|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
agnuniu oczywiście, że zestaw mi się spodobał
daget stojak fajowy tyle, że niestety przy moich kocicach wszystkie drobiazgi muszą być pochowane. W innym wypadku złodziejki biorą w zęby wynoszą do sypialni i zaczynają sie bawić
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-01-10 o 15:52 |
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej to ja musiałam wyglądać jak paradowałam przez pół knajpy z tym popcornem w wielkiej misce zapakowanym w przezroczystą folię
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Agunia aaa taka bardziej elegancka
![]() Dagus ja sie tak ostatnio nudziłam wiercac u znajomych na ślubie..... Ksiadz porazka.... Bleblam sobie coś pod nosem, poza tym nieprzyjemny. A to była msza slubna ![]() Nie cierpie podfruwajek - zimno mi w nich Oooo pokaźny ten stojak! Aczkolwiek nie beda sie zbytnio kurzyc? ![]() Czeko Podziekowanie: "Boze dziekuje Ci za biust jaki posiadam!" Mogę kupować staniki za ludzką cenę. Prawie 500zł za dwa to zbodnia! Serio! Dobrze se sa ladne Przepiekne buty Podkradam ![]() Fotke cykne potem
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2011-01-10 o 16:23 |
|
|
|
|
#814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki
Wczoraj byliśmy na shoppingu i puściliśmy trochę kaski ![]() Małżon się obkupił: 2 pary butów, bluza, koszulka, sweter, a ja: spódnica, wisiorek i 3 bluzki poza tym jeszcze wzięliśmy szafkę na buty do przedpokoju, pościel i parę rzeczy do auta ![]() Może zrobię fotki w najbliższym czasie ![]() Cytat:
![]() A auto super ![]() Cytat:
super zakupki, z chęcią bym zwędziła pare rzeczy ceny staniorów powalają ![]() Moniś fajne te fotki ![]() ćwiczę A Ty jak tam stresik masz przed egzaminem? Katey Kochana jak tam sytuacja? jeszcze w dwupaku?? ![]() Asiuk a u Ciebie? też masz chyba termin na styczeń z tego co pamiętam? ![]() Kasia super, że komp jest! mam nadzieję, że teraz będziesz częściej Agunia fajowy weekendzik miałaś ![]() Dagetku cieszę się, że podróż dobrze minęła a stojaczek na kolczyki fajowy - dużo się zmieści ![]() Sofka czekam na fotki |
||
|
|
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŻABKI
Ja tylko na chwilę ...mąż od soboty leży w łóżku, więc nie miałam kiedy Was nadrobić. W pracy super, dzieciaki są niesamowite, a teksty doprowadzają do łez. Dużo dzieci choruje, więc bardzo cicho jest. Taki jeden Kubuś specjalnie dziś do mnie zadzwonił, żeby usprawiedliwić sie, że jest chory i nie może przyjść. Mama opowiadała, że cały dzień jej marudził, żeby zadzwonić do nas. Bardzo miłe to. Zakupki widzę trwają u Was, my też z Miśkiem mieliśmy sie wybrać, ale na razie nic z tego. Podejrzałam np u czeko...zabrałabym chętnie kilka rzeczy, szczególnie buttki ![]() Mooonik ale super ujęcia zaćmienia. Szkoda, ze przegapiłam. Coraz bliżej 14-stego, jak tam samopoczucie SŁonko? Gosieńko bardzo fajny samochodzik. ![]() aguniu a gdzie masz te krostki? I napisz co CI poradził dermatolog na te krostki, tak z ciekawosci, bo cos mi sie wydaje, ze mam coś podobnego i nie mogę się pozbyć tego dziadostwa. A weekend mieliśmy bardzo sympatyczny. ![]() Izuś współczuję starosty, no i takiego kolegi w grupie... daget fajny stojak na biżu. ![]() asiuk trzymam mocno kciuki za monai zakupki bardzo fajne. malutka super, ze lepiej ze zdrówkiem. asiuk jak tam z tą cholestazą? kasienko ważne że jest, a że stary kopm to pół biedy, ja od swojego starego sie nie mogę odzwyczaić i do dziś go męczę. A do laptopa to jakoś rzadko zagladam. ![]() sofferko skad w ogóle pomysł, zeby sie przebierać, kto na to wpadł? Dla pozostałych PM wielki buziak. |
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś to nie są krostki a egzema skórna połączona z czymś jak odparzenia, pod pachami. Możliwe że reakcja uczuleniowa na coś, ale 100% pewności lekarka nie miała. Na pewno jednak pojawiła się reakcja uczuleniowa, być może wtórna
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2011-01-10 o 20:59 |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
Sofka dziękuj że masz standardowy rozmiar biuściora i możesz sobie staniory kupować częściej niż raz na rok
Pozwiem Wam, że to jeszcze nie są najdroższe staniory jakie mierzyłam - w moim rozmiarze 75H to już musi być porządny krój, grube ramiączka i odpowiednie "trzymanie" tego 10kg towarzystwa nawet ze względu na kregosłup ![]() Byłam zmierzyć staniory Ewy Bień bo ciut tańsze - ale niestety za delikatne na moją mleczarnię i nie utrzymałyby jej w ryzach. Też mnie trafia że tyle muszę za bieliznę płacić ale przynajmniej mam pewność że po roku intensywneg użytkowania i prania, stanior Feliny będzie jak nowy - nie rozciągnie się i nie odkształci ..... no ale gacie do kompeltu mają po 150 zeta ![]() izka co zrobiłaś mężowi ? ![]() paulinaizabela pochwal się zakupami - co wygrzebałaś? katley widzę Cię - jak tam sytuacja w dwupaku?
|
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
oj Czeko dojrzalas mnie
![]() no wiec sytuacja opanowana..na razie jak to ginka stiwerdzila "porodu to tu nie widac" ![]() ale malzon chce zakonczyc moje meki wiec pomoze dzis wieczorem ![]() Aga- ja tak kiedys dostalam straaaaaaaaaaaasznej reakcji alerg. po antyperspirancie dove..od tamtej pory nie uzywam nic a nic tej marki...dobrze ze lekarka sie poznala... Daget- leniuchuj sobie pewnie i tak dlugo nie wytrzymasz i zaczniesz cos majstrowac...a do kiedy masz zwolnienie??Iza- wow ale masz avka fajny ten wzorek na glowie..moze jako swieza mamuska zrobie sobie nowa awangardowa fryzurke hyhy a ja siedze na necie i zamawiam rzeczy dla mlodej na all... dzis przyszla bryka fajna o taka: http://allegro.pl/wozek-espiro-gtx-3...399268585.html tylko udalo nam sie kupic taniej i jeszcze sporo gratisow dostalismy do tego...kolorek purple - of course ![]() chyba nie chwalilam sie jeszcze ze imie zostalo juz wylosowane przez malza i bedzie - Lena
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wytrzymują długo staniorki, więc chociaż są warte swojej ceny, no i bardzo ładne są, to trzeba przyznać. O rany 150 majtole...chyba zemdlałam. Mężowi? ...że niby ja...nieeeee! Skądże znowu. ![]() katey dziękuję O ile mnie znowu nie skusi jakiś wzorek, to więcej nie skrócę włosków. A bryka megaaa odjazdowa. A mąż niech kończy...chcemy już poznac Lenkę. ZNam tylko jedną jedyna Lenę...bardzo rzadkie imię, ale bardzo wpadajace w ucho, ładnie wybraliście.Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2011-01-10 o 21:39 |
|
|
|
|
|
#821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaa pic mi sie chce!!!To niesamowite albo pije albo sikam i tak w kolko, wszyscy sie ze mnie smieja
Cytat:
. Ja wczoraj wymieklam bo kotka mojego szwagra obwachala mi wczoraj brzuch. I zrobila to z taka precyzja i dokladnoscia ze wszyscy co byli w kuchni mieli ten sam konscernacyjny wyraz twarzy, a potem wybuchnelismy smiechem jak sie jej zapytalam czy to cos nowego ze tak mnie wacha. Cytat:
. Moja mama ma juz podobny 4 miesiace i nie zauwazylam zbytniego kurzu, a oni maja piec weglowy w domu wiec kopci sie u nich niemilosiernie. Cytat:
. Juz go zamieszkalam hehehhOch masz racje, co w domu to w domu. Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#822 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki!
Ale dzisiaj dałam po robocie. Klopsiki na jutro zrobione, pranie wyprasowane i poskładane a chlebek jeszcze się piecze (nawet aerobic zaliczyłam). Teraz padam na ryjek, ale czuję się spełniona ![]() Cytat:
![]() A jaki Twoj małzon chce kupić? Dzięki Haha, jak dobrze pogadasz to Cię przewiozę ![]() Cytat:
Żyleta mowisz ...powied zmy, że potrzebne jest dobre przyspieszenie przy wyprzedzaniu![]() Cytat:
I jak? pomógł? Lenka się szykuje do wyjścia? |
|||
|
|
|
|
#823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wszystko dopracowane ...a ten chlebek to bym zgryzła...chociaż odrobinkę.Jak na doskonałą żonę przystało dbam, a jakże, tyle, że tymczasowo mąż śpi...więc zostałam na dłużej na wizażu...oho, i wykrakałam...obudziła sie Mysza. ![]() W sensie jakim nie dałabyś rady? ![]() Cytat:
A to cwaniara ta kotka. Wyczuła co jest grane. Inga ...Ingusia podoba mi się. A co powiecie na imie Borys, mój fryzjer mnie męczył ostatnio, czy mi sie podoba. Wiadomo ile ludzi tyle opinii, ale jak mu powiedziałam, że tak brzmi poważnie, to nie chciał odpuscić i drążył dalej, czy ładne...![]() Idę przykryć mojego Miśka, bo dupka mu sie wysmykneła spod kołderki...śpi jak zabity. ![]() Dobranoc. |
||
|
|
|
|
#824 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka - super sie obkupiłaś ! Staniory...Wow. Ale wiem że Madziczek ma podobny kłopot ze stanikami-kupowała w jakimś sklepie stacjonarnym w Warszawie od razu z mierzeniem i całym tym brafitingiem. Ona nosi rozmiar 60F albo G. I w promocji wyhaczyła stanik za 130 zł....
Hmm Czekotubko juz widze jak gasisz tego mojego kolegę. Ja tylko raz nie wytrzymałam jak coś durnie zażartował o tym, że mąż mnie widocznie za słabo rżnie że mam jeszcze siłę siedziec w książkach... ( no wyobraźcie sobie- siedzicie, prowadzący zadaje pytanie ja na nie odpowiadam a ten do mnie taki tekst przy wszystkich Katey- czekamy na rozpakowanko. Imię bardzo ładne. Gosia furę macie...nie pogadasz ![]() Daget wiesz czy studiowanie to mój żywioł? Niekoniecznie. Ale teraz naprawdę niektórzy kumple są fajni. Idzie się do bufetu pogada, poogląda coś razem - jeden z "naszych" jest dość ważnym kierownikiem na budowie Stadionu Narodowego.
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
izazusiu w takiej sytuacji szybka riposta dla kolegi, że jemu to już chyba wszystko opadło i został flaczek skoro zamaist "rżnąć" dupy to siedzi na zajęciach i tylko gawędzi o "rżnięciu" cóż starość nie radość .....
![]() Co do staniorów to ja mierzyłam taki za 490 zeta - ale faktycznie był piękny. No i we wszystkich innych sklepach poza Feliną jak mówię mój rozmiar to panie po 10 minutach szukania wygrzebują jeden model .... a w Felinie dostaję naręcze tak ze 20 sztuk do przymierzalni .... i Pani ekspedientka cały czas coś jeszcze donosi żeby przymierzyć, więc naprawdę warto Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-01-10 o 23:24 |
|
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() tęsknicie?? ![]() u nas nic nowego więc nie ma co się rozpisywać ![]() Czeko79 - cudne staniki ![]() i ja coś wiem na temat braku staników mojego rozmiaru w polskich sklepach Izazusia - taki tekst?? ![]() Gosiu - ale bryka ![]() Izulinka - imię Borys średnio mi się podobuje ![]() Dagetku - z sikaniem to się dopiero zaczyna Katey - u mnie oznak porodu we wtorek nie było, a ze środy na czwartek byłam już na porodówce polecam skakanie na piłce gimnastycznej (o ile posiadasz)
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta jakby siedział bliżej to kto wie. Masakra-mówię Wam. A potem jak gdyby nigdy nic chce ode mnie notatki albo przy przywitaniu ma zamiar całować mnie w rękę (czego nie znoszę i zresztą od razu mu o tym powiedziałam i po prostu mu reki nie podaje chociaz on stwierdził że jestem w szopie chowana). Z tym że musze przyznac, że koledzy choć młodzi wzięli Staszka potem na słówko i cos mu tam nagadali.
Ale to taki durny stary chłop-rozwodnik, który uważa że kobiety czasem trzeba lac bo im się należy.
|
|
#828 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć
a ja mam dzisiaj wolny dzień plany na dziś - wyspać się (zrobione), relaks (się robi), kucharzenie, ogarnianie kawalerki i na wieczór.. tadam Harry Potter z bratem na Bemowie hihihiA wczoraj byliśmy z mężem na "Tamara i mężczyźni" - bardzo dobrze bawiłam się na tym filmie, warto było. Gatunek powiedziałabym czarna komedia. Bardo mi się podobali wszyscy bohaterowie, nie to że wszystkich polubiłam ale fajnie przestawieni, takie ludzkie słabostki wyciągnięte na światło dzienne.. i te krajobrazy a po filmie w hausie zakupiłamjakieś balerinki z przeceny (w szpic delikatny i całe w dziurki metalowe, czarne, zamszowe), a potem oglądaliśmy w Leroy Merlin podłogi i kafle i się trochę klaruje jakie byśmy chcieli (podłogę to już dawno wiemy jaką chcemy ale sprzedawca namieszał trochę nam bambusem prasowanym )Paulinko, Czeko dzięki za gratki bądź nie.. no niby te 30 lat ale diweloper już obłaskawiony, ale jak nie dostanie pieniążków to zabierze nam 15 tysi... więc juz niech lepiej bank zaprasza ;p mooonik super relacja zaćmieniowa.. gosia1007 Ależ Ty masz energii kobietko ![]() faajny samochód takimi lubię jak mnie wożą (ogólnie bez prawka to mnie tylko wożą Aktualnie mój ulubiony samochód to ostatnia wersja skody fabii ;p Aguś rewelacyjny weekend mialaś, po Twoich opisach też chętnie bym poszalała gdzieś na parkiecie a z dermatolog trzymam kciuki Kasica a Ty gdzie przepadłas już kompjuter jest piszesz i nie piszeszz? ;> izazusia współczuję podstarzałego "kolegi" studenta, może weź korepoetycje od Czeko na odzywki bo widze ma dziewczyna koncept coś czuję że i nie jednemu prowadzącemu zajęcia ![]() daget super że podróż bez problemów i już w domku wieszaczek podoba i mi się... ciekawa jestem jak wygląda z biż ![]() Sofferko oj widzę że do Orsaya muszę się wybrać bo właśnie Twojej kurtki poszukuję coś ciepłego... mrrrr aktualnie jestem bez kurtki a w płaszczu to marznę bo bez kaptura jest... Czeko mój Ty Mistrzu Celnej Riposty ale ładne są... Cytat:
izka19855 jak zdrówko męża, wykurowałaś już? pocieszne te Twoje dzieciaczki ![]() znam jednego Borysa imię intrygujące, niespotykane - podoba mi sięa wzorek na avku boski! katey imię Lenka śliczne (znam jedną roczną), bryka dla Lenki super trzymam kciuki za męża
Edytowane przez monai Czas edycji: 2011-01-11 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja na chwilkę, bo urwanie tyłu mam dziś ![]() poza tym.... coś czuję, że z końcem stycznia jednak zakończę moją pracę a szkoda ![]() Z racji tego mam lekkiego dołka Gosieńko- gratki z powodu zakupu autka! śliczneee Cytat:
I co najważniejsze nie sa to imiona tak popularne jak na przykład Lena.Bardzo mi się to imie podoba a wiem co to być jedną z pięciu Kasiek w 20 osobowej klasie Co do Borysa mam mieszane uczucia- dla młodego chłopaka owszem ale dla dzieciaczka nie pasuje ale nie jest złe ![]() Mońcia- jestem jestem ale natłok roboty mam. koniec miesiaca, koniec roku, zmiany vatu, nowe segregatory trzeba bylo pozakladac. Kompa mam od wczoraj dopiero, ale monitor jakiś kiepawy i mnie oczy bolą! Lecę siku- zgapiam od Dagi
|
|
|
#830 |
|
Rozeznanie
|
Kasico
nie dołkuj się już, coś mi się przypomina że to nie pierwszy raz masz takie przeczucie i co? zaniechaj dołkowania mówię Ci, dołek zostaw na czas jak już będzie faktycznie powód ![]() a mi się podoba imię Marcel ostatnio
|
|
|
|
|
#831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak pogladowo tylko http://otomoto.pl/fiat-scudo-2009-2-...C16608965.html
Moj G sie rozkochal w naszym Dobloze nie wyobraza sobie juz niczego mniejszego i nizszego Cytat:
no to mnie pocieszylas Cytat:
Zrob za mnie tez Nie dolkuj sie za wczasu Wlasnie szukam kinkietu nad lustro do lazienki..... Ceny sa koszmarne
|
||
|
|
|
|
#832 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem ci Dageciku- sami szukaliśmy kiedyś kinkietów- z tym że do pokoju. Podobały nam sie o kroju kostki ale nie były na gwint e27. Jak znalazłam alternatywę to się okazało że pojedynczy kinkiet kosztuje ponad 700zł!!! Nam były potrzebne 3 sztuki... Oczywiście zmieniliśmy koncepcję doboru oświetlenia
![]() Kasiu ja trzymam kciuczki!!!!!!!!! Kogo jak kogo ale Ciebie trzeba zatrzymać! Co do imion- Lena mi się bardzo podoba i nie znam nikogo o tym imieniu prócz mojej współpracownicy ze szpitala w Leśnej Górze ( bo ja jestem samozwańcza doktor Zosia)Borys.. kojarzy mi się z draniem bo od razu mój umysł wyszukuje role Szyca Marcel- imię niebanalne, sama na studia chodziłam z Marcjanem, którego wszyscy nazywali Marcelem właśnie ![]() Moje typy żeńskie: Alicja, Martyna , Paulina Moje typy meskie: Filip (ale Kam się nigdy nie zgodzi), Paweł (ale Kam się nigdy nie zgodzi bo kojarzy mu sie z nielubianym kuzynem), Tomasz ( to akurat nam obojgu się podoba) Moja psiapsióła dziś ma rodzić...Anastazję Renatę... heh te imiona tak średnio mnie kręcą
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Co u Was? Jeśli chodzi o moje zdrowie, to cholestaza została ujarzmiona nieco, jeszcze w piątek mam zrobić kolejne badania poziomu enzymów, dla pewności. Dzasta, mówisz, że u Ciebie nie było oznak zbliżającego się porodu na parę dni przed? Ja byłam wczoraj u gina i cosik się zbliża A w czwartek mąż wyjeżdża na cały dzień służbowo (od ok. 6 rano do 17). Mam nadzieję, że w tym akurat czasie młodej nie zechce się wyłazić. Muszę więcej leżeć ![]() Kasieńko, cieszę się, że mogłam trochę pomóc |
|
|
|
|
#834 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka żonki
Cytat:
![]() bryka super - kolorek rewelacja ![]() imie bardzo mi się podoba - nie znam żadnej Lenki ![]() Cytat:
masakra co za koleś Cytat:
jesteś mistrzynią ![]() Fotki ciuszków porobię wkrótce - teraz wieczorami nie mam czasu bo prowadzę masakra muszę chatę ogarnąć a ostatnio w głowie mi tylko autko Cytat:
![]() może się jeszcze wszystko zmieni i Cię zostawią na dłużej ![]() nie szalałaś ostatnio w galerii?? Cytat:
a po co Wam taki olbrzym??? ja w takich nie gustuję Inga- ładne imię, mam jedną znajomą litwinkę o tym imieniu ![]() Cytat:
oby kolejne wyniki było ok, no i już zaczynam powoli trzymać kciuki za poród ![]() stresik jest? Izula zdróweczka dla mężusia ![]() Monai zazdraszczam kina, ja ostatnio byłam ponad 2 lata temu ![]() Moonik jak tam stresik jest przed egzaminem?
|
||||||
|
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet się nie stresuję, raczej cierpliwie czekam
|
|
|
|
|
|
#836 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No to cześć. Jestem wypompowana, niedawno wróciłam z basenu. Uff...Jeszcze tylko muszę się zastanowić co jutro założę i mogę iść spać. Hmmm...w co by tu się jutro ubrać
![]() Powiem Wam, że wczoraj robiłam pulpeciki z pomysłu na... bardzo dobre wyszły - polecam. W ogóle te pomysły na są całkiem ok. Wiadomo, że codziennie tego nie jadam bo sporo to nachemizowane zapewne jest, ale od czasu do czasu czemu nie. Cytat:
Brak mi cierpliwości, zresztą nigdy nie miałam podejścia do dzieci. Dla mnie byłaby to męka a nie przyjemna praca. Poza tym uważam, że zajmowanie się cudzymi dziećmi to ogromna odpowiedzialność W lutym będę na chrzcinach Ingusi a Borys...oczywiście kojarzy mi się z Szycem, a że za Szycem nie przepadam to...średnio mi się podoba. W ogóle nie uważacie, że zawsze kojarzymy dane imię z konkretną osobą![]() Moje typy męskie: Antek, Jasiek żeńskie: Michalina, Malwina, Hania Cytat:
Dzięki Cytat:
Jak to nie ma co. Masz takie malutkie szczęście w domu. Jest o czym pisać. Jak maluszek? Sypiasz w nocy? Cytat:
Powiem Ci, że ja też w mniejszych gustuję. Nigdy takim dużym nie jeździłam, chociaz to podobno kwestia przyzwyczajenia. Ogólnie wielkimi furami też wolę jak mnie wożą (mam prawko ale zdarza się, że mnie wożą )dzięki Nie smutaj się. Może się jeszcze cosik wyklaruje i Cię zostawią. Niektórzy pracodawcy chyba nie rozumieją co to znaczy dobry pracownik. Skoro szkoda Ci odchodzić to lubisz swoją pracę a pracownik lubiący swoją pracę to "skarb" (z taką filozofią byłabym super pracodawcą nie sądzicie?) Cytat:
![]() Cieszę się, że się wszystko uspokoiło. Trzymam kciuki za rozwiązanie! |
|||||
|
|
|
|
#837 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej ho
Cytat:
na 100 % pewne to nie jest, ale na 90 % nie rozpaczam, bo to nie koniec świata ![]() znajdę coś innego Marcel- nawet fajne, ale ja i tak będę miała Maksa ![]() Cytat:
![]() 2- musze sie porozglądać, zaraz zerkne na jakies strony z pracą i napiszę może cv ![]() 3- ja aż się boję takich poszukiwań, na szczęście czeka mnie to gdzieś za pół roku ![]() Cytat:
![]() wiem, wiem wieeeeeeeeeeeeele stracą ooooooooooooooj wieeeeeeeeeeleeeeeeeeeeee ![]() Martyna na + i Filip Reszta ładna, ale pospolita. Anastazja to Ł. chrzesnica ![]() Samo to imię ładne dosyć, ale zdrabniają je: Nastka Na co włos jeży mi sie na głowie. Renata- oj nieeee Cytat:
trzymam kciuki za zdrówko ![]() 2- ooooooooo zbliża sie trzymam kciuki, żeby dzidzia siedziała w brzuszku do przyjazdu męża 3- aż mi głupio, że tak Cie wykorzystałam i to kobietę w ciąży! te projekty są świetne!!!!aczkolwiek i na tysiąc rzeczy nadal nie moge się zdecydować ![]() strasznie to trudne Cytat:
kupilam 3 torby w tesco, komin, szlafrok i 2 pary getrów- takich do wystawania z butów ![]() fotek brak- posialam ładowarke do aparatu 2 lata temu w kinie? dałas czadu Cytat:
2- nie jadłam staram sie uzywac jak najmniej chemiipoza tym na tej diecie to jem strasznie monotonnie 3- nie mogę się doczekac aż bede piekła swój chlebek teraz nie mam piekarnika licze na przepis od Ciebie 4- zgadza się- zawsze imiona z kims kojarzymy (dobrze lub źle) - tak naprawdę prawie wszystkie sa ładne ![]() 5- ładne imiona poza Michaliną bo Michasia do mnie nie przemawia 6- dokładnie- bardzo lubię swoją pracę wiem jakie to świetne uczucie iść z przyjemnością do pracy jak pracowałam w Mc to wstawałam i chciało mi się płakac jedyną moją wadą jest to, że się spóźniam Rozpisałam się. Idę zrobić kawkę - tym razem bezkofeinową , bo serce mnie już boli od nadmiaru.
|
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kasiek
![]() Maksa czyli Maksymiliana? Tak miał na imię mój dziadek I obecnie hehe jego imiennikiem jest moja ukochana maskotka-goryl- ze mną już od 17 lat![]() Hehe wiedziałam: jak Kasi nie ma w domu to gdzie jest??? W galerii handlowej ![]() Gosiu- co do pomysłów na to też się czasem nimi posiłkuję W sumie chyba nie mają konserwantów i glutaminianu a reszta to przeciez sproszkowane warzywa jakas skrobia. Jak się raz na jakiś czas zje to świat się nie zawali. W sumie ja ograniczam kostki do zup i vegetę... Ale jak pomyślę robiac rosół co ta kura żarła to tez może się odechcieć![]() Myślę, że najważniejsze to nie przeginac w żadną stronę ![]() Co do imion- najlepiej patrzeć na to czy pasują do nazwiska. Julia Pudełko śmiesznie brzmi podobnie jak Rufus Bombka. Kogo jak kogo ale najwięcej dzieciaków jakie znam nosi imiona: Wiktor Wiktoria Natalia Jakub i Amelia. Prawdziwy wysyp. A co do kojarzenia z osobą- to 100% racja
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Maksymilian- bo pasuje bardziej do nazwiska.
Zawsze kochałam imię Szymon. Chciałam żeby mój brat miał tak na imię, ale mama mnie wykiwała Z Szymonem wykiwał mnie starszy brat i nazwał tak swojego syna. Został więc Maks ![]() Gorzej będzie z dziewczynką... Nie działa mi gg w pracy Nie jest nic poblokowane wieć nie wiem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Izyda a skąd wiedzialas , że nie ma mnie w domu? byłaś u mnie w odwiedzinach? ![]() Pędzę na 15.30 na pazurki a na 18.00 na aero. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaale mi się nie chce
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2011-01-12 o 14:10 |
|
|
|
|
#840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No wiesz Kochana jak sie marzy o 3 dzieci i psie w bagazniku to do zadnego malego auta sie z nimi nie zapakujesz. Pomine juz fakt ze mnostwo kolegow mojego G. zaraz po narodzinach swojego pierwszego potomka kupowala wieksze auto bo wozek sie nei miescil. Oooo nabralam ochoty na pulpeciki. Musze zrobic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wlasnie wszamalam sobie kanapke z pasta jajeczno-tunczykowa. Wyobrazacie sobie poszlam spac po 2, bo nie moglam zasnac a o 0:30 dostalam takiego ssaniaw zoladku ze musialam zrobic napad na lodowke. Dorzuce Wam jeszcze moja ostatnia bluzeczke, i cos jeszcze.... |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

Podkradam

, jak nie zapomne, to jutro zrobie. W każdym razie kupiłam rudo-brązowe płaskie kozaczki, spodniczkę i trzy koszulki.
super zakupki, z chęcią bym zwędziła pare rzeczy 

)
coś czuję że i nie jednemu prowadzącemu zajęcia 
nie dołkuj się już, coś mi się przypomina że to nie pierwszy raz masz takie przeczucie i co? zaniechaj dołkowania mówię Ci, dołek zostaw na czas jak już będzie faktycznie powód
a po co Wam taki olbrzym???