|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Kobietko jesteś świeżo po operacji, więc nie panikuj jeszcze. Musisz uzbroić się w cierpliwość, gdyż piersi mogą się różnie goić i układać. U mnie również są nie równe, ale nie panikuje za bardzo gdyż różnica jak zauważyłam z czasem się zmniejsza (jestem 7 tyg. po op.) Więc głowa do góry i daj im trochę czasu na ułożenie się. |
|
|
|
|
#10322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10323 |
|
Zakorzenienie
|
hihi wyciągnęłam dziś kalendarz i policzyłam w końcu dokładnie
teraz już są pewne cyferki ![]() beatrycze ma jeszcze weekend przed sobą kciukasy trzymamy mocno za Ciebie i życzymy żeby Pan dr zrelaksował się i odpoczął w niedzielę no to już za jutro młoteczkujemy 13. 01. 2011 ![]() beatrycze1 17.01-4 ![]() ![]() ![]() andziarr 20.01 (?)-7 ![]() ![]() rodzynki 31.01-18![]() ![]() zanettt2010 15.02 (?) -33 ![]() ![]() czarnakarola 21.02-39![]() ![]() Morgan34 21.02-39 ![]() ![]() klaudeczka2010 01.03(?)-47![]() Nessy 14. 03-60 ![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-12 o 20:19 |
|
|
|
#10324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mya co się dziwisz przyszła odwilż to wirusy atakują A tak na poważnie wam mówię ja się zastanawiam czy ja dobry rozmiar stanika kupiłam bo na 70 F to one nie wyglądają.. Wygląda na to że chyba tylko nasza Magerka lovely ty nie panikuj mi to wygląda na opuchliznę nie ma tragedii ![]() A z drugiej strony nie można popadać w paranoję i biegać z miarką 3 tyg po zabiegu bo obłędu można dostać .. Dobre nastawienie to połowa sukcesu jak będziesz szukać w swoich cyckach nierówności to na bank je znajdziesz
|
|
#10325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej zeszła opuchlizna i wirusy atakują stanik jak nic oszukany ![]() A Magerka się nie zaszczepiła tylko terapię przygotowująca przeszła przed operacją nosiła staniki w roz F tylko wypchane- mózg się przyzwyczaił i teraz nie fiksuje Kto przed operacją wypcha do B widzi B
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-12 o 20:49 |
|
|
|
|
#10326 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! jestem tu nowa ale zamierzam tu zostać jak mnie przygarniecie
. Jestem po 2 porodach i po 2 karmieniach piersia. Sledze wasz watek 2 lata temu pierwsze 2 czesci potem nie mialam juz czasu wiec jesli moje pytania beda sie powtarzac to prosze tylko olink gdzie mam sie odniesc. Jestem z Krakowa ale nie zalezy mi akurat tu robic operacje. Myslalam o Kasprzyku ale nie znam go osobiscie tylko przeczytal gdzies ze jest dobry co wy o tym sadzicie ktoras z was miala u niego? ma dobry srzet opieke jest fachowy slucha ludzi??? chcialabym sie podac zabiegowi jakos teraz zeby sie wszystko wygoilo do lata a terminy pewnie dlugie? jak kazda z was boje sie slusznego wyboru lekarza oraz ze mi zostana widoczne nieladne blizny czy ktoras z was miala cieicie na okolo sutka prosze o odp
|
|
|
|
#10327 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam cięcia otoczkowe ale nie każdy lekarz tak tnie musisz się zorientować napewno dr.Broma z Warszawy
|
#10328 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja główkowałam nieco dłużej, ale udało się dobrze wymysleć czego i Tobie jak wiesz z całego serca życzę Hihi... czekamy na rozterki pokonsultacyjne w takim razie , a tymczasem zapisuj sobie pytania na kartce jak czytasz teraz, bo będą Ci niezmiernie potrzebne (dostaniesz amnezji jak pani doktor zapyta o jakies pytania ). hihi... zawsze tak jest No i koniecznie daj znać PO ![]() Cytat:
No tak to jest Dziubku Focię oczywiście zrobię, najpierw musi nabrać mocy urzędowej ![]() Ooooo.... Korinka słyszysz???? Nie gadaj, tylko wrzucaj fotki kochana!!! Jak założysz sobie prywatny albumik, to przecie nie wszyscy zobaczą! dawaj, dawaj, nie opieraj się Cytat:
5 doba, to niewiele, żeby móc powiedzieć o rozmiarze. Ja kojarzę swoje zaraz PO i 3 tygodnie PO (patrząc na zdjęcia, bo tak najlepiej widać) nie miały nic wspólnego z tymi 2 doby PO i w dalszym ciągu nie mają ![]() Życzę zadowolenia z panienek Cytat:
Cytat:
![]() następna maruda Tyłek będziemy trzepać za każdym razem Słuchaj męża, bo dobrze gada ![]() Cytat:
Mamie też nie pokazuj juz więcej Pozdrawiam Cytat:
![]() No wysyp normalny ![]() Małe... 97 w biuście i małe Kochana, nie bluźnij Cytat:
Cytat:
![]() Magerka się nie szczepiła, tylko podobają się jej takie jakie ma ![]() Może to przychodzi z wiekiem Cytat:
no i niewyróbka ![]() dziubam Dziewczynki
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2011-01-12 o 22:00 |
||||||||||
|
|
|
#10329 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie cycolinki !! Czytam ,czytam i konca nie widac tyle sie tu dzieje..SZok wstawilam nowe fotki moich dziewczynek wiec zapraszam do albumiku.. Zdjecia sa troszke od dołu robione, bo moj ukochany taki zajety ,,,łoooo matko ,,a ja mu o cyckach tylko gadam -) Ostatnio też poszłam na podbój staników i to jest jakiś obłęd STANIKÓW BRAK.. 20.01.2011 idę na kontrole i jeśli chciałybyście się coś dowiedzieć to mogę zapytać pani dr..
PRZESYLAM WSZYSKIM GORACE BUZIAKI..
|
#10330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Patrzcie patrzcie jakie postępy wyrąbałaś aż 2 linijki Coraz lepiej kochana coraz lepiej O i jest Magerka
|
|
#10331 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tam mnie piekly.... ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Nie przekonasz się do lekarza, jeśli nie pójdziesz na konsultację. Wybierz się do kilku i sama zobaczysz, że inaczej się nie da. Ja też swojego nie znałam przed konsultacją, podobnie jak drugiego u którego byłam, ale ich poznałam i wybrałam ... Z doświadczenia mogę Kasprzyka polecić. Życzę powodzenia Cytat:
|
|
#10332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siemka magerka
|
|
#10333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#10334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz to trzeba powiększyć żeby się uwieczniło.
|
|
|
|
|
#10335 |
|
Raczkowanie
|
Tak właśnie zrobie ![]() ooooooo i następna się dołączyła May nie denerwujcie mnie bo jak sie rozpisze to Wam wątek zamkną
JJ.mentor okrągły 2010 lewa 275hp prawa 300hp 2011 lewa 275 hp prawa 320uhp Edytowane przez beatrycze1 Czas edycji: 2011-01-12 o 22:33 |
|
|
|
#10336 |
|
Rozeznanie
|
Machszi
Dojrzałam Cię !!!!!!!! Wyłaź z ukrycia i chwal się szybciochem !!!!!!!! Jak dziewczynki??????
|
#10337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O ty brutalu No ja z implanta od beatki dostać no no Cytat:
|
|
#10338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak dokładnie co to za ukrywanie sie po kątach ma być ![]() Też cię widzę
|
|
#10340 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva widze ze jestes tu chyba od lat na tym forum dlatego pytanie do Ciebie : czy ktoras z tych wyzej wymienionych dziewczyn robi w Krakowie lub polanicy Zdroj czy Czechach, jak sadzisz da sie wszczelic w termin do marca czy trzeba duzo dluzej czekac? robilas szczepienie na zoltaczke? jak przyniose kilka zdjec doktorowi to on mi doradzi nie tylko rozmiar i czy okragle / anatomiczne ale czy tez moze dopasowac czy stterczace wyzej nizej zblizone do siebie? bardszo dziekuje za odp
|
|
|
|
#10341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zaraz wode spuścimy ![]() Witaj Kochana - chwal się bo my tu ciekawe!!! ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#10342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I doszły nas słuchy, że jakiś niedosyt jest........ ![]() Machszi, zlituj się i pisz tu szybciochem
|
|
#10343 |
|
Raczkowanie
|
czesc czy mozesz mi cos wiecej napisac na temat ciecia w okol brodawki? jak sie goi jak wyglada i czy pod miesien moze byc tedy? jak blizna? czemu sie na takie ciecie zdecydowalas i czy mozesz mi udostepnic choc jedno zdjecie?
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- MAGERA: czy jestes z Krakowa czy wybralas Kasprzyka bo slyszalas ze jest dobry i dlaatego? mozesz mi napisac cos wiecej ja u niego z terminami jak sie goily blizny czy sa widoczne i o nile powiekszlas i czy ci robil symulacje komputerowa i czy cos ona przybliza? bardzo dziekuje za odp
|
|
|
|
#10344 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kahefwhui;24339522]czesc czy mozesz mi cos wiecej napisac na temat ciecia w okol brodawki? jak sie goi jak wyglada i czy pod miesien moze byc tedy? jak blizna? czemu sie na takie ciecie zdecydowalas i czy mozesz mi udostepnic choc jedno zdjecie?
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cięcie jak cięcie zwyczajne na otoczce ,goi się jak każda rana ,implant mam pod mięsień więc można ,na cięcie takie się zdecydowałam bo takie chciałam, zdjęcia po awarii wsiąkły i nie ma bardzo mi przykro ,a zapomniałam dodać blizny mają się lepiej niż całe piersi ale to już inna bajka
JJ.mentor okrągły 2010 lewa 275hp prawa 300hp 2011 lewa 275 hp prawa 320uhp Edytowane przez beatrycze1 Czas edycji: 2011-01-12 o 23:28 |
|
|
|
#10345 |
|
Raczkowanie
|
czesc
matko nie przebiłam się przez Wasze pogaduchy,,wyprodukowalys cie tego tyle,ze hohohohhooo a ja juz PO....operacja 2 dni temu.. MAM MENTORY 350HP GENERALNIE SPOKO....Nastawiłam sie na jakis straszny ból a jest bardzo znośnie. Rękami ruszam od początku,myję zęby,piję i jem..nawet sie ubralam sama ![]() hehe jak to brzmi..... Plecy zaczynają dokuczać... Cycuchy widziałąm już 2 razy ale krotko.GENERALNIE są pod bandażem.ktory mam nosić miesiąc. Tyle co widziałąm mi się podoba!!zdjęć nie będzie bo nie mam dostepu do aparatu,moze po 21 jak juz wroce do domu... nArazie czekam aż trochę się wygoję,leżę głównie i za bardzo się nie wysilam:P ciesze sie,ze w koncu mam dostep do netu,to sobie pogadamy:P
|
#10346 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szukałam lekarza na południu PL Słyszałam, ze Kasprzyk jest OK. Słyszałam też, że JJ jest OK Pojechalam więc na konsultacje. Wybralam tego, który przemówił do mnie bardziej Nie wiem jak z terminami u lekarzy,bo nie znam ich osobiście. Blizny zawsze są widoczne w jakimś stopniu Implant mam 370. Komputerowej symulacji nie robiłam. Cytat:
A co Ty tak bez emocji.... Coś się z kolekcji nie sprzedało?????
|
|
#10347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O co Ci chodzi kobieto bardzo wyczerpująco odp
|
|
#10348 |
|
Rozeznanie
|
No hej Machszi
Gratulację kochana ![]() No to teraz wypoczywaj, relaksuj się i wracaj do formy Trzymam kciuki za panienki !!!!!! No widzisz, nie taki diabeł straszny z bólem... Nie narzekaj na 'produkcję', bo jeszcze chętnie teraz posiedzisz i poczytasz - teraz będzie czas, to nadrobisz zaległości A dlaczego zdjęcia może po 21 jak wrócisz do domu?? Nie może, tylko na pewno!!!!!! No, tak nie można.... To nie byłoby fair... My tu czekać będziemy, a jak nie, to Cię znajdziemy.... ![]() Wypoczywaj sobie teraz i pisz pisz pisz wrażenia ogólne
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2011-01-13 o 00:03 |
|
|
|
#10349 |
|
Zakorzenienie
|
Machszi gratulacje
Czekałyśmy tu na Ciebie- dobrze, że jakieś wieści wcześniej dotarły bo byśmy pekły z ciekawości Odpoczywaj sobie teraz spokojnie. Przy okazji będzie czas na nadrobienie zaległości I oczywiście na foty czekamy
|
|
|
|
#10350 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczynnki!!!
ja sama jestem zaskoczona,że tak łagodnie to u mnie przebiega, gdyż wszyscy mnie straszyli,że kto nie rodził to boli bardziej....Nastawiłam się,że będzie BARDZO bolało i może stąd takie miłe rozczarowanie. Już wyszłam od doktora i jestem u koleżanki do zdjęcia szwów a nawet nie pytałam jej czy ma aparat, wieć dlatego mówię,że nie wiem co z fotami. Po 21 jade do rodziców no to oni na 100%mają ![]() Cierpliwości.... sama ich nie oglądałam aż taaak długo i dogłębnie.... Na razie nawet Nie chce bo sie nie chce stresować,że napuchnięte,kwadratowe itepe wymyslac...jak troche zejdzie opuchlizna i zaczne je czuć(lewej wcale nie czuje) TO SOBIE POOBMACUJĘ I POSTOJĘ PRZED LUSTERECZKIEM....
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Kto przed operacją wypcha do B widzi B
. Jestem po 2 porodach i po 2 karmieniach piersia. Sledze wasz watek 2 lata temu pierwsze 2 czesci potem nie mialam juz czasu wiec jesli moje pytania beda sie powtarzac to prosze tylko olink gdzie mam sie odniesc. Jestem z Krakowa ale nie zalezy mi akurat tu robic operacje. Myslalam o Kasprzyku ale nie znam go osobiscie tylko przeczytal gdzies ze jest dobry co wy o tym sadzicie ktoras z was miala u niego? ma dobry srzet opieke jest fachowy slucha ludzi??? chcialabym sie podac zabiegowi jakos teraz zeby sie wszystko wygoilo do lata a terminy pewnie dlugie? jak kazda z was boje sie slusznego wyboru lekarza oraz ze mi zostana widoczne nieladne blizny czy ktoras z was miala cieicie na okolo sutka prosze o odp

). hihi... zawsze tak jest