|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() (:zmiana wizerunku:)
cześć dziewczynki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w załączeniu umieszczam swoje zdjęcia, nie zwracajcie uwagi na tego śmiesznego pana obok mnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tigiii Czas edycji: 2011-01-12 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: (:zmiana wizerunku:)
rany kobieto Ty już wyglądasz zjawiskowo-jak grecka bogini.jak dla mnie nic nie zmieniaj.a z ubraniami nie doradzę bo sama nie za bardzo się znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja bym włosów nie ścinała, są twoją niewątpliwą ozdobą. Pokusiłabym się czasem o szminkę w kolorze bordo jeśli wychodzisz na wieczór. Wtedy czarny też jest ok. Na dzień, jeśli boisz się od razu zmieniać wizerunek z rozmachem to kup sobie kilka apaszek w kolorach dość intensywnych-do Twoich włosów świetnie wszystkie nasycone....
Uśmiech na twarzy i sukces gotowy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
jesteś prześliczna, nic ze sobą nie rób (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
masz śliczną, egzotyczną urodę! I dłuugie, zadbane włosy! Najlepiej nic z nimi nie rób, bo są Twoją wizytówką:P Skoro piszesz, że gustujesz raczej w ciemnych kolorach, spróbuj pobawić się również innymi. Tak jak koleżanka "u góry" może kolorowe apaszki? Na pewno ładnie będzie Ci w intensywnych kolorach, bo z tego co widzę na zdjęciach-masz również ciemne tęczówki oczu. Czerwony cardigan? Srebrne dodatki?
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
a co sadzicie o czyms takim dla mnie?
![]() ![]() a tak w ogóle to dziękuje za takie miłe komentarze:P normalnie nie spodziewałam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-01-12 o 22:18 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
O ile dobrze widzę, Twój typ urody to tzw. zima południowa. Oznacza to, że ślicznie będzie Ci w zimnych, nasyconych barwach jak czerń i biel, czerwień, granat, turkus, kobiecych krojach. Raczej unikaj rozbielonych, mdłych kolorów, dziewczęcych wzorków.
Biżuterię najlepiej przymierz, w jakiej czujesz się najlepiej. Jesteś zgrabna, więc z fasonami ciuchów też możesz poszaleć (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tuniki jak najbardziej a poza tym to nic nie zmieniaj!
Zgadzam się z dziewczynami, jesteś przeboska! ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;24339530]O ile dobrze widzę, Twój typ urody to tzw. zima południowa. Oznacza to, że ślicznie będzie Ci w zimnych, nasyconych barwach jak czerń i biel, czerwień, granat, turkus, kobiecych krojach. Raczej unikaj rozbielonych, mdłych kolorów, dziewczęcych wzorków.
Biżuterię najlepiej przymierz, w jakiej czujesz się najlepiej. Jesteś zgrabna, więc z fasonami ciuchów też możesz poszaleć (:[/QUOTE] nawet nie wiedziałam że istnieje taki typ zimy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
jeśli o włosy chodzi, to są piękne- zdrowe, gęste i długie
![]() mogłabyś czasem je zakręcić od połowy. jeśli lubisz czarny kolor, to spodnie czarne, bądź leginsy i do tego wyrazista bluzka, bądź jakiś wyrazisty sweterek ![]() ![]() możesz też podkreślić usta czerwoną pomadką, albo brzoskwiniowym błyszczykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a tutaj: http://www.repka.pl/Moda/Szkola-Styl...na---Zima.aspx kilka słów o Pani Zimie południowej (: |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;24345466]Myślę, że do będzie fajna baza, do której będziesz mogła dobierać dodatki w zależności od okazji. Pamiętaj, że te kolory mają być chłodne. Znalazłam w internecie takie kolorystyczne kółko (: zauważ, że nie ma tam odcieni pomarańczowych, rudych itd
a tutaj: http://www.repka.pl/Moda/Szkola-Styl...na---Zima.aspx kilka słów o Pani Zimie południowej (:[/QUOTE] ale extra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- dziwi mnie troszkę, że nie ma w tym kole takiego delikatnego pomarańczu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Masz fantastyczne włosy!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
typy urody to nie są sztywne reguły, tylko taka wskazówka. Jeśli jest Ci ładnie w jakimś kolorze, po prostu go noś (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
pytanie do was...:)
cześć! dziewczyny waszym zdaniem, jaki kolor włosów kręconych, loków.. jest najpiękniejszy?
![]() blond,czerń, rude ? może jeszcze coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanie do was...:)
Mimo, że mam blond włosy, dla mnie najpiękniejsze są czarne loki, przepięknie odbijają światło, kolor jest jeszcze bardziej głęboki i wyrafinowany.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.