Tarnowskie Panny Mlode cz.III - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 14:17   #31
priefam
Przyczajenie

Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Witam
od jakiegoś czasu wpadam na forum i podczytuje. Zaczęłam od pierwszej strony pierwszego wątku, ale wymiękłam...
Czy ktoś z Was ma/miał albo zna kogoś kto miał wesele w Zajeździe pod Dębem byłaby wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Przymierzamy się właśnie do tego lokalu a niewiele można się o nim dowiedzieć z neta.
priefam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 14:22   #32
wanilllka82
Wtajemniczenie

co do Honoraty to my tam byliśmy na kursie dla narzeczonych i nie wróciłabym tam już, podejście instruktora zbyt ambitne jak na nasze możliwości, mam zastrzeżenia do atmosfery nie do kompetencji, po tych 3 zajeciach i tak musieliśmy dokupić lekcje bo nauczyliśmy się figur i kroków ale nie układu

magapam - GRATULUJE

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2011-11-12 o 12:20
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 14:55   #33
gustkaa
Przyczajenie

czy macie może jakiś namiar na lokal w łukowej? bardzo proszę równie o opinie
gustkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:10   #34
etusiaaa
Wtajemniczenie

magapam super, że się wszystko udało. Gratulacje i dużo miłości i szczęścia.

A ja się muszę pochwalić oprócz zarezerwowanej sali, dziś załatwiliśmy zespół teraz kolej na jakiegoś kamerzystę i fotografa
kogo najbardziej polecacie??
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:15   #35
justi_22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość

A ja się muszę pochwalić oprócz zarezerwowanej sali, dziś załatwiliśmy zespół teraz kolej na jakiegoś kamerzystę i fotografa
Gratuluję!!! Co do fotografa to gorąco polecam: http://www.xn--paucki-4db.com/

Edytowane przez justi_22
Czas edycji: 2011-01-12 o 15:18
justi_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:30   #36
rinco
Wtajemniczenie

magapam Witaj po drugiej stronie!!! Gratulacje i czekamy na zdjęcia

nemosek Gdzie jest dokładnie ten lokal na Dwudniakach? Często tam chodzimy na spacery po lesie i tak się nieraz zastanawiałam. Czy to jest nad tym jeziorkiem, gdzie są domki letniskowe?
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:40   #37
niezdecydowana85
Przyczajenie

cześć

poszukuje wodzireja na wesele
czy możecie mi jakiegoś polecić
niezdecydowana85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:41   #38
Ania_F
Raczkowanie

GG do Ania_F

Cytat:
Napisane przez justi_22 Pokaż wiadomość
Gratuluję!!! Co do fotografa to gorąco polecam: http://www.xn--paucki-4db.com/
Mąż filmował raz wesele z tym Panem, jedyny minus to opcja fotograf + samochód 2w1,
długo to schodzi i jest mało efektowne.
Jeśli chodzi o współpracę to w filmie kilkakrotnie widać go w obiektywie, poza tym miły i sympatyczny.
Co do efektów to się nie wypowiadam bo w sumie to konkurencja ale jego portfolio godne uwagi.

-----------------------------------
Ania_F jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:01   #39
Kasia_Mar
Raczkowanie

Wybiera się ktoś na te Targi Ślubne 27 lutego w hotelu tarnovia?? Warto?

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez igo Pokaż wiadomość
Witam serdecznie jeżeli mogę coś zareklamować
już wkrótce otwarcie w Tarnowie nowego salonu sukien ślubnych.
będę miała przyjemność w nim pracować także wszystkie panny młode serdecznie zapraszam na pogaduchy .
Salon Mody Ślubnej ONA
Nowy Świat 34
www.ona-moda.pl

Kiedy otwarcie? Już się nie mogę doczekać. To będzie w tym miejscu co wcześniej już był salon sukien ślubnych? będzie Was można zobaczyć na targach ślubnych 27 lutego w hotelu tarnovia??
Kasia_Mar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:36   #40
kasiulka102
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez priefam Pokaż wiadomość
Witam
od jakiegoś czasu wpadam na forum i podczytuje. Zaczęłam od pierwszej strony pierwszego wątku, ale wymiękłam...
Czy ktoś z Was ma/miał albo zna kogoś kto miał wesele w Zajeździe pod Dębem byłaby wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Przymierzamy się właśnie do tego lokalu a niewiele można się o nim dowiedzieć z neta.
Cześć
Właśnie my też się zastanawiamy nad Zajazdem Pod Dębem. Byliśmy tam i wygląda ok. Facet, z którym rozmawialiśmy robi sympatyczne wrażenie, ale chcieliśmy poznać opinię kogoś, kto już tam miał wesele.
Zapraszamy tak do 100 osób.

Jakie jedzenia, obsługa itd.

A może ktoś z Was był jako gość na weselu tam?
Pozdrawiam!
kasiulka102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:43   #41
justi_22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ania_F Pokaż wiadomość
Mąż filmował raz wesele z tym Panem, jedyny minus to opcja fotograf + samochód 2w1,
długo to schodzi i jest mało efektowne.
Jeśli chodzi o współpracę to w filmie kilkakrotnie widać go w obiektywie, poza tym miły i sympatyczny.
Co do efektów to się nie wypowiadam bo w sumie to konkurencja ale jego portfolio godne uwagi.

Cóż nam zaproponował samochód, jednak nie jest on przymusowy. A do tego fotograf jest bardzo tani w porównaniu z innymi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 17:46   #42
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Mar Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Kiedy otwarcie? Już się nie mogę doczekać. To będzie w tym miejscu co wcześniej już był salon sukien ślubnych? będzie Was można zobaczyć na targach ślubnych 27 lutego w hotelu tarnovia??
Moim zdaniem nie warto - zresztą to samo pisały wizażanki rok temu nie tylko te z wątku tarnowskiego.
Byłem na targach dwa razy - raz jako przyszły małżonek z narzeczoną a drugi jako wystawca.

Na targach wybraliśmy dwie rzeczy fotografa a właściwie firmę fotograficzną i firmę dekoracyjną. Nie wiem co nas zaćmiło, że nie szukaliśmy przez google - mogliśmy mieć np. Bittnera czy Burzawe który wtedy zaczynali na rynku i ceny mieli promocyjne.
Filmowanie wybrałem przez googla i to był udany wybór.

Wszystko co wybraliśmy okazało się nie wypałem.
Firma foto miała piękne zdjęcia w albumach(najlepsze na tych targach), a że miała 2 fotografów na etacie to pokazywali ich zdjęcia, jak złapali więcej zleceń na dany termin to brali fotografów z łapanki i nam się taki dostał.
Efekty jego pracy mizerne a na filmie zobaczyłem na jakim amatorskim sprzęcie pracował.

Firma dekoracyjna jedna z najbardziej znanych na tarnowskim rynku wystawiła nas do wiatru, na 3 tyg przed ślubem. Gdy żona zadzwoniła do niej(zgodnie z umową) to pani poinformowała ją(kłamiąc) że wysłała jej smsa 2 mc wcześniej, że nie wykona tego zlecenia.

Natomiast jako wystawca powiem tak nigdy więcej się nie wystawię bo się po prostu nie opłaca - mało potencjalnych klientów.
Moim zdaniem jedyne po co się opłaca wybrać na targi to zespół muzyczny bo grają na żywo. Na tych targach były 4 zespoły m.in KDA.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2011-01-12 o 17:50
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:51   #43
justi_22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie warto - zresztą to samo pisały wizażanki rok temu nie tylko te z wątku tarnowskiego.
Byłem na targach dwa razy - raz jako przyszły małżonek z narzeczoną a drugi jako wystawca.

Na targach wybraliśmy dwie rzeczy fotografa a właściwie firmę fotograficzną i firmę dekoracyjną. Nie wiem co nas zaćmiło, że nie szukaliśmy przez google - mogliśmy mieć np. Bittnera czy Burzawe który wtedy zaczynali na rynku i ceny mieli promocyjne.
Filmowanie wybrałem przez googla i to był udany wybór.

Wszystko co wybraliśmy okazało się nie wypałem.
Firma foto miała piękne zdjęcia w albumach(najlepsze na tych targach), a że miała 2 fotografów na etacie to pokazywali ich zdjęcia, jak złapali więcej zleceń na dany termin to brali fotografów z łapanki i nam się taki dostał.
Efekty jego pracy mizerne a na filmie zobaczyłem na jakim amatorskim sprzęcie pracował.

Firma dekoracyjna jedna z najbardziej znanych na tarnowskim rynku wystawiła nas do wiatru, na 3 tyg przed ślubem. Gdy żona zadzwoniła do niej(zgodnie z umową) to pani poinformowała ją(kłamiąc) że wysłała jej smsa 2 mc wcześniej, że nie wykona tego zlecenia.

Natomiast jako wystawca powiem tak nigdy więcej się nie wystawię bo się po prostu nie opłaca - mało potencjalnych klientów.
Moim zdaniem jedyne po co się opłaca wybrać na targi to zespół muzyczny bo grają na żywo. Na tych targach były 4 zespoły m.in KDA.
i właśnie na zeszłorocznych targach dorwałam ten zespół, wybieram się na tegoroczne, ale tylko z tego względu, że mam nadzieję spotkać KDA i posłuchać dłuższą chwilę jak grają...
Stary 2011-01-12, 17:58   #44
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
i właśnie na zeszłorocznych targach dorwałam ten zespół, wybieram się na tegoroczne, ale tylko z tego względu, że mam nadzieję spotkać KDA i posłuchać dłuższą chwilę jak grają...
Rozmawiałem, z nimi o targach podczas wesela też specjalnie nie byli zachwyceni - choć 3 umowy na nich podpisali. A najlepsze, że przyszła para(potencjalni klienci) żeby ich w akcji zobaczyć i mówili, że mają już firmę dekoracyjną wybraną i to tą co nas do wiatru wystawiła. Jakoś nie mogłem się do głosu dorwać, żeby im powiedzieć o solidności i w sumie całe szczęście bo okazało się, że to kuzynka młodego.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2011-01-12 o 18:02
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:03   #45
justi_22
Raczkowanie

no ja umowę podpisałam później... to skoro nie na targach to będę musiała gdzie indziej poszukać... może grali u kogoś z Was???
Stary 2011-01-12, 18:05   #46
priefam
Przyczajenie

Ponawiam pytanie o jakiekolwiek informacje o Zajeździe pod Dębem
Czy w Waszych lokalach płaci się po weselu czy przed?
priefam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:05   #47
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
no ja umowę podpisałam później... to skoro nie na targach to będę musiała gdzie indziej poszukać... może grali u kogoś z Was???
Najlepiej zadzwoń do nich i umów się jak ta para o której pisałem i posłuchasz ich w akcji na weselu
Stary 2011-01-12, 18:11   #48
justi_22
Raczkowanie

Cytat:
Najlepiej zadzwoń do nich i umów się jak ta para o której pisałem i posłuchasz ich w akcji na weselu
Bardzo bym chciała, jednak nie wiem czy czas mi na to pozwoli, dlatego wolałabym obejrzeć jakiś wesele przy okazji zobaczyłabym jak prezentują się na płycie;p
Stary 2011-01-12, 19:08   #49
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość

etusiaaa ja polecam ci emira TAK JAK CI JUZ PISALAM zobacz sobie na mojego linka moja siostra tez sobie robi u niego sesje zdjeciowe w plenerze i jest bardzo z niego zadowolona ,tak samo pomogl mi 3 dni prZed slubem jak nie mialam fotografa super sie z nim pracuje i a pozatym jest super komunikatywny a takich ludzi lubie nie czulam sie skrepowana i o to chodzilo.jak bede w ciazy to bede u niego robic sesje brzuszkawiec polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 19:32   #50
Ania_F
Raczkowanie

GG do Ania_F

Cytat:
Napisane przez Kasia_Mar Pokaż wiadomość

Ja będę mamy tam wystawić swoje stoisko firmowe zapowiada się bardzo interesująca impreza m.in. przegląd kapel weselnych, oraz śledztwo weselne z aktorem W11

-----------------------------------
Ania_F jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:11   #51
ddd12
Przyczajenie

"Firma dekoracyjna jedna z najbardziej znanych na tarnowskim rynku wystawiła nas do wiatru, na 3 tyg przed ślubem. Gdy żona zadzwoniła do niej(zgodnie z umową) to pani poinformowała ją(kłamiąc) że wysłała jej smsa 2 mc wcześniej, że nie wykona tego zlecenia."

Co to za firma która wysyła SMS 'a do klienta! dla mnie to jest zlekceważenie, SMS 'a to ja mogę wysłać do koleżanki żeby się na kawę umówić, a nie załatwiać sprawy służbowe, przepraszam ,ale wkurza mnie takie coś jak załatwianie ważnych spraw przez sms jakby komuś żal było wydać 50 gr na minute rozmowy i poinformować że się nie da rady

a tak na marginesie jakie mieliście torty tzn jak wyglądały jak możecie to zamieście zdjęcia
Stary 2011-01-12, 20:12   #52
88wisienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez priefam Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie o jakiekolwiek informacje o Zajeździe pod Dębem
Czy w Waszych lokalach płaci się po weselu czy przed?
My płacimy po weselu. A co do Zajazdu pod Dębem to byłam tam tylko raz na weselu ale już dość dawno temu, 3 albo 4 lata temu. Wtedy mi się nie podobało, było za ciasno chociaż nie było aż tak bardzo dużo gości, filary na parkiecie przeszkadzają i kiepska była obsługa. To to co mi utkwiło w pamięci ale może teraz się już to zmieniło.

Cytat:
Bardzo bym chciała, jednak nie wiem czy czas mi na to pozwoli, dlatego wolałabym obejrzeć jakiś wesele przy okazji zobaczyłabym jak prezentują się na płycie;p
Fajnie oglądnąć płytę, żeby zobaczyć np. jak prowadzi wesele dany zespół ale nie sugeruj się za bardzo tym co usłyszysz bo nagranie to już nie to samo co na żywo. Na płycie dźwięk na pewno będzie gorszy i można się zniechęcić do zespołu
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:12   #53
Andzioreq
Przyczajenie

magapam gratuluje i życzę dużo szczęścia!! I mam do Ciebie prośbę! opisz coś więcej na temat GEMINIXU bo my mamy ich zarezerwowanych na sierpień i jestem bardzo ciekawa jak prowadzą całą imprezę?

a i muszę się wam pochwalić w końcu moja sukienka jest gotowa ale na przymiarkę idę dopiero w lutym bo w tej chwili ciężko u mnie z czasem. jak będę po to postaram się jakieś fotki wrzucić.

W sumie to mam jeszcze jedno pytanie skoro już tak o targach piszecie! słyszał/a ktoś/któraś z was o targach ślubnych w galerii tarnovii? mają się odbyć podobno 12-13 lutego.
Stary 2011-01-12, 20:15   #54
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andzioreq Pokaż wiadomość
W sumie to mam jeszcze jedno pytanie skoro już tak o targach piszecie! słyszał/a ktoś/któraś z was o targach ślubnych w galerii tarnovii? mają się odbyć podobno 12-13 lutego.
Proszę bardzo mi organizatorka non stop spamuje skrzynkę służbową, zachęcając do wykupienia stoiska.
www.targislubne.tarnow.pl
Stary 2011-01-12, 20:25   #55
Andzioreq
Przyczajenie

Cytat:
Proszę bardzo mi organizatorka non stop spamuje skrzynkę służbową, zachęcając do wykupienia stoiska.
Emir nie dogadaliśmy się :P nie chodziło mi o hotel tarnovie tylko o galerię handlową tarnovię :P
Stary 2011-01-12, 21:16   #56
Strazaksam
Raczkowanie

GG do Strazaksam

Cytat:
Witam w klubie ...

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiulka102 Pokaż wiadomość
Cześć
Właśnie my też się zastanawiamy nad Zajazdem Pod Dębem. Byliśmy tam i wygląda ok. Facet, z którym rozmawialiśmy robi sympatyczne wrażenie, ale chcieliśmy poznać opinię kogoś, kto już tam miał wesele.
Zapraszamy tak do 100 osób.

Jakie jedzenia, obsługa itd.

A może ktoś z Was był jako gość na weselu tam?
Pozdrawiam!
Byłem tam dwa razy na weselu i za każdym razem ciężko było doprosić sie o cokolwiek obsługę...jedzenie ok,może trochę ciasno jak na 100 osób...

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Dobrze że tylko "dzwonka " nie wysłali czekając na to że ktoś do nich oddzwoni aby poinformować go że nie wykonają zlecenia...

Edytowane przez Strazaksam
Czas edycji: 2011-01-12 o 21:07
Strazaksam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:31   #57
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:

a mozesz zdradzic co to za firma ku przestrodze?a jak nie to na priv prosze

wanilka a ty kiedy slubujesz?
Stary 2011-01-12, 21:37   #58
m_rysia
Raczkowanie

Witam was po dość długiej nieobecności u mnie przygotowania małymi kroczkami zmierzają ku 20.08 kupiłam już śliczną sukienkę i muślinowe bolerko w Hermago zwracam się do was z pytaniem, czy ktoś z was miał wesele albo był jako gość w Hotelu Dunajec na dużej sali w czasie, gdy na małej również odbywało się wesele? Bo u nas tak właśnie będzie.. Proszę o odp..
m_rysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:40   #59
88wisienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzioreq Pokaż wiadomość
http://www.facebook.com/event.php?eid=179261258771798
Znalazłam tylko taką informację o tych targach w galerii
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:52   #60
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_rysia Pokaż wiadomość
Witam was po dość długiej nieobecności u mnie przygotowania małymi kroczkami zmierzają ku 20.08 kupiłam już śliczną sukienkę i muślinowe bolerko w Hermago zwracam się do was z pytaniem, czy ktoś z was miał wesele albo był jako gość w Hotelu Dunajec na dużej sali w czasie, gdy na małej również odbywało się wesele? Bo u nas tak właśnie będzie.. Proszę o odp..
a mozna wiedziec ile samo bolerko kosztowalo bo ja na kupnie jestem?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości