|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Ja mam Offica i u mnie idzie - Narzędzia - Sortuj - i tam zaznaczasz "Alfanumerycznie" i git
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Było: We will have to do more to protect our environment. (Czy jakoś tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
To będzie More will have to be done
![]() Chyba ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- (szukam sortuj ![]()
#3033 |
Konto usunięte
|
Jesssss!!
![]() ![]() ![]() A co z tym wordem? ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Kutfa źle! ![]() ![]() Szukaj coś w stylu sortuj, bo ja mam Offica i tam są inne polecenia, ale podobne ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2011-01-11 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
Posortowało mi się
![]() Dzięki ![]()
#3035 |
Konto usunięte
|
Przysługa za przysługę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
ejjj
a może ja mam alergie na jakikolwiek wysiłek fizycznny?? ![]()
#3037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- To chyba to ![]() Musisz kupić czekolade na tą alergię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
No to się popeelingowałam
![]() Teraz mogę iść spać ![]() Dobranoc ![]() ![]()
#3039 |
Zakorzenienie
|
Na czekolade też kiedys mialam
![]() Skończyłam czas przeszły ![]() Jakbyście zobaczyły moją ściągę to byście glebnęły tu równo ![]()
#3041 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Dlaczego? Ja uważam, że bardzo ładne
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam się ![]() I kolejny dzien zaczynam od odsluchania koncertu z Brunei ![]() ![]()
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
#3045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Wreszcie! Wreszcie żem wróciła do żywych. ![]() Teraz mnie czeka nadrabianie zaległości. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/z-gl...wiadomosc.html to dopiero problem ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj farta, jak nic. Przyjeżdżam do domu i patrzę- mam tylko jeden kolczyk. A to był prezent od TZta, w dodatku z kompletu z naszyjnikiem.
![]() TZ, widząc moje szklące się oczy, pobiegł zobaczyć, czy kolczyk nie spadł mi gdzieś w aucie a ja zadzwoniłam do Rodziców, bo wcześniej u nich byłam. I okazało się, że kolczyk mi spadł w garażu, jak zmieniałam żarówki w samochodzie. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem dlaczego, ale wieczorami okropnie boli mnie gardlo. ![]() Wczoraj az musialam spryskac je bioparoxem ![]() dziś jest lepiej, ale nie powiem - wkurza mnie to.. Uff dobrze, ze kolczyk sie znalazl. Mi sie tak kiedys o wlosy zaczepil... dyndal na nich, a ja szukalam kolczyka po chacie jak debil jakis. Znalazlam go jak laskawie spojrzalam na siebie w lustro ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3049 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
A ja zgubiłam już dwa kolczyki
![]() ![]() Aloha ![]() A ja uwielbiam swoje imię ![]() ![]()
#3051 |
Zakorzenienie
|
ja też zgubiłam jeden kolczyk, jak byłam z bratem w szpitalu...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | |
Zakorzenienie
|
Byłam u promotorki
![]() Nie wiem jak to jest, że ja kompletnie nei wierze w to co piszę, a jej się to podoba ![]() Teraz mam kawusię nr 2 ![]() Co tu takei puchy ostatnio z rana ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() Takie fajne były ![]() Kosztowały pewnie całe 7 złotych...ale były takieee fajneeeee....i drugi miś tęskni za pierwszym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez tak mialam, wydawalo mi sie ze pisze kompletnie chaotycznie, a tu taki zonk! pozytywny of course ![]() Jusia, ja tez lubie twoje imie i swoje rowniez ![]()
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
Ja swoje imie uwielbiam
![]() Kiedyś nie lubiłam. Zazdrościłam wszystkim Asiom, Kasiom, Aniom ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, jak chorowałam do tej pory- zawsze najpierw bolało mnie gardło i migdały rosły do niebotycznych rozmiarów, właściwie nie mogłam jeść, tylko pić. Ale sprawa była prosta- kupowałam w aptece opakowanie Strepsils Intensive i paczkę Theraflu do rozpuszczania, trzy, cztery dni ssania pastylek i picia gorącego Theraflu- i po chorobie. Trochę kataru, ale zero gorączki. A teraz? Zmiotło mnie jak osikę. ![]() ![]() ![]() A co do kolczyków- nie mam za wiele biżuterii, jakoś sama nie umiem sobie kupić, więc to, co noszę, to w większości prezenty. A wiadomo, jak to z prezentami, każdy ma własną historię. I przez to są warte 100 razy tyle, co cena na metce. Dlatego ciężko zniosłabym zgubienie jakiegoś elementu mojej skromnej kolekcji. ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Imię swoje lubię i nic do niego nie mam, ale gdybym zmieniła nazwisko, to czuję, że na bank miałabym kłopoty z tożsamością. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
To ja mam tak samo jak Anka z nazwiskiem...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ale od razu nastawcie sie, ze czasem mozecie miec w urzedach pod gorke i miejcie zawsze ze soba akt malzenstwa ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Technikum, profil elektryczny (typowo meski) na 28 chlopa, 7 dziewczat w tym 4 Anki) ![]()
![]() |
#3058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przedszkolu bylam jedyna na całe przedszkole ![]() W podstawówce...na rocznik na pewno...dalej w gimnazjum też jedyna w klasie...liceum to samo, teraz jedyna na rok ![]() ![]() A nazwiska to aj tez w życiu nie zmienię. Jest zbyt słitaśne i charakterystyczne... Cytując Anke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój mąż przyjmie moje i po kłopocie... ![]() moja nazwisko w PL nosi tylko 37 osób więc muszę dbać by nie zaginęło... ![]() Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2011-01-12 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.