła dostać to i ja mogę i wyleciałam z 300zł powiedział, ze sie zgadza na podwyżkę ale kwotę musi uzgodnić z bratem (szef nr 2) i mam dać chwilę na rozmowe z nim. Brat własnie przyjechał wiec czekam ![]() Za wszystkie kciuki dziękuje! Jesteście najlepsze na świecie, tooocham Waaas!
|
|
|
|
#2340 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
teraz tylko czekamy na wielkość podwyżki
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

)

chcę ją wygładzić

Postaraj się o tym nie myśleć, zwłaszcza przed snem i powinno samo przejść.

Marzę o takich!