|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
Babonik-dziecko,które się rodzi bez k0ńczyn to nie jest jak dla mnie koniec świata.
Znam dzieci bez kończyn,które znakomicie sobie radzą bo radzą sobie właśnie od urodzenia. Teraz są implanty i takie dzieci żyją niemal jak te z kończynami. Inaczej patrzę na dzieci "rośliny". Tu się z Tobą zgadzam. U mnie jest podejrzenie niemocy donoszenia dziewczynki,więc w szoku jestem,ze jest nadzieja na dziewczynkę. No zobaczymy tym razem. Nita-przed kolejną próbą koniecznie zregeneruj organizm,przygotuj go. Powodzenia Ci życzę!!! Oraz pociechy z córeczki
|
|
|
|
#4322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to od 13 cały czas prawie śpię... i te mdłości...
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Nita6
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Nerola
co znaczy zregeneruj mam zamiar zrzucić parę kilo , ćwiczyć , aktywnie spędzać czas potem znowu starania będe do was zaglądać |
|
|
|
#4326 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Zostawić was na pół dnia.... to znów człowiek się zgubi
![]() Cytat:
do niedawna było mi to obojętne ale teraz coraz bardziej chcemy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzymaj się!!! No i życzę żebyś szybko wróciła do poczekalni!! ![]() Dziewczyny, z innej beczki... mam nadzieję że mnie moderacja nie wytnie za to? kupiłam na allegro dżinsy h&m, wg wymiarów myślałam że będą ok, ale chyba się źle zmierzyłam za szerokie są nie chce ich któraś? Na razie tu pytam, bo jak nie to pewnie je wystawię spowrotem. A szkoda bo mi się podobają http://allegro.pl/okazja-wygodne-jea...393458302.html
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-01-12 o 17:05 |
|||||||
|
|
|
#4327 |
|
Przyczajenie
|
Hej !!! Nie było mnie kilka dni a tu sie tyle dzieje ze nie do nadrobienia,ech...
Nita bardzo gorąco współczuje!Trzymaj sie!!! U mnie też nie najlepiej Byłam wczoraj u gin.Od kilku dni miałam dość silne napadowe bóle podbrzusza i krocza, do tego stopnia że nie mogłam chodzić.Pani doktor przepisała Luteine dopochwowo, kazała leżeć, a jak do tyg mi nie przejdzie to mnie chce polożyć na oddział. Ech, martwie sie strasznie Gorąco Was pozdrawiam |
|
|
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4329 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hormony muszą wrócić do normy,niedobory witamin,minerałów bo maleństwo swoje wzięło od Ciebie. Uzupełnij braki,zbierz się psychicznie i dopiero wtedy. Mi zawsze lekarze mówili,ze po 6 miesiącach można zacząć starania bo tyle zajmuje regeneracja organizmu. Ja co prawda zaczynałam szybciej ale na własna odpowiedzialność. Z Krystkiem po poronieniu zaszłam w następnym cyklu i jest ok. |
|
|
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
nerola z tego co powiedziało mi juz kilku ginekologów ze jezeli to jest poronienie samoistne przy wczesnej ciazy i organizm wyczyscil sie sam(tzn nie potrzebne było łyżeczkowanie) to można sie starac nawet w pierwszym miesiacu po stracie ale lepeij poczekac do @ i starac sie w drugim cyklu a jeżeli potrzeba było zrobic zabieg to optymalny czas jest o 3-6 miesięcy
i ja w to wierze albo bardzo chce w to wierzyc bo wiara czyni cuda ........ Edytowane przez kasiahexe Czas edycji: 2011-01-12 o 17:52 |
|
|
|
#4331 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Te słowa to właściwie cytat.Wielu lekarzy mówiło nam to samo. Być może zrobili8 nowe badania,które dowodzą,ze organizm kobiety jest gotowy do wcześniejszego przyjęcia zarodka ale tego nie wiem bo w sumie mój Krystuś ma już 1,5 roku+ciaża z nim,to minęło trochę czasu. Wierz-wiara czyni cuda.Dosłownie. Jestem z Wami |
|
|
|
|
#4332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
zobacze jak bedzie po zabiegu , jak sie bede zbierac do kupy
pewnie odczekam troche bo bede sie bać ponownej tragedii narazie o tym nie myślę wyjade gdzieś z TŻ na parę dni |
|
|
|
#4334 |
|
BAN stały
|
nita, skoro masz juz jedno dziecko i w poprzedniej ciazy bylo ok to zrob sobie wszystkie badania i nie mecz organizmu, poczekaj 2, 3 misiace na regnracje organizmu....
ja nie wiem, ydaje mi sie ze kiedy ma sie juz dziecko strata bardziej boli. czlowiek wie co traci... dlatego wspolczuje ci szczegolnie, trzymaj sie kochana. |
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
wyjazd to bardzo dobry pomysł sama bym tak zrobiła gdyby nie to ze pracujemy w mezem w jednej firmie i ostanio juz troche nas nie było w w pracy i troche to nie wporzadu zeby wszyscy pracowali za nas :/
|
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
Nita6 trzymaj się
agulaaabar masz wizytę 21 czy coś pomyliłam? Ja też akurat wtedy i chyba do tego czasu poskręca mnie z niepewności
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
nita6 kochana tak bardzo mi przykro
|
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
Mi lekarz mówił,żeby odczekać ok 3 m-ce.co lekarz to inna opinia.
|
|
|
|
#4339 |
|
BAN stały
|
nawet do pol roku karza czekac, a inny powie ze najlepiej odrazu bo pozniej mozna wogole i takie tam
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hey hey maugoszatka!!!! każdy może mieć własne zdanie!!! ja uważam,że "chora" ciąża kwalifikuje sie do usunięcia-to gwarantuje kobietom ustawa... to,że rodzice się będą całe życie "męczyć" to mały pikuś....co za jakość życia ma takie biedne dziecko?? a poza tym kto powiedział,że dzieci daje Pan Bóg ? ja zgadzam się z ustawą- http://pl.wikipedia.org/wiki/Aborcja_w_Polsce takie moje zdanie!!! uważam,że natura odbierajac nam ciążę ma swoje powody!!! ale też kobieta ma prawo usunąć ciążę w w/w przypadkach. Boga w to lepiej nie mieszać!!!! więc hey hey maugoszatka- uszanuj moje zdanie,jeśli jesteś rozsądna!!!!! Edytowane przez BABONIK Czas edycji: 2011-01-12 o 18:48 |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
No to się ciesz.... ja mam 31 stycznia.... więc mnie tym bardziej poskręca........ wolę wogóle nie mysleć, że cos mogło by byc nie tak!!
|
|
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
BABONIK-Smutno mi jak to czytam. Hey Hey nie uszanuję Twojego zdania ,bo jestem za życiem, my wierzymy, że Bóg daje dzieci. Tobie nikt o tym nie powiezdział-żałuj
. Będąc za legalną aborcją stajesz się mordercą i takie jest moje zdanie,którego Ty też pewnie nie uszanujesz. Co to wg Ciebie jest "jakość życia"? Czym dla Ciebie jest ŻYCIE? Edytowane przez maugoszatka Czas edycji: 2011-01-12 o 19:15 |
|
|
|
#4343 |
|
BAN stały
|
Wtrącę się
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-01-12 o 19:18 |
|
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz maugoszatka hey hey... ludzie nieumiejący uszanować zdania innych są nietolerancyjni, niemądrzy.uważam,że każdy może mieć własne zdanie, a Ty jako katolik-bo chyba sie za niego uważasz powinnaś szanować zdanie innych...no chyba,że to tylko dewocja??
![]() a powinnaś uszanować moje zdanie,bo ja uważam,że Bóg dzieci nie daje. ani nie rodza sie z kapusty,ani bocian ich nie przynosi!!! uwierz mi,nie żałuję,że ktos mi powiedział,a ja nie uwierzyłam. Ja nie wierze w Boga,a Ty katoliku szanuj innych.Ja nie mówię,że Twoje wiara jest zła,więc i ty nie podważaj moich zasad!!!! To Ty nie szanujesz mojego zdanie,bo to ty zaatakowałaś moją wypowiedź!!!!!! To,że Ty uważasz,że usunięcie ciąży w/w przypadkach to morderstwo to Twoja sprawa-moje zdanie jest inne,Wiem,że wielu ludzi tak myśli jak Ty. Nie zamierzam tego zmieniać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! wyprowadziło mnie z równowagi Twoje "HEY HEY"- bo w tym sensie to się na psy woła!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerolka piękny brzuszek
Maugoszatka, Babonik ta dyskusja jest bez sensu, bo zaraz zaczną się kłótnie, a po co Każdy ma prawo do swojego zdania, każdy może wierzyć w to co chce. Nie można nikomu narzucać poglądu na temat aborcji, życia, czy istnienia Boga... musimy szanować siebie i swoje poglądu. Nie negować i nie przekonywać. Niech panuje zasada : nie zgadzam się z Tobą, ale wiem że możesz mieć inne zdanie.Ech... moralizator mi się włączył, ale staram się być asertywna
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
Nerola-ale masz piękną piłeczke
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mam niestety smutną wiadomość byłam w szpitalu św Zofii
i niestety serduszko mojej fasolki przestało bić, mimo tego ciąża nadal prawidłowo rozwija się, jeśli za 1-2 tyg sama nie poronię będę musiała iść na zabieg .... |
|
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
Jacieee-dziękuję, też uważam,że można miec inne zdanie,ale przedewszystkim szanować zdanie innych!!!
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Nesca- nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee prosze Cie powiedz,że to nie prawda ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Nesca- nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee prosze Cie powiedz,że to nie prawda
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Nita, neska...
![]() ludzie co się dzieje znowu przychodzę wieczorem a tu tyle smutnych wieści... ehhh to nie ma sensu
|
#4350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ryczę już...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

za to od 13 cały czas prawie śpię... i te mdłości...

też u Was taka senna aura dzisiaj?

? 

Zakończone: 2
Każdy ma prawo do swojego zdania, każdy może wierzyć w to co chce. Nie można nikomu narzucać poglądu na temat aborcji, życia, czy istnienia Boga... musimy szanować siebie i swoje poglądu. Nie negować i nie przekonywać. Niech panuje zasada : nie zgadzam się z Tobą, ale wiem że możesz mieć inne zdanie.