|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Hej Dziewczynki
![]() Ja zaraz szykuję się na wizytę Trzymajcie mocno kciukasy, bo mam stresa, oby tyko wszystko było w porządku.Właśnie wstałam z popołudniowej drzemki, pogoda do bani, więc spać się chce. Kubuś też z nami przez pierwsze miesiące będzie spał w sypialni Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej.Dam znać co i jak jak wrócę.
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a reszta co tak cicho????????pisac tuuuuu raz raz
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie!! ja dostałam opierdziel za łózeczko Małej w odzielnnym pokoju ,to ja powinnam siedzieć cicho ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- MADZIK kupione już dla Michasia wszystko??
![]() |
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dla Michala jutro reszte rzeczy domawiam ale pewnie jeszcze przez 2 mies. cos dokupie oprocz tego co mam wypisane na kartce poaz tym nie wyobrazam sobie 2 miesiecy bez zakupowa dla Malego.W koncu to daje mi tyle radosci i wprowadza mnie w taki matczyny nasrtoj |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak te zakupy są rewelacyjne!! nic nie sprawiało mi większej przyjemności ![]() a ja się dziś dziwnie czuje,boli mnie ...krocze nigdy tak mnie nie bolało wogóle teraz spałam,bo tak mnie zmogło,że szok.pogoda do bani u nas jest,chyba ciśnienie spada ![]() ja mam jeszcze sporo liste do kupienia,ale tez i czasu sporo
![]() |
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez sie spac chce.raz ze ta nocka zarawna a dwa pogoda.cieplo jest bo 10st. ale leje i jest strasznie ponuro.cisnienie tez niskie bo leb mnie bolal i mi sie krecilo w glowie bardzo ale wypilam kawke i jest lepiej teraz zjem budyn i moze sie drzemne.chociaz u mnie z tym ciezko w dzien
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam straszną ochotę na słodycze normalnie wszędzie widzę pączki,ciasta i ... faworki coś bym właśnie zjadła słodkiego,ale nie bardzo wiem co???może po faworki sobie podjade![]() a masz już wózeczek?
![]() |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wozka juz rodzice zamowili i w ciagu tygodnia ma przyjsc do nich do domu a potem mi go tutaj przesla
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
jesuuuuuuuuuuuuu ja z tego zmeczenia zamiast odczytac tak jak to napisalas przeczytalam "alez pierdzisz"
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My już po wizycie. Wsio oki 1 marzec!!! A waży już 2024! Powiedział, że do porodu powinna ważyć ok.4kg! Ło matko! Mam nadzieję, że nie I co do cc- to mam sie skonsultowac jeszcze z jakimś okulistą czy aby napewno jest konieczne. Pytał czy ja chce cesarke i czy może nie namówiłam okulistki, żeby mi tak napisała, a ja, że nie!Że wolałabym sn. I jutro sam mnie umówi do jakiegoś dobrego specjalisty u niego w szpitalu w W-wie. Spoko gość z niego No i zobaczymy. A co do Małej to ja już nei wiem kiedy ona się urodzi Owu miałam szybko, bo 8-9 dc, Więc raczej nie 15marca-jak wychodzi z OM.Kupiłam ,,Mam dziecko bo była fajna płytka: ,,Klasyka dla dzieci". Właśnie jej słuchamy z Niuńką. Wierciła się niedawno, a teraz cisza. Pewnie się wczuła
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Lulka też się zastanawiam nad tą krwią pępowinową, ale im więcej o tym się dowiaduję tym mam większe wątpliwości, muszę pogadać z jakimś hematologiem na ten temat. Stokrotka też mam teraz coś takiego, że bardziej sceptycznie patrzę na specjalistów zachwalających konkretny produkt, nie czuję potrzeby czytania poradników, a w kwestii opiekowania się dzieckiem zaczynam coraz bardziej wierzyć w intuicję . W kwestiach zdrowotnych mam zaufanie do swojego lekarza dlatego nie szukam porad dla kobiet w ciąży.Jutro idę do gina i mam stresa jak zawsze przed wizytą
|
|
|
|
#3525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja droga sporawa jest Ej ty wez sie tak nie spiesz z tym porodem,poczekaj na mnie no ![]() musze sie chyba wsypac bo jakeis zwidy mam jakbym cos brala Cytat:
|
||
|
|
|
#3526 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam mocno kciuki
Wszystko bedzie dobrze.Ja tez sie coraz bardziej boje poniedziałkowej wizyty tym bardziej, że znów na wątku mamuś lipcowo-sierpniowych nadeszła informacja o Aniołku. To juz drugi w tym tygodniu
|
|
|
|
#3527 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego ja tam nie zaglądam jak na razie. Na prawdę, bardzo chcę myśleć tylko o dobrych rzeczach, choć wiadomo, że i tak się nie da wyeliminować stresu i strachu, ale czytanie o kolejnych Aniołkach tylko we mnie te negatywne emocje podkręca.
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja też dołączam się do tych stresujących się wizytą... ja mam jutro...
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Wy to przynajmniej jutro macie wizyty. My z Myhą czekamy do następnego tygodnia.
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
karina jakaś nie kumata dziś jestem i tak czytam i myślę jakie 5? dopiero po chwili załapałam że u Was jest dwoje a nas troje
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty, będzie dobrze
![]()
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta ja mam co 2 tygodnie... muszę dla własnego spokoju z tym łożyskiem... ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Enis patrzę na Twój avatarek i nie mogę uwierzyć,że Franio jest juz taki duży
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MADZI TY to sie lepiej wyśpij Kochana MOKRA dobrze,że z Małą jest ok,ale faktycznie duza z niej dziewczynka kurde z taką wagą to ja nie wiem czy Ty dasz radę urodzić naturalnie![]() Dziewuszki nie stresujcie sie wizytami i najlepiej nie czytajcie innych wątków jest wszystko dobrze![]() KARINA jakbyś sie czegos dowiedziała o tej krwi pępowinowej to daj znać prosze ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- MOKRA a czy to ile się je i ile tyje ma wpływ na wielkość dziecka??? bo ja tyje,a Mała wcale nie jest taka duża zobaczymy ile będzie ważyć teraz w piąek jak pojade do gina![]() martwi mnie to bo ja mam mały brzuszek i ona chyba tez za wiele nie przybiera,a staram się dobrze odżywiac
![]() |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja się tyle wyleżałam na łóżku że mam dość
![]() W ogóle to ssaczka mam strasznego a już nie mam pomysłów co by tu zjeść Na razie rozkoszuje się cukiereczkami landrynkami z nadzieniem owocowym a Małej się to podoba bo wierci się strasznie ![]() Cytat:
a pytałas o drętwienie dłoni ?No i spora córeczka będzie Moja niewiele więcej ważyła a termin mam na 17 lutego drobinka malusia Cytat:
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
Staram się nie stresować i myśleć że limit nieszczęść w mojej rodzinie został wyczerpany w ubiegłym roku na maksa.
Ale to jakieś mimowolne jest. Poza tym wróciłam od taty ze szpitala i od wczoraj mam ochotę te pielęgniary i lekarza zabić. Nie dość że oczywiście wielka awantura że odwiedziny od 15 a ja byłam wczoraj o 14.30 to jeszcze dały mu jakieś leki na zbicie ciśnienia które wcale nie było wysokie i wczoraj w ogóle z nim kontaktu nie było. Spał cały dzień i nie mógł się obudzić. Nawet obiad i kolacje przespał a dzisiaj taki słaby, że pod prysznic go mama na wózku woziła. On zdrowszy do tego szpitala poszedł niż wróci. Masakra jakaś.
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety.od szpitali z daleka!!! trzeba uważać na te pielęgniary,bo dają te leki tylko po to ,żęby spokój miały!! Nie bój sie tej wizyty,choć wiem ze nie bardzo sie da,bo i ja czuje lekki dreszczyk jak mam wejść do gabinetu ale tak juz jest,chyba jakieś nienormalne tylko laski sie nie stresuja
![]() |
|
|
|
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lulka dziecko pobiera tylko tyle ile faktycznie potrzebuje a reszte twoj organizm.Mi od poczatku lekarze mowili ze jest dzidzius duzy a przez pierwsze 4 mies.wogole nie mialam apetytu wiec sama widzisz ![]() Cytat:
moj tez dzisiaj szalenstwo w brzuszku urzadza
|
||
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
a Zuzia leniuchuje!! Wasze dzieciaczki kopią,a ona jakoś nie bardzo ma na to ochote
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Jak mi TŻ nie przywiezie faworków to zamorduje!!!
![]() |
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym kurrrrr...... zlapala to by sie opamietali ![]() Cytat:
![]() Nie przywiezie ci zobaczysz ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

poaz tym nie wyobrazam sobie 2 miesiecy bez zakupowa dla Malego.W koncu to daje mi tyle radosci i wprowadza mnie w taki matczyny nasrtoj
nigdy tak mnie nie bolało
wogóle teraz spałam,bo tak mnie zmogło,że szok.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I co do cc- to mam sie skonsultowac jeszcze z jakimś okulistą czy aby napewno jest konieczne. Pytał czy ja chce cesarke i czy może nie namówiłam okulistki, żeby mi tak napisała, a ja, że nie!Że wolałabym sn. I jutro sam mnie umówi do jakiegoś dobrego specjalisty u niego w szpitalu w W-wie. Spoko gość z niego
Owu miałam szybko, bo 8-9 dc, Więc raczej nie 15marca-jak wychodzi z OM.
swoja droga sporawa jest
a Małej się to podoba bo wierci się strasznie
jakbym kurrrrr...... zlapala to by sie opamietali