|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Samba super, a macie już projekt domku??
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Katunia, ja też właśnie nie chcę niczego jakiegoś wielkiego kupować... Nie mam totalnie pomysłu
![]() A jeśli chodzi o zdjęcie, to na jakims innym tle bym pokombinowała ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Samba, fajnie z tym domkiem! Gratuluję! ![]() A koleżanka, no cóż, przeważnie się ktoś taki znajdzie w pracy ![]() Katunia, Martucha, ale jak odciśnięte rączki i stópki? Odrysowane znaczy się? Martucha, ja juz wczoraj myślałam o Martynce, ale wolałam się zapytać koleżanki
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bierzesz farbę akwarelę i malujesz Miłoszkowi dłoń i odciskasz na kartce będzie dużo zabawy z tym bo będzie uciekał ale dasz radę ![]() my w przedszkolu tak robiliśmy i zawsze wychodziło super świetna pamiątka, od razu potem malujesz rączkę kremujesz i nie ma żadnych uczuleń ![]() ja o Martynce też myślałam ale nie wiedziałam czy jeszcze ją lubią ![]() p.s. najlepiej odciskaj na innej kartce a potem wytnij i przyklej do laurki bo możesz mieć kilka podejść
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-12 o 17:16 |
|
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
aha to zle zrozumialam
![]() Cytat:
na czrano biale dzieki juz wszystkie opinie Martus - wybueram i szukalam jakis fajnych wyrazych fotek i te sa jedna z najostrzyjszych, jak maja byc w duzym formacie to wlasnie tym sie tez kieruje. A co duz buzki to wiadomo fotka buzki tez - a tych to juz w ogole od groma i co tu wybrac...:rotlf: Twoj pomysl na prezent dla babci i dziadka - super cos podobnego chce zrobic. Na razie myslalam tylko nad odciskiem nozek i raczek a musze z jaks fotka to pokombinowac jeszcze ![]() Cytat:
a co do tła---hmmmm tylko na jakim ? |
||
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta mi zalatwila i teraz sie po mnie wozi.... wczoraj np zrobila mi awanturę o to ze na JEJ biurku lezy zalaczony telefon, leci czas rozmowy i blokuje linie... tak jakbym ja miala cos z tym wspolnego i w biurze nie pracowaly z nami jeszcze 4 inne osoby... no ale nic...szczytem wszystkiego bylo jak kiedys przyszlam do pracy w leginsach i swetrze a ona mi powiedziala, ze kopiuje jej styl i ze to jest smieszne i zalosne i ze ona nie musi sie na czarno ubierac (sweter byl czarny) zeby szczuplej wygladac... normalnie szczena mi opadla bo zarowno sweter jak i leginsy mialam juz na dlugo przed przyjsciem do tej firmy i w nich chodzilam... takze z kopiowaniem stylu nie mialo to nic wspolnego ![]() no ale na niektore osoby to szkoda slow ![]() mamy ![]() http://www.z500.pl/projekt/z1,maly,d...,budowie,.html Taki budujemy maly ale na początek wystarczy
|
|
|
|
|
#3456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a koleżanka hahahahahaha buhahahahh ale wariatka.... Cytat:
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Samba fajny domek, a koleżanka ech...szkoda słów.
Dziewczyny szukam fajnego pomysłu na prezent na dzień babci i dziadka do zrobienia przez moje dzieci dla ich dziadków . Damy to po przedstawieniu 21 stycznia. |
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Kupiliśmy w końcu tv,tym razem Sony Bravia 40 cali właśnie go włączyliśmy,mam nadzieję,że ten działa
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, aaaa, to juz jarzę
![]() Katunia, może od Was zgapię ![]() Ja mam stópki Miłka na takim dywaniku z długimi włosami ![]() Samba, no tak, przecież noszenie legginsów i swetra jest takie unikatowe ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Atomufko, my też mamy Sony Bravię
|
|
|
|
#3460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko chyba bedziemy mieli czerwona dachowke na dachu i dodatki ![]() Cytat:
Magda a coż tak Twój Tż pracy szuka? Przecież był zadowolony? |
|||
|
|
|
#3461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z czego takie rewolucje brzuchowe?a wlasnie zawsze zapomniam ci napisac-jak pracowalam jako asystenta dyr w przedszkolu to mialysmy taka sytuacje ze chlopiec chodzil wlasnie tak w kratke do zerowki i nie mial 50% i pisalysmy oficjalne pismo do matki! Ja robilam z dzieciakami w zeszlym roku poduszeczki na szpileczki z kartonu wycinalismy serce, dziciaki je ozdabialy kolorowymi papierami i na to przyklejalismy gabki-takie myjki do mycia naczyc. Stary pomys, bo jeszcze ja w przedszkolu cos takiego robilam. Mi samej sie ta poduszeczka przydawala jak wieszalam prace dzieci, zawsze mialam ja na galerii przyczepiona i wygldala jak ozdoba a jak praktyczna i szpilki sie nie gubily Dla dzidka byl portret dziadka malowany farbami. A i jeszcze mialam na dzniu dziacka portrety babci i byla zabawa w odgadywanie czyj ti portret. Babcia i dziadkowie musieli zgadywac gdzie sa namalowani i jak odgali to dostawali te obrazki. Mozesz je dodatkowo w ladnej ramce zrobic. A jeszcze mi sie przypomnialo-fajny prezent-ramka na zdjecia z masy solnej.Samba - super z tym domkiem....az zazdroszcze, niech budiwa idzie szybko sprawnie i bez klopotow! Cytat:
|
|||
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, bardzo fajny domek
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Samba aaa bo stwierdziliśmy, że jakby się coś dodatkowego dla niego znalazło, to byłoby miło
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym ona nosi legginsy takie z cekinkami po bokach i w takich to bym dopiero nie wyszla a swoich nie kupilam dlatego ze ona takie ma tylko dlatego ze sa modne i mi sie podobaly
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia dzięki za pomysły, jak jeszcze sobie jakiś przypomnisz to wiesz.. ja chętnie
Zapisuję sobie wszystko i w poniedziałek chcę dać dzieciom do robienia A rewolucja nie wiem dlaczego, ale w pracy myślałam, ze ze zemdleję (bo jeszcze w sali gorąco mamy strasznie). Dziś jedną rozmowę z tatą dziewczynki przeprowadziłam a jutro wezwałam do szkoły mamę drugiej dziewczynki. Wiesz, ja chcę dla niech dobrze, dlatego tak na to reaguję, aby potem problemów nie miały.
|
|
|
|
#3467 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jarzysz jak żarówka? hahaha wogóle mówię dziś do Pata (i do Wojtka) Mamusia przez was zwariuje i wyląduje w psychiatryku! a Wojtas - Tak synu mamusia chce nas zostawić i się wyprowadzić do psychiatryka żeby być blisko cioci Rybulki. moja mina bez cenna ale mi się styki w ciąży przepaliły i przez chwilę myślałam że ty w psychiatryku mieszkasz, dopiero potem zajarzyłam że mu o odległość chodziło ![]() Cytat:
![]() a ty chyba powinnaś wieczorem dzwonić do jaśnie pani i zapytać w czym królewna raczy przyjść do pracy coby jej image nie kopiować ![]() jasssne ![]() ![]() wiem wiem ![]() terrorystyczna terrorystka
|
|
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no dodatkowa kasa zawsze sie przyda jesli ma czas i checi u nas caly czas w tym roku bedzie absorbowac budowa... ja to bym chciala juz na zime chociaz czesc domku miec wykonczona... ale to chyba marzenie, bo mamy zamiar jak najwiecej robic we wlasnym zakresie bo ograniczaja nas finanse - nie chcemy brac duzego kredytu...aaa zapomnialam sie pochwalic ze mamy juz zakupione bloczki fundamentowe i bloczki na budowe scian i tz ostatnio kupil wiertare, szlifierke i cos tam jeszcze takze sprzet powoli tez sie kompletuje
|
||
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z Ciebie dumna!!
![]() ja jak zrobiłam swoje pierwsze naleśniki i mi wyszły to dzwoniłam do taty z tej radości i pytałam czy jest ze mnie dumny ![]() a jak szarlotka?
|
|
#3471 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za babsztyl!! namąciła i całe szczescie, ze nie zdazyłas zlozyc wypowiedzenia... mam nadzieje, ze wkrotce pojawi się nowa szansa na prace w zawodzieCytat:
![]() [ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
widac musi się jakos dowartosciowac. ale dobrze, ze reszta ekipy ok i ze z pracy czerpiesz satysfakcje.no i gratulacje decyzji o domku, nie ma co sie rzucac na wielkie chaty bo pozniej problme z utrzymaniem
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
ona w ogole powinna stworzyc mi liste co mi wolno a czego nie, bo co raz ma do mnie pretensje, ze zle cos powiem komus przez telefon, ze uzyje nie takiego slowa jak powinnam (w sensie ze ona takiego slowa uzywa wiec ja juz nie moge) itd ip
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Samba super
![]() Rosi gratulacje Ja o swoich pierwszych naleśnikach już nic nie piszę Wiecie.. tych co zagniatałam i chciałam wycinać ![]() Znalazłam jeszcze takie pomysły na prezenty do wykonania przez moje dzieci, co Wam sie podoba: - http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...obny-swiecznik - http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...ewko-szczescia - http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...sol-do-kapieli - http://miastodzieci.pl/zabawy_dla_dz...mka-na-zdjecie |
|
|
|
#3474 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() może się migowego naucz bo chyba każdy człowiek (polak) posługuje się podobnym słownictwem ![]() zadziwia mnie panna ![]() hahahahahhaahhhahahah a kobiety podobno mogą robić wiele rzeczy na raz ![]() ale co tam na pewno będę dobre
|
|
|
#3476 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
nie kombinuj
dawaj fotki ![]() a masz ten obraz gdzieś na necie?
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my bardzo, ufff jaka ulga wreszcie mamy ten telewizor Ja w ogóle nie chciałam tv,ale Tż się upierał ,a teraz mi się podoba ![]() Cytat:
W Polsce będziemy na początku marca.A tv kupiliśmy ,bo dostaliśmy z firmy na święta vouchery więc połowa telewizora jest za darmo ![]() Wow super
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-12 o 18:10 |
||
|
|
|
#3479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tez byłam w szoku Cytat:
Cytat:
mnie też przechodzi jak takie cyrki z praca mam Cytat:
mnie by się jeszcze marzył ogród zimowy Cytat:
przed chwilą spisywali u nas liczniki z centralnego mamy elektroniczne jak mam rozumieć odczyt jak oni to teraz rozliczą jak my mieszkamy od końca lipca tam a odczyty sa na początku stycznia????????????
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-01-12 o 18:10 |
|||||
|
|
|
#3480 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

na czrano biale
dzieki juz wszystkie opinie 

witamy w polsce a miała być druga irlandia

więc stwierdzam, ze jednak nie jestem na nie gotowa skoro tak się dzieje, a tamto to było jednorazowe pod jaranie się kopnięciem dziecka 

co za babsztyl!!
odpisałam mu że przelew doszedł tylko trochę długo szedł ten przelew bo pół roku a co będę bezczelna tak jak on kasę miał całą w maju oddać to przepił i teraz był za granicą nie wiem czy na stałe czy w pracy bezpłatny urlop wziął najlepszy kolega od TŻ świadkiem na weselu naszym był